DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
pl. nem derül ki, hogy a fõellenség, a kiberdémon a testvéred, csak kiskorában árvaházba adták. <#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Angol tudás: az nem nagyon kell, legfeljebb annyi hogy tízig el tudjon valaki számolni. Ez is angol tudás a szó elméleti értelmében, de gyakorlatilag nem számít annak.
Ez tök olyan mintha egy egyenes utcában valaki azt kérdezné, hogy hogyan lehet eljutni a végére. Már csak azért is mondom, mert annyira lineáris a játékmenet, hogy szinte lehetetlen eltévedni. Én is akadtam el a játékban néha, de sosem azért, mert nem tudtam, hogyan kéne tovább menni, hanem a kemény ellenfelek miatt, akiket nem nagyon sikerült kiiktatni nehéz fokozaton.
Mikor a pályákon haladsz, szinte ordít, mikor merre kell menni. Direkt nem tervezték túl bonyolultra a mapokat, mert ennél a játéknál nem az útvonalkeresés a lényeg.
Másra nem nagyon voltak hajlandók padlózni.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Van egy rész... Delta Labs azt hiszem, amikor a WC-n ül valami test és ha odamész feláll és egy ilyen lesz bbelõle... az elég szörnyû:D
Illetve még a Mars City pályán a legelsõ WC-ben amikor benézel a tükörbe és az a kis horror jelenet... elég szörnyû
Még az impek is ijesztõek, plafonon közlekednek + ha már számítasz rá és kb 10 méterre van egy ajtó ami kinyítódik mire meglátod az impet ott van elõtted egy centite :O
Különben, ha közel engeded, elég táposakat tud ütni. Az egyszerû zombik közül ez a monszta sebez a legdurvábban.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Link
Tessék
http://www.playware.hu/light/index.php?page=cikk&id=373
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Akkor hogy lehet azokat az ajtókat kinyitni?
Egyrészt a továbbjutáshoz másrészt ha néha megijedtem egy-egy monsztától (mert ilyen is volt ám) akkor gyorsan átmentem a falon egy biztonságosabb helyiségbe.
Ilyen a trite-oknál volt párszor, azoknál a soklábú pókszerû lényeknél. Na olyan elb***ott pókokat én még az életben nem láttam! <#vigyor>#vigyor>
Ki is rázott tõlük a hideg rendesen. Fõleg, mikor többen voltak és közel jöttek. A hangjukról meg ne is beszéljünk.
Na ilyenkor jött jól a noclip. Máskor persze nem használtam mert az megtöri a játékélményt, de itt muszály volt mert a pókok cefetül beszaratósra sikerültek.
Mindazonáltal a legjobb kód a "falon át mód" azaz a noclip, amit csak be kell írni a konzolba. Én is ezt használtam ha valahol elakadtam.
A magyarítást leszedtem hozzá, de nem jó,valami baja van, mert ha jó lenne akkor meg a játék nem indul el, és egy hibaüzenettel a windows-ba lép vissza.
Az alapjátékban meg azokat a számos ajtókat nem birom kinyitni, mert angolul van, a magyarítása meg nem jó.
Melyiekt vegyem meg neked a kieget vagy az alapot?