DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem valahogy nem jön be..nem ijesztõ.
sötét van és tudom hogy ugyis rámtör valamelyik sarokból egy szörny.

eszrevetelek..
1)beallitottam hogy 1024 ben menjen a jatek..apply meg anyamkinja...
ehez kepest a print screen utan bead nekem egy 640 es kepet!!!! hat ezzel mi a fasz van??
2) ennek a falnak igy kene kinezni???
A többit továbbra sem, és hogy milyen hatással van a játékra (mert szemmel nem látható, csak az FPS-ben)
Tesztelgettem kicsit a felbontások, meg a grafikai kapcsolók állitgatásával, és a következöket tapasztaltam (Gef 3 Ti200, egy mozgó, sokoszlopos teremben forgolódva)
- 800x600 -> 1024x768 : - 5-10 Fps
- Shadows Yes -> No : +20 (!!!) Fps, de elöször észre sem vettem, honnan tüntek el az árnyékok.
- Bump, Spekular Yes -> No : +1-2 Fps
- AA No -> 2x : -20 (!!!) Fps, elég dúrva, de abszolute nem láttam, mi a hatása.Minden textúra ugyanolyan volt, fények, stb.
Tanács : Aki nem lát a sötétben, és bosszantja, hogy soxor a zombik helyett csak a fekete sarkokat lövi, mert "ott van a disznó valahol", az kapcsolja ki az árnyékot. Gyak semmit nem ront az élvezthetõségen, viszont lehet látni!!!
Észrevétel : Volt itt délelött egy vita Thief 3 VS Doom 3 árnyék kapcsán. Hát szeretném megjegyezni, hogy a fõhõsünknek nincs árnyéka!!! Errõl ennyit. (vagy nemtom hol kell bekapcsolni, de az Enable Shadows YES nincs rá hatással)
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
War. War never changes.
Még az összeszedett PDA-kon felvett audiofájlokat is végighallgattam, hátha ott valaki "elkotyogta", de semmi...
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Bumb map is...
enable=engedélyezni
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
A segítséget elõre is köszi!
a speculart nemtom
sazl : c
- Enable Specular
- Bump Maps
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
ide hogy lehet eljutni? nem tudok akkorát ugrani mint amekkora a távolság...help!!!!
jejeje!!!
Nah ennyit orultem, most megyek rettegni! 😉

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
akkor http://www.cdgalaxis.hu/
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Majd kivonultam a sivatagba, és üvöltve homokot szortam a fejemre, hogy mekkora barom vok 😊)) de talán ha tudnék angolul, akkor nem tartott volna eddig 😊))
Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!
cim?? dolfer kukakc tolna.net
Abit NF7-S v2.0_Zalman NB47J_AMD 2500+_Zalman CNPS7000A-ALCU_Infineon 2x256MB/400Mhz_Powercolor ATI Radeon 9800SE@PRO 128Mb_Pinnacle PCTV pro_Seagate 120GB_Chieftec HPC-360-202_Plexwriter 48/24/48A
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
nekem 2 nap volt... Hétfõ-kedd
Honnan lehetne leszedni?? Valaki küldene mailban egy cimet?? dolfer kukac tolna.net
Abit NF7-S v2.0_Zalman NB47J_AMD 2500+_Zalman CNPS7000A-ALCU_Infineon 2x256MB/400Mhz_Powercolor ATI Radeon 9800SE@PRO 128Mb_Pinnacle PCTV pro_Seagate 120GB_Chieftec HPC-360-202_Plexwriter 48/24/48A
Szép volt jo volt, hosszu volt, de a 2500+ ti4200 configgal sajnos csak 800*600 on futott 80 fps-el...
Tuti meg fogom venni erdetiben is, de persze nem 11.111 ft ért...
Grat ID ... jo volt 😊)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"