DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Tegnap megint elkezdtem a játékot, egyel nehezebb fokozaton, és immár az új videókareszommal <#taps>#taps>
Kicsit feljebb toltam a beállitásokat, és még mindig szépen viszi, 30 fps alatt (gef4ti4200. eddig 3ti200 volt)
Játszottam kb 30 percet, de megint rá kellett ébredjek, hogy éjszaka nem lehet. Fél éve már végigjátszottam, igy valamennyire sejtem, hogy mikor, hol fognak rámtörni a monszták, de még igy is para a javából. Sokszor külön bátorság kell, hogy be merjek menni egy szobába <#csodalk>#csodalk>
Mióta legutóbb jáccottam, lecseréltem a monitoromat is, egy 19''-os TFT -re, és bizony elsö nekifutásra igencsak zavart, hogy ezekben a sötét játékokban zavaró a tft azon tulajdonsága, hogy nincs fekete. Thief-ben és Doom3-ban is a sötét folyosók nem feketék, hanem szürkén világitanak, de ennek ellenére sem lehet látni bennük semmit. Igy a fényeröt fel kellett tolnom, ettöl mégszürkébbek lettek a sötét helyek, de legalább már látom mi van a sarokban.
Most, hogy fél év után megint elinditottam a játékot, és nemtudom milyen volt a CRT-n, érdekes módon abszolute nem zavar ez a dolog. Ha most kérdeznék, azt mondanám, gyönyörü a kép. Látom a sötét szobában a túlsó sarokban álló ládákat, és a fekete elég fekete. No persze ha visszatenném a crt-t a mostani mellé, egész más lenne a véleményem. Szóval igaza volt annak, aki fél éve azt mondta, hozzá fogok szokni.
Letöltöttem a Four Weapon Flashlight Mod-ot, ezzel már látni is lehet, hova lö az ember. Nincs olyan opció ebben, hogy ki/be kapcsolja a fegyverekre szerelt lámpát? Néha, ahol nincs sötét elég zavaró, hogy ég a lámpa végnélkül <#whatever>#whatever>
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
<#lama>#lama>
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
A Hexen2 annakidején nagyon bejött, fõleg 3DFX-szel... 😊
Gondolom a mod ezt a játékot hozza a Doom 3 grafikai szintjére.
Ha valami nagy hülyeséget mondtam akkor majd javitson valaki!
Ezt nem csak én mondom, hanem a gamestar, Pcguru se nagyon istenítette a multiját.
"Bár az eredeti rész hatalmas sikert aratott, akad bõven elég gond, amit egy kiegészítõ lemezzel tökéletesen orvosolni tudnának! Meglátjuk, mi lesz belõle!"
"Pozitívumok:
továbbra is remek grafika, folytatódik a sztori, fokozódik a para!"
"Negatívumok:
benne maradhatnak azok az idegesítõ hibák, amik az alap Doom 3-ban is már benne voltak..."
by playware.hu
nahh,ezzel csak annyit akartam bizonyitani,hogy nemcsak engem idegesitenek bizonyos hibák,hanem mások is észrevették...
a kieget meg azért várom,mert a cikk szol arrol is,hogy kijavitottak pár hibát 😊
ettõl függetlenül a kieget várom,hátha megváltoztatja a véleményem 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
õk elküldenek,és csak azért,mert én legalább merem vállalni,hogy bizony találtam benne hibát...
ja,és LÁMPA 😄
Lámpáról meg aztán eszedbe ne jusson beszélni, mert az itt végképp tabu téma...
a tapasztalati megosztás nem minõsül tudtommal semmi olyan forumot megbotránkoztato dolognak,ami miatt le kéne állitani...
én leirtam a tapasztalataim,és arrol nem én tehetek,hogy rajtam kivül kb. 600ezer embernek nem tetszik,csak õk arra is lusták,h irjanak...
ez nem 1 D3-fan forum
ha az lesz,akkor egye fene,1 rossz szot sem fogok irni a játékrol...
majd inkább kivárom amíg a gamestar-on fent lesz
amugy jelezni szeretném,h feltettem ujra...
kiváncsi voltam,miért is parázik mindenki...
hát most leültem,és kb. 4 orát nyomtam... a legujabb DNA driver persze nem jo,azzal szaggat,a jo öreg 4.4.3.12-vel hasit,mint állat 😊 nem értem miért,de sebaj...
én a következõt tudom csak mondani: szép játék,jo játék, 1 idõ után olyan,mint a többi: unalmas...
viszont rájöttem,h ha elhitetem magammal,h klusztrofobiás vagyok,akkor tényleg para 😄
a kieget csak azért várom,h azzal bizonyitsanak 😊
Doom 3: Resurrection of Evil Activision 04/04/05 NA
Doom 3: Resurrection of Evil Activision 04/08/05 EU
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
te még itt lököd a rizsát mért nem a hl2 vel vagy elfoglalva!
ha egyszerûen utálod mások kedvét ne vedd el!
MODERÁTOROK!!! adhatnátok nekik 1-2 <#felkialtas>#felkialtas> pontotttt!!!!!!!!!!!!!!
csak azt nem értem,h a "csunyább" Painkiller kieg miért szaggat olykor-olykor 1024*768-on,ha a D3 megy simán,és highen még 9200SE-n is hasitott 😊 persze csak korlátozott szörny számig,de folyamatos volt... vagy az csak a RAM miatt volt?
ez azért tetszik,mert akkor legalább már megtudnád,hogy mernél-e embert ölni,és ha igen,akkor hogy éreznéd magad utána...
az más kérdés,hogy ha nem éreznél semmit, akkor utána valoszinûleg elvesztenéd a realitás érzéked,és az utcán is nekiállnál "szurkálni" 😄
sztem jo poén lenne 😄
de leginkább arra használnám,hogy a fõnököm profilját "beszkennelném",aztán megölném a játék keretein belül 80x 😊
na szoval mindazoknak,akik engem szoltak le:
1: istencsászár azt irta,hogy nem azért csinálták,hogy para legyen meghogy visszaadja a D1-2 hangulatát...
ehhez képest én csak olyat olvastam,ahol leirják,hogy DE,IGENIS EZEKRE TÖREKEDTEK!!! erre irtam én azt,hogy hát ez nem sikerült nekik... (szerintem,és ez nem TVreklám)
2: nem ultra hign-en játszok,lehet,h ez a baj
3: ez 1 forum,és véleményt irni szabad... a negativ vélemény is vélemény
4: nemtom miért,de nekem ez a játék nem para,hiába is kell váltogatni a lámpát... vagy csak nem vittem olyan sokáig,hogy para kezdjen lenni...
5: nem vagyok HL2-ös,akkor inkább már FC vagy UT2004 😊
6: igen,inkább UT2004-ezek neten,ehhez mindig adnak ki valami ujat (térkép,karakter,fegyver,járgány,stb),nameg az emberek "harcmodora" legalább mindig más 😊
7: nem fikázni jöttem a D3at,én a kieg miatt jöttem,mivel a téma cime nem közönséges mezei D3,hanem ott a RoE is a D3 után
nos,ezen felbuzdulva leirtam a véleményem...
8: az elsõ hozzászolásomban ott van az is,hogy remélem,hogy a kieg kijavitja azt a hiányosságot,amit ez a sima "probaüzemmodban" kiadott D3 mutat... a video tényleg szép és jo,de a Mars már lekopott téma a Red Faction 1-2 óta... mondjuk az feldobná a játékot,ha lehetne zuzni a falakat 😄
nahh,bocs a hosszu válaszért,de mindenkinek válaszoltam mindenre
És az nemis lenne jó.
Most úgy gyilkolni embereket???? Áhh az már gagyesz lenne.
Minden jatek grafikája ilyen rajzfilmes stílusú.
Ezért hívják a jatekokat jateknak : D.
Hogyha már olyan lenne a grafja egy gamenak, mint az igazi világban akkor olyan mintha igazából szúrnál le egy embert és az már kicsit fura lenne.
Az ilyen gamekat csak ezzel szeretem. Utálom ha már csak 2 életem van és már körbe vett egy sereg zombi : DD.
De asszem a give allt kiiktatom, mert ha egybõl megvan a game elején minden fegyverem akkor úgy már kicsit uncsibb