23325
-
#21836 mert én a d3mat végigtoltam a RoE-vel meg negyedora után felhagytam, nem ragadott meg.. -
Cicero #21835 Hogy lehet ez letölteni? -
Cicero #21834 Mi? -
#21833 ha a doom 93% akkor mennyi a RES? -
Cicero #21831 Én most fogom elkezdnei, bár már egy részéhez eljutottam, újrakezdem :) Nekem nagyon tetszik ez a játék -
#21830 Nem tudjátok, hogy CTF-et tudok e játszani vhogy, elhagytam az eredeti cd kulcsaim kaptam 2-t egy cimborámtól de nem talál szervereket. Nem szeretném megvenni újra a játékot mert elég húzós ára van számomra.Előre is kösz a segítséget. -
#21829 vki pls töltse fel nekem a 1.3as patch utáni cracket hogy ne kelljenen állandoan lelépnem a netröl amikor a doomot indítom!
gamecopyworld-ön én sajna nem találtam megfelelőt -
gumicsetto #21828 HI
Azt szeretném megkérdezni hogy a sima doom3 gravity gun modban mikor kapom meg a graviti gunt?
A választ elörre is kösui -
#21827 Kell hozzá az alap D3, bár anélkül is megpróbálhatod, de kevés sikerrel... -
#21826 ez csak kiegeszito (mod) vagy egy uj hekramálé azaz kell e hozza az eredeti dum 3 vagy ha megvan ez a cucc akkor tudok vele jácodni ? hm ? -
#21825 Én is gondolkodom a driveren, mert a DNA-force 80.40-est tettem fel Source installal (Couter strike sourcehez), lehet hogy ezt nem szívleli. Csak fura hogy 2X indítottam el és mindekétszer ugyanott fagyott ki a bevezetővideóban. Továbbá régen sokan panaszlodatak erre a runtime errora sima Doom3 alatt, én viszont nem tapasztaltam akkoriban. -
GrimReaper78 #21824 Nem kell hozzá crack, egyszerűen a megadott Cd kulcsokat kell használni. Ha kifagy, az más miatt van, pl. video driver. Nem feltétlenül a legújabb a legjobb. -
#21823 Már elég rég játszottam a doom3-al, most unalmamban letöltöttem a ROE kiegészítőt is. Felraktam az alap doom3-at (a Reloaded verziót, elvileg crackelni kell, de gondoltam hogy a kiegészítő úgyis patcheli így egyenlőre hagytam alapon), felraktam a kiegészítőt amihez a CD-jén nem is találtam semmi crack félét (MisterX & MisterY szerepelnek az NFO alján). Szerencsét próbáltam hogy elindítom így crackeletlenül és érdekes hogy el is indult (nincs bemountolva vagy meghajtóba rakva egyik CD-je sem), bár mikor beállítottam a grfikát és ki akartam lépni hogy újraindítsam ismerős módon kifagyott (mint a reloaded cracknél, ezek szerint beleintegrálhatták a kiegészítő telepítőjébe a cracket is) Csak aztán mikor új játékot kezdtem a bevezető videó alatt 2X egymás után is kifagyott ugyan ott (mikor a doki fejű szörny kezd dumálni). Milyen cracket kell hozzá letölteni hogy ne fagyjon le ilyen runtime errorral már itt? Vagy próbálja meg átugrani a bevezetőt és később nem lesz baj? -
#21822 ...Igen... -
tomikake #21821 ????????? -
tomikake #21820 Multizni lehet a tört doom-mal -
#21819 aha :D ez kell nekem :D -
#21818 ez a régi doom: opengl, 1600*1200, full3d, színes fények, mouselook stbstb.... -
#21817 itt van a relief mapping:
http://fabio.policarpo.nom.br/files/Doom3_ReliefMapping.zip
csak most jövök rá h uninstaláltam a Doom-ot szóval majd később kipróbálom :D -
#21816 ezt nézd át, érdemes!
http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=14907 -
#21815 ez mi megtudná valaki mondani? -
#21814 na, honnan lehet leszedni a relief mappinget?? -
#21813 Doom Remake topik -
#21812 Ja télleg -
#21811 még jó jogy 1Gb van neki -
#21810 Szedd le az árnyékot,meg élsimítást és akkor lehet nagyobb fps.Bár 768Ram nem ártana... -
#21809 már régóta van....
-
#21808 honnan lehet leszedni a relief mappinget? mennyi a gépigénye? nekem: Intel P4 2,8GHz Northwood 512MB DDR RAM Sapphire ATI Radeon 9600XT 128MB mire számíthatok? -
#21807 a tulmelegedes lehet hogy előfordulhat mert kikapcsoltam egy hűtőt! akkor visszakapcsolom és leszedek egy patchet ha van -
#21806 tulmelegedés, driverhiba, tropa windows.. -
#21805 van egy kis problémám! nyugodtan játszok, egyszer gondol egyet, vizszintes csíkok megjelennek egymásbamosódva össze vissza és lefagy a game! mi lehet a probléme ? vmi pecs kell hozzá? ati radeon 9600XT kártyám van és 2600as amd procim valamint 512 ramom! mit állítsak át hogy ez ne forduljon elő hogy kifagy ilyen csíkokkal? -
#21804 normális az,hogy a doom 3 a lenti configon 800*600 mediumon 25 fps-t produkál?eléggé lehangoló.. -
#21803 Hello! Feltelepítettem a Resurection Of Evilt. Indítás után kéri az alapjáték cd kulcsát azt viszont nem fogadja el. Tudna valaki mondani egy jó kulcsot? -
#21802 segítség -
#21801 már van..le is lehet tölteni csak azért ne tettem fel mer ugyse birná a gépem.. -
#21800 Na, mikor lesz Doom 3 Relief Mapping? -
#21799 please help!
most játszok először.
delraktam az 1.3-as patchot+a magyarítást.nem crackeltem.
miután új játékot indítanák hiába írom be a cd-kulcsot,nem fogadja el,pedig nem kapcsolódok a nethez.többet is próbáltam,miért van ez? -
GrimReaper78 #21798 LOL -
#21797 így legyen a könyvtárszerkezet!: D:\Games\Doom 3\cdoom ugyanis valami nem jo az installjában, és + egy mappával beljebb rakja a classic doomot. igy az alapjáték nem látja! lehet nálad nem ez agond de nekem emiatt nem indult -
#21796 "csak az egere más " na itt a hiba