DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alph4
Töltöm Wanadoo-ról, onnan jön elég szépen... 😊))

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

HollowMan
Torrent
Még kicsit lasssú.<#wow3>

Fent...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

alph4
Fennt van már valami oldalon?

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

akkor nem lehet valami tul hosszú ezek szerint
1 CD-s hmm érdekes
Na ez jó hir.Reméljük jó lesz.

Eisenhower
2005-04-02 PC Game ISOs Doom 3: Resurrection of Evil (c) ID Software NOGRP 52x15 MB
9.4

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

B@dsector
50*14.31 MB a mérete.
B@dsector
Kijött!!! Fent van FTP-n!!!

Doom 3: Resurrection of Evil

The next chapter in one of the most critically
acclaimed games of 2004.

Two years following the unexplained disaster on
Mars, the UAC returns to the abandoned facilities
to investigate a mysterious beacon buried deep in
the ruins of the ancient civilization.

Extends the terrifying Hell of DOOM 3
- Battle six new demons including the hunters
- Fight in all new 8-player capture the flag arenas
- Wield new weapons including the double barreled shotgun
- Possess demonic powers to use against the enemy
- Control time to defeat the enemy and evade deadly traps
- Harness the force of gravity to control your environment
- Battle through the ancient ruins and into the horrifying
depths of hell

Adds variety and depth to the DOOM 3 first-person action
experience
- Manipulate objects and use them as weapons or access
secret areas
- Slow down time in order to out-maneuver enemies
- 8-player multiplayer and jump pads deliver a more
dynamic multiplayer experience

Builds on the most advanced game engine ever created
- Resurrection of Evil has been in development by Nerve
Software for over a year
- Real-time dynamic shadows, bump-mapped surfaces and skeletal
animation system
- Real-time 5.1 sound, room acoustics accurately modeled

Installation note:
1. Requires Doom 3.
2. When installing addon, use PSBC-TASC-33WB-PH7L-C0
3. When playing, you will be prompted for an orginal d3 key.
Use T7LB-BD27-TWLC-SDGD-F6

.__________________________.-..__.-...-..___.-..________________________\///.
|.:.MisterX & MisterY.:.:.. \ \\/ // | ||\/\| ||::.::.:::.Site Scripts V1.2:|
`--\_______________/---------\___//--|_||\//|_||---------\_________________/'
Én inkább elsõre átgondolom mit akarok irni.Ha meg már leirtam akkor jól van úgy.

Ez érdekes,emberünknek mér van olyan keze az alsó képen mintha maga is áttért volna a zombi világba?

toMpEr

soulhunter
most számomra nem derült ki: késni fog vagy sem?

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

odex
regizzél vip tagnak és te is törölhetsz ahogy akarsz és átjavíthatod amit rosszul írtál

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

odex
hát ez nem olyan hogy valami uj dolog róla hanem csak 1 kis párbeszéd

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Aha...,öncenzúra...

Hát kb én is,de miért?

báttyó02
:|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

odex
ja töröltem mert nem akarom hogy 1-2 fölösleggel legyen tele az oldal <#nevetes1>

báttyó02
hát sejtem..

Nem,a 20787...

Hova lett a 20788-as hozzászólás?Én arra válaszoltam,aztán eltünt...

Reklám.Ha belátható idõn belül van a megjelenés akkor beszélnek a játékról,várják,stb.. jó reklám.Aztán benyögik hogy hopp,3 hónappal késõbb jön,mert ezt meg azt csinálnak még rajta.

báttyó02
aztakurva... :||||||||||||

báttyó02
énse találom..

Késésrõl szóló hirt nem lelem,ettõl még lehet hogy igy van.

Nem csapok én sehova,csak én ezekrõl tudok.Ezért voltam kiváncsi,te honnan veszed a késõbbi megjelenést.

odex
ja de a gamestáron írják hogy késik a game! nézd meg!

odex
csak mondták! nem kell azért így felcsapni bocsi amúgy!

Igen?
Érdekes.
IGN szerint usa megjelenés április 3.
Gamefaqs szerint április 4.
Gamespot szerint április 4.

Te hol látod a nyár eleje-vége dátumokat?

odex
ja 😄 majd nyár elején vagy a végén kb.

Jó,mindegy.Ha ir valami nem ide valót a moderátorok majd elrendezik,addig viszont felesleges csesztetni.
Amugyis inkáb a kiegészitõ legyen már a téma,mindjárt megjelenik (ha igaz)...

odex
nem az osztály hanem õ az az egész osztály utálja szinte csak nem akarják megverni mert hívja anyucit meg apucit

danee12
ajjjjjjajjjjjjjjjj

az fps a mindenem!!!!ati radeon a király,a geforce elmehet a ... foci nélkül nem lenne ez a bolygó!!!forza milan!!!shevchenko a király!!!

Akkor ez ilyen fogyatékos osztály?És te is oda jársz?Hm,hm...

odex
juj ezt a gyereket töröljétek ki azzonnal nagyon sokat kamuzik és hülyeségeket dumál és le fog fárasztani meg már vagy 20 beírását törölték!!! ismerem õt osztáj társam ez nem normális ez a gyerek be pisil be kakil meg nem bírja még a cipõ fûzõjét bekötni! meg nem birta átvinni az underground 1-be az 1 pályát! és ez nem vicc ez a gyerek kalyak fogyékos!

Sheke
na írjatokmá nekem valamit

Le Parkour

odex
ja persze segítek valami olyanokmaradtak az emlékemben hogy az a nagy szörny az 1 kutya nem? és azt hiszem hogy a szemeit mindig szét kell lõni ha ezt 1 párszor meg tetted akkor jöhet a pokol után ujra az a rész ami nem tetszet neked de már közel vagy a game végéhez 3-4 pálya és jön az ördög bácsi!szal most jönnek az izgalmas részek kapsz 1 olyan stukkert hogy életszipóka az olyan fegyver hogy 3 áldozat kell és utána használhatod meglövöd vele az ellenfelet és 100-ra megy az élet, akkor a fõszörnyt azzal kell kipustítani és a fõszörny mellet lesz 1 pár tûzdobálós és azokból 3-at lenyírsz és az életszipókádat megkapod és 2x-3x meg kell vele dobni az ördögöt és át vitted 😄 ja és még lesz 1 fegyvered a bmp nah az is az 1 leg erõsebb

edios
Nah végigtoltam a gammát,hát a pokol elõtti kis "rövidke rész" nem jött be nagyon,de utána már tök jó volt! Igaz az utolsó részeket már csíttel csináltam,gyorsan túl akartam lenni rajta..
Hát a #20746-es üzi tükrözi a véleményemet eléggé😄

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

hali
tudnátok segiteni
lent vagyok a pokolba jön valami nagy állat a feje fölött világitó akármik röpködnek, kilövöm rá az összes skulómat de nem döglik meg!
az a küldetésem hogy találjak meg valami lélekkövet azt meneküljek!
hogy kell azt a dögöt kinyirni?

soulhunter
na ez kész...
tény ami tény,senki másnak nem jutnak eszébe olyan kiskapuk,mint amik néha nekem..
de...

eleinte azon anyáztuk egymás,hogy miért nincs lámpa... vagyis inkább engem anyáztatok,mert be mertem irni 6000 ember után,hogy "lámpa" 😄 (ismét jelzem,nekem nem kell,a neonok,meg a kanyar mögötti sötétszürke elüt a feketétõl,tehát tudom,merre kell menni)

namost napvilágot látott ez a "flashlight mod"
erre most az a baj,hogy világit 😄DD

na most ezek után már azon gondolkodtam,hogy meg merjek-e szolalni...

szal mi lenne,ha vki csinálna 1 "éjjellátó mod-ot"??? tudjátok,mint az AVP 1-2ben volt 😊 szééép zõõõd 😊
az gombnyomásra ki / be -kapcsol6ó,és látni lehet vele a sötétben...
na,ez igazán tökéletes megoldás lehetne mindenki számára,nem?

szal nem vagyok programozo,meg nem is nagyon vágom a programozási témát,ezért nem csinálom meg én (mielõtt még anyáznátok, "akkor csináld meg te ha ennyire tudod")

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

odex
csak itt nem lehet mozgo a kép

odex

rzt akartad nem?

odex
keres egy létrát azt hiszem
nem rég keztem el ujból és át vittem azt hiszem hogy egy létrára kell menni és ottt fel vagy le arra már nem emlékszem

Sheke
oké

Le Parkour

Smuge
tudna valaki segiteni? Elakadtam egy résznél, most jöttem vissz a a Pokolbol feladatom a pokol kapujának elpusztitása. kiértem egy részre ahol nemtudok továbbmenni semerre se: jött csomo pok azokat kinyirtam, elöttem egy hid ami levan olvadma már a tüztöl ha közelébe megyek meghalok. Jobbra egy lift aminek az ajtaja bevan szakadva csak felfele lehetne menni de ottse lehet. Merre tovább?

odex
lusta népség <#nevetes1>ú
kéne már valami uj infó a dom 3 roe-ról

Kandurex
Totális boldogság öntene el, ha nem Dávid asztaláról linkelnéd a képet. Elõtte töltsd fel valahova.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sheke
valaki tudja hogy lehet a doom 3mal interneten jáccani<#nemtudom>

Le Parkour