DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork
vagy céltáblát festeni rá ide lõjj felirattal 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

vázz porladjanak csak a kis mocskok... az kéne még ,hogy a kis szaros ott legyen mig a világ. igy is szaggat mint a p*csa. fõleg ha ott lenni pár hulla képben... rossz belegondolni.

http://thenamelessphoto.com/

Kössz.

cifuatwork
Andie már nem azért, de esetleg nem akarsz neonzöld skineket berakni a zombiknak, hogy még könnyebben észrevedd õket? 😊))

Emlékszem anno még Q2-ben volt ilyen, hogy az illetõ az összes skint lecserélte valami neonzöld kulimászra, így aztán nem folyton észrevett mindenkit, hiába bújt a legsötétebb sarokba is. 😊

Istencsászár
Logikus😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Shan
Nagyon bonyolult következtetni Cooperative...hmmm...
talán egymással vagytok hálón? és együtt irtjátok az ellent? hmmm.lehet...😉
Annyit tesz hogy multiban mondjuk eccerre ketten lehet csapatni a sztori módot.😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Istencsászár
Na ottvagyok dc++-on akinek kell leszedheti rólam ugy mûködik hogy ezt az 1 filét bemásolod a pl: c:\Doom3\coop\ mappába(illusztráció)😄D na és ezután a modsba megjelnik ez a mod elinditod és multiplayernél fogod látni a singleplayers mappokat azt mehet a hentelés ennyi😄D

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Valaki léci magyarázza el, mi az a COOPERATÍV MÓD. Nemtom mi az, most hallok róla elõször. kösz.

Hálinyek

BaLeeX
Ird le a tapasztalatodat plz.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Istencsászár
Linkem nincs de dcre felmászok INDEPENDENCÉN vagyok nickem Totti

Na szóval akinek nvidia 5600 fx kártyája van annak ajánlom, hogy töltse le a 61.77-es drivert. Nekem a teljesen játszhatatlanból csinált, 800×600-ban MQ-ben 30-40 fps-sel futó DOOM3-at!

gpm
nekem johet msn-en is

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

Punkerwork
haza megyek iszonyat mészárlást nyomok a game-val az majd megnyugtat

BEAST
ki nem? ... és ha nem arra vár vki akkor mér van itt? mér nem jáccik? 😄DDD HÜLYE MELO

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

zoli80
nu,felraktam a 4.8bétát és sokkal jobb minden,aki ódzkodott eddig pakolja fel,többi játék is hibátlanul fut.
most ránézek a 4.9bétára hátha az még jobb.

Punkerwork
ja

Te is arra vársz hogy vége legyen a melónak?😊

😊

Punkerwork
hidd el nekem tök sötét a dologhoz min 20 privit küldött délelött, ami nem lenne baj mert én se úgy születtem hogy tudtam mindent, de õ még pluszba idegesítõ is.

coop mod? érdekel, nagyon érdekel. Dc-n nem vagy fenn? Vagy elég 1 lelõhely is.

Hát nem ismerem rx7 skilljeit de aki már ide eljutott az asszem 1 rart ki tud tömöríteni... Ha meg nem ismeri a dc akkor ennyi volt😊 Többet nemtok segíteni az ügyben csak infoval, bár az néha mindennél töbet ér....

BEAST
pÍsz!

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Andie
Én csak este tudom elküldeni, otthon van a gépemen. - feltéve ha ugyanaz a rar-sorozat, mint amit én töltöttem le. Én nem az atw-röl szedtem.

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Istencsászár
AKIT ÉRDEKEL A COOPERATÍV MÓD MSN-EN ÁTKÜLDÖM NEKI!!!

Punkerwork
DC-t mondasz valakinek aki nem tudja a rar-t használni, sok szerencsét, vegyél be 2 nyugtatót nekem is azt kellett volna mielött segíteni akartam neki.....

BEAST
AKAROM! 😄

Istencsászár
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

BEAST
na ilyet sem láttam még .. te már TRIPLÁZOD az üzeneteid 😛 ....

Hehee! Olavassátok már el rendesen a hozzászólásokat. Szerencsétlen rx7 valszeg nem azé baszogat mindenkit mert le tudja szedni azt a kibaszott file-t és valszeg nem 15m-es filet akar belepaszírozni a postájába. Figy nézz szét dc-n már biztosan vannak megosztások pl nekem is meg van osztva szal independencen rajta van a file-od....

DJ RX7
figyi de azért meg lehet probálni.naa lécci!!

:3

Istencsászár
igen van egy módom😄

Lacc
Mi te már azzal játszol?
EOX
vazz, az zárja le az archívumot, jóhogy nem lesz pontosan 15000000 bájt, mint a többi!

Retteketet

Lacc
Valamelyik admin szedje már ki ezt a szép képet itt alant mert rohadtul idevág 😊
Istencsászár
Cooperatív Mód az isten mekkora ááááá

Lacc
lál 😄DD
DJ RX7
oh haggyuk!!

RelakS
higgadj le, nem éri meg 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Punkerwork
azért b@zd meg te kis retardált f@sz mert nem, korlátozva van a levelek mérete

DJ RX7
a másik honlapról sem ennyi!!felfogtad?

DJ RX7
mert nem jön le

DJ RX7
bazz mér ne férne be a freemailba!vagy csak direkt nem akarjátok?

bon
Aki végigvitte a játékot már az segítsen már egy kicsit hogyan kell megölni a végsõ föellenfelet (két lábon járó rakétékat lövöldözõ hatalmas szörny a hátán van egy hatalmas pupp ami számomra egy hajtómûhöz hasonlit😊) ) Hiába lövöm nem hal meg.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Punkerwork
mi bajod azzal a fájlal? miért nem szeded le az kisebb mint a többi és kész.

Istencsászár
KÖSZI SZÉPEN!

Andie

Andie
Baze, a readmeben is ugyanez van irva 😊))
Plusz az install howto...

RelakS
Pl azt, hogy OTTVANNAK a dögök, és nem égtek el

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE