23325
-
#21353 köszi -
#21352 főszörnyellára mi a taktika? sehogyse tudom kinyiffantani -
#21351 epilepszia. :-)
ne játsz ilyennel.... -
Drizzthsz #21350 Van benne gravigun? milyen? -
#21349 LOL!!!!!!!!!!!33 -
#21348 Lehet, hogy már volt róla szó, de a felbontást nekem nem teszi át 1024*768-ra hiába indítom újra a játékot, miért lehet ez? -
Delac #21347 Nem tom ti hogy vagytok vele, de nem tudtam végig vinni a gamét. Egyszerűen 1 óra játék után megfájdúl tőle a fejem.
GravityGun gáz, vajon mikor lesz benne járműhasználat?? -
#21346 Telepitesi utmutato:
1. Installald a Doom 3 -at,eredeti serial: T7LB-BD27-TWLC-SDGD-F6
2. Installald a Doom 3 Resurrection of Evil CD -n levo Patch\D3_1_2.exe -patchet.
3. Installald a Doom 3 Resurrection of Evil addon CD tartalmat az alabbi seriallal: PSBC-TASC-33WB-PH7L-C0
4. Inditsd el a Doom 3 -at vagy a Doom 3 Resurrection of Evil -t.Elso inditaskor bekell irni a hianyzo serial szamokat.
5. ! ! !Fontos, hogy ne legyen elo internet kapcsolatod.! ! !
-
#21345 pech... -
#21344 van 1 olyan kérdésem,hogy most miért van ott a d3 CDkeynek külön kis része?
mer feltelepitem a kieget,és kéri a sima D3 kulcsát...
na,én beirom,de ettől függetlenül nem fogadja el... szal? -
#21343 hát ádámnak is radeon9200 van éa mégis ment neki -
#21342 Állitólag kb. a fele az eredetinek. -
Christian #21341 Kb hány pályás a kieg? -
FLeK0 #21340 mert nem msoffice alkalmazas? -
#21339 lehet hogy a driver a szar! -
#21338 miért nem megy nekem a doom3 radeon 9200on valaki tud segíteni?? -
#21337 az csak otezer lenne :) -
steweee #21336 mp3/wav ogg converter, ha jól emléxem, már raktam be vele játékokban zenéket -
#21335 BusszaL? Annyi pénzért már aszittem egy Repülőre futja már! -
#21334 -
MagyaR #21333 Jorsan plíz, mert megyek londoba. 5-kor indul a busz.
Nem szeretném lekésni több százezer ft fizetés után -
MagyaR #21332 Akkor címét. De ígyis megértené, hogy miről beszélek. -
#21331 ... címét ...
===============================
.:i2k:. melóból: -
MagyaR #21330 És nem tudod a szám nevét :D? -
#21329 az alap Doom3 zenéjét a Tool nevű zenekar írta/játsza... -
#21328 Van egy progi,ami oggból mp3-at csinál.
Persze a nevéről fingom sincs,de otthon megvan :P -
MagyaR #21327 Meg monnyuk új ilyen klafa zenéket is igazán belerakhattak volna.
Nagyon jók . Csak sajnos, amit a cdről letudtam szedni (a menüzenét) az ogg file. Tehát, azt cdre elég nehéz lenne kiírni.
Legalábbis a nerómmal nem lehet oggot. Vmi másik sza*al tudtam csak oggot cdre írni.
Amúgy ez a doom zenéje egy eggyüttes? Vagy csak úgy írtak egy zenét a doomnak? -
MagyaR #21326 Nemtom, hogy vagy te vele, de engem nagyon zavar, hogy ebbe nincsenek kint játszódó helyek. Legalábbis van, de ott fogy az oxigéned meg mittomén.
A doom1/2-be csomó ilyen hely volt.
Nekem eddig a doom1 tetszett a legjobban.
Legalábbis a doom1 kijelenésénél réges-rég :D sokkal nagyobb sikert aratott le az id, mint ezeknél. A 2. rész kicsit már gagyi.
Szntem inkább akció jatekra kellett volna, ezt a gamet megcsinálni, és nem horror-akcióra. Meg azt, sajnálom, hogy az a zene ami a menüben szól a jatek közben nem szól.
Pedig az nagyon sirály. -
#21325 mitsirsz feldobták a játékot jobb lett tőle baj? nem, ugyan az a doom maradt csak kicsit jobb -
#21324 Hát a gravity gun tényleg faszság. -
#21323 LOL!! -
Gabe18 #21322 Hát az árammal most is spórolnak a bázison...
Amugy emberünk egyszer bemegy egy ilyen savas helységbe,és ehhez felvesz egy spéci sisakot,amiben meg érdekes módon alaból van lámpa,mindig oda világitva ahova néz,tehát lehet fegyver a kezünkben.Ám amikor visszaérünk a normál helyszinekre,akkor lerakja... -
sorrow #21321 Bullett time és Gravity Gun a Doom-ban?! Mi lesz a következő újítás? Fénykard? Esetleg lopakodós részek? Esetleg kaland elemek,apró megfejtésre váró rejtvények.
Most próbálják tompítani az egyszerű játékmenetet vagy mi.
Így lassan rá sem lehet ismerni a Doom-ra vagy épp ez a cél ?
A Doom -ot nem az okos játékmenet miatt szerette a nép , hanem a pokoli hangulat miatt, és azért mert nem kell gondolkodni miközben játszol, elég, ha halálrarémülsz
-
#21320 sötét lcdmen tökéletesen lehet látni mindent semi baja hameg neked sötét told fel a brightnest a vga driverbe és kész:P -
#21319 Szvsz mintha sötétebb lenne -
#21318 Tegnap szedtem le énis, majd ma kipróbálom, ha lesz idöm a maszektól. A fényviszonyokon javitottak valamit? Vagy továbbra is a zavaró sötétség uralja a játékot? Ez tft-n különösen idegesitö sajna :( -
#21317 Szvsz ha az alap nem tetszett,akkor ezt se erőltesd. -
#21316 nos,dűlőre jutottam :) éljen,éljen :D
leszedem,mert ez igy a kiegészitett stuffokkal érdekesen hangzik (időlassitás) :))) na, a POPban azzal nyerte el a szivem a játék :) csak kár,h nem szép és jooo néni személyesiti meg :)))
na,de vissza ONba:
ahogy elolvastam, a kieg pár olyan embernek is tetszik,akinek a sima D3 nem tetszett... remélem,közéjük fogok tartozni én is,márcsak 1-2 óra,és tolom is,addig nem alszok,pedig most huztam le 12 orát meloban... aztán ki tudja? lehet,h utána se fogok aludni (???) :))) -
#21315 Nos nekem nagyon bejön a kieg.
Látszik,hogy jobban odafigyeletek a pályákra is.
A textúrák szerintem szebbek lettek,ellenben a gépigény is nagyobb :S
Mondjuk lehet,hogy csak új win-t kéne raknom,mert 7 hónapja ugyanaz van
Gondoltam,elviszem a finom kis duplacsövü-ig :)
Hát megérte,mert szvsz az nagyon odabasz :P
Nem szokott érdekelni mivel hentelek,de ez gecijó
A "gravity" cuccut kihagyhatták volna.
idáig ennyi.Majd ha már az egészet végigvittem,akkor véleményezem még,de eddig = -
MagyaR #21314 igazán igazíthatnád az írásodat, mert eléggé nehézkes elolvasni :D.
Amúgy amiről az elején beszélsz, hogy "egy fórumnak inkább arról kellene szólnia hogy ha vki vmiben elakat, mondjuk a telepítésnél vagy a játék során akkor azokra választ találjon"
A első fele nem igaz. Erre a fórumon belüli faq segít (persze csak ha van). A 2.ra meg ott van a végigjátszás.