DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sima Doom3-ban hogyan lehet kiíratni az fps-t,a cheatlandban megtaláltam de hiába irom be a konzolba nem engedélyezi.Vagy kell valamilyen program hozzá?
\"A jövõ nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
mert sikerült ugy feltennem az 1.3as patchet hogy offline már elindul
(ha érdekel: Sima doom3,1.3 as patch,RoE-t azzal a bizonyos Psbc-s kulcsal feltenni,Offlineba át,Roet indit d3 kodnak beirni t7lb-s kodot,aztán ott modoknál átmenni sima doom3ra és innentõl offline modban elindul a 1.3 as sima doom3 key invalid nélkül)
..nekem moddolás(darkmod) miatt kéne mert átálltunk 1.3-ra de azért nem akarom mindig tiltogatni a netem ezért akarom a szervert tiltani..nameg ha véletlen egyszer elinditom ugy hogy neten vagyok akkor szophatom végig elõlrõl..
hát igen legjobb lenne megvenni de egyenlõre nincs kilátásban😊
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Hol lehet letötleni?
Glory, Glory Man. United!
googleba nem találok semmit
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
KÉP
Úgy sikerült összehoznom hogy fel akartam tenni 1.3 as patchet de állandoan azt irta ki hogy már fenntvan...
uninstall egészet..ujra..nem jó..
uninstall, fel máshova..megint nem jó..probáltam máshonnan tölteni a patchet de ugyse volt jo ugyhogy gondoltam biztos vmi régi installkor bennmaradt vmi a regben..
találtam is 1.3asra mutato dolgokat azokat töröltem de ugynézki nem teccik neki mert azota itt leáll a patch telepitése..1.2 felmegy rendesen, de nekem mindenképp 1.3 kéne..
Én most kezdtem vonla el játszani,de felrakom az 1.1es patchet,és else indul a játék...
Vmi tipp? 😊
Glory, Glory Man. United!
Semmi köze a játék sztorijához.Talán csak annyi, hogy itt is megemlítik a régészeti ásatásokat.
Nem tudom, miért kell ennyire elba*ni az összes játék film átiratát.A Resident Evil is el lett tolva, de nagyon, a Tomb Raider-ek is szarok, picit többet vártam a Doom-tól.
A kezdés nulla, hirtelen belevágnak az akcióba, semmi elõzmény, a lényeg, hogy fröcsög a vér, szakadnak a hullák stb.
Ellenségekbõl hármat ismertem fel, a Hell Knight,a Pinky vagy mi a fa*om, meg az Imp.Semmi több!
Fegyverbõl a BFG-t berakták,a gránátot is csak egy helyen láttam, és semmi.
Nagy nulla lett ez a film.
Nem mintha a Doom játéknak nagyon eredeti lenne a sztorija,de többet lehetett volna kihozni belõle.Aztán a film közepe-vége felé már azt sem értettem, hogy most hová teleportálgatnak a katonák??Hol a Marson,hol a Földön vannak vagy már azt sem tudja a nézõ hogy hol.
Mint már ott is írták,nincs túl sok összefüggés a játék,meg a film között.Ezt sajnálom a legjobban,ezért csalódtam nagyot(azt hogy hangoztatták,hogy ez így lesz azt nem tudtam,mert csak most olvastam a topicjában.Ha tudom lehet,hogy nem csalódom ekkorát.)A játék szvsz 100% jobb lett.
most olvastam, hogy van egy mod, ami a flaslightot felteszi a puskára. ha valakinek megvan, vagy be tudna linkelni nekem, azt nagyon megköszönnem
Nemtudja valaki hogy a játék menüjében szóló zene címe micsoda?
Azt tudom hogy talán a Tool zenekar játsza de nem biztos!
Elõre is köcc!
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]