DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Textúrák minõségére meg... Mondogatnak egyes helyeken olyat, hogy amíg nincs real 512 megás kari a gépben, addíg csak szunnyadnak azok a textúrák. Más nem tudja magyarázni az élesebb textúrákat a videókból (tesztek alatt gf6800U SLI megoldást használtak pár helyen.)
Bar en eppen ezert nem nezegettem soha az elozeteseket 😊
Sztem nagyon komoly optimalizalasokon ment at az engine, es igazan nem mondhato sztem, hogy lassu lenne (durvabb terhelest vartam). Persze most akkor meg johet az hogy "de nem is olyan szep".
A grafikai kulonbsegeken emiatt nincs ertelme osszehasonlitast vegeznunk.
De jatekelmenyben bizony lehet levonni kulonbsegeket.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
Ez a "meglövöm a lámpát és az árnyéka mozog" pedig a Far Cry-ban is volt, ráadásul ott a gõz / füst effekt jobban is nézett ki - persze ez is csa magán vélemény.
Én többet vártam a játéktól. Mondjuk a beszaratással nincs gond. 😄
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
LOOOL , baz te azztán téleg nem vagy 1xü ... olyanokat magyarázol bele amiket nem is írt ... nagyon lol ... CSAK a faltexturákrol meg a thief3/D3 árnyékokrol volt szo ... és ebben igaza van ...
*FLÉM OFF*
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
végigvittem a T3at
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
De így elsõre neked se a hl2, se az unreal3 engine sem fog tetszeni.
Ez nem feltétlenül baj, csak nem szeretem az olyan embereket, akiknek semmi sem jó.
Eleg nagy hiba , hogy sima tidzsutidzsu lett ez a jatek, amikor sokkal nagyobb lehetosegek vannak meg ebben a mufajban is.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Mi az, hogy "neked minden gagyi"???
Én egyelõre a silány minõségû faltextúrákról beszéltem, meg arról, hogy az árnyékoktól is többet vártam a Thief3 után! Emellett kiemeltem a grafika elõnyeit is a korábbi hozzászólásaimban!
Ha neked ez azt jelenti, hogy "minden gagyi", akkor te beteg vagy bazeg!
Amúgy 1024x768-ban ULTRA HIGH, minden fullon, 4xélsimítás, 8xanizo mellett néztem a játékot!
Irták itt a szörnyeknél is, hogy "jobb, ha elbújsz az árnyékban"... Van ilyen a Doom3-ban? El lehet bújni sötét sarkokban (minden sötét), és akkor nem lát meg a monszta?
Eddig nem tapasztaltam...
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Különben a Deus Ex 2-ben sem az árnyékolásokkal volt a gond!!!
De a Thief3-ban szvsz az árnyékok mindent visznek!!!
De kérdezzünk meg másokat is a dologról, lehet én nem jól látom. Pl. Andie már elég sokat játszott a DOOM3-mal is, meg a Thief3-mal is.
És egyelõre CSAK az árnyékokról beszéltem ebben az összevetésben!
Hykaonak igaza van. Igaz nem Quake 2 , hanem Quake 3 erzete van az embernek. Raadasul nem ertem az ID mit akar 2004ben az interlaces videokkal.
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Felraktad egyáltalán a progit, vagy csak láttál pár shotot, ami 640x480-ban LQ-n, advanced options OFF-fal készült? 😊)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Csak mutass szebbet. Ha meg nincs, hát ne nevezd elmosott, q2-szerûnek.
Olvasd el még egyszer, hogy miket írtam, aztán próbáld - helyesen - értelmezni.
Egyáltalán nem fikázok mindent, de azért nem baj ugye, ha nem FANatikusként szemlélem a játékot???
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A thief 3 árnyékaihoz képest egyenesen nevetséges szvsz...
de inkább rakd fel gyorsan a q2-t és nézd meg a falat. ha ugyanolyannak találod, elmehetsz nyugodtan szemüvegért.

(huh, ebbõl lincs lesz )

Persze diffuse mapokat csinálhatnak, meg detial textúrákat is kiadhatnak, de szerintem ez bõven több munka mint amit egy ember megtudna csinálni. Id-sek sem 2 napíg csinálták.