DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
nem 😄 akkor még kicsi votlam az überbrutálhoz 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Istencsászár
doom1,2-õt végigtoltad legbrutálabb fokozaton oddqd nélkül?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

BEAST
nemis 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Istencsászár
és legehezebb foknak az a lényege hogy halj ennyi.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

BEAST
HÁTBAAZZ 😄DDD BEHALOK

rezsofiz
LOOOLÁÁLÁÁÁ!!!!!44 😄DDDDDDDDD

sazl : c

BEAST
bazz 😄 te téleg nem vagy semmi 😄 probáltad már legnehezebb fokozaton? 😄DDDD

Kandurex
Én meg olyan villámreflexeket fejlesztettem ki a játék közbe, hogy észre se vettem ezt a kis hiányosságot 😊)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Istencsászár
használj powerstripetde én lcd-men anélkül is látom tökéletesen az ellenfelet sötétbe

Hmuda

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Multiról van már valami info? Lehet már játszani?

Nézd! Belépek egy szobába. Sötét. Tudom, hogy zombik vannak, mégsem tudok úgy bemenni, hogy a balkezemben fogom a lámpát, a jobban meg legalább egy szaros pisztolyt. HANEM (!)
bevilágítok a sarkon, jobbra, balra, körbe, aztán - bár tudtam, hogy valahol zombi van, kapom a pofámba a tûzpamacsot és vissza kell váltanom fegyverre, amikor ugye megint nincs fény, úgyhogy a vakságba lövök.
Mondom, én nem õrülök meg tõle, de bosszant, sz'al ne csodálkozz azon, ha ez másoknak sem tetszik. Nem a sötéttel van gáz, hanem hogy legalább egy pisztolyt nem használhatsz a lámpa mellé. Ez abszurd szvsz.
Istencsászár
ha meg az lenne hogy a program megadott részeinél lehessen menteni akkor meg az lenne a gond szal ennyi

rezsofiz
nah visszaolvastam,de nem naon tudtam kivenni az irasokbol hogy ezt az avidemot hogy lehet csinalni jo lenne ha valaki roviden de erthetoen leirna thx

Kandurex
BFG nem egyenlõ a lélekkockával!

BEAST
na ezt ne mondtad volna .... 😄DD LOOOL ... ahol kell ott van ...

Helyzett ... bátor biszt megy megy a majdnem koromsötét folyoson 1xcsak SIKOLY!!!! ... mondom és? mivan engem nem bánt ... megy megy megy ... aztán BUMM se fény se semmi csak lépéshangok ... vki jön .. mi a faszom HONNAN ... aztán tarkonvágott 1 zombi .. QRVAANYÁD jol telepakoltam mindennel ami a kezemügyébe került ... <<< ez volt NORMAL szinte ... ugyanez a hely igy néz ki ÜBERBRUTÁL szinten .... vki jön ... BUMM tarkonvágott vmi .. mind1 van 1 mentett állásom , majd legközelebb nem halok itt ...

BaLeeX
Mivan te írtad a játékot hogy így véded vagy pénzt kapsz érte vagy mi a f*sz?

Én annyit mondtam, hogy idegesítõen sötét, mondd azt, hogy nem az.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Kandurex

JAh igen az úcsó debella szörnyike megölése:

SPOILER:

Csak a soul cube (lélek kocka) tudja megölni, a legutolsó fegyvered, gyakorlatilag 2 szörny (ez meg a tank) kivételével a játék összes szörnyét megöli...ebbe a nagy dögbe 3 kell !!!! belõle, szal mindig meg kell várni míg újra használni tudod a kockát...

Istencsászár
de minek mellé isten szerelmére de ennyi erõvel lehetne a fején is vállán is shotgunra felragasztva nightvision. Id igy oldotta meg ennyi nemkell ugylennie mindennek mint a többiszerencsétlen játékba ahol ugy is tudsz világitani amikor egy deka lámpa nincs a fószernél....

Bármelyik amerikai rendõr megcsinálja, hogy egyik kezében pisztolyt fog, a másikban meg lámpát😊
lol
Egyébként semmi bajom a sötéttel. A hátulról érkezõ ellenfelek viszont számomra nem parák, hanem bosszantóak.
BaLeeX
Az nem lenne gond hogy sötét a játék ha nem mindenhol lenne az!
Még kezdetben amikor megérkezel a bázisba és minden rendben akkor sem látsz szart se és szerintem úgy is meg lehetett volna oldani, hogy alapesetben legalább félhomály van mert rám amikor rámszólt a játék, hogy használjam a lámpát mert sötét lett nekem már a pálya eleje óta ott lógott a kezemben mert semmit nem láttam és gondolom nem beállítás kérdése mert fényerõ maxon van.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Tatyla
Én meg vagyok elégedve mert a timedemoban 1024x768/Medium és:35.5 FPS
P4 2.6HT
1Gigaram
Ati 9700Pro 4.7Catalyst

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

A gond azzal van, hogy egy kurva pisztolyt nem tudsz fogni mellé.
Istencsászár
vanbenne elég fény attól méghogy a termek sarkaiba full sötétvan akkor mivan igy a jó ahol kell a fény ott van.

kisgabo
gyökér, ez jó megfogalmazás, valamiért megragadt benned..

a doom3 meg kuvvabrutál gém. farcry rulla.

bon
Akkor más tudsz segíteni, abban hogy kell elintézni? A pálya neve: Primary Excavation Site

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

BEAST
leszarom hogy sötét ... már végig is nyomtam ... csak miért ezzel kellett parássá tenni ... sztem 1 vészfényt igazán betehettek volna ... a hirtelen eksöntöl igyis ugyis összeszarod magad 😄DDDD

Istencsászár
akkor jáccál a marióval az nemsötét.

rezsofiz
Reverse stereot kapcsold ki

BaLeeX
Egyetértek.

Kandurex
VÁÁÁÁÁÁ!!!! Végigvittem 😞((. Kibaszott jó volt a vége...az utolsó szörny kidolgozása...ATYAVILÁG!! Meg ahogy megdöglik...áááá

SPOLIER:

A nem semmi ahogy széttépi a lélek kocka! Kezdem elõröl 😊

Istencsászár
Mgyarázza már el valaki hogy miér azzal vannak 1esek elfoglalva hogy sötét a játék és azt a kibosztott lámpát kell használni?? Ha nem lenne sötét nem lenne értelme a játénak azt a kurva lámpát meg lehet rendesen használni az egy más kérdés ha valaki gyökér hozzá.

ibrik
Roll: #14643

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

ibrik
A torrenttel semmi gond, viszont most Azureus-al megnéztem és jelenleg csak ügyfelek vannak, készforrás nincs a közelben - a link még csak most került ki nemrég.

Nálatok mennyi a timedemo?

BEAST
hát nemtom ... miért kellet ilyen "buta" modon parásabbá tenni ... sztem az AvP2s "vörös vészfényben fosok mikor tépik ki a karom" hangulat itt jobban bevált volna mint a "hol a qrva annyába van a mob , mind1 szarrá lövöm a folyosot" ...

ibrik
A megoldás egy többgombos egér
Alapesetben az "F" billentyûvel lehet gyorsan váltani az aktuális fegyver és a lámpa közt, de én a 4-ik egérgombra állítottam be ezt.

Nemjó a torrent, hibás.

Én meg a communikations pályán akadtam el ahol ilyen sinaútóval kell nyomni.Van tippje valakinek?
Istencsászár
http://www.doom3world.hu/datas/users/1-D3%20FUN.jpg

Andie
Spectacle és Map téma volt tegnap ilyentájt, épp az én inditványomra. 😊 Keresd vissza

Sulinet : sztem még mindig jobban megéri bécsböl hozni. Igaz januárban voltam utoljára, de akkor a 18''-os Sony TFT a médiamarktban :
Itthon : 359.000.- Forint
Bécsben: 899.- Eur

Nocomment.
(van egyébként mediamarkt.at, meg lehet nézni, most mi a szitu)

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

A 4.9-es beta drivert valaki próbálta már?

De így parásabb.

Azt még elviselném, hogy nem lehet mondjuk a géppisztolyt, meg a shotgunt a lámpa mellett használni, de egy pisztolyt igazán foghatna az ember a kezében amíg bevilágít egy sarokba.
ati2002
Ja a pálya (helység) neve valami hidro...

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

ati2002
valaki help pls. Itt elakadtam. Merre tovább? Az ajtó zárva, ott fenn van valami , (egy hulla, ha jól láttam´), de nincs létra, amivel fel tudnék menni.

A másik, az aviDemo hová menti el az avi-t, amit felvesz a játék?

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

BaLeeX
Bazz, nagyon sötét ez a játék...

Tényleg kiakasztó, hogy miért nem lehet vállra vagy sisakra szerelhetõ lámpát használni. Ennek ellenére qrva jól lõnek az ellenfelek vaksötétben én meg azt sem tudom hol vannak. 😞

ibrik
Tudom.
De még így is jobb a helyzet, mert én már évekkel ezelõtt lediplomáztam és sem diák sem pedagógus ismerõsöm sincs.
De mostmár én is jogosult vagyok - feltéve, ha a cucc árának felét azonnal be tudom fizetni..

Off:
De vigyázz, már csak féláfát térítenek vissza!
ibrik
Hoppá.
Most néztem szét a suprnova-n valami új cucc után és látom, hogy kiadtak egy patch-et arra az esetre, ha valaki Win2003-ra szeretné telepíteni a Doom3-at.

Ha valakit érdekelne, itt a torrentje:
DOOM 3 - Patch to install it on Win2003