DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hy
A sima Doom3-ban hogyan lehet kiíratni az fps-t,a cheatlandban megtaláltam de hiába irom be a konzolba nem engedélyezi.Vagy kell valamilyen program hozzá?

\"A jövõ nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Istencsászár
árnyékokat kapcsold ki az szivja le a legjobban az fps márha a géped nembirja..

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Prince of Máté
a doom3 haladó grafikai beállításánál sokat számít ha ki vagy bekapcsolom a bump mapot?thx

_Atti_
nemtudja vki a szerver cimét amit ha letiltok nem tudja ellenõrizni a cdkeyt?

mert sikerült ugy feltennem az 1.3as patchet hogy offline már elindul
(ha érdekel: Sima doom3,1.3 as patch,RoE-t azzal a bizonyos Psbc-s kulcsal feltenni,Offlineba át,Roet indit d3 kodnak beirni t7lb-s kodot,aztán ott modoknál átmenni sima doom3ra és innentõl offline modban elindul a 1.3 as sima doom3 key invalid nélkül)
..nekem moddolás(darkmod) miatt kéne mert átálltunk 1.3-ra de azért nem akarom mindig tiltogatni a netem ezért akarom a szervert tiltani..nameg ha véletlen egyszer elinditom ugy hogy neten vagyok akkor szophatom végig elõlrõl..

hát igen legjobb lenne megvenni de egyenlõre nincs kilátásban😊

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Rash87
Nem tettem fel a patch crackjét,nem is tudtam h van neki ilyen 😊

Hol lehet letötleni?

Glory, Glory Man. United!

báttyó02
talaltam

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

báttyó02
full save-t honnan tudok letölteni? :S
googleba nem találok semmit

_Atti_
szoval akkor windows reinstall? értem én..

scorpeeon
na, az kicsit eröltetett lenne 😄 sztem inkább elpöckölte valahogy a végén a gránátot 😄

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Istencsászár
leklónozzák mint az élienbe😄

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

scorpeeon
én is megnéztem a filmet, szerintem egyszer azért mindenképpen érdemes megnézni, az fps-es rész nagyon állat 😄 az tény hogy kicsikét eltértek a játék sztorijától, de azért így sem olyan rossz 😄 amit nem értettem benne, az az hogy Rock aláírta már hogy ha lenne Doom 2 abban is szerepelne, csakhát a film végén mintha meghalna... mintha nem is gondolnának rá hogy lehet folytatás, vagy ha lesz akkor kimagyarázzák valahogy hogy kikerülte a gránátot valahogy 😄 meg a vége kicsit hülyeség, hogy egymással harcolnak, nem egy fõszörnyel pl.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

_Atti_
Nem tudja véletlenül vki hogy lehet ezt orvosolni?

KÉP

Úgy sikerült összehoznom hogy fel akartam tenni 1.3 as patchet de állandoan azt irta ki hogy már fenntvan...
uninstall egészet..ujra..nem jó..
uninstall, fel máshova..megint nem jó..probáltam máshonnan tölteni a patchet de ugyse volt jo ugyhogy gondoltam biztos vmi régi installkor bennmaradt vmi a regben..
találtam is 1.3asra mutato dolgokat azokat töröltem de ugynézki nem teccik neki mert azota itt leáll a patch telepitése..1.2 felmegy rendesen, de nekem mindenképp 1.3 kéne..

báttyó02
patch crackjét feltetted?

Rash87
Hi all.
Én most kezdtem vonla el játszani,de felrakom az 1.1es patchet,és else indul a játék...

Vmi tipp? 😊

Glory, Glory Man. United!

Istencsászár
nembaj😄 nekem 100%osan bejött és még sokszor megfogom nézni az tuti

andriska
Talán azért,mert átirat.Csak sajnos itt a nagyobb haszon miatt használták fel a Doom nevet...

Istencsászár
és miért kéne a játék sztoriját a filmbe rakni? a játékot egyszer már végigvitted vagy többször, ha ugyanaz lenne a filmben én unnám már

Na megnéztem ezt a Doom filmet szombaton és nagyon nagyon csalódott vagyok.
Semmi köze a játék sztorijához.Talán csak annyi, hogy itt is megemlítik a régészeti ásatásokat.
Nem tudom, miért kell ennyire elba*ni az összes játék film átiratát.A Resident Evil is el lett tolva, de nagyon, a Tomb Raider-ek is szarok, picit többet vártam a Doom-tól.
A kezdés nulla, hirtelen belevágnak az akcióba, semmi elõzmény, a lényeg, hogy fröcsög a vér, szakadnak a hullák stb.
Ellenségekbõl hármat ismertem fel, a Hell Knight,a Pinky vagy mi a fa*om, meg az Imp.Semmi több!
Fegyverbõl a BFG-t berakták,a gránátot is csak egy helyen láttam, és semmi.
Nagy nulla lett ez a film.
Nem mintha a Doom játéknak nagyon eredeti lenne a sztorija,de többet lehetett volna kihozni belõle.Aztán a film közepe-vége felé már azt sem értettem, hogy most hová teleportálgatnak a katonák??Hol a Marson,hol a Földön vannak vagy már azt sem tudja a nézõ hogy hol.

andriska
Most vettem észre,hogy van már topicja,szal többet nem offolgatok itt.
Mint már ott is írták,nincs túl sok összefüggés a játék,meg a film között.Ezt sajnálom a legjobban,ezért csalódtam nagyot(azt hogy hangoztatták,hogy ez így lesz azt nem tudtam,mert csak most olvastam a topicjában.Ha tudom lehet,hogy nem csalódom ekkorát.)A játék szvsz 100% jobb lett.

Istencsászár
AvP is nagyon jólett😄 hányszor is láttam.. olyan 4-5 ször tuti

andriska
Hát nem toom.Számomra ugyanolyan unalmas volt,mint AvP..

Nekem teccett >😉

andriska
Jahh szerintem.De azért még várok véleményeket.

Istencsászár
tedd hozzá hogy szerinted, mer szerintem meg kibaszott jólett..

andriska
Nahh megnéztem a filmet.Jó szar lett...

mûködni mûködik csak minden pályát egyben végig kell vinni, mert különben nem mükszik egyetlen fényforrás sem... de mostmár nem kell minden ajtó után pár zombie szeme közé világítanom, hanem egybõl lõhetem is 😊
Prince of Máté
szívesen<#nyes>neked mûködik?

le vagyok kötelezve és kösz
Prince of Máté
tessék itt van az elemlámpa mod

hello!

most olvastam, hogy van egy mod, ami a flaslightot felteszi a puskára. ha valakinek megvan, vagy be tudna linkelni nekem, azt nagyon megköszönnem
andriska
Egyébként mintha marine lenne <#idiota>
Mivel névtelen katonát alakítunk..

Prince of Máté
és hogy kell írni?sarge?

Prince of Máté
kössz

andriska
szárdzs

Prince of Máté
hogy hívják a doomban azt az embert akivel vagyok??<#nemtudom><#conf>

Amúgy rajta van a doom3 cdjén is 😊, de akkor mostmár mind1.

Prince of Máté
november 10-én jelenik meg a DooM a mozikban!<#wow1><#buck><#vigyor2><#zavart1><#nyes><#hehe>

Prince of Máté
ja!a lime ware az egy letöltõprogram

Mr_no_NaMe
Ez most nekem ment?
Prince of Máté
lime waren beírod a keresõbe hogy doom és ott kiadja

Mr_no_NaMe
Hello!
Nemtudja valaki hogy a játék menüjében szóló zene címe micsoda?
Azt tudom hogy talán a Tool zenekar játsza de nem biztos!
Elõre is köcc!
Istencsászár
én anno 128 mb ati 8500, 512 ddr, 1.3 athlon-on 1024*768,med, beállitásokkal toltam a vége fele lekelett vennem az arnyékokat ( pokolba ) mer ottmár nembirta a vga a megterhelsét

Prince of Máté
ok köszi!

Istencsászár
amugymeg egy 9600xtvel már lehet szépen osztani, nemkell a gémtõl megijedni skálázhatóak a beállitások igy mindeki megtalálja a megfelelõt és gyönyörû is, nemkell neki brutál gép.

Istencsászár
még a leg otvarabb gépen is elmegy a doom 3😊 minnél jobb a vas annál szebb és jobb.

odex
minek neked az ott van a gamebe!

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Prince of Máté
a játék közepes grafikán és 1024*768as felbontásban milyen konfigot követel?kösz!

Prince of Máté
én sajna nem<#nemtudom>

Sheke
nemtudna vki adni egy cracket

Le Parkour

Kandurex
Az tény, hogy telecine minõség alatt én se nézem meg gépen, ha meg úgy alakul, hogy addig nem lesz TC míg itthon megjelenik, nos akkor elmegyek rá moziba 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯