DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merhogy az egész E partició gamer <#eplus2>#eplus2>
Küldöd? <#taps>#taps>
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Csak a patch meg a RoE install gondolom registryben túrkál, és ott sajna nincs bejegyzés... Pliz keressétek meg, ne kelljen hétföig várnom !!!! <#rolleyes>#rolleyes><#help>#help>
a sima D3 ugy ahogy van,1 NAAAAGY RAKÁS ********** (önmoderácio) 😊))
viszont ez a kieg nagyon bejön 😊))
nem tom,h ki mondta: "ha nem tetszett az D3,akkor ezt le se töltsd"
hát annak csak ennyit üzenek: hogy az a ****** és a ****** az a jó **** ******* 😛PP
szal a RoE bejön 😊 ezt már lehet dicsérni 😊
na huzok vissza jáccani 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Töltsd le még1x az alapot is.
Volt egy win reinstallom karácsonykor, és most a RoE azt irja, hogy nem érzékeli installálva a D3-at <#boxer>#boxer>
El tudná valaki küldeni a doom3-hoz kapcsolódó registry bejegyzéseket? Mondjuk kiexportálva...
Örök hála! <#worship>#worship>
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
ne játsz ilyennel....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
GravityGun gáz, vajon mikor lesz benne jármûhasználat??
1. Installald a Doom 3 -at,eredeti serial: T7LB-BD27-TWLC-SDGD-F6
2. Installald a Doom 3 Resurrection of Evil CD -n levo Patch\D3_1_2.exe -patchet.
3. Installald a Doom 3 Resurrection of Evil addon CD tartalmat az alabbi seriallal: PSBC-TASC-33WB-PH7L-C0
4. Inditsd el a Doom 3 -at vagy a Doom 3 Resurrection of Evil -t.Elso inditaskor bekell irni a hianyzo serial szamokat.
5. ! ! !Fontos, hogy ne legyen elo internet kapcsolatod.! ! !
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
mer feltelepitem a kieget,és kéri a sima D3 kulcsát...
na,én beirom,de ettõl függetlenül nem fogadja el... szal?
az fps a mindenem!!!!ati radeon a király,a geforce elmehet a ... foci nélkül nem lenne ez a bolygó!!!forza milan!!!shevchenko a király!!!
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Nem szeretném lekésni több százezer ft fizetés után <#idiota>#idiota>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Nagyon jók <#worship>#worship>. Csak sajnos, amit a cdrõl letudtam szedni (a menüzenét) az ogg file. Tehát, azt cdre elég nehéz lenne kiírni.
Legalábbis a nerómmal nem lehet oggot. Vmi másik sza*al tudtam csak oggot cdre írni.
Amúgy ez a doom zenéje egy eggyüttes? Vagy csak úgy írtak egy zenét a doomnak?
A doom1/2-be csomó ilyen hely volt.
Nekem eddig a doom1 tetszett a legjobban.
Legalábbis a doom1 kijelenésénél réges-rég 😄 sokkal nagyobb sikert aratott le az id, mint ezeknél. A 2. rész kicsit már gagyi.
Szntem inkább akció jatekra kellett volna, ezt a gamet megcsinálni, és nem horror-akcióra. Meg azt, sajnálom, hogy az a zene ami a menüben szól a jatek közben nem szól.
Pedig az nagyon sirály.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Amugy emberünk egyszer bemegy egy ilyen savas helységbe,és ehhez felvesz egy spéci sisakot,amiben meg érdekes módon alaból van lámpa,mindig oda világitva ahova néz,tehát lehet fegyver a kezünkben.Ám amikor visszaérünk a normál helyszinekre,akkor lerakja...<#idiota>#idiota>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Most próbálják tompítani az egyszerû játékmenetet vagy mi.
Így lassan rá sem lehet ismerni a Doom-ra vagy épp ez a cél ?
A Doom -ot nem az okos játékmenet miatt szerette a nép , hanem a pokoli hangulat miatt, és azért mert nem kell gondolkodni miközben játszol, elég, ha halálrarémülsz
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
leszedem,mert ez igy a kiegészitett stuffokkal érdekesen hangzik (idõlassitás) 😊)) na, a POPban azzal nyerte el a szivem a játék 😊 csak kár,h nem szép és jooo néni személyesiti meg 😊))
na,de vissza ONba:
ahogy elolvastam, a kieg pár olyan embernek is tetszik,akinek a sima D3 nem tetszett... remélem,közéjük fogok tartozni én is,márcsak 1-2 óra,és tolom is,addig nem alszok,pedig most huztam le 12 orát meloban... aztán ki tudja? lehet,h utána se fogok aludni (???) 😊))
Látszik,hogy jobban odafigyeletek a pályákra is.
A textúrák szerintem szebbek lettek,ellenben a gépigény is nagyobb :S
Mondjuk lehet,hogy csak új win-t kéne raknom,mert 7 hónapja ugyanaz van <#idiota>#idiota>
Gondoltam,elviszem a finom kis duplacsövü-ig 😊
Hát megérte,mert szvsz az nagyon odabasz 😛
Nem szokott érdekelni mivel hentelek,de ez gecijó <#idiota>#idiota>
A "gravity" cuccut kihagyhatták volna.
idáig ennyi.Majd ha már az egészet végigvittem,akkor véleményezem még,de eddig = <#eljen>#eljen>
Amúgy amirõl az elején beszélsz, hogy "egy fórumnak inkább arról kellene szólnia hogy ha vki vmiben elakat, mondjuk a telepítésnél vagy a játék során akkor azokra választ találjon"
A elsõ fele nem igaz. Erre a fórumon belüli faq segít (persze csak ha van). A 2.ra meg ott van a végigjátszás.