DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fákjúal!
Nos tehát itt lennék a szervízliftnél, és itt kéne feljutnom valahová, hogy kinyissak valamilyen szervízajtót!
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
Nem tudom ez így mûködik-e a galériámba tettem egy képet, ha nem jó, csinálok másikat
Egy kis segítséget szeretnék kérni azoktól akik még emlékeznek mit kell csinálni a köv. helyen, ahol én elakadtam!
A communication centernél vagyok, és a szervízlifttel kellene feljutni valahova, hogy ott valami szervízalagutat(?) megnyisssak. Nos én hiáéba emelgettem a liftet csak nem tudtam feljebb jutni, a kijárati ajtóhoz meg nincs hozzáféresem!
Várom a segítséget! 😊
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
Töltsük le az internetet!
😊
Kedvesem öccse 9600XT-vel tolja highon, és simán játszható.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
egy kérdés:
hol találom a doom összes betüjét,amit használni is tudnánk írásra,vagy egyébre ?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
A haverommal szeretnénk Coop-ozni. Ehhez kéne segítség. Honnan tudom letölteni a coop modot? Megy törttel is a mod?
ASUS A8N-E, AMD Athlon 64 3200+, Gigabyte Nvidia 6600GT, Seagate 200GB Sata, ASUS DRW-1608P2
kellene egy kis segítség hogy a speciális effektekbe mi tartozik meghogy mennyit eszik a gépbél meg ilyenek
plz vki
ha nem tudja valaki akkor a game*tarba is benne volt még anno amikot tesztelték a game-t 😊
köszi