DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!
Ez nem azt jelenti, hogy nagyon utálnám a játékot, mert ha nagyon nem tetszett volna, akkor játszottam volna volna végig. Viszont (sajnos) már vártam a befejezést, hogy "hagy öljem le a fõgonoszt, azt csá". :/
A kiegészítõktõl viszont sokat várok (csak úgy, mint a játéktól), remélem változatosak, hangulatosak, és szórakoztatóak lesznek.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
<2005-01-09 @ 10:53 - ZeroCool>2005-01-09 @ 10:53 - ZeroCool> (kommentek: 28)
Bár jómagam azt vallom, a Doom 3-mat a komoly scriptelés miatt igencsak nagy idõközönként lehet újra végigvinni, komoly figyelmet szentelek a kiegészítõjének. A három legújabb képe ismét friss szörnyi-mörnyiket prezentál (Thanks jd). A legkomolyabb a csecsemõ, aki újabb díszeket kapott, és, ha jól látom, némileg fel is cseperedett. Imhol találjátok a képeket:

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mert némelyik PC-s újság kb. így mûködik...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ha az, akkor mi miatt az? Mert én nem jöttem rá...
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
A végigjátszás azt írja, hogy "induljunk meg hátrafele és egy kicsit balra. Lõjük rakétákkal õket, utána, ha kifogytunk jöhetnek a gránátok és a golyószóró. Hátráljunk mindig és menjünk lentebb. Utána már csak az egyikre koncentráljunk, ha az kimúlt, akkor jöhet a másik. Ha megöltük, akkor jön egy szép nagy utazás a pokolba."
A gondom az, hogy ez a helyiség nagyon kicsi, így nincs már hova hátrálni elõlük, dobálnak is valamit, rakétával lövöm õket, de meg se kottyan nekik.
Tudtok valami jó tippet ellenük?
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Ha bírta volna a radeon 9700, akkor élsimítással megyek 😊
Itt meg 5 perc alatt már a harmadik petárda robban 😄
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
éééhh..háá máá ángolúúl beszil..megszállta az ürdügg...
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Mellesleg még mindig nem értem, miért mondta, hogy Feladatgyûjtemény. <#idiota>#idiota> Ugyanis utána néztem, és az Ördögûzõ Könyv (ha hülyén fordítjuk) az Ekszoszájz Búk lenne 😊
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
hát ha ezeket rakták volna fel netre a doom3 megjelenése elõtt, elment volna a kedvem 😊
szóval hülység volt az aggodalmam, hogy valami szar, csak az volt a helyzet, hogy régen nem játszottam már vele és nemrég volt egy kis fejlesztés a gépemen és megnéztem mi változott...
pont ennél a pályánál tartottam korábban és itt kezdtem nézelõdni...
aztán az emlékeimben sokkal szebbnek tûnt a dolog és ezért értetlenkedtem...
És hogy mit nem állítgattal én a driverekkel emiatt, pedig semmi nem is volt bazz 😊)))
Mellesleg úgy nézem, hogy azonos a minõség <#wow2>#wow2>
nem véletlenül csodálkoztam, de nézd meg, Recycling Secutor 2 pályán minden zöld ajtó ilyen...
Mellesleg azért lehetnek kicsik a textúrák, mert az árnyék, a rengeteg polygon (akad bõven), meg a normal map számítás igencsak zabálja az idõt.