DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Andie
Sziasztok!
Hát kijött ezis. 😊
Délután rohanok haza, és töltöm lefele. Remélem estére lejön (90 k-val), és ki is próbálhatom. Kicsit azért félek.
Amd 1600, 640Mega ram (sd), és Gef3Ti200 a konfig.
And5 látom hasonló konfiggal tudott játszani, még ha nemis brutál beállitásokon. Mit gondoltok, menni fog egy 800x600-ban?
Sajna most bekrepált a hütönk, igy azt kellett vennem, igy újabb 1 hónapig nem tudok befektetni a gépbe. Ez van. Azért tudok majd jáccani?

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Csá. Consolt hogy lehet lehivni? És a frissitést hogy lehet beállítani, hogy ne kelljen minden inditásnál ujra beállítani? Köfi

AbitIS7,P4 2800Mhz,2*512Mb Kingmax 400Mhz DUALTinyBGA,TT Aquarius II,Gigabyte 9600pro 128MB,LG GSA-4040B,Pioneer 120s,WD60GB 7200Rpm,SBlive5.1,Samsung 755DFX,MS3.0, Logitech InetKeyb, Icemat 2.0

hát, nemtom...
próbáltam különbözõ pakkokat, újratelepítettem a soundstorm-ot, semmi hang.
menü alatt sincs, játék alatt + végképp.
induláskor még a fõképernyõn (play, support, stb.)okés, utána halott a dolog.
1,45GB-ot telepített fel, de hang nálam eddig nuku...
szívás a köbön,nna.

Gondolom van megfelelõ kártyályuk hozzá.
De híreket nem olvasol? Tele volt ezzel pár hete az összes hírmagazin.
Amúgy nehogy azt hidd, hogy geforce 6800 ultrával, vagy ati x800-al csinálják a gémet, valszeg vmi nvidia quadro. Abból már lehet 512-es simán.

Szvsz JC zyebbõl vett egy kimaxolt egyedi gépet, amit csak a NASA szokott használni 😊

War. War never changes.

cifuatwork
ALIEN MÓDOT A NÉPNEK!

ALIEN MÓDOT A NÉPNEK!

ALIEN MÓDOT A NÉPNEK!

ALIEN MÓDOT A NÉPNEK!

Jo neked!Én megawarezrõl szedem!De folyamatosan van egy kis sebességingadoszása!+Elõbb fullon csutkon leállt!😊
Nemcsoda az egyik legfrankóbb autóscucc a világon az iszonyatos autókínálat meg az igencsak fotoreal kinézet miat...Meg konzolhoz képest eléggé szimu beütésü😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Ha nincs olyan hardware amin elfut max beállításokkal akkor hogy tudták õk testelni a max beállításokat?Mármint az ID?😊
NeoMaN

Nem tudom nekem ma reggel 10 re jött le és egyszer sem akadt meg! Full sebességgel töltöttem végig!
Bocs nem kétszer írtam eza szar nyomta be duplán😊

3P
Ismerek olyat, aki csak a GT miatt vett PS2-t...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

BEAST
én eddig az AvP2ben szartam a leginkább amikor sétáltam az üres romos folyoson és hirtelen elkezdett pityegni a mozgásérzékelõ , rángattam az egeret hogy honnan a rákból jöhetnek majdnem összeszartam magam , és kiderült hogy cska pár apro rovar rohangál a földön 😄DDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Hehee!Az se rossz!Csak ne irtad volna kétszer,igy még égõbb a számomra mint amugy!😊)
Hjahjah....Silent hil is istenre szokott sikerülni nemsokára itt a 4 pc-re....Csak a rohadt gran turismokat hoznák ki meg a tekkeneket😊
Bocs az offér😊

Igen, itt a lényeg : Nincs olyan hardware, amin elfut maximális beállításokkal. De majd egyszer biztos adnak a Doom 3 mellé egy 512-es kareszt a boltban.

Én meg akko amikor a super marióval szembekerültem Warioval

Glpetyus
Mondjuk általába tényleg elég szarúl sikerednek az átiratok(kevés kivétellel)...de ez qrva jó volt...
Itt a bizonyiték arra,hogy nem a graf a lényeg ^.^

normálon tolojm ahogy mindig szoktam az új cuccoknál azt ha bejön a cucc végigtolom utánna legkeményebben ha meg nem akko uninstall a normál végigjátszás után.

NeoMaN
hiába kapcsolod ultrára, csak 512-es kártyán mûxik.. :ÐÐ

Én meg Akkor Amikor a Wolf3D-ben jött a fõgonosz4😊)
Pupcika
oki 😄

Add tovább másnak.

Pupcika
ha valaki most fogja elkezden a gámát ne a leggyengébben kezdje. (csak egy jó tanács) 😄DDDDDDDDDDDDDD

De én akkor féltem a legjobban amikor a diablo2-ben a hardcore karakteremmel voltam a fõgonosznál 😊

War. War never changes.

A poén az hogy a sufferinget is alapból elitélte a nép nagyrésze mivel alapból konzolstuff és lááám azóta egy rakat pc-s arc elismeri...😊
Nemhiába konzolra vastagon jönnek ki jobbnál jobb cuccok amiket pc-re nem dobnak ki a sok baromarcu miatt akik fujjilnak az ilyenekre...

Punkerwork
menni akarok haza hogy lássam le jött e, aztán

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Glpetyus
Hú azon nagyokat lehetett gittelni 😊

Pupcika
AVP2 ben az ember a legparásabb hangulatban ez igaz és utánna jön csak a D3, de 2004ben szvsz viszi a prímet eddig 😄

BEAST
hátjah ... de az AvP2 is csak a marine-nal volt para ... de akkor qrvajo volt ... kiváncsi vagyok ... AKAROM A DÚM3at!

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ja... én is beszartam 1-2 helyen 😊

War. War never changes.

Pupcika
ment privi

Lacc
Én meg kb. ugyanolyanokat ugrálok ezen is mint a Sufferingen 😊
Elkelt a kód! Majd az illetõ továbbadja.

War. War never changes.

Glpetyus

Évek óta csak a Sufferingen fostam egy jót...😊
Hihetetlen jó gém szvsz...

Far cryban a horror addig tartott míg meg nem láttuk az elsõ jencit😊
Utánna kommandós cucc lett szörnygyilokkal😊

Ok, azért köszi szépen.

amugy figyeljetek!A d3reloaded.atw.hu az teljesen ingyenes!Szoval onnan is tudjátok szedni!!
Ettõl eltekintve nem parább egy alien vs preda 2-nél...És ha összesítjük és nem csak fps-t nézünk a trónon még mindig a silent hill sorozat ül horror kategóriában.
Ezis para meg minden de azért például a sufferingen nagyobbakat ugráltam😊

Akkor Roll majd Kandurex oaadja az övét. Nekem lesz 1 kódom kb 35 perc múlva.

War. War never changes.

A far cry másban volt jó, szerintem ezt a kettõt nem érdemes összehasonlítani.

Törölt felhasználó
Menni fog!
Pupcika
Horrorisztikában jobb mint Far Cry

4ezerig..

Kandurex
Ne küldjetek több privit, elkelt. Roll, még 10perc.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

A csirkeverést 40ezerig vittem valaki felvitte 10ezer pontig?😊

Shep
hát nem tudom a sok hozzászólás alapján talán fog menni highban 3200+ 9700pro 1 giga ramal,

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

RelakS
Geheh, Szuper Turbó Pulyka Pofozó 3? 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Törölt felhasználó
Igen, ebben lehet valami.