DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
várható, hogy még pár GS olvasó még beírja 😊
Amúgy szerintem meg alap, hogy legalább az elsõ oldalt nézze végig az ember.
Szerintem nem olyan qrva nagy elvárás....

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Shep
És különben is ne báránykámozz itt engem 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát #15414

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na errõl írtam az elõbb, szerencsétlen jószándékúan beírja, hogy másoknak segytsen erre ti lehurrogjátok, hogy már volt.

Inkább 3x /mert ez már a 3./ mint egyszer se.

hykao
Na erre most mit mondassz báránykám? 😊
RelakS
50 hozzászóláson belül már volt 😛

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

M@TriX
már volt, ne csak írj, olvass is... 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

DOOM 3 gyorsítás!!! Egy lelkes Doom 3 rajongó egy pöttynyit módosította az egyik fájlt, és állítása szerint igen látványos sebességnövekedésre tett szert. Lássuk mit kell tenni:
"Keress rá a "DoomConfig.cfg" fájlra. Nyisd meg egy szerkesztõvel, pl. Notepad. Keress rá arra a sorra, hogy seta image_cacheMegs "32", majd próbáld meg átírni elõször 64-re, majd 128, 256-ra is akár."
Shep
szolj a kaszásnak a logodban, biztos segit rajta😊

Shep
ja természestesen 4+ v. 12+ perc alatt.

Lacc
Kezd már fájni a fejem ebben a topikban
Shep
a ygerek vitte végig a doom2 ot ultraviolenceben 4+ de most így visszagondolva lehet 12+ volt, na mindegy, nekem meg az elsõ pálya ment nightmareben, remélem kielégytõ választ adtam.

Tata exVermedve
Az elsõ pályát vagy az egészet?

Shep
nem god volt sebzõdött volt ahol 4hpval élte túl a pályát, de olyan bugokat használt ki amik nekem marhára nem mûködtek, hiába próbáltam, persze lehet ez is olyan mint a CS-ben nukon a szikláraugrás, amíg nem jösz rá a nyitjára nem sikerül és hihetetlennek tartod.

BEAST

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

RelakS
Milyen szar lesz neked, ha elüt a kamijonn, és oda kerülsz

grebber
A retkes faszom tele van ezzel a kibaszott pokollal képtelen vagyok átvinni 😞

Next PC upgrade: 2022

BEAST
én nem láttam ezt a múvit de fogadni mernék hogy igen erõsen világitott a kari szeme a monitoron ... GOD nélkül képtelenség ... énmeg nem szeretem az ilyen szarságokat

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
lehet ... de itt is fõleg a sötét a bajom ... nem látom az ellent aztse tom mi tépett szét 😄DDD

Shep
hát az 1-2 -ben minek volt a nightmare? Bár a 2-ben az elsõ pályát megtudtam csinálni, bár láttam videot, hogy a gyerek a 2ot ultraviolenceben végignyomta 4+ perc alatt, annak biztos menne nightmareben is.

Hmuda
Lol bakker 32 fõs szerver. Ezek hülyék!

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Lehet rossz a cd-m?

Nem 536 MB-nak kell lennie az elsõ cd-nek?
BEAST
csak azt nem tom minek raknak a gémbe olyan nehézségi fokot amit képtelenség végigvinni ... az elején még csak 1 pinky jön vagy csak 1 imp ... de már az is TÚL sok ... kéõbb meg már hordák jönnek ...

BEAST
én 1 picit tovább jutottam ... de szinte minden sarkon halok .. szal fél kézzel a save gombon vagyok .. mert kell ... pinky volt az elsõ aki vagy 10x ölt meg 1más után ... mire sikerült 1x ugy eljutnom odáig hogy pont 10hp maradt ...

RelakS

1600x1200-ban kizárt ez a sebesség szvsz

Shep
Ja és különben is "HAZUDIK!!!"

NeoMaN
Akkor tud gyorsulni sztem, ha az autodetect videóbeállításokat módosítottad (low,medium,high,ultra), mert ezt a VGA ramjához igazítja a doom. Ezt módosítod, akkor a lenti cfg sor is módosul, és nem a karidnak a legoptimálisabb lesz. talán. hidraulika mittomén....

Shep
tudom, nem is hibáztatlak /amúgy ezen az oldalon van/ de itt rendere ez megy, hogy megszólják azt aki nem olvas egy kicsit vissza, és te is elkövettél már ilyesmit. Na de fátylat rá.

Köszi! Azt hittem más változtatás is lesz, de akkor csak a szokásos... Kár, mindenesetre azért ez is valami.
hykao
Aha, majd ha nem ennyi lesz a hozzászólás akkor ok.
Vagy, hogy gondolnád? Egész nap csak DOOM3 topikot fogok olvasgatni.
Mellesleg elkezdem mindig olvasni, de nem bírom az egészet átrágni, mert annyi lámaság van már itt, hogy ihaj...
NeoMaN
sztem ez: a nem a textúrához kapcsolódó cuccoknak a VGA ramba pakolandó méretét adja meg. Szal ha egy 64MB-s kártyán, ezt átállítod 128-ra, elég érdekes lesz. Ettõl csak lassulni fog szvsz.... Ha lejjebb veszed, szintén lassul szvsz mert, akkor ezeket a dolgokat az AGP-n keresztül rángatja majd magába a kari...

Shep
Bocs, de ezt nem hagyhattam ki.

Shep
Ha rosszmájú lennék beírhatnám, hogy mielõtt beírsz vmit, olvass vissza egy kicsit, de mivel nem vagyok ....

hykao
Doom 3 gyorsítás

<2004-08-05 @ 09:49 - ZeroCool> (kommentek: 23)

Lazy egy, szerintem igen fontos fórumbejegyzésre lelt! Egy lelkes Doom 3 rajongó egy pöttynyit módosította az egyik fájlt, és állítása szerint igen látványos sebességnövekedésre tett szert. Lássuk mit kell tenni:
"Keress rá a "DoomConfig.cfg" fájlra. Nyisd meg egy szerkesztõvel, pl. Notepad. Keress rá arra a sorra, hogy seta image_cacheMegs "32", majd próbáld meg átírni elõször 64-re, majd 128, 256-ra is akár."
Személy szerint én nem próbáltam még ki, de ettõl függetlenül természetesen mûködhet. Egy próbát feltétlenül megér, nem?

forrás: GameStar
hykao
Egy kis MOD gyûjtemény: KATT IDE
Most telepíteném fel a játékot.
A következõ hiba történt: az 1-es cd-nél többször is kiirta hogy error de a folytatásra kattintva folytatta. Az 1cd végénél újra kiirta a hibát, de már hiába kattinzok arra hogy folytassa nem folytatja 😞
Következõ a hibaüzenet: Error 1305 Error reading from file: ..... Verify that the file exist and that you can asset it.

Mi lehete a hiba?
Glpetyus
Megmondtam

kösz azz infot 😊
hykao
Ha vetted volna a fáradtságot, és elolvasod azt a pár sort, ami a magyarítás oldalon olvasható (ahonnan letöltötted...), akkor tudnád...

De amint látom, megakadt a szemed a nagyobb betûs "LETÖLTÉS"-en, és már kattintottál is...
Tata exVermedve
Ha jól látom ez az Official, ami kissé alábecsüli a kártyákat (minden bizonnyal marketing szempontokból, hogy elkapkodják az 512-es kártyákat, amint kijönnek). Na jó, mostmár olyan részen járok, ahol nagyobb terek is vannak és néha ömlenek a szörnyek, így tényleg sok már a Radeon9800-on a high quality, de lehet, hogy némi hangolással lehet rajta segíteni, nem kell visszavennem (pl. ha nálam bejön az alább ajánlott cache állítás).

Idõközben tovább juottam. Delta Labs 2. Találkoztam egy emberrel, aki a teleportról, meg 1-2 dologról magyarázott. Továbbmentem, "lescanneltek", most ott vagyok valami teleportnál, alattam energiamezõ, de sehol semmi... Lehet visszafele kéne mennem?

hykao
Már megint kérdezték egy páran, úgyhogy képpel illusztrálom...
Akinek ATI kártyája van, és csak 60Hz-en megy nála a DOOM3, az tegye meg, amit eddig még nem tett meg...

Szal a Frissítési frekvencia felülírását állítsa be a kívánt értékre (pontosabban a monitor számára is megfelelõ értékre...), ezután már az OpenGl-es játékok alatt sem fog kifolyni a szemük (jelen esetben a DOOM3-ban...)

Tehát már nem kell Refreshlock, meg Powerstrip, meg miegymás....feleslegesek.
Senki nem próbálja ki az addont?

high-end kártyákhoz...😊

http://gaborszantai.co.uk/

Davidus
Na megnéztem😊 A második zombi kinyírt😊 Nem kell nekik több ólom viszont sokkal nagyobbat sebeznek. Ja és 25 HP-al kezdez nem 100-al😉

V9ykn8_TZL0

Köszi, most veszem vissza 1.5re

aranyos😊
M@TriX
A HardOCP-n láttátok az ajánlott beállításokat?

http://www2.hardocp.com/

dr Kotász
ctrl + alt + ~ (=0)
janos666
Én far cry-ban feltoltam a brightnesst és a kontrasztot max-ra és visszavettem a gammát. Sokkal élesebb lett a kép.