DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

torrente
Én még nem játszottam a HL2-vel, de fikázom a Doom3-at. Te pl. mi miatt emeled ki ezt a játékot a mostanában megjelent jó fps-ek közül? Mi az ami ebben megfogott, de más játék(ok)ban nem? Én nem találtam benne semmi jót. Hamarosan a Painkillert akarom kipróbálni; jó játék? (Tudom kicsit el vagyok maradva a játékokkal, de januárig GF2-õm volt).

odex
ez igaz nem kénnne fiiiikázno doom3-mat!!!!!
az fikázzza csak aki hl2-õs más nem igen

.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Istencsászár
Ja az mega másik mit fikázzák itt a sok láma a Enginét NEMCSAK BELSÕ TEREKRE VAN kiegészitõba ha láttad ottvan kint mars felszine és odabasz mindent amilyen szép errõl ennyit.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Ha nincs véletlenül 512 mb-os vga kártyád akkor sehogy😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Sgtfathi
Hogyan lehet bekapcsolni az Ultra High Detail-t??

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

odex
már készül a következõ videó!!!

.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

torrente
Nekem 1 óra bõven elég volt ebbõl a szarból. Ha nem lett volna elõzménye és ekkora neve, akkor lehet hogy bele sem kezdtem volna. Eddig idén 5 fps-sel játszottam és mind jobban tetszett: Call of Duty, Halo, Riddick, Far Cry, XIII. Minegyik egyedi stílusú, élvezetes, szórakoztató játék! De ezt a Doom3-at egyszerûen képtelen voltam megszeretni. 1 óra alatt simán beleúntam az állandó sötétség-jönnek a szörnyek szintézisbe. Nem volt egyetlen olyan pontja, ami miatt 1 óra játék után azt mondhattam volna, hogy ez tetszik, végig fogom tolni.

odex
vagyis nem kell<#nevetes1><#wink>

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

odex
valaki adja már meg a doom 3 telepítõ kódját!

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

odex
nem tudná megmondani vala ki hogy a doom 3-ban a multi player mód-ban lehet-e játszani?
(TÖRT VERZIÓ!)

Sgtfathi
Helo mindenki!Hogyan lehet bekapcsolni az Ultra High Detail-t??

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

insp
A Project Snowblind-ban (XBOX, PC-n is valamikor...) is van gravity fegyver, de nem olyan szerves része a játéknak, mint a HL2-ben ezért nem is üt akkorát. (Maga a játék király)
Ha a Doom3-ban is "csak egy" fegyver lesz, akkor ott sem kell "lopásnak" tekinteni...

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Szerintem divat lett a Doom 3-at fikázni. Ok, nekem is van egy-két dolog ami nem tetszik benne, de tökéletes játék nincsen. A sötétséggel takarjuk el az engine hiányosságait szöveget meg csak a lámák nyomatják. Technológiai szempontból ez egy nagyon is fejlett grafikus motor, csupán a fizika és az emberek megjelenítésében van némi hátrányban a Source-al szemben. (Igaz, a fizikárt ott a Havok a felelõs.)
Nekem sem ez a kedvenc játékom, tavaly a Far Cry és a Half-Life 2 is jobban tetszett, de dögöljek meg, ha nem élveztem a Doom 3-at. Ráadásul az Id-t rengeteg kulcsemeber hagyta el a játék elkészítése elõtt, amibe jó pár cég simán beleroppant volna. Zárszóként meg annyit, hogy akinek nem tetszik, az ne játsszon vele...

odex
HL 2=<#boxer>
DOOM 3<#violent><#rinya> HL2

danee12
jobb lesz ez

az fps a mindenem!!!!ati radeon a király,a geforce elmehet a ... foci nélkül nem lenne ez a bolygó!!!forza milan!!!shevchenko a király!!!

danee12
hl2 bekaphatja

az fps a mindenem!!!!ati radeon a király,a geforce elmehet a ... foci nélkül nem lenne ez a bolygó!!!forza milan!!!shevchenko a király!!!

danee12
jaja

báttyó02
<#hehe><#eplus2>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

odex
na majd megláttyátok nem lesz a következõ rész egyhangú! <#eljen><#eljen><#circling><#nyes>
és ezt üzenem a HL2-nek<#mf3>

odex
be lehet rakni egy olyan cuccot hogy a lámpa meg a fegyver egybe legyen bár az igaz hogy csak a géppistol!

Sgtfathi
Helo mindenki!Hogyan lehet bekapcsolni az Ultra High Detail-t??

Ma2ska
Nekem mindegy csak zavaró volt, meg az alap fegyver... az ürállomáson volt valami muzeum, ahonnan ezt a balkezes kozákpisztolyt loptam ? Már nem tudom hogy tettem szert rá+ellemlámpa...hi tech...amugy más bajom nincs a gameval, talán a fizika kicsit hangsulyosabb lehetne.

MrDevil
Nekem nagyon tetszet!! Kivéve az egyhangúsága!!!

Istencsászár
Bazeg haggyátok már ezt a kurva lámpát inkább fifázz bazeg ez hihetetlen már

Ma2ska
Az x-es verzioban meg lesz oldva ez a lámpa kérdés, ti alapbol lesz a fegyveren, ez ugyanis inkább hiba mint a játék tartozékaként értékelhetö elem a pc s alapgameban.

Egyszerüen értelmetlen.
Megyek egy bázison,ahol minden sarkon zombik,démonok,meg ki tudja mik támadnak rám.Van nálam egy shotgun meg egy lámpa.
Biztos ugy csinálnám hogy amig világitok addig a fegyvert elrakom,nehogymár egybõl tudjak lõni ha megtámad valami egy sötét fordulóból.
Jó játék volt a Doom 3,hozta azt a hangulatot amit vártam tõle,de voltak benne nem jó dolgok.Ilyen volt ez a lámpás dolog is.Ettõl még jó játék,de szerintem ez hiba volt.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

MrDevil
sztem jó az a lámpa úgy ahogy van!! Nem kell azt állandóan ba..tatni!!! Legalább nem lehet csak úgy vaktában lövöldözni!!

"sok idióta most is a szerencsétlen lámpával baszakszik hogy mér nem ugyvan azér mer igyjó nemkell mindig a könnyebb utat választani "

A könnyebbet nem,de az értelmesebbet lehetne...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

MrDevil
És amúgy az sem igaz hogy lopták a grabbert! Carmack megmondta hogy már a sima Doom3-ba is bele akarták rakni csak ha belerakták volna akkor túl könnyû lett volna az egész game!!!

odex
Hát az igaz hogy unreal 3 jobb lesz de én akkor is ezt a játékot várom a legjobban! (UNREAL VS DOOM 3 RESURRECTION OF EVIL)
majd még azt meglátjuk mejik lesz jobb!

soulhunter
azért azt nem mondhatod,hogy olyan jol meg lenne csinálva,hogy az indokolná ezt a rengeteg késést...
én inkább megvárom az unreal 3at,mert az legalább egyedi lesz,és nem arrol beszélek,hogy 1 gravity gunt elloptak,hanem arrol,hogy a doom hangulatát szvsz nem tudták visszaadni...

a doom jo volt,élvezhetõ,és mindenki dicsérte kivétel nélkül. ez meg osztja a népet rendesen.
na,a doom most átültetés alatt van d3 engine-re,na arra mondom majd azt,hogy az vissza fogja adni ténylegesen a régi jo doom hangulatát...
ahogy eddig láttam 1 ujságban kép összehasonlitásokat,arra merem azt mondani,hogy ha azt hozták volna ki d3 elõtt,akkor nagyot szolhatott volna...

de iiiiigy..........

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

odex
Hát szerintem nem is azért csúszik mert a HL2-bõl lopták a graviti fegyvert,(mást nem is loptak)bár az igaz hogy azzal is kinlódnak csak az a fegyver az egyszerûen nagyon király és szerinte még jobb a HL2-õs graviti fegyvernél!

Istencsászár
Már megbocsáss de te akkora madárvagy "az meg egyenesen gáz,hogy csak azért halogatnak,hogy más (már megjelent,JOB😎 játékokbol ötleteket lopjanak... a d3 is ezért csuszott,meg most a kieg is ezért fog...
" elõször jáccad végig carmack bratyó semmi 5letet nemlopott és doom3 se csuszott ( menny a hl2 topicba ott fikázd azt a szart hpogy mér csuszott 2 évet....) ha nemvennéd észre doom3 semmi ujat nemakart hozni csak a jóöreg doom1 hangulatot ami sikerült mer ugyan az csak mai köntösbe. Arról a ki**szott lámpáról le lehetne már kopni olyan szánalmas hogy a már hihetelen kintvan a gém régóta és még sok idióta most is a szerencsétlen lámpával baszakszik hogy mér nem ugyvan azér mer igyjó nemkell mindig a könnyebb utat választani persze hogy kényelmesebb lenne ha rálenne hegesztve valamire de NINCS és remélem kiegészitõbe se lesz mer igy jó ahogy van......

soulhunter
az engine tényleg jo,nem is azt fikáztam 😊 de mondjuk a Doom 1 átdolgozását csinálják d3 engine-re,azt viszont nagyon várom 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Kandurex
Ha még csak most kezdenék fejleszteni, akkor is csak valamikor 2007 -közepén jelenne meg. De nem fejlesztenek semmit, szal...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Adam5
mer hogy? :S

ennyire lehetetlen lenne csinálni ha 1-et meg 2-öt csinaltak q3 enginnel?

Kandurex
álmodik a nyomor...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Adam5
Nekem amúgy csak a Doom3 engine jön be, a játék nem nagyon, igazság szerint nekem nem stílusom a horror/mész és tunkolsz FPS :S

De az enginebol király gammákat ki lehetne hozni mint pl egy Star Trek: Elite Force 3 😊

soulhunter
tök jol elkanyarodott ez a téma d3rol...

én nem vagyok hanyattvágva a doom3tol... sötét,és a grafikai hiányokat a sötétséggel potolják... az meg már idegesitõ,hogy a zseblámpát nem lehet rákötni 1 cipõfûzõvel a fegyverekre... nem is ijesztõ a gém... lehet,h csak én vagyok tul hidegvérû,de valamiért nagyon nem vágom a dolgot,hogy mi ezen az idegesitõ... kb. 2 orányi játék után eluntam...

szoval remélem nektek lesz igazatok,és a kieg megfog annyira,hogy nekiálljak jáccani...

az meg egyenesen gáz,hogy csak azért halogatnak,hogy más (már megjelent,JOB😎 játékokbol ötleteket lopjanak... a d3 is ezért csuszott,meg most a kieg is ezért fog...

nem értem,miért kell isteniteni minden féle látott video alapján 1 olyan játékot,ami nem épp nagy siker...
lásd: DN FOREVER... arrol is mennyi szép és jo video volt... 7 éve semmi 😄DD ezek is mutatnak sok szépet,és nem lesz akkora pufff,mint ahogy reklámozzák...

na,röviden ennyi a véleményem a d3rol + a várhato kiegrõl

odex
ja ebben igazad van de attól a graviti fegyver akkor is jobb lessssz<#eplus2>

Adam5
viszont kicsit oan érzésem van hogy az alap Doom3 hiányosságait HL2-es ötletekkel próbálják meg kijavítani.

Adam5
jaja, ha oan fizikát raknak majd bele mint a hl2-ben volt akko...ajjajjajj 😄D isten császár lex.

odex
nehogy meg merjen nekem szólalni valaki hogy szar a doom 3 kieg videó!!!
juhú nagyon fasza gfõleg a graviti fegyver bár igaz hogy ellopták de most azért fasza és szertem 1000-szer jobb a grafika mint a hl2-nem sõt még a fizika is! erre már tudom azt mondani hogy jó GAME<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#hehe>

Tom3
mien crack kell a multihoz?
ez a kieg akkor ugyanolyan buta jatek lesz mint a regi volt? sotet folyoso, osszevissza bespawnolo szornyek, setalj az exitig?
odex
de a quick time azé nem jó mert el basssza a tv tuner driver-ét és utána nem jó ezé kéne egy másik!hogyha meg letörlöm attó a regisztribe benne marad!

MerlinW
quicktime alternate - ez egy plugin a media player classichoz amit egyébként tartalmaz a pakk

[merlinw.org]

odex
figyemá mivel lehet lejátszani még a qik timon kívül?

Glpetyus
Nemtecc tréler :S

Adam5
nem azé de van benne egy eléggé Gravity Gun fegyó szerüség, nem? 😊