DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na mindegy, mindenki elakadhat, csak nem szabad csipöböl a fejlesztöket szidni.
Tegnap tovább haladtam 2 pályát, hát kezd durvulni a dolog (marine fokozat). Ezek a kékgömb dobáló izék elég fürgék, ha már kettö jön, benyomom a lassitást. Most még lehet vagánykodni, mert mindenfele elszórt hullák vannak, de késöbb gondolom már spórolósabban kell. Egyébként van valami bevált módszeretek a sziv-használatra? Mert ez a mostani :
- lopakodok elemlámpával/fegyverrel, egyszercsak elöttem/mögöttem terem 1/2/3 szörny
- megijedek
- elökapom a szivet, aktivizálom
- automatikusan visszavált az utolsó fegyverre, remélhetöleg nem elemlámpára
- elkezdek irtani.
Jól jönne egy gyors-gomb, ami elövétel nélkül aktivizálja a szivet, mint a maxpéjnben. De végülis igy is meg lehet szokni, csak hátha ti már okosabbak vagytok <#lookaround>#lookaround>
A duplacsövü szupershotgunt hol lehet megtalálni? Mert én mingyár az elsö percekben egy kis oduban találtam egy hulla mellett shotgunt, de ez sztem nem dupla, úgy emléxem ilyen volt az alap játékban is...
Ja, és kemény volt ott a bejárat elötti lebegö hellknight, nagy nehezen rájöttem, hogy kell kinyirni, de nem volt eccerü. Elrohangálni a tüzlabdái elöl, elkapdosni a zöld pászmákat, és még ráadásul célozva rálöni...
Egyébként ez a gravity gun kétélü kard. Jópofa messziröl a szörnyekre hajigálni a dobozokat, meg elkapdosni a plazmagolyóikat, de amint közelebb érnek, és elkezdenek karmolászni, hát lemegy a fél életem, mire elöveszek egy normális fegyvert... Nemegyszer megszivtam. Azóta nemigazán mászkálok a GG-vel, bár ha ügyesebben lehetne használni, a kedvencem lenne.
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
a falak elõtt van 3 v 4 hulla
és akármilyen meglepõ azzal kell feltölteni a szivet
elõvezsed a szivet
efektelés
és utána már tucc is lassítani
Ki az a hülye aki nem próbálja ki a szivet amikor megkapja??!!
Tehát nem szabad kipróbálni, hanem uzsgyi a falakhoz és ott.
Elég csúnya hiba az elején már..
-----][----www.di.fm-----][------
Ezzel együtt szerintem ha az ember jól és fõleg jókor használja ki a belassitás lehetõségét,akkor igy sem annyira nehéz.Meg a super shotgun is erõsen besegit...Persze nyilván igy is vannak szivós részek,de ki lehet birni.Hát az utolsó ellenfél az húzós szerintem,de szerencsére gazdaságos játékomnak köszönhetõen volt BFG lõszer dögivel...<#vigyor4>#vigyor4><#gun>#gun>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Most cimet had nem kelljen már irnom,nem igaz hogy 5 perc alatt nem találsz egy helyet ahonnan letölthetitek a haveroddal.
Amugy a "szokásos" helyeken már mindenütt fent van.A gravity gun egész jó lett,bár nem sokszor használja az ember.Egy helyen kell,a többin valószinû inkább máshoz nyúl az ember.
Az idõlassitás jó lett,látványos és hasznos sok helyen.Itt fõleg megmutatkozik a szörnyek animációjának kidolgozottsága.
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
-----------------------------------------
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtuaDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
az fps a mindenem!!!!ati radeon a király,a geforce elmehet a ... foci nélkül nem lenne ez a bolygó!!!forza milan!!!shevchenko a király!!!
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
sorrow : jajj, ne légy már szörszálhasogató <#hehe>#hehe>
Akkor addig megkoptathatta volna a rozsda a falakat, de mégsem tette, biztos a szörnyeket befogták takarítani.
De az elõzõ szitu az mindent betetõzött.Egy kis kiftel lemegyek,ott egybõl nagy sistergések közepette megjelenik 2 csontváz.Kb egy 5x5 méteres helység ez,szóval esély semmi,"gyorsan" visszaliftezek az emeletre (-60 energia),és onnan legépfegyverezem õket.Liftel le,ott egy kis ajtó,azt kinyitom,de minek.Bent tök sötét de már villanak a csontvázak rakétái,meg a jellegzetes vartyogásuk hallatszik.Visszavonulás,várakozás,csak kijönnek akkor szijjel lövöm õket az ajtóban.Semmi.Kinyitom megint lõnek,de nem jönnek közelebb...Na mondom itt már használni kell a lassitást.Na idõ lelassit,benyomulok.Hát pontos számadatokat nem tudnék közölni.Volt legalább 3 csontváz,2 zöld energialabdás Imp vagy mi az,2 abból a folyamatossan teleportálódó lénybõl,és egy olyan 4 lábon járó óriási valami.De ezek csak ilyen hozzávetõleges adatok,mert kb annyit tudtam csinálni hogy lõ-tölt,lõ-tölt,miközben orditás vonyitás,vartyogás sistergés hallatszik.
Azt hogy miképpen éltem túl magam sem tudom,de rossz belegondolni mi lesz itt a legvégén...
__ne bizony!__
Node ne offoljunk kérem! 😊)
kis pihenés lesz?
meg csinálGATjuk hozzá az átvezetõk feliratait is...
Szeva Mike!! Ezer éve!
Mizujs? Nekiállunk? Dobálta ám a string hibákat <#nyes>#nyes>
Ha legközelebb beleraknak jármû használatot, tárgyhasználatot, több NPC-t, csapat harcot,nagyobb tér akkor pedig végképp beigazolódik, hogy a Doom is, majmolja a többi FPS-t.
Szóval csak azt mondom, hogy ha valaki, szereti a Doom 3-at akkor azért kedvelje ami.
Csak 8 órát elbaxni a napból úgy, hogy otthon vár a játék... <#falbav>#falbav>
Én most probáltam ki a doom3 reoe-t és nekem nagyon bejött igy az elsö 20/c játék után.
Jó az igaz hogy a tárgyak fizikálya elég érdekes ha ellövöd a gravity-val de hát mégiscsak a marson vagyunk ahol erösebb a gravitáció!?!?!?
De lehet csak nekem szurt szemet.
A duplacsövü nagyon zorlal kis pityu lett erös de dög lassu.
Olyan mint régen volt.
A többi fegyvert még nem taliztam meg de én tuti végignyomom marine fokozaton aztán jöhet a nightmare fokozat.(Ha addigra nem unom meg mint mostanság sajna a legtöbb játékot)
Nekem tetszik.
Jó konfig.
PLEASE
Nos, lenyomtam az elsö pályát, hát jött a régi feeling <#csodalk>#csodalk><#eplus2>#eplus2>
Ezek a röpködö koponyák nem jelentenek kihivást, de az impek hozták a formájukat 😊 Amikor a feljáróhoz értem, ott leszakadt egy lépcsö, hát attól berosáltam, kihagyott 1-et a szivem <#wilting>#wilting>
Apropó sziv! Mit lehet kezdeni ezzel a cuccal a kezemben? Vagy késöbb kiderül?
Egyébként a pályában sok változás nincs, ugyanolyan sötét minden, elemlámpázni kell mindenhol, de remélem lesz jobb is. Szépen megkaptam 3 fegyvert, a gravity gun elég tutkó, még ha HL2böl is való (biztos Gordon hagyta itt <#hehe>#hehe>). A tárgyakat nemigazán tudtam érdemben hajigálni, mert ha hamarabb felveszem, mint a szörny megjelenik, akkor kisül a fegyver, és elejti a cuccot. Ha meg már megjelent a szörnyike, akkor már nincs idö tárgyat keresgélni. Ellenben a röpködö kopikat szépen lehet dobálni, az impek tüzgömbjét meg faszájul visszahajintottam nekik <#violent>#violent><#mf2>#mf2>
Node gondolom lesz ez még igyse. Mostmár szunya ittis, de holnap folytköv! Jóccak! És thx mégeccer a gyors segitségért <#law>#law>
Ja, majd beszélek a srácokkal, és megcsináljuk az expansionra is a magyaritást, ha igény van rá. A mostani eléggé berosált a kiegtöl, mindenfele string hiba volt <#miaz>#miaz><#nevetes2>#nevetes2>
na szoval:
a sima D3mal az a bajom,h nem tetszik...
nem találtam ilyesztõnek...
most bár ugyanazok a mexokott szörnyecskék köszöntek rám eddig,de akkor is tetszik,nem ugy,mint a sima szutyiság... 😊))
ujitást nem látok,dehát ugyanigy volt ez a C&C Generals-nál is nálam...
a sima nem jött be,de a Zero Hour miatt megtetszett 😊))
hát igen... ki ért engem... (???) 😄DD
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...