DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VÉGRE EGY ÉRTELMES EMBER 😊
Ez így van. De azért ha valakinek már az elején nem tetszik, mert egyszerûen unalmas, és véleményt mond, akkor az sem hibás, mert miért nem csinálták meg úgy, hogy ne legyen unalmas. Azért végigvinni csak, mert azért ez mégiscsak a Doom3, azért eléggé csalódás szagú a sok várakozás után. Tehát õket is meg lehet érteni. Igaz lehet azt mondani, nem túl kitartóak... Bár ha elkezdik olvasni a fórumhozzászólásokat, bõven találnak olyat, hogy: 12-ik pályán járok mikor lesz már végre valami, nagyon uncsi, akkor nem biztos, hogy ez olyan hatást vált ki belõlük, hogy na akkor csakazért is végigviszi, mert akkor úgy lesz vele, hogy õ az elején elkönyvelte uncsinak, néhányan még meg is erõsítik ebben és akkor úgy lesz vele, akkor végül is jól gondoltam, abba is hagyom. Én végigviszem az tuti, de bizony sok szol amellett, hogy a grafika miatt és hogy lássak új szörnyeket is, meg azért kiváncsi vagyok a pokolra és egyébre... Azonban ez már közelsem az a lerakhatatlan, mindennap nyomom ahogy hazaértem feeling. Attól függetlenûl nem csalódtam benne. Sõt örülök, hogy nem KELL VGA-t cserélnem, mert még pont jáccható Gef4-el.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Hogy legyen egy kis ON is: Ma este dúmozok, csak jussak már haza 😄
(mert doom3nál mit kaptunk történetként?
)
nem kiemelkedõen eredeti a története, de pl. az FC-é, a COD-é vagy szinte bármelyik nemrég megjelen shooteré sem. a hl2-nél pont a sztori és a jó fizika/interaktivitás az, amit mindenki vár. a doom3-nál nem ezen volt a hangsúly.
Pl: 3DMark2003-ban 2000+-os proci és egy FX5700 2900 pont
2800+-os proci és egy FX5700 2950 pont
Igaz ez szintetikus teszt, de jól ábrázolja a játékoknál is, hogy inkább a VGA a fontosabb, pl STALKER korai verzió:
3200+-os és 9800Radeon: 195fps 1024*768
2000+-os és 9800Radeon: 189fps 1024*768
Ezekbõl jól látható, hogy a processzor alig ad némi plussz fps-t... De ezt mutatja a megélt tapasztalat is, és sok egyéb teszt is, de ennek majd járj utána... Remélem ez azért majd ad egy támpontot...
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Hent, kis para, monszták. Nekem ez a PDA-zás már sok is kicsit. Nálam a game legyen game. No agy, csak beragadt tûzgomb... 😊
De a legfõbb szûk keresztmetszet a videókártya.
Tehát ha van jó videókártya, azért kell mellé a proci is, de azért elfutkározik egy nem csúcs proci melett is, de hiába van valakinek 5 Gigás procija akár, ha nincs mellé videókártya, akkor fúhtja.
Én pl imádom a hent gamekat (Doom, Serious, Painkiller), nem szeretem a taktikai elemekkel és bújkálással telebrakott multit...
SOKKAL jobban vártam a Doom3-at mint a HL2-õt (ezt sztem tuggyátok), de eszembe sem jutna a HL2-õt fikázni, azzal is kurvajókat fogok nyomni singlében.Néha egy-egy kis csipkelõdés a HL2 fanoknak belefér persze, de ezt sem gondolom komolyan.
Ufff....

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Nemis ebbe a szaros KT7-be akarom betenni a Bartont, isten örizz. Ha a mostani 1.6-ost se hajtja 1.6-on, akkor elég reménytelen 😊
Új alaplap is lesz - erre is kérni akartam a tanácsotokat, de akkor áttakarodok a magyaritás fórumba, ne offoljak itt ezzel.
Menjen tovább nyugodtan az egymás anyázása inkább

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
És a legfõbb különbség az a kisebb mikronú gyártsátechnológia.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯