DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mégegy kérdés a magyarositást hova kell bemásolni ???
Glpetyus
Hát akkor nem tom' mi van...

rezsofiz
mivell vetted fel??

sazl : c

Tata exVermedve
Nekem sincs egy éves a monitorom, nem tudom mennyire van felhúzva rajta brighteness és a kontraszt, szerintem a Windows fehér lapjai miatt nem túlságosan, de a többi játék (SOF2, Far Cry...) sem túl sötét - bár lehet, hogy ott is állítottam valamit rajtuk, csak nem kellett config fájlt írkálni hozzá.

rezsofiz
😊)) no comment

Davidus
ok meglesem

V9ykn8_TZL0

bazz, a mentéseim száma elérte percenkénti 5-öt...
kész vagyok, nna.

tibor16
seta image_cacheMegs "32" I changed 32 to 96.
Nálam nem mûxik(9600XT), sõtt mintha lassabb is lenne... lehet, hogy nem mindegyik kártyánál mûxik... vagy xar...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

shan ? hm?
Tata exVermedve
kösz

Glpetyus
ja

Glpetyus
Mi van?

Shan
akarom mondani xtro, bocs
Shan
na jah....lagalább néznéd meg, mit irsz...(petyus)
Tata exVermedve
A ...\Doom 3\base könyvtárban van egy DoomConfig.cfg file, ezt notepad-el megnyitod, megkeresed a seta r_gamma "1" (vagy "0.5", stb.) sort és az egyest átírod 2-re, mentés, játék indítása, hatás megvizsgálása (brightness állítás), ha túl világos át lehet állítani 1.5-re, sõt ha jól tudom tizedenként lehet hangolni.

Punkerwork
ha nem kérsz minket minek írod be többször? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Shan
Emmég egy elég kezdetleges tákolmány...(coop-mód). ugyhogy türelem, amig nem javítják
Glpetyus
Én is veteranon nyomom...a monitorom 1 éves,de 4 óra játék után se volt semmi bajom,pedig ritkán játszom ennyit egyszerre 😊
A moncsin a brigtness 75-ön van...nem 100-on 😛

Szegasztok skacok, SZÓVAL TEGNAP ÖSZEÜLTÜNK gondoltuk na majd most koperativba , szépen létrehoztuk a könyvtárat a doomba bele raktuk a cop mod filét, majd a domba elinditottuk azt a modot ezek után multi deathmatch. Elindul a server de amint egy másik gép belép a játékba azonnali lehalás, ugyhogy szivas volt játék nem kérlek benneteket help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
janos666
Ó, én csak shift+0-t próbáltam. Kösz.
SPOILER

Esetleg nem emlékszel arra a részre amit kérdeztem a #15284-
ben?

\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fű, ha nincsenek problémák, de mindenki tetű! ...

Shan
Van egy cfg kiterjesztésû file a Doom3 könyvtárban. Notepaddal megnyitod, megkeresed azt a sort, ahol szerepel a gamma (valami seta-val kezdõdik a sor), és az értéket átállítod 2-re (alapban 1). elmented a file-t, elindítod a dúmot, aszt nyomod.
AltGr + 0

Tata exVermedve
Ez egyrészt függ a monitortól - pl. mennyire van kiégve - és annak beállításaitól (amit nem piszkál az ember, ha minden más programhoz jó a kép), másrészt 1-2 óra alatt elfárasztotta a szemem, hogy majd kieseik és nem látok a lámpa fénykörén kívül gyakorlatilag semmit. Hozzá tartozik, hogy 0.5-ös gammát találtam a cfg-ben, nem tudom miért ezt lõtte be nekem (talán, mert Veteranon játszom?), de a többieknek az 1-rõl 1.5-re emelés is nagyon sokat segített szemfáradás ellen.

A nightmare fokozatot szerintem ki lehet próbálni, van a cfg-ben egy g_nightmare változó "0" értékkel, vszeg egyre állítva engedélyezi azt a menüpontot.

janos666
Hülye kérdés, de hogy jön le a konzol, mert nekem a 0-val nem adja?
Tyler Durden
Dvdrõl való installálásra senkinek nincs megoldása?

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Amíg nincs zseton addig ezzel kell beérnem 😞

Akkor majd a pokolban leszel NAGYON ideges, mikor az elsõ hell-knightot nem látod, csak azt,hogy üt! Baromi idegesítõ tud lenni.

Leírnád ezt hol kell beállítani?

BEAST
ha választani kéne 1értelmû hogy nem dúmozok 😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Shep
és még látsz?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Szegasztok skacok, SZÓVAL TEGNAP ÖSZEÜLTÜNK gondoltuk na majd most koperativba , szépen létrehoztuk a könyvtárat a doomba bele raktuk a cop mod filét, majd a domba elinditottuk azt a modot ezek után multi deathmatch. Elindul a server de amint egy másik gép belép a játékba azonnali lehalás, ugyhogy szivas volt játék nem kérlek benneteket help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Punkerwork
WWII-t nekem még nem kell fizetnem 😊
nekem se ram-ra kéne költenem hanem a lakásra de ez van kell és kész.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Shan
Nemtom, baze, én is ezt kérdezem...hivatalos patch, vagy csak valami mod...(15251)
RelakS
Most akkor dúmozol, vagy mmorpg-zel?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Glpetyus
😄DDDDD

BEAST
UTÁLLAK 😄DD amugy pénzem lenne erre a xarra 😄 csak hát 60kt erre elbaszni ... meg mellete MMORPGt fizetni 😛PP ... kicsit huzos ... na majd meglátom ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Én speciel egy széthajtott õskövület monitoron nyomom 60Hz-en szóval kellenek a gamma-trükkök

Shan
Nálad nincs...Örülj neki...Sokaknál viszont alapban töksötét van...
Tata exVermedve
Rakjál már egy SPOILER!!! feliratot ezek elé a kérdések elé, mert azt sem tudjuk még, milyen részrõl beszélsz és amíg nem jutunk oda, nem is akarunk róla tudni...

Dav, kipróbánád a kedvemért a Nighmare fokozatot az elsõ néhány pályán? Kiváncsi vagyok mi másabb ebben a fokozatban. Persze csak, ha idõd engedi. Thx!
rezsofiz
elkuldtem

Most olvastam fél órája de melóhelyen vagyok és nem tudom kipróbálni

Szevasztok!
Delta Labs 1-nél járok asszem. van 1 lerombolt pihenõ rész, ott felvettem 1 pda-t. Továbbmegyek, 1 lezárt ajtó, aztán a betört ablaknál beugrok, kicsit továbbmenve 1 lzárt ajtó, majd 1 nagy számgép, ahol lekapcsolok valamit 😊. Utána írja, hogy keressek meg valamit, meg hozzam vissza az áramot. Na de én semerre nem tudok menni... Már többször átnéztem a pályát, az egyetlen pda-t felszedtem, de sehol semmi...
5let?

Tata exVermedve
Mi ez, valami patch nagyon lámáknak?

"A Low Quality beállítás mindent ugyanúgy csinál, mint a Medium Quality, csak éppen a textúrákat lekicsinyíti 512x512 méretûre, és a specular mapeket is lekicsinyíti 64x64-re. Ez így már belefér egy 64MB-os kártya tudásába.
"

Ez az egyik doom3 hírbõl van.

Ebben a játékban még 512x512 textura sincs.Megnéztem az összeset és nincs nagyobb.

Mi a különbség cd és dvd változat között???

rezsofiz
nincsmit😊

Nem járt senki az említett "Pokoli" részen? Mindenbe belelõttem ahova tudtam felmásztam, de semmire nem jutok.

\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fű, ha nincsenek problémák, de mindenki tetű! ...

Davidus
Kipróbáltam de semmit nem gyorsult.

V9ykn8_TZL0

Shep
Nállad bevált?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!