DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kész vagyok, nna.
Nálam nem mûxik(9600XT), sõtt mintha lassabb is lenne... lehet, hogy nem mindegyik kártyánál mûxik... vagy xar...
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A moncsin a brigtness 75-ön van...nem 100-on 😛
Esetleg nem emlékszel arra a részre amit kérdeztem a #15284-
ben?
\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fű, ha nincsenek problémák, de mindenki tetű! ...
A nightmare fokozatot szerintem ki lehet próbálni, van a cfg-ben egy g_nightmare változó "0" értékkel, vszeg egyre állítva engedélyezi azt a menüpontot.
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
nekem se ram-ra kéne költenem hanem a lakásra de ez van kell és kész.....
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Delta Labs 1-nél járok asszem. van 1 lerombolt pihenõ rész, ott felvettem 1 pda-t. Továbbmegyek, 1 lezárt ajtó, aztán a betört ablaknál beugrok, kicsit továbbmenve 1 lzárt ajtó, majd 1 nagy számgép, ahol lekapcsolok valamit 😊. Utána írja, hogy keressek meg valamit, meg hozzam vissza az áramot. Na de én semerre nem tudok menni... Már többször átnéztem a pályát, az egyetlen pda-t felszedtem, de sehol semmi...
5let?
"
Ez az egyik doom3 hírbõl van.
Ebben a játékban még 512x512 textura sincs.Megnéztem az összeset és nincs nagyobb.
Mi a különbség cd és dvd változat között???
\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fű, ha nincsenek problémák, de mindenki tetű! ...

kösz