DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Andie
Ja, érdemes elolvasni a felvett pda-kat meg video diskeket. De egyébként a vörösen gözölgö hullák is elég "beszédesek". Egyébként panaszkodtak itt sokan a doom3 együgyüségére, hogy a hl2 nyomába sem ér, csak menni kell elöre, azt löni, eltévedni sem lehet, a zárt rekeszek számai is max a szomszéd szobában vannak... hát nemtom milenne, ha még megbonyolitották volna <#szomoru2>
Na mindegy, mindenki elakadhat, csak nem szabad csipöböl a fejlesztöket szidni.

Tegnap tovább haladtam 2 pályát, hát kezd durvulni a dolog (marine fokozat). Ezek a kékgömb dobáló izék elég fürgék, ha már kettö jön, benyomom a lassitást. Most még lehet vagánykodni, mert mindenfele elszórt hullák vannak, de késöbb gondolom már spórolósabban kell. Egyébként van valami bevált módszeretek a sziv-használatra? Mert ez a mostani :
- lopakodok elemlámpával/fegyverrel, egyszercsak elöttem/mögöttem terem 1/2/3 szörny
- megijedek
- elökapom a szivet, aktivizálom
- automatikusan visszavált az utolsó fegyverre, remélhetöleg nem elemlámpára
- elkezdek irtani.

Jól jönne egy gyors-gomb, ami elövétel nélkül aktivizálja a szivet, mint a maxpéjnben. De végülis igy is meg lehet szokni, csak hátha ti már okosabbak vagytok <#lookaround>

A duplacsövü szupershotgunt hol lehet megtalálni? Mert én mingyár az elsö percekben egy kis oduban találtam egy hulla mellett shotgunt, de ez sztem nem dupla, úgy emléxem ilyen volt az alap játékban is...

Ja, és kemény volt ott a bejárat elötti lebegö hellknight, nagy nehezen rájöttem, hogy kell kinyirni, de nem volt eccerü. Elrohangálni a tüzlabdái elöl, elkapdosni a zöld pászmákat, és még ráadásul célozva rálöni...
Egyébként ez a gravity gun kétélü kard. Jópofa messziröl a szörnyekre hajigálni a dobozokat, meg elkapdosni a plazmagolyóikat, de amint közelebb érnek, és elkezdenek karmolászni, hát lemegy a fél életem, mire elöveszek egy normális fegyvert... Nemegyszer megszivtam. Azóta nemigazán mászkálok a GG-vel, bár ha ügyesebben lehetne használni, a kedvencem lenne.

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

andriska
<#nyes>

IMYke2.0.0.0
Hagyjad, õ is szeretett volna az FSzT-be (Fejlesztõket Szidók Társasága) csatlakozni...

===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

hát nem tom h te mennyire figyelsz a játékban..
a falak elõtt van 3 v 4 hulla
és akármilyen meglepõ azzal kell feltölteni a szivet
elõvezsed a szivet
efektelés
és utána már tucc is lassítani

andriska
Meg ha jól emlékszem ott több lelket is fel lehet szippantani.Szóval nem csúnya hiba,hanem te vagy <#lama>

andriska
Mielõtt kipróbáltam nyomtam egy autosavet.Aki már egy kicsit is jártas a játékokban,ismeretlen dolog elõtt nyom egy save-t...

FeketeFény
Na megvan a kicsike! Ha elhasználod a szivet amit elõször kapsz akkor bukta, nem lehet tovább menni. A drága fejlesztõk egy igen alapvetõ hibájával találkozhatunk az elsõ percekben már...
Ki az a hülye aki nem próbálja ki a szivet amikor megkapja??!!
Tehát nem szabad kipróbálni, hanem uzsgyi a falakhoz és ott.
Elég csúnya hiba az elején már..

-----][----www.di.fm-----][------

Haverom is itt akadt el szal én is várom a válaszokat 😊
FeketeFény
Idegbajt már csak nem kapok korán reggel 😊 Bénázok itt iylen hülyeségggel jézus..

FeketeFény
hi! Helyzet az hogy most jutottam el a doomig az új gamek közt és nem vágom hogy a lassítást, ami gondodolom a szív lesz majd, hogyan kell használni. Meglett a szív dobog is már, összetolódó falak elõtt állok, kipróbáltam a szivet amikor megkaptam és most nem tudok lassítani. Mi lett? Órákat kell várni míg újra mûkszik? 2percet tuti vártam hogy mi van. Kerestem dobozt hogy betegyem a falak közé de nem találtam. Várjak tovább?

akkor jó lesz nekem normalon, nem akarok menetközben csítelni mert nem jutok tovább, és úgy szeretek játszani, hogy ha vmit elrontottam viselem következményeit, nem nagyon mentek.egyébként mennek vele az alap doom modjai? gondolok itt a fegyverlámpára és a fejlesztett lõszerkapacitásra. mert azokat mindenképpen be akarom rakni, az alapban nagyon elbaszták ezt, de a modokkal már jó volt a játék.röhej volt hogy a chaingun 50 vagy 150-es tárral, és mindig a legrosszabb fogyott ki

Hát én épp most fejeztem be veterán-on.Mondjuk én az alapot is ugy vittem.Ebben jobban eleresztették a keményebb szörnyeket.Zombi nem sok lesz például,és az "alap" Imp helyett is a keményebb példány fog jönni,de az dögivel.Aztán mint lentebb irtam,ugy a játék közepétõl a rakétás csontvázak szaporodnak el rettenetessen.A vége felé meg aztán már jön minden mindennel.
Ezzel együtt szerintem ha az ember jól és fõleg jókor használja ki a belassitás lehetõségét,akkor igy sem annyira nehéz.Meg a super shotgun is erõsen besegit...Persze nyilván igy is vannak szivós részek,de ki lehet birni.Hát az utolsó ellenfél az húzós szerintem,de szerencsére gazdaságos játékomnak köszönhetõen volt BFG lõszer dögivel...<#vigyor4><#gun>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

milyen fokozaton érdemes játszani? mert az alapot normalon nyomtam, de úgy nagyon könnyû volt, pár helyet leszámítva, nem volt benne izgalom. viszont ez attól még lehet normalon is igen nehéz, de nem akarom kétszer elkezdeni

Max Payne 2-höz képest persze gyengébb,de az gyakorlatilag errõl szólt.De itt se rossz.
Most cimet had nem kelljen már irnom,nem igaz hogy 5 perc alatt nem találsz egy helyet ahonnan letölthetitek a haveroddal.

grizzly21
A max payne 2 höz képest milyen az idõlassítás? Nem, haverom tölti le. Sajnos ebben nem vagyok rutinos, szóval le tudod írni a szokásos helyeket, vagy ha nem publikus: [email protected]. Köszi!!!

És modemes kapcsolattal akarod letölteni?

Amugy a "szokásos" helyeken már mindenütt fent van.A gravity gun egész jó lett,bár nem sokszor használja az ember.Egy helyen kell,a többin valószinû inkább máshoz nyúl az ember.
Az idõlassitás jó lett,látványos és hasznos sok helyen.Itt fõleg megmutatkozik a szörnyek animációjának kidolgozottsága.

odex
nem lehet a kiegbe tört verzióval hálózni?

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

grizzly21
Figyu, olvasgattam csomót, nem találtam modemes kapcsolatom van, légyszi segíts már!<#help>

IMYke2.0.0.0
Akkor olvass vissza - sokat!

-----------------------------------------
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtuaDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grizzly21
Nagy id rajongó vagyok a 3mat is végigtoltam, van akinek már megvan ez? Honnan lehet letölteni? Jó? Jó a gravity puskamásolat, meg a bullet time? Infót akarok!

danee12
beállitások

az fps a mindenem!!!!ati radeon a király,a geforce elmehet a ... foci nélkül nem lenne ez a bolygó!!!forza milan!!!shevchenko a király!!!

SNAKE01
csáó!!!!valaki megtudja mondani hogy lehet képet berakni a nevemhez?

odex
de az is lehet hogy olyan anyagból van ami nem rozsdásodik!

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Andie
Hü, biztató! <#merges2>

sorrow : jajj, ne légy már szörszálhasogató <#hehe>

a kiegészítõben már az elhagyatott bázisra térünk vissza, vagy nem?
Akkor addig megkoptathatta volna a rozsda a falakat, de mégsem tette, biztos a szörnyeket befogták takarítani.

Hát nem tudom a készitõknek hol szállt el az agya,de a 3. fõellenség után vagyok és az itteni páyarészek már kezdenek ilyen agyamentbe fordulni.A rakétavetõs csontváz az már ilyen alap ellenséggé vált 2-3 darabokat küld a game/folyosó.
De az elõzõ szitu az mindent betetõzött.Egy kis kiftel lemegyek,ott egybõl nagy sistergések közepette megjelenik 2 csontváz.Kb egy 5x5 méteres helység ez,szóval esély semmi,"gyorsan" visszaliftezek az emeletre (-60 energia),és onnan legépfegyverezem õket.Liftel le,ott egy kis ajtó,azt kinyitom,de minek.Bent tök sötét de már villanak a csontvázak rakétái,meg a jellegzetes vartyogásuk hallatszik.Visszavonulás,várakozás,csak kijönnek akkor szijjel lövöm õket az ajtóban.Semmi.Kinyitom megint lõnek,de nem jönnek közelebb...Na mondom itt már használni kell a lassitást.Na idõ lelassit,benyomulok.Hát pontos számadatokat nem tudnék közölni.Volt legalább 3 csontváz,2 zöld energialabdás Imp vagy mi az,2 abból a folyamatossan teleportálódó lénybõl,és egy olyan 4 lábon járó óriási valami.De ezek csak ilyen hozzávetõleges adatok,mert kb annyit tudtam csinálni hogy lõ-tölt,lõ-tölt,miközben orditás vonyitás,vartyogás sistergés hallatszik.
Azt hogy miképpen éltem túl magam sem tudom,de rossz belegondolni mi lesz itt a legvégén...

odex
hány pályás az egész Game??? a kieg

__ne bizony!__

Andie
Már nagyon rég készülünk ellátogatni hozzájuk. Én mondjuk voltam soxor, még középsulis koromban, de bnöm még nem. Van a környékükön néhány movie-park, amikért oda lesz a lány, meg lehet, hogy át tudunk ugrani mallorcára is pár napra (jó ha az ember unokatesója pilóta az airberlinnél 😊 )
Node ne offoljunk kérem! 😊)

rendben, akkor elosztogatjuk! <#nyes>
kis pihenés lesz?

Andie
Akkor adjatok egy adagot gyorsan, mert most hétvégén Szeged, aztán jövöhét szerdán repülök Düssibe, 2 hétre!

már szervezõdik a csapat, úgyhogy megcsinálhatjuk gyorsan! <#nyes>
meg csinálGATjuk hozzá az átvezetõk feliratait is...

Andie
Valóban, azóta énis utánnanéztem 😊 az 1/10ed sántitott, ezért is irtam zárójelbe amit irtam 😊

Szeva Mike!! Ezer éve!
Mizujs? Nekiállunk? Dobálta ám a string hibákat <#nyes>

halihóóó! <#wave>

A marsi gravitáció harmada a földinek.
Ha azt mondjuk, hogy jót tesz a gravity gun és a bullet time akkor elismerjük, hogy nagyon is hiányzott eddig a változatosabb taktikai játékmenet, ami más nagy FPS ekben alapból ömlesztve benne van.

Ha legközelebb beleraknak jármû használatot, tárgyhasználatot, több NPC-t, csapat harcot,nagyobb tér akkor pedig végképp beigazolódik, hogy a Doom is, majmolja a többi FPS-t.

Szóval csak azt mondom, hogy ha valaki, szereti a Doom 3-at akkor azért kedvelje ami.

Andie
A Mars átmérõje 53,64%-a a Földének, azaz kb feleakkora, a tömege pedig 10,745%-a, tehát tizede. Ennél fogva a gravitáció nemhogy erõsebb, de kb tizede (nemegészen, mert nem arányosan változik ugye).

Andie
Áháá! Hm. és honnan szerzek én emberi lelket? Najó, ne mondd el, majd gondolom jön magától a megoldás <#crazya>
Csak 8 órát elbaxni a napból úgy, hogy otthon vár a játék... <#falbav>

killer123
Hali srácok!
Én most probáltam ki a doom3 reoe-t és nekem nagyon bejött igy az elsö 20/c játék után.
Jó az igaz hogy a tárgyak fizikálya elég érdekes ha ellövöd a gravity-val de hát mégiscsak a marson vagyunk ahol erösebb a gravitáció!?!?!?
De lehet csak nekem szurt szemet.
A duplacsövü nagyon zorlal kis pityu lett erös de dög lassu.
Olyan mint régen volt.
A többi fegyvert még nem taliztam meg de én tuti végignyomom marine fokozaton aztán jöhet a nightmare fokozat.(Ha addigra nem unom meg mint mostanság sajna a legtöbb játékot)
Nekem tetszik.

Jó konfig.

Andie
Nemvagy semmi <#wilting>

Valaki adjon már egy mûködõ http linket a Resurrection of Evil letöltésére, aminek a linkjében nem szerepel a game vagy játék szó 😊
PLEASE

NeoMaN
Szívvel lassítod az idõt ha elsütöd. Emberi lélek kell neki a feltöltõdéshez, majd meglátod mikor kell használn....i

Andie
Persze hogy megy, legalapvetöbb programozói fogás, hogy a registryben rejtegetünk el ilyen infókat. De átbaxtuk <#mf1>

Nos, lenyomtam az elsö pályát, hát jött a régi feeling <#csodalk><#eplus2>
Ezek a röpködö koponyák nem jelentenek kihivást, de az impek hozták a formájukat 😊 Amikor a feljáróhoz értem, ott leszakadt egy lépcsö, hát attól berosáltam, kihagyott 1-et a szivem <#wilting>
Apropó sziv! Mit lehet kezdeni ezzel a cuccal a kezemben? Vagy késöbb kiderül?

Egyébként a pályában sok változás nincs, ugyanolyan sötét minden, elemlámpázni kell mindenhol, de remélem lesz jobb is. Szépen megkaptam 3 fegyvert, a gravity gun elég tutkó, még ha HL2böl is való (biztos Gordon hagyta itt <#hehe>). A tárgyakat nemigazán tudtam érdemben hajigálni, mert ha hamarabb felveszem, mint a szörny megjelenik, akkor kisül a fegyver, és elejti a cuccot. Ha meg már megjelent a szörnyike, akkor már nincs idö tárgyat keresgélni. Ellenben a röpködö kopikat szépen lehet dobálni, az impek tüzgömbjét meg faszájul visszahajintottam nekik <#violent><#mf2>

Node gondolom lesz ez még igyse. Mostmár szunya ittis, de holnap folytköv! Jóccak! És thx mégeccer a gyors segitségért <#law>

Ja, majd beszélek a srácokkal, és megcsináljuk az expansionra is a magyaritást, ha igény van rá. A mostani eléggé berosált a kiegtöl, mindenfele string hiba volt <#miaz><#nevetes2>

soulhunter
nahh,most térek alvokára,mer holnap 8kor kelés,aztán melo 😞

na szoval:
a sima D3mal az a bajom,h nem tetszik...
nem találtam ilyesztõnek...
most bár ugyanazok a mexokott szörnyecskék köszöntek rám eddig,de akkor is tetszik,nem ugy,mint a sima szutyiság... 😊))

ujitást nem látok,dehát ugyanigy volt ez a C&C Generals-nál is nálam...
a sima nem jött be,de a Zero Hour miatt megtetszett 😊))

hát igen... ki ért engem... (???) 😄DD

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

NeoMaN
Most nézem, milyen proci az AMD KP ? :Ð

NeoMaN
ez igaz

Hát azért ez egy érdekes fordulat akkor,mert azért akkora fordulatot ez a kieg. nem hozott...

NeoMaN
<#taps><#integet2>

NeoMaN
lolbaz, tényleg megy vele? 😊

Andie
Köszi !! Már megy is!!! JÁtszok!!
kösz szépen!! <#worship>