23325
-
Csaba #3989 Biztosan lesznek, csak kérdés, mikor... -
#3988 nem, de ahoz nem a szinmelyseget kell novelni -
Bircsike #3987 De ezt nem értem Carmack ezt állította az egyik interjújában! Akkor hogy érthette mert én nem olvastam el az tuti! Azt akarod ezzel mondani hogy soha nem lesznek olyan játékok amik úgy néznek majd ki mint ha filmet néznél? -
#3986 16.7 millio szint tudnak megjeleniteni a monitorok, ami 256*256*256 = 2^24 ehez jon meg az alfa csatorna, igy jon ki a 32 bit -
Bircsike #3985 Miért nem??? Akkor minek csinál ilyeneket? Ez butaság. -
#3984 A monitor kepernyojen ugyanugy fog kinezni, mint a 32 bites kep, mivel nemtud tobbet megjeleniteni -
Bircsike #3983 Rakétákat??? Elbírjátok képzelni hogy milyen lehet a 64bit-es színmélység a monitor képernyőjén? Szinte már teljesen valóságos képet fog nyújtani! -
CORe #3982 Igen, ingyen, alltalaban ugy szokott lenni, hogy csak a kiadott jatek utan kell licenszdijat fizetni -
#3981 -
#3980 es mire hasznalod azt a sok bitet? -
#3979 -
Bircsike #3978 Az az amikor a program mögé nézel agyilag és leválasztod fejben a nem oda illő számrendszereket, így utánna már ezt a gépre is fel tudod vetni! Elég bonyolult de szép dolgokat lehet kihozni belőle! Főleg XSI-vel! -
#3977 ...és ingyen! -
#3976 Én úgy tudtam, hogy rakétákat buzerál. -
CORe #3975 van sok free fizikai engine szerintem nezd meg azokat, a doom3 engine talan az id oldalarol igenyelheto (vagy az lesz) -
#3974 :P -
#3973 "Kell hozzá kollepszises leválasztás? "
kell! -
Bircsike #3972 Carmack-nak tudjátok mi az új projecte? Ha már itt vagyok elmondom, a 64 bit-es tecnologiával foglalkozik! Mármint a 64bit-es színmélységgel!!! -
#3971 eh... -
Bircsike #3970 Nem vicc! Nem találok seholsem erről információt de látom itt sem értetek hozzá. A C++ szal készített konstruméterek azok milyenek? Kell hozzá kollepszises leválasztás? Eggyes forumokon azt olvastam hogy megszerezték a Doom3 engint! Jó lenne ha megszerezhetném mert akkor ezeket nem kéne tőletek megkérdezni. -
#3969 amit mos tudni lehet:
a doom3 hittestje sokkal durvabb, mert a gyorsan mozgo targyakat is proper modon teszteli
ragdroll szinten gondolom a hl2 fun szinten lesz a doom3 meg inkabb realitas, eredetileg carmack nem is akart bele, mert nem talalta kielegitonek a jelenlegi teknikakat. -
#3968 LOÁL -
Bircsike #3967 A realfizikai konstruméterek milyenek a Doom-ban? Van olyan szintézisen mint a HL2-é? Jó lenne ha tudnátok válaszolni mert programozással foglalkozom és nem találok sehol sem információt! -
#3966 "tele floodoljuk szeméttel plusz idióta képekkel" ...mire célzól??
"még nem is annyira OFF" ...igaz ANNYIRA nem -
#3965 Miért? Most még nem is annyira OFF. Egyébként meg tényleg nincs miről beszélni hisz szinte semmit nem tudunk a játékról, fenn tartjuk a topit, egyenlőre ennyi. (De ez nem azt jelenti, hogy akkor tele floodoljuk szeméttel plusz idióta képekkel (kivéve ha az a D3 -hoz tartozik :))) -
#3964 Mire kijön a gém ez a topik a gumiba lesz :DDD -
#3963 És mindez még ronda is..:/ -
#3962 Hardcore gamer monitorfejü dúm mexállottak ideális eszköze dúmolásho'....:/ -
#3961 Értelmetlenül undorító..:/ -
#3960 inkább értelmetlen. -
#3959 Undorító :( -
#3958 Ami a legjobb, hogy ez a vacak nem FAKE, hanem valódi billentyűzet 20 dolcsiért. -
davos80 #3957 -
#3956 -
#3955 -
#3954 ez meg= -
#3953 -
#3952 Bad girls, bad girls what you can do, what you can do when DOOM for you? :)))))))))))))) -
#3951 Meg van: Bad Girls 2 -