DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az érdekelt volna, hogy olyan e ha van mint a FarCryé/ahol meglövöd ott a golyónyom/ vagy gyengébb
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

War. War never changes.
Minden részlet érdekel!!!!
MESÉLJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Nem is néztem, hogy az emailjeiket is el lehet olvasni.
A való életben még a sajátjaimat se nagyon olvasom el

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Shadows Yes -> No
Igaz mas teszta de pl mohaaban az arnyek kikapcsolas (ott karakterkere vonatkozott) sokat gyorsitott.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
PLAYER SHADOW ON/OFF
de nem tudom, hogy a játékban merre lehet...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ha nem volt ott senki, akkor tényleg nehéz. 😊
- AA No -> 2x : -20 (!!!) Fps, elég dúrva, de abszolute nem láttam, mi a hatása.Minden textúra ugyanolyan volt, fények, stb.
Az AA lényege az, hogy a ferde vonalak "recéit" elmossa. Sokaknak nem is tûnik fel, mások szerint amúgy sincs értelme, de egyébként sokkal plasztikusabbá, szebbé teszi a képet, nekem speciel általában be van kapcsolva.
Az AA lényege - hatása egy ferde vonalra
. Gyak semmit nem ront az élvezthetõségen, viszont lehet látni!!!
Kipróbáltam, de nekem nem jön be. Hiányoznak az árnyékok. 😊
Hát szeretném megjegyezni, hogy a fõhõsünknek nincs árnyéka!!! Errõl ennyit. (vagy nemtom hol kell bekapcsolni, de az Enable Shadows YES nincs rá hatással)
Vrob98 korábban belinkelt egy self-shadow MOD-ot, de sajnos nem túl tökéletes (a karakterek modelje ugye viszonylag lowpoly, amit amúgy a normal/bump és specular mapok tesznek széppé. Viszont ez az önárnyékolás csak a modellt veszi alapul, ezért az árnyékok vetülése eléggé "darabos". De ha csak ez hiányzik, próbából rakd fel. 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Lenne egy égetõ problémám.. A konfigomat alant láthatjátok, cd-n található gyári catalyst van. Szóval a game, amire hosszú idõn keresztül vártam hogy nyomhassam, kifagy mint állat.
Szóval van az a pultos animáció még az elején, és ott mellette van egy másik pult, ott letöltöttem valami videót, és miután megnyomtam a TAB gombot, a kép megmerevedik, de a hang, az megy tovább.. Ugyanez van akkor mikor kinyitom az ajtókat néhányadik alkalommal, gyakran meg csak úgy fagyott ki hogy csak mentem elõre.. nem is beszélve a néha felbukkanó vörös-fehér pöttyökrõl, amik idegesítenek.. éppen szedem le dial-uppal a 4.8-as catalystot, hátha..
ötletek?
Thx 😊
pedig még tegnap ment mi lehet a baj?
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]