23325
-
#16152 mert nem értenek hozzá, és nincs hozzá szemük, hogy lássák a különbséget.
Az irodában nekem is TFT-m van.
Itthon 19-es Belinea 100 Hz katód.
Ez kiváló játszani. (is)
-
#16151 emléxel:) -
#16150 és meléxel hogy hány fps el??
ha feltette valaki akkro gondolom utána le is lehet szedni..
szval azért érdemes lesz kirpróbálni nem?? -
#16149 Jobb kép? De akkor miért veszi a sok barom a TFT-ket? :-)
Na jó, ennyi ember egymástól függetlenül nem tévedhet. Max FSAA mellett 1280*1024-nél 20' felett szerintetek mennyire marad éles a játék képe? -
Daniel Hunt #16148 Hali!
A multi résznél nem tudok sehova csatlakozni.
Kéri a szériaszámot. Beírom, de semmi.
A haverom csinált szervert, beírom az IP címet, és oda sem tudok csatlakozni. -
GiGa master #16147 hy valaki nem tud a doom3hoz 1 magyar severt?v más milyne is lehet csak fusson a cd key! -
Seeker666 #16146 mi egy ilyen 17"-os tft-vel kezdtünk el játszani:BenQ FP767-12 és nincs vele semmi gond, mindent láttunk (már amit lehet a sötét folyosókon :D). Most már kiraktuk egy projektorra és 4m*3m-ben játszunk vele :D így az igazi -
davos80 #16145 Sztem igen, én próbáltam. -
#16144 Az ebolt 17' feletti kinálatában szinte egyáltalán nincs 25 ms alatti cucc. Szóval jobban járnék ezen az áron egy normálisabb 21'-os CRT monitorral, vetessek inkább egy olyat a csávóval? -
#16143 Egyrészt mert gyorsabb a megjelenítése, másrészt bármely felbontásban viszonlag jobb képet ad, nemúgy mint az lcd-plazma-oled-stb... -
#16142 Nem olvastad el amit írtam? Ha felnyomod a gamma értékét a .cfg-ben, akkor is a pálya fele koromsötét, ahol viszont egy pici fény is van, az kivilágosodik, és igencsak igénytelen lesz... Tehát használhatsz olyan moncsit, amilyet akarsz, ígyis-úgyis egy koromsötét valamit fogsz kapni... -
#16141 szval ez a notro patch nem lassitja a játékot??? -
#16140 :DDDDD -
#16139 Vagy nem is az a fő kérdés, hogy melyik CRT, azt majd eldöntöm... A fő kérdés inkább ez: MIÉRT jobb egy sima CRT egy 450-es fényerejű, 800:1 kontrasztarányú TFT-nél a Doom 3-hoz? -
#16138 CRT mindenkepp, bar nagyon jo cucc az a Sony csak hat a valaszido(25ms) sztem nem d3-hoz valo. -
#16137 Mindenki azt mondja, hogy CRT. Akkor is CRT, ha a munkaadómat meg tudom győzni, hogy adjon nekem egy haza a munkámhoz egy ilyet?: --- Sony SDM-HX93B 19" TFT LCD 1280 x 1024, 450 cd/ m2 fényerö, 800:1 kontrasztarány, 25 ms válaszidö, 2 analóg és 1 digitális csatlakozó 193.660 Ft +ÁFA 242.075 Ft --- Sokan panaszkodtok, hogy a CRT monitorokkal keveset láttok a pályákból. Biztos, hogy egy az átlagkínálathoz képest kimagasló fényerejű, és kontrasztarányú TFT-vel nem találkoznék a problémával. Munkaadómnak azt mondtam, hogy a 3D-szerkesztéshez kell a cucc, de nektek elárulhatom, hogy valójában az az igazság, hogy a Doom 3 az elsődleges szempont. Egy ilyen monitor helyett is inkább CRT? És ha igen, akkor milyen? (Még egyszer: spcifikusan a Doom 3-hoz)... -
#16136 lol! nitro gore peccsnél láccik a fizika. a sérülésodell inkább emlékeztet a SoF2-re, mint az FC-re, mert el lehet lőni részeket a zombikból, nemcsak rájuk tesz egy kis piros sérülésnyomot. a ragdoll fullos, a gyári elporladás kikapcsolható, egyértelműen performance okok miatt van benne.
a homályos textúrákról. eccer mennyen már mindenki szépen közel egy Far Cryos hordóhoz pl. és nézze meg azt, hogy az leglább ennyire homályos. vagy a fegyverek. very high texture detailen játszom (FC), mégis olyanok. túl nagyok az elvárásaitok egy gémmel kapcsolatban, így is a gépek jó részén nem fut maxosan, ha még ezek is benne lennének, még kevesebb ember tudná élvezni.
az a vicc, hogy az összes review pont az ellenkezőjét mondja, amit ti (és én is ezekkel értek egyet). hogy a grafika és az engine úgy en bloc hozta az áttörést, nem a játékmenet/hangulat. utóbbi kicsit átlag feletti, de nem csúcs (mondjuk FC-nél is ez volt gáz). -
#16135 :)))))))))))))))) -
#16134 9800xt ; ) -
GiGa master #16133 hy valaki nem tud a doom3hoz 1 magyar severt?v más milyne is lehet csak fusson a cd key! -
#16132 lol -
#16131 király! délután majd letöltöm -
#16130 nemhiszem. abszolute nincs hatással a sebességre a lenti mod. -
#16129 Azért ebben volt egy kis gépigény takarékossági szempont is sztem... -
#16128 és mielött belekötnétek, hogy mér lehet belegázolni a hullákba: el lehetne akadni a játékban, ha nem így lenne. pl egy böhöm pinky hulla a szűk folyosón elötted, és má nem is tucc továbbmenni. szvsz ezér tünnek el a szörnyek hullái. 2 választásuk maradt: átgázolsz a hullán, vagy elporlad a monszta. utóbbit választották. -
#16127 Pedig úgy van :)
a legjobb a dagadt "zombikat" pofán lövöldözni :) -
#16126 Köszi ! -
#16125 Oks, csak nem tettem volna le rá a nagyesküt, pedig az analfabéta verzióban helyén voltak a sebek -
#16124 Nem próbáltam,de megteszem ! -
#16123 ott sebződik mind ahova lősz. multiban is ott láccik a találat. ha térd akkor térd, ha fej akkor fej. -
#16122 Egyszer egy ilyen poknak meglöttem a fejit, mintha kicsit bepirosodott volna de lehet hogy csak a sötétben mászkálástól káprázott a szemem... -
#16121 tessék -
G_ArchAngel #16120 azért nekem még mindig az unrealos Skaarj a kedvenc szörnyem...:) -
#16119 A Blood mod-hoz kérnék linket
Az remek volna, ha nem tűnnének el a hullák -
#16118 szakértők... -
#16117 Nem esküszöm meg rá, de egyszer mintha ellőttem volna egy zombi állát, meg fejét. Egyéb sérülés van a dögökben? vérfolt, etc.. -
#16116 "akár a pálya végéig el lehet "lövöldözni", eszméletlen....."
FarCry-ban is :P Szórakoztam is az egyik krájdzsin tetemével :) -
#16115 Aha, akkor légyszi próbáld ki a blood MOD-ot, ahol nem tünnek el a szörnyek hullái. Ilyen ragdoll-t még sehol sem láttál! A hullákat akár a pálya végéig el lehet "lövöldözni", eszméletlen..... -
#16114 CRT, vitán felül. -
#16113 Ja és nem Mx-el tolom mielött valaki megkérdi = P4 2.4,1 giga ram,R9600...