DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyancsak találtam egy kis hibát az egyik PDA-ban (Mark T. Caseon névvel), ezt javitottam. Levagyok maradva ezt honnan lehet leszedni??
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Nézem.
DJ RX7 : tudom, nemrég óta van neted, ezért felvilágitalak : a freemail tárhelyed max 5 mega, és asszem 1 levél max mérete 2 mega. De ha még 5 is lenne, a rar nem férne be. Igy hiába a jószándék, nem tudjuk elküldeni neked a 15 megás filet (ezt egyébként kevés fizetös postafiók támogatja).
Úgy képzeld el, mintha egy autót akarnál postán kérni, bizván abba, hogy befér a postaládádba.
Miért nem tudod onnan letölteni, ahonnan a többit? CD2? CD3?
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Mert én ezt úgy labs4 körül találtam, egy hang eccercsak azt súgta, hogy "erreeeee". Én meg arra mentem, kinyilt egy titkos ajtó, ahol egy oszlopsor között feküdt egy hulla, mellette a csúzli. No persze ahogy felvettem, egy rakás imp rontott rám, néhány kommandóssal egyetemben, de ezt már megszoktuk. Legalább kipróbáltam a cuccost 😊
Elég jó nem???
Sztem érdemes felrakni, és inkább módként, mert akkor nem kell ki-be lépegetni a játékból.
800 kilóbájt körüli?
letöltöd, vagy küldjem?
[email protected]
:3
(ezt küldd el, itt a cégnél nem akarnám letölteni a patchet, ha nagy - Andie)
A Nitro Gore Patchnek köszönhetõen megnõtt a kiontott vér mennyisége, illetve az NPC-k és ellenfelek hullája nem hamvad el, hanem a földön marad holtan - igy bármikor visszatérve arra a helyszinre, ott figyelnek.
Ugyancsak találtam egy kis hibát az egyik PDA-ban (Mark T. Caseon névvel), ezt javitottam.
A cseles ládában volt😊
Nagypapa forever!!!!

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
"De sztem nélkülük is ugyanolyan jók a pályák - ha nem lennének, sztem észre sem vennénk - van elég árny és sötét rész minden szobában."
#14281-re:
"Nyilván hüjeség, mert nem véletlen találták ki. Én csak azt mondtam, hogy nekem igy gyorsabb, és jobb a játék, mert jobban látok - még ha le kell mondanom néhány látvány-elemrõl is. (nem ez az egyetlen a gef3ti200-am miatt 😞"
Most mit mondjak? Miért kellett ehhez Lacc kolléga is? Ugyanazt mondtuk!
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

:3
Nem csinálsz egy RelakS módot? Amiben a te konfig módosításaid lennének?
A DOOM3 magyarítás topikban leírtam, hogy kell módot csinálni, ha nem tudnád esetleg.
1 perces meló az egész, és akkor nem kell kilépegetni a játékból a különbségek nézegetéséhez.
Az egyik helyen volt egy széf amire rá volt írva hogy FREE...
Közelében egy doki lemeze a lemezen az email-jei között megtalálható hogy ezt a doki nyerte.
A cím aki közölte vele hogy ezt nyerte:
WWW.MARTIANBUDDY.COM
Ki volt írva ha ki akarod nyitni a széfet látogass el a honlapunkra..GFondoltam egyet bevéstem IE-be a címet és láss csodát behozta a céget és ott a kód😄D
Ez azért erõsen funny húzás volt,csak akinek nincs netje az szopik😊
Na megyek megnézni nyílik-e a széf meg mivan benne😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ha már itt tartok, mégis elmondom az offtopic thief élményemet. Nem vagyok parázós tipus, aki ufós filmek után bezárja az ajtót és nyakig húzza a takarót, jártam éjszaka horgászni a tiszapartra, többszáz méter erdõn keresztül, és egyébként sem vagyok egy gyáva tipus, amig nem az életemrõl van szó (akkor jobb futni 😊
De egy este örökre emlékezetes marad számomra. Nyár volt, úgy 2 éve, thief 2-t nyomtam éjszakánként, akkor még egyedül, bnöm nem lakott velem. Beállt a sötét (nyárra való tekintettel jó késön, 22 fele), thief indit, surround rendszer beizzit, hangerö fel (minek füles, egyedül vagyok a szobában). Meleg volt, igy az ablakom nyitva volt.
Egy zombis pályán osontam, távolról hörgés, sikoltások, én lopakodok a sötétben. Minden sarkon arra számitottam, hogy na, most fog rámugrani egy zombi. De nem. Távolban fáklya, odáig elosonok. Közben egy beugró, határozottan onnan hallom a hörgést! Lépésrõl lépésre osonok közelebb, a jobb elsõ hangszóróból már idegtépõen hangosan hallatszik a zombi hörgése... még 1 lépés ... pulzusom 130... még 1 lépés... és ekkor a huzat becsapta az ablakomat!!!
A következö 2 másodpercre nem emléxem, mire magamhoz tértem azt láttam, hogy állok, szék a hátammögött felborulva, az egér a földön, billentyüzetet is a jóisten tartja scak az asztalon, a poharamból a sör végigömlött az asztalon...
Valószinü ordithattam is egyet, mert pár perccel késöbb anyám bejött, hogy mivan, szóltam?
Hát ennyi. Aki játszott már a játékkal, tudja mirõl beszélek, aki nem, annak remélem kedvet csináltam 😊
Azóta kicsit megedzõtem, igy a T3-ban az Árvaházas pályán már nem ugráltam fel, de azért néha megállt a szivem 2 mp-re...
Véleményem szerint az Árvaház az eddigi legsokkolóbb pálya az FPS-ek történelmében. A D3 kipróbálása elõtt attól tartottam, hogy a D3 szinte teljes egészében ezt a hangulatot fogja árasztani. Szerencsére eddig ez nem így van. Azt hiszem az Árvaház jó idegedzõpróbának bizonyult, így a D3 már könnyebben emészthetõ. 7 órát töltöttem azon a pályán, sosem fogom elfelejteni.... 😞
High:
seta image_useNormalCompression "0"
seta image_anisotropy "8"
Medium:
seta image_useNormalCompression "2"
seta image_anisotropy "0"
Tehát annyi, hogy mediumon tömöríti a texturákat és kikapcsolja az aniso-t. Engem idgesített, hogy bár a gép jó a high felbontáshoz, sajnos állandó swapolz a drága mnden ajtónyitásnál és szörnynél, látható, hogy ennek az oka a ki nem használt tex tömörítése, bekapcsolva megszûntek az idegessítõ akadások, a látvány ugyanaz maradt, viszont végre normálisan futott a játék high -on (persze a 4.9 cata kell).
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Egyúttal valaki - aki jobban tud németül - lefordíthatná, hogy mik kerültek módosításra.
elindítom és ad egy állóképet! 😮
aztán nyomok ESC-t és kiírja, hogy 0,1 fps

Én bizony néha összerezzentem, hogy bnöm ilyedten ugrott fel az ágyról álmából, egyszer meg a poharat löktem le az asztalról - a billentyüzettel 😊
Ilyet eddig csak a Thief tudott kiváltani belölem, egy-egy pályán, északa, fülessel a fejemen néha éveket öregedtem (pl Árvaház, vagy Thief 2-ben a zombis pályák)
A kisrobotról akartam irni énis, ez volt, amit elfelejtettem. +10 pont az ID-nek. Oké, hogy elöre programozott AI, de ha elkószálok, utánnam jön, hivogat, megvár, és közben véd. (lámpás faszi is hasonló AIval rendelkezik). Szóval egy gyöngyszem volt a játékban az a kis robotocska.
Fizika : az összeesõ zombikról csináltam néhány vicces képet, este belinkelem. Kritizáltuk a Thief3-ban a rongybabaként összecsukló õröket - hát itt sem különb. Az egyik cingár zombi olyan hidat csinált miután fejbelõttem, hogy sok tesitanár csillagos ötöst adna érte 😊
Próbálta már valaki a németek MODját, amitõl nem porladnak szét a szörnyek stb.???
Ezen kívül:
timedemo shot_demo001.demo
timedemo shot_demo002.demo -kat?
Nekem is tetszik a játék, mint azt kifejtettem reggel, de szexuális ingereket nem kelt 😊
Az árnyékoknak valóban nincs sok szerepük, mint az kifejtettük korábban, elbújni nem tudsz, hiába állsz töksötét árnyékban, a szörnyek akkoris látnak. Tehát nem dark engine. Azt, hogy egy elemlámpával valakire/valamire rávilágitva árnyékot vet, nem tapasztaltam. Ez valóban igy van? Kérhetek egy screenshotot?
Ettõl függetlenül a szörnyeknél nincs értelme árnyéknak, mert mint mondtam, mire meglátod, már véged. Egyszeren nincs idö nézegetni. Azon ritka esetektõl eltekintve, mikor az árnyék látszott hamarabb, mint a szörny (én ilyet még nem láttam, pedig csak tegnap kapcsoltam le a shadows-t).
Az objektumoknak valóban van árnyéka, még ha jól emléxem, mozog is, ha pl lengedezik a neon a fejünk felett. Ha valakinek ez tetszik, hogy az amúgy is sötét pályákon sötét árnyak nyüzsögnek a padlón, falakon, stb, akkor ám legyen, játszon úgy. De sztem nélkülük is ugyanolyan jók a pályák - ha nem lennének, sztem észre sem vennénk - van elég árny és sötét rész minden szobában.
AMD 1800+
512MB DDR (266Mhz)
FX5700 128MB DDR (425Mhz-core/550Mhz-ram)
SPOILER VESZÉLY, igaz még csak az eleje a játéknak...
Egyenlõre az Alpha Labs elején járok, de a játék nagyon tetszik, igazi magábaszippantó darab. Talán csak az volt furcsa, hogy nem féltem egyszer sem eddig. Ha ajtónyitás mögül rámugrott egy imp, akkor is csak a fejemet hajtottam hátra, de ijedelmet nem éreztem. Talán ez a shotgun iszonytató dezintegráló erejének is köszönhetõ. Szinte mindig ezt a fegyvert használom és közelre engedve az ellenfeleket abszolult biztonságot ad. A kedvenc idõtöltésem a zombi-boksz. Jön egy ilyen delikvens és leállok vele bokszolni. Legalább a lõszer sem fogy. Illetve a kisrobot hatékonysága is meglepett, szinte fimbeillõ jeleneteket produkált nekem én meg csak követtem és figyeltem a fizikai motor által kezelt becsapódásokat, sérüléseket. Ez kiváló! Mint ahogy kiváló az ellenfelek kinézete is, részletgazdagsága. Eddigi kedvenceim: Égõ zombi, kövér csavarkulcsos zombi és az imp.
Egyszer volt egy jó poénom is: Szembe jött egy világítószemû, kispisztolyos (na ki?) zombi (nyilván) és mivel ezek igen jól céloznak arra gondoltam gyorsan besurranok a tõlem balra 1 méterre lévõ kis zugba, aztán majd szembõl telibe-hülyébe kapom. Mikor bementem, rögtön beszakadt a fal és azonnal karmolászni kezdett egy sima átlagos karbantartó zombi. De ettõl sem ilyedtem meg, csak fordultam és a shoti vérfelhõvé szedte az üregestekintetüt.
A grafika&hangok&fizika hármas szerintem határozottan minõségi ID-hez méltó döbbenetes alkotás. A fizikai motor tán egyetlen kis apró hibájának azt véltem betudni, hogy mikor zombipajtások kifekszenek, nagyon merevek maradnak. Mint egy szoborképzõdmény. De nem igazán zavart, csak feltünt.
Egyenlõre ennyi...
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
(Majd kiváncsi leszek azért, hogy rakéta hiányában a nagy repkedõ piros - eper,paradicsom - gömböket ugyanolyan jól lehet-e nyírni vele, mint a doom2-ben.)

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR