DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Nem tudom, az alapjátéknak is ilyen trailere volt, nem biztató (

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

tigeroo
Doom kieg. videó!!! boncsad, tõcsed
Doom2 remake van állítólag.

"vessetek a mókusok közé" :)

Ehhez a jatekhoz nincs mar vmi single mod? Vagy vmi mas jatek ezzel a motorral? Eltunik a sullyesztoben a cucc?
MerlinW
<#hehe>

[merlinw.org]

De hogy varjak az XBOX-osok... Mint a messiast. Aztan majd lesz nagy siras-rivas-csalodas... 😊
báttyó02
hali nem tudjátok honnan tudnék letölteni egy save-t?

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

MerlinW
nem csak a legnehezebb, de a leggyengébb is a trióból😄 de azért néha esõs estéken egy-két negyed órát el lehet kattintgatni😊

[merlinw.org]

neozed
OK. Tudnál adni esetleg egy linket, mert kerestem, de nem találtam sehol..

reaper4
siiimán! csak keress hozzá 1 crackelt exe-t

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Csao! Tört játékra hogy lehet felrakni az 1.1-es Patch-t, hogy menjen is?

grebber
Igy most unalmamban elkezdtem a FAR CRY-t (végig is vittem) a HL2-öt legnehezebb szinten,de a Doom 3-ra nem nagyon merek vállalkozni mert a 3 game közül ez a legnehezebb szerintem.

Next PC upgrade: 2022

Kandurex
mély kérdésre, mély válasz 😊

MerlinW
lehet

[merlinw.org]

odex
nem tuggya valak hogy a doom 3 törtel lehet-e játszani???<#nezze>

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Kandurex
Nem mondtam, hogy rossz, csak azt: Tömeg - tucat

NeoMaN
pont errõl beszélek. nem mindig az a legjobb, ami a legjobban fogy...
érted. 😛
jössz itt azzal, hány hétig van topon a HL2. Akkor az nem tucatjáték? 😛

Kandurex
Rossz válasz. A Sims tömeg - tucat - játék, amit a 8 éves Kis Mariska és a pláza cicus Nagy Borcsa is élvezettel püföl. A játéknak sikerült megfogni a "legvásárlóbb" tömeget.

odex
hát ez a logó elõtt volt má vagy három és arra értetttem hogy rossz ez is az de ez azé jobb😄

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

MerlinW
ugyan.. én logóm pont 10 éves😄 Akkoriban nem 5 perc volt gifanimot csinálni😊 (nekem legalábbis😄)

[merlinw.org]

odex
tudom hogy béna a logóm csak kipróbálta😄

odex
késsssik a doom 3 kieg<#falbav>
baszantyú itt gyüjtötem az eredeti verzióre 2 hónapot oszt most meg itt vok<#levele>

Kandurex
hát ja, mondjuk a Sims amolyan tömeg játék legjobban a 10 - 12 leánkák buknak rá, nem csoda...

NeoMaN
sims meg évek óta...

Shep
nem sokat

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

A Pokolban a Hell nevû pályán kb. mennyit kell lõni a fõszörnybe, illetve annak a kék gömbjébe, hogy kimdõljön a sorból??

Kandurex
Nagy név? Hát, azért nyilván alakultak változások a D3 eljövetelével. A legékesebb magyarázat rá: D3 már a második hétbe lekerült a top listákról, a HL2 még fent van,....

azért nevetséges, hogy ekkora nevû projectekben sem bíznak az éves bevételnél a kiadók...hová vezet ez vajh'??!

Glpetyus
Az Activision tegnap éjszaka folyamán megtartott pénzügyi tájékoztatóján a fényes pénzügyi elõrejelzések mellett ($150 millió USD profit) Ronald Doornink vezérigazgató megemlítette, hogy a két Doom játék (Doom 3 - Xbox, Doom 3: Resurrection of Evil kiegészítõ - PC) elõreláthatólag késik.
Az uriember azt mondta, hogy mindkét játék megjelenése átcsúszott a 2006-os pénzügyi évre (2005. április 1-).
Hardwired

<#sniffles>

Kandurex
Rápofozhatnak :

Shep
jó lesz az hidd el, ha meg nem akkor így jártunk,

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

persze lehet, hogy kipofozzak majd es hasznalhato lesz, de ez a 'nem sokat mutattak belole' nem igaz, mert tenyleg rossz, es max rejtegettek (okosan).. toltsd be a d3 fizika-teszt palyait es nezd meg milyen irrealis dolgokat produkal pl az egymasra rakott dobozokkal.
hat mondjuk a doom3 fizikaja egy rakas szar a havoc2 -hoz kepest..

Kevesbe eroforrasigenyes, de olyan pontatlan es hibas, hogy eleg vicces dolgokat produkal
Tényleg lenyúlták...

Kandurex
Ez valami vicc? Vagy tényleg lenyúlták a HL2 gravitygun ötletét?

tigeroo
Ja! ÉS emlékesztek a kis zombibabákra?😊 azok már felcsöperettek😊
Shep
a saját fizikai endzsin lesz, van az olyan jó mint a havoc, csak a doom3ban nem sok mindent mutattak meg belõle, de majd most gondolom jobb lesz.

Glpetyus
hi ^.^

MerlinW
uhh... nem tudtam mi hiányzik.. akkor viszont ajánlom hogy legyen benne havoc2 is különben fenéken billentem kermekbácsit vazelinezett vezérmûszíjjal...

[merlinw.org]

Shep
nem tényleg lesz benne, grabber lesz a neve és támadásra védekezésre egyaránt jó lesz. ja meg duplacsövû is lesz.

MerlinW
*ugye

[merlinw.org]

MerlinW
ez vicc uce?😊

[merlinw.org]

Fellendult... 😊
Kandurex
Oké, akkor most várom a lendülést <#vigyor3>

<#vigyor><#idiota>

Shep
ja meg gravity gun is.

Shep
Nagyszerû mostmár mindenki boldog 😊

Kandurex
Tessék. Átírtam a topic címét.

NeoMaN
Lesz: Super Shotgun. 😊

MerlinW
gondolj bele ha a kiegben lesz valami fícsör, a lámajuzerek még 10hozzászólást sem tudnak végigolvasni, hát 20ezernél mi lesz itt😄

[merlinw.org]