23325
-
#16072 Tenyleg ha multinal jarunk nem jon vki??? -
#16071 nem en irtam sztem:) tessek el is gepeltem -
#16070 Multizzál vele:))
-
Zizzencs #16069 Befejeztem. Tok jo volt. Tobbet nem fogok jatszani a jatekkal. Meg egyszer nem parazok vegig egy ilyet.
Ellenben varom az engine-re epulo uj jatekokat, remelem hamarosan lesznek :-) -
#16068 nem ne irtam sztem -
Zizzencs #16067 Oke-oke... Mindenki szokott elgepelni dolgokat, de ez nem elgepeles, hanem rosszul tudtad :-) -
#16066 boc szseblámpatéma : ...... kifelejtettem -
Zizzencs #16065 A nagyobb terek rajongoinak:
Annak aki meg szereti a rejtett dolgokat:
:-) -
CUCLI #16064 nem zseblámpatémáBAN? -
#16063 tegnap is a zseblámpatéma nekem lett az iazam a végére hahahahah ennyit erről -
#16062 Ez sztem forum es nem a magyar irasbeli erettsegi dolgozat , ezt tarstd szem elott! -
#16061 lassabban! nem gyozom irni az aranykopeseket:::))) -
Zizzencs #16060 Igen fáj az igazság ha valaki megmondja ... -
#16059 Ja, meg "étkezésre kínáltad a nemiszervedet" (ahogy az egyik általános iskolai ellenőrző füzetben volt az intőben :DDD) -
Zizzencs #16058 "külömbség..."
Helyesen irni viszont tanulj meg, mert meg jol johet, te nem marha, hanem nagymarha :-) -
#16057 gondolhatod nemkis munka volt:D Itt legalább van tereptárgy meg stb.. -
#16056 Persze, csak hogy nem most először törlök már miattad. -
#16055 Sztem 3-4 palyan meg lett vlna mit csiszolni a tobbi viszont bejon. -
#16054 Ahyog érzed admin bácsi én csak lámáztam nem pedig anyáztam nagy külömbség... -
#16053 Jó, én már többször kifejtettem a gondolataimat.
A lényeg, hogy mára már sokszereplőssé vált a piac, grafikus motor téren, tehát szó sincs az id egyeduralmáról!
Számtalan cég csinál-csinált mostanában egészen jó grafikus motorokat, még sok kisebb kelet-európai cégek is (pl: Serious Sam, Chrome)
Meglátjuk milyen lesz a STALKER, a HL2, és később az ezek grafikus motorjaival készült játék.
A DOOM3 összességében nem rossz, de azért botorság lenne kijelenteni, hogy tökéletes.
A #15949-ben pedig kifejtettm, hogy talán mik a legzavaróbb hiányosságai. -
Gear #16052 -
#16051 Igaza van bár a pályák is tökéletesek az elemlámpát meg tanuljátok meg használni mag lőni is :DDD -
Gear #16050 Meg nem arra a szekrényre gondoltam aminek a kodját az első női hang mondja el, hanem az utána lévő raktár ajtó kódjára. -
#16049 Császárka mielőtt le lámázol valakit, nézz körül kérlek a saját portádon is. Nem érdekel mennyire szíved csücske a játék, ha azon kaplak, hogy becsméreled vagy becsületsértő megjegyzéseket teszel más fórumozókra, a jövőben és visszafelé is minden hozzászólásod kimoderálom, remélem értetted. -
#16048 Sztem a grafikaja igen is korszakalkoto es uberbrutal, emellett persze masban vannak hibai(palyaszerkesztes, fegyverek haszanalhatosaga, stb)Szted ez elvakultsag?? -
Gabe18 #16047 Azért bejött ez az ötlet hogy a gépfegyver megszerzéséhez a kódot a net-en kellett megnézni!Mit ki nem találnak...
De akinek nincs net-je,az hogy jön erre rá? -
Gear #16046 Azt nembírtam megnyitni. De végülis már mindegy mert továbhaladtam , csak ezt a 2 szerencsétlent akartam más témára terelni.........sikrertelenül. -
#16045 kuldjem mailba?? van valami pdacodes fajl abba sztem benne van. -
Gear #16044 Majd reggel megnézem megöltétek e 1mást:P. -
#16043 1. én nem vitatkozom, istenlófasszal meg pláne nem
2. hibával beszélgettem a fej témáról
3. "D3-nal a grafikaba semmi hiba nincs" - ez meglehetősen elvakult álláspont, és nem fedi a valóságot -
Gear #16042 Inkább azta tetves plasma storage kodot mondanátok már meg! -
#16041 Én erről beszélek de nemképes felfogni -
Gear #16040 "Játékokról van szó nem a rokonaidról".
Most már képbekerült a rokonság is.Elég szomorú. -
#16039 Itt vitazol csaszarral a kockas fejrol satobbi, minden jateknak vannak hibai, de a D3-nal a grafikaba semmi hiba nincs. -
Gear #16038 Higgadj már ember. Játékokról van szó nem a rokonaidról! -
#16037 GG -
#16035 jácottam vele. és a thief 3at direkt erre irták semmi másra (láccik is rajta) szépek az árnykok tény. -
Gear #16034 Deus2 öt jácctam, de nem mondanám szebbnek az árnyékolását(mondjuk csűnyábbnak sem).Nehogy megharapj érte , ez szerintem személyes ízlés kérdése is hogy kinek mi tetszik.Ezért meddő vita ez.
-
#16033 na te miről beszélsz?
én a thief3-at árnyék ügyben hoztam elő, és egyes-egyedül e téren hasonlítottam össze a DOOM3-mal.
Nem volt egyértelmű???
Mellesleg addig parttalan a vita, amíg nem játszottatok a Thief3-mal.
Aki játszott vele, huzamosabb ideig az tudja miről beszélek!
Abban még olyan is volt, hogy a fal egyenetlenségeihez igazodott az árnyék, és majd minden fényforrás mozgó, mert tűz! -
#16032 de inkább tartogasd magadat a hl2őre ott aztán lesz miről beszélni na azok ott a kockafejek