DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az fikázzza csak aki hl2-õs más nem igen
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
(TÖRT VERZIÓ!)
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Ha a Doom3-ban is "csak egy" fegyver lesz, akkor ott sem kell "lopásnak" tekinteni...
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Nekem sem ez a kedvenc játékom, tavaly a Far Cry és a Half-Life 2 is jobban tetszett, de dögöljek meg, ha nem élveztem a Doom 3-at. Ráadásul az Id-t rengeteg kulcsemeber hagyta el a játék elkészítése elõtt, amibe jó pár cég simán beleroppant volna. Zárszóként meg annyit, hogy akinek nem tetszik, az ne játsszon vele...
DOOM 3<#violent>#violent><#rinya>#rinya> HL2
az fps a mindenem!!!!ati radeon a király,a geforce elmehet a ... foci nélkül nem lenne ez a bolygó!!!forza milan!!!shevchenko a király!!!
az fps a mindenem!!!!ati radeon a király,a geforce elmehet a ... foci nélkül nem lenne ez a bolygó!!!forza milan!!!shevchenko a király!!!
és ezt üzenem a HL2-nek<#mf3>#mf3>
Megyek egy bázison,ahol minden sarkon zombik,démonok,meg ki tudja mik támadnak rám.Van nálam egy shotgun meg egy lámpa.
Biztos ugy csinálnám hogy amig világitok addig a fegyvert elrakom,nehogymár egybõl tudjak lõni ha megtámad valami egy sötét fordulóból.
Jó játék volt a Doom 3,hozta azt a hangulatot amit vártam tõle,de voltak benne nem jó dolgok.Ilyen volt ez a lámpás dolog is.Ettõl még jó játék,de szerintem ez hiba volt.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A könnyebbet nem,de az értelmesebbet lehetne...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
majd még azt meglátjuk mejik lesz jobb!
én inkább megvárom az unreal 3at,mert az legalább egyedi lesz,és nem arrol beszélek,hogy 1 gravity gunt elloptak,hanem arrol,hogy a doom hangulatát szvsz nem tudták visszaadni...
a doom jo volt,élvezhetõ,és mindenki dicsérte kivétel nélkül. ez meg osztja a népet rendesen.
na,a doom most átültetés alatt van d3 engine-re,na arra mondom majd azt,hogy az vissza fogja adni ténylegesen a régi jo doom hangulatát...
ahogy eddig láttam 1 ujságban kép összehasonlitásokat,arra merem azt mondani,hogy ha azt hozták volna ki d3 elõtt,akkor nagyot szolhatott volna...
de iiiiigy..........
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
" elõször jáccad végig carmack bratyó semmi 5letet nemlopott és doom3 se csuszott ( menny a hl2 topicba ott fikázd azt a szart hpogy mér csuszott 2 évet....) ha nemvennéd észre doom3 semmi ujat nemakart hozni csak a jóöreg doom1 hangulatot ami sikerült mer ugyan az csak mai köntösbe. Arról a ki**szott lámpáról le lehetne már kopni olyan szánalmas hogy a már hihetelen kintvan a gém régóta és még sok idióta most is a szerencsétlen lámpával baszakszik hogy mér nem ugyvan azér mer igyjó nemkell mindig a könnyebb utat választani persze hogy kényelmesebb lenne ha rálenne hegesztve valamire de NINCS és remélem kiegészitõbe se lesz mer igy jó ahogy van......
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
De az enginebol király gammákat ki lehetne hozni mint pl egy Star Trek: Elite Force 3 😊
én nem vagyok hanyattvágva a doom3tol... sötét,és a grafikai hiányokat a sötétséggel potolják... az meg már idegesitõ,hogy a zseblámpát nem lehet rákötni 1 cipõfûzõvel a fegyverekre... nem is ijesztõ a gém... lehet,h csak én vagyok tul hidegvérû,de valamiért nagyon nem vágom a dolgot,hogy mi ezen az idegesitõ... kb. 2 orányi játék után eluntam...
szoval remélem nektek lesz igazatok,és a kieg megfog annyira,hogy nekiálljak jáccani...
az meg egyenesen gáz,hogy csak azért halogatnak,hogy más (már megjelent,JOB😎 játékokbol ötleteket lopjanak... a d3 is ezért csuszott,meg most a kieg is ezért fog...
nem értem,miért kell isteniteni minden féle látott video alapján 1 olyan játékot,ami nem épp nagy siker...
lásd: DN FOREVER... arrol is mennyi szép és jo video volt... 7 éve semmi 😄DD ezek is mutatnak sok szépet,és nem lesz akkora pufff,mint ahogy reklámozzák...
na,röviden ennyi a véleményem a d3rol + a várhato kiegrõl
juhú nagyon fasza gfõleg a graviti fegyver bár igaz hogy ellopták de most azért fasza és szertem 1000-szer jobb a grafika mint a hl2-nem sõt még a fizika is! erre már tudom azt mondani hogy jó GAME<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#hehe>#hehe>
[merlinw.org]