DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zoli80
bakker már vagy 4szer kérdeztem:milyen cachet kell átirni?
most már irja le vki!

NeoMaN
Miért?
Serioust, Painkillert, Q3-at,Quaket, és természetessen a régi doom-okat is legnehezebben nyomtam. Veteran után jöhet a NIGHTMAREEE!
Amúgy nem olyan nehéz mint vártam, van mikó fél óráig is elfelejtek menteni...

Glpetyus

KranaZoli
Egyébként mit állít ez az érték?
Ha 256 akkor miért nem lehet pl.: 512, stb...
Errõl van v.m infó?

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Krinyo

KranaZoli
Ezt hova kell beírni? Konzolba oszt jáccani vele... ennyi?

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

KranaZoli
Igen!Mé?Az elsõnek elég triviális volt a mondanivalója (könyvekben már régen megírták) csak ütött rendesen. A 2-ban viszont szerintem jobbak voltak az action-ök és a mondanivaló is mélyebb volt.

Ma2ska
com_showfps 1 kiirás, com_showfps 0 eltüntetés

Krinyo
com_showfps 1

Krinyo

KranaZoli
Ti már nyomjátok a gammát és ide a fórumba is beírtátok már többször, de hogyan tudom kiiratni az FPS-t?
Had ne kelljen ezért visszaböngésznem...
Egyébként köszi az infót.

Kandurex
Közjáték.
Helyszín: ID székház
Szereplõk: Nvidia megbízott, John Carmack

Nv: Szeva Johny fiú..!
JC: …30000….3000000….mi?
Nv: Lenne egy ajánlatom.
JC: ….
Nv: 200 rongy és csak nvidia kártyákon fut a D3
JC: Mikó?
Nv: 250
JC: Az ellen nem véd…
Nv: 300 pancser ...és ajánlom fogadd el…ebbõl 4 fellõhetõ ojjektumra is teleenni fog…
JC: kapcsojja ki..

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Az elsõ mondatod végével nagyon egyetértek!

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Glpetyus

Pont ezt akartam kérdezni 😛

Kandurex
Valaki! Hogy kell *.avi -t készíteni? Melyik parancs?

Andie
Árnyvadász : köszönöm a véleményed, különösen az fps példákat!!! Átjönnél a magyaritás topicba 1 kérdés erejéig még?

Ámbár a gyürük ura és a mátrix kb annyira on, mint az én procis kérdésem - sõt...

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Kandurex
money

Ja amúgy nekem nagyon bejön a DOOM 3 én nem vártam tõle többet mert sosem volt többa DOOM 3 csak hent igaz akkoriban ez volt az isten manaspág meg annyit kapunk hogy ha Virtuális valóságot kapnánk azt is lefikáznánk
Szal nekem tetszik óránként szünetet kell tartsak emrt mindig befosok Igaz keveset van idõm tolni vele de ettõl a félig kutya félig robot szerû szörnytõl majd összevizeltem magam

ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net

nemtom mért ge*izik most ennyire az id

http://thenamelessphoto.com/

OFF

Amúgy sokat filóztam ezen a fura dolgon hogy ennyivel jobbak az nVIDIA kártyák Domm3 alatt és azt vontam le a magam kevés infóval rendelkezõ meglátásommal hogy rohadjak meg ha nem így akar visszakapaszkodni az nVIDIA az elmúlt 1 évben az ATi által elszenvedett vereségekenek illetve így akar picit visszakapaszkodni és ehhez az ID-t keményen lefizették. Ez után a PIACI ELEMZÉS után meg fõleg Szal érzem hogy ezek az ID-vel megtárgyalták hogy szarrá optimalizálják elõre a driverüket hogy mikor kijön az ATi le legyen maradva 1 hónappal mert KB ennyi idõ míg átrágják magukat a Doom 3-on rendesen hogy amit lehet optimalizáljanak rajta mert sajna OpenGL-ben nem akkora ászok. Mondjuk azt be kell vallani az nVIDIA mindig is jobb volt OpenGL-ben de közel sem ennyire. itt óriási eltérések vannak valakinek 9600XT-n 25 FPS valakinek emg TI4200-on is 25 FPS pedig nem egy kategóri a két cucc közel sem mégha azt is nézem hogy a 4200 nem tud DX9-et akkoris a 9600 ide oda veri akárhonnan nézzük. Szal szerintem ID és nVIDIA összepjtiztak ilyen szinten

ON

ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net

Lacc
Neked bejött a Matrix 2?
Igen,arra gondoltam.Nekem alapból 20 volt és átírtam 256-ra.
Elõtte (1024ben) 30-40 átlag fps-t prudukált,utána pedig már 60 fölötti is volt.
KranaZoli
Az már eleve le sem kötött annyira 😞 De filmeket tekintve nekem a 2. részek jöttek be (Alien, Terminator, Matrix, Blade - ebbõl még nincs harmadik 😊 no ennyit az off-ról.

RelakS
Nem konkrét labirintus, de úgy nézett ki. Tökéletesen el lehetett benne tévedni

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Glpetyus
Pontosan

serious
A Gyûrük ura 3. részében is csalódtál?

KranaZoli
Ezek érdekelnének engem is, meg ott van még a textúra javító patch is...

KranaZoli
A DoomConfig.cfg-re gondolsz?
Én csak a GS oldalán találtam, hogy a cache értékét lehet növelni... Mekkora értéket kell, célszerû ide beírni?
Ha más is van, akkor írd be légyszi!

A gore patch-et használta már vki?
Ez a config fájl buherálás tényleg mûködik!Nekem gyorsabb lett a game.
SoDI---
A fejlõdés mostanában is folyamatos az újabb, és újabb FPS-ekben, csak éppen egyik sincs telenyomva velük, mint ahogy azt évekkel ezelött megszoktuk, hanem az adott év megjelenéseiben van elszórva. De miért kell, hogy ez ennyire szembe állítsa az embereket, miért kell minden megjelenéskor ilyesmit produkálniuk a hivatalos fikázóknak? :-))) Ahelyett, hogy annak örülnénk, hogy másfél év múlva olyan játékokkal nyomhatunk, amely ezeknek a továbbfejlesztéseivel lesz telenyomva? :-)

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

cifuatwork
...amennyiben dúl benned a mazohizmus...

NeoMaN
Nyugi sokat! Itt télleg érezni az adrenalint, de 1 a lényeg: VETERAN-on kezdj neki!

Krinyo

"A Doom3-nál nagyjából ugyanazt mint a HL-ben, és már ott se estem tõle hasra. És amit eddig hallottam a játékrõl, megitn valami hasonlót akarnak letenni az asztalra. Támadnak az idegenek hajjjajajjaj. "

engem kilehet hagyni

lwb

KranaZoli
A DOOM3-hoz ticcsen olyan végigjátszás oldal, mint pl. a painkiller játéknál is volt?

Egyszerûen szerintem az a baj, hogy nem vagyunk egy korosztály már és mást várok én és mást a fiatalabbak. Ha 20 éves lennék a D3 nekem biztos ezerszer jobban bejönne, de 30 évesen ennyi nem elég a teljes üdvrivalgáshoz. Egyenlõre. Ezt mindig kihangsúlyozom! Engem a HW fóruma lombozott le kissé, mert ott sok hozzám hasonló korú ember már jóval elõttem járva is csak keresi azt amit évek óta várt, de még mindig nem jutott el a számára megfelelõ hangulathoz és játékélményhez. Én pozitívan ülök le amikor a játék elõtt vagyok, és nem is fogok rágódni azokon amit ott írtak, csak picit szomorú vagyok emiatt. Na ennyi, a játék a lényeg, arról beszéljünk😊
Krinyo
elvakult?

NeoMaN
"a hl-nek kicsit bonyolultabb volt a története, folytonosan történtek dolgok stb.
Azért mert az eleje hasonló még nem jelenti azt hogy a doom3 története felér a hl1ével"
Persze, hogy nem ér fel, nem is szabad összehasonlítani szvsz...

KranaZoli
Ez így van, de abban szerintem a legjobb a frissen megjelent gammák között.
A DOOM3-tól meg azt várná el az ember, hogy asszem azt leírni sem lehet...
De idáig filmekben is mindig csalódtam a 3. részben 😊 Nembaj, azá várom, hogy ma du-n hozzájussak a gammához és biztos végig fogom nyomni, mert aminek 1x nekiállok azt már végignyomom. De majd kiderül mennyi adrenalin-t fog tudni termelni bennem 😄

lwb
a doom3-é se csak annyi, amennyit az elején látsz. sok dolog csak késõbb derül ki, nyer értelmet. meglepõ dolgok derülnek emberekrõl és a háttérról. ha valaki olvassa az emaileket és hallgatja az audio logokat meg odafigyel játék alatt (mint pl hl1-nél is), akkor egész jó kis történetet kap.
mondjuk a doom név erõsen kötötte a történetíró ember kezét (aki nem id-es), szóval nagy mozgás tere nem volt. ehhez képest, jót alkotott szerintem.

NeoMaN
elvakult HL2 fan, miremásra?? 😊)

"vessetek a mókusok közé" :)

Krinyo
nem is én vontam párhuzamot...

Smuge
KÉT VITA KÖZÖTT SEGITSEN MÁR VALAKI!!!! ELAKADTAM!!!

NeoMaN
HL története kibaszottjó volt. Doom sosem errõl szólt...
Hülyeség így hasonlítgatni sztem.

Krinyo
most ezt mire?

SoDI---
Na akkor most kicsit visszakanyarodnék, és szólnék néhány szót Carmack védelmében. Én még nem játszottam, és kb még egy hétig nem is fogok tudni játszani a játékkal, így nem tapasztalatból, hanem általánosságban mondok véleményt. Melyek is a legfõbb érveitek a Doom 3 ellen. (-1-) Sötétség: sötét folyosókon játszódó játék esetén ezt én úgy hívom, hogy valósághû. (-2-) AI: Ez a játék a Doom I remake-je lenne. Voltak ott taktikai érzékkel megáldott szörnyek? Na ugye hogy nem! (-3-) Nem túl változatosak a textúrák. No igen, de ez a játék átértelmezi a pályatervezés fogalmát. Nem lehet simán felnyomni a falra a cuccot oszt szasz, hanem csomó réteget kell összehangolni. Persze, hogy látszik, hogy nem a mennyiségre, hanem a minõségre mentek rá! (-4-) Fizika: HL2-nél mi kellett a jó fizikához? Egy jogász, aki megvette a HAVOK-ot, és egy egyetemrõl frissen szabadulf amatõr bérkóder, aki a meglévõ engine-be illesztette. Rohadt nagy teljesítmény, mondhatom! És ugyan mibõl gondoljátok, hogy a Doom 3 egyedi kialakítású helyszíneihez illene valamilyen hasonló megoldás. Teljesen olyanok vagytok, mint azok, akik a Far Cry vs. UT2004 vitában azzal jöttek, hogy nem érdekli õket az FC technikai fejlesztései, saját gépükön az UT2K4 jobban ámulatba ejtette õket. Ha valakinek nincs szeme, és lelkülete a technológiai ugrások tiszteletéhez, az olyan embert én csak sajnálni tudom...

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

NeoMaN
MOHAA óta nincs olyan fps sztem... (najó a painkiller nálam).
Mai világban sztem már nem tudnak újat nyújtani a gamek, vagy csak annyira minimálisat, hogy annak aki sokat vár az kevés..

Krinyo
a hl-nek kicsit bonyolultabb volt a története, folytonosan történtek dolgok stb.
Azért mert az eleje hasonló még nem jelenti azt hogy a doom3 története felér a hl1ével