DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PyRex
9800 pro....

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Azért azt ne mondja valaki hogy ennél a gamenél jobb a Far Cry a bugyuta szörnyeivel

PyRex
Loooool!! 😊

Boba
Pyrex: szép ködöt természetesen csak Dx9es kártya alatt várjál. Ha azzal nézted akkor nem szóltam.

Textúrák minõségére meg... Mondogatnak egyes helyeken olyat, hogy amíg nincs real 512 megás kari a gépben, addíg csak szunnyadnak azok a textúrák. Más nem tudja magyarázni az élesebb textúrákat a videókból (tesztek alatt gf6800U SLI megoldást használtak pár helyen.)

hiba
Sztem nehanyunknak alapbol azzal van baja, hogy a behanrangozott kepek esetleg videok olyba tuntek, hogy szebbek mint amit a game jelenleg kinek-kinek sajat rendszeren produkalni kepes.
Bar en eppen ezert nem nezegettem soha az elozeteseket 😊
Sztem nagyon komoly optimalizalasokon ment at az engine, es igazan nem mondhato sztem, hogy lassu lenne (durvabb terhelest vartam). Persze most akkor meg johet az hogy "de nem is olyan szep".

[Jakuza]
Na de hogy 5 ev elteltevel visszafele kell fejlodni ?
A grafikai kulonbsegeken emiatt nincs ertelme osszehasonlitast vegeznunk.
De jatekelmenyben bizony lehet levonni kulonbsegeket.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

gpm

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

Ma2ska
Én fanatikusként nézem, /mint fps fan/ de a hibák mellett nem tudok elmenni talán éppen ezért, és sajnos vannak olyanok amiknek egy mai játéknál már nem szabadna, lásd korábbi felsorolás, ill. amiket itt elmondtatok helytállóak, sajnos...ne vegye senki tüzkeltésnek ezeket mert nem azért mondja senki szerintem, az elégedetlenség viszi elöre a dolgokat..

gpm
Ujabb okos emberke lopakodos jatekot osszehasonlitja a megahenttel, GRAT.

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

PyRex
Dettó megnéztem ULTRA-HIGH-on. A textúrák minõsége sajnos még ott is trágya. Nagyon rámentek arra, hogy mindenek árnyéka van, de nekem ez már picit túlzás. Ráadásul csomó árnyék egyszerûen koromfekete (értsd: akármennyire is világosítasz a monitoron, nem látszik az a tárgy, amire vetõdik az árnyék, mert totál fekete - ami szvsz irreális.)

Ez a "meglövöm a lámpát és az árnyéka mozog" pedig a Far Cry-ban is volt, ráadásul ott a gõz / füst effekt jobban is nézett ki - persze ez is csa magán vélemény.

Én többet vártam a játéktól. Mondjuk a beszaratással nincs gond. 😄

BEAST
*FLÉM ON*

LOOOL , baz te azztán téleg nem vagy 1xü ... olyanokat magyarázol bele amiket nem is írt ... nagyon lol ... CSAK a faltexturákrol meg a thief3/D3 árnyékokrol volt szo ... és ebben igaza van ...

*FLÉM OFF*

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Boba
Jakuza, szerintem nagyon más a két játék stílusa eddíg. Egyik akció a másik meg rpg. SS2 jobban paráztatóbb, bár a doom3-nak meg a grafikája parásabb.

Ams
sztm igen...
végigvittem a T3at

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Ok, bocs.
De így elsõre neked se a hl2, se az unreal3 engine sem fog tetszeni.
Ez nem feltétlenül baj, csak nem szeretem az olyan embereket, akiknek semmi sem jó.
[Jakuza]
Majd hasonlitsd ossze a jatek elmenyt is pl egy System Shock 2-vel.
Eleg nagy hiba , hogy sima tidzsutidzsu lett ez a jatek, amikor sokkal nagyobb lehetosegek vannak meg ebben a mufajban is.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

hykao
Andie! Szerinted jobbak az árnyékok a DOOM3-ban, mint a Thief3-ban???
Sziasztok. Nekem egy olyan gondom lenne, hogy ati 9600xt-s kártyám van és idönként lefagy a játék. Ez mitöl lehet?
hykao
Te beteg vagy ember!
Mi az, hogy "neked minden gagyi"???

Én egyelõre a silány minõségû faltextúrákról beszéltem, meg arról, hogy az árnyékoktól is többet vártam a Thief3 után! Emellett kiemeltem a grafika elõnyeit is a korábbi hozzászólásaimban!

Ha neked ez azt jelenti, hogy "minden gagyi", akkor te beteg vagy bazeg!

Amúgy 1024x768-ban ULTRA HIGH, minden fullon, 4xélsimítás, 8xanizo mellett néztem a játékot!
Kandurex
Jó ötlet volt ! THX%!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Andie
Tényleg, hamár fény-árnyékról van szó...
Irták itt a szörnyeknél is, hogy "jobb, ha elbújsz az árnyékban"... Van ilyen a Doom3-ban? El lehet bújni sötét sarkokban (minden sötét), és akkor nem lát meg a monszta?
Eddig nem tapasztaltam...

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Kandurex
oké

Davidus
Úgyis ki tudod törölni😄

V9ykn8_TZL0

Ams
az FlémKutya™, htx😄

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Na a másik.. LOL
hykao
Banyek miért flém a véleménynyilvánítás???
Különben a Deus Ex 2-ben sem az árnyékolásokkal volt a gond!!!
De a Thief3-ban szvsz az árnyékok mindent visznek!!!

De kérdezzünk meg másokat is a dologról, lehet én nem jól látom. Pl. Andie már elég sokat játszott a DOOM3-mal is, meg a Thief3-mal is.

És egyelõre CSAK az árnyékokról beszéltem ebben az összevetésben!
[Jakuza]
Hiaba ugralsz, sajnos a Doom 3 ahoz kepest, amennyire befutattak ahoz kepest igencsak gyengecske.
Hykaonak igaza van. Igaz nem Quake 2 , hanem Quake 3 erzete van az embernek. Raadasul nem ertem az ID mit akar 2004ben az interlaces videokkal.

Andie
*Spoiler* DooM 3 Monsztaz *Spoiler*

Néhány igen félelmetes, még igy állóképen is 😊

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Tényleg neked minden gagyi 😊
Felraktad egyáltalán a progit, vagy csak láttál pár shotot, ami 640x480-ban LQ-n, advanced options OFF-fal készült? 😊)
BEAST
háát most az 1x megbocsáthato ... de igyekezz jobban 😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nem, dehogy baj.
Csak mutass szebbet. Ha meg nincs, hát ne nevezd elmosott, q2-szerûnek.
Boba
Figyi... Nem mindenki szemléli fanatikusként a játékot. Én elsõdlegesen mint grafikustanonc figyelem a játékot😊

hykao
Szerintem meg neked szövegértelmezési problémáid vannak!
Olvasd el még egyszer, hogy miket írtam, aztán próbáld - helyesen - értelmezni.
Egyáltalán nem fikázok mindent, de azért nem baj ugye, ha nem FANatikusként szemlélem a játékot???
Boba
Thief 3 demot probaltam. Ha abban ugyan olyanok az árnyékok mint a Doom3-ban akkor khm... Doom-ban próbálgasd csak a zseblámpát. Szebb mint a thief3-ban.

Kandurex
Hykao 😊, most meg te veszed a fel a flame-dog szerepét 😊 Még jó, hogy nincs itt egy koszos harrier 😊))

Boba

BEAST
nem azt mondta hogy olyan mint a Q2ben , hanem azt hogy olyan érzése támad a falak láttán 😉)

hykao
Hát nem azért de az árnyékok is elég gagyinak tûnnek nekem...
A thief 3 árnyékaihoz képest egyenesen nevetséges szvsz...
sztem te mindent fikázol, ettõl érzed jól magad. meg lehet mondani ezt is 😊
de inkább rakd fel gyorsan a q2-t és nézd meg a falat. ha ugyanolyannak találod, elmehetsz nyugodtan szemüvegért.
AKASSZUKFEL !!!

BEAST
AZ! ...

tán mert nem várok sokat a játéktól, és sajnálok 3 cd-nyi sávszélességet rápazarolni
(huh, ebbõl lincs lesz )

RelakS
Jah, kapcsold ki a bumpot, és bámuljál 😞

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Boba
Ért. Nekem nem tûnt valami rosznak, sõt. Bár szerintem ez kicsit "valamit valamiért" dolog. Kicsit roszabbak talán a textúrák (bár szerintem nem!) de van dinamikus fény és árnyék. És elviselhetõ sebességgel, nomeg normal és bumpmap minden felületen szinte.

hykao
Én elsõsorban a silány minõségû, sík faltextúrákra gondoltam, na azok kaphatnának egy kicsit több részletességet. Közel menve hozzájuk olyan Quake2 érzetem van...
Punkerwork
minek?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Boba
Nem azt mondom, hogy nem lehet megoldani. Egy ügyes grafikus jó bumpmapot még tud csinálni. Speculart szintén, de egy normal map generálás már nem egyszerû. Vagy modellezik a highpoly modellt és generálják, vagy lowpoly modell + zbrush. Id-sek modelleztek azthiszem.

Persze diffuse mapokat csinálhatnak, meg detial textúrákat is kiadhatnak, de szerintem ez bõven több munka mint amit egy ember megtudna csinálni. Id-sek sem 2 napíg csinálták.

Kandurex
reggelt' 😊

nemtudjátok DEMO mikor jön ki?

hykao
Majd meglátjuk mit tudnak a rajongók generálni...eddig még nem nagyon volt olyan "kihasználható helyzet", amit ne oldott volna meg valamelyik "rajongó".
Shep
Hát ha a neveket nem tudod akkor nem voltál nagy doomos

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!