DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atkamon
Komolyan? Nem is tudtam... Steam-en sem lehet majd megvenni?

Prince of Máté
Akkor azt basztad, mert május végén állnak le lemezgyártással, és a boltokból is visszaveszik a kitett termékeket!

Vass Gábor
június 22

Doom 4
Az hanyadika ?

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Vass Gábor
Hát megtudom venni, csak a tesómnál van a pénz, és csak a születésnapomon lehet megvennem, addig kell várni rá.

Atkamon
hát igen, max 3000 lehet... nem tom mér nem leeht annyit kiadni érte.

Doom 4
Nem lehet sok! Nem 12990 mint a Crysis.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Prince of Máté
vedd máá meg!

Vass Gábor
Másik gépre is próbáltuk telepíteni a játéknak a kiegészítõét, és ugyan az a hiba, akkor mi lehet a problémája?

Bokafix2
Egy olyan szétszkriptelt játékban mint ez, természetesen mindegy mit csinálsz, a sztori, a befejezés egyáltalán nem változik. Ezenkívül nincs alternatív befejezése a játéknak, úgyhogy nem lesz más a vége...
pl. nem derül ki, hogy a fõellenség, a kiberdémon a testvéred, csak kiskorában árvaházba adták. <#idiota><#hehe>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Atkamon
Nem tudom, most én is épp ott tartk, egyszer végigvittem úgy, hogy elküldtem, most arra mentem, hogy nem... nem tom szerintem nincs hatással a történetre.

Sziasztok! Annál a résznél vagyok amikor elkell döteni hogy hívok-e segítséget vagy nem. Az hogy mit döntök az változtat valamit a játék végén vagy sem, szóval más lesz a befejezés vagy más lesz a story? Elõre is köszi
Vass Gábor
Hát ezek tényleg hülyék, azért igy nem kéne megjátszaniuk, hogy ennyire becsináljanak tõle.

extra sensory
De barmok. :)) Persze hogy rájátszanak, egyértelmû hogy csak paródia, az ijedõs embereket figurázzák ki vele.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Atkamon
lol... de ennyire azért nem félelmetes... vagy nem tom... nekem sokkal félelmetesebb annál, hogy üvöltözzek meg ugrabugráljak... szerintem csak rájátszanak.

Synchronous
Egyesek igencsak paráznak a Doom 3 közben... <#idiota>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Bokafix2
Félreértés van. Én nem a srácra vonatkoztatva értettem ezt. Én egyszerûen magára a végigjátszásra gondolva írtam, mert feleslegesnek tartom.

Angol tudás: az nem nagyon kell, legfeljebb annyi hogy tízig el tudjon valaki számolni. Ez is angol tudás a szó elméleti értelmében, de gyakorlatilag nem számít annak.

Atkamon
Ha egy kicsit visszaolvasnál, látnád, hogy Vass Gásbornak nem azért kellett a végigjátszás, mert eltévedt valahol, vagy olyan szörnybe ütközött, amit nem tud megölni. Egyszerûen nem tud angolul, és van egy olyan rész, ahol csak egy olyan kóddal lehet továbbjutni, amit egy audio fájl-ban hallasz. De mivel nem tud angolul, ezért nem tudja a kódot. A végigjátszásokban pedig le vannak írva a kódok. Ennyi.

Bokafix2
Már nem azért mondom, de egy Doom-hoz szégyen végigjátszást letölteni.
Ez tök olyan mintha egy egyenes utcában valaki azt kérdezné, hogy hogyan lehet eljutni a végére. Már csak azért is mondom, mert annyira lineáris a játékmenet, hogy szinte lehetetlen eltévedni. Én is akadtam el a játékban néha, de sosem azért, mert nem tudtam, hogyan kéne tovább menni, hanem a kemény ellenfelek miatt, akiket nem nagyon sikerült kiiktatni nehéz fokozaton.
Mikor a pályákon haladsz, szinte ordít, mikor merre kell menni. Direkt nem tervezték túl bonyolultra a mapokat, mert ennél a játéknál nem az útvonalkeresés a lényeg.

Vass Gábor
Ki írtam egy dvd-re mind a kettõt,és ha máshol föltelepítem akkor már nem fogja kiírni a hibát?

extra sensory
Én azon a zombin kipróbáltam egyszer a BFG-t. Annyit mondott: hörr <#hehe> Még molekula se maradt belõle. De a többiek között is végeztem BFG-vel etnikai tisztogatást, fõleg a hell knight-ok közt.
Másra nem nagyon voltak hajlandók padlózni.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Atkamon
Hát igen elég erõs, dehát nekem még nem volt olyan hogy elég közel tudott volna jönni ahhoz hogy megüssön... Szerencsére nagyon lassúak.
Van egy rész... Delta Labs azt hiszem, amikor a WC-n ül valami test és ha odamész feláll és egy ilyen lesz bbelõle... az elég szörnyû:D
Illetve még a Mars City pályán a legelsõ WC-ben amikor benézel a tükörbe és az a kis horror jelenet... elég szörnyû

Prince of Máté
Ja és ezekbe is kell a legtöbb... dagadt gecinek hívom :/
Még az impek is ijesztõek, plafonon közlekednek + ha már számítasz rá és kb 10 méterre van egy ajtó ami kinyítódik mire meglátod az impet ott van elõtted egy centite :O

Synchronous
Én speciel ettõl a kis hájas zombitól féltem egy kicsit. Már a szemén látszik, hogy ez sem e világi kajától szabadult meg a budin.

Különben, ha közel engeded, elég táposakat tud ütni. Az egyszerû zombik közül ez a monszta sebez a legdurvábban.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Atkamon
Olyat nem találtam, amiben képek is vannak, de itt van ez, ebben a kódok benne vannak:
Link

Vass Gábor
Hát elég durva, ami azt illeti.
A kiegészítõhöz is van ilyen összeállítás?

Vass Gábor
Köszönöm szépen nagyot segítettél.

Atkamon
van sok angol nyelvû végigjátszás is. Azokat igaz nem érted, de rákattintasz a szin nevére ahol vagy, kikeresed a képet és ott leírják a kódot.
Tessék

Vass Gábor
Meg ott a 17.- dik résznél valami v alakba kell beírni a számokat,de semmi sem lett, én már végig szórakoztam vele, de nem akarta elfogadni sehogy se.

Vass Gábor
Nem csak ott nem írják ezeket, nekem is megvan a végigjátszása.

EnZsolt
Mert nagyon nehéz használni a google-t és beírni, hogy Doom 3 végigjátszás és rákattintani az elsõ találatra, ezért segítek :
http://www.playware.hu/light/index.php?page=cikk&id=373

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Vass Gábor
Nálam is ez hozta rám a frászt, de nagyon.
Akkor hogy lehet azokat az ajtókat kinyitni?

Atkamon
Hát igen... mongyuk én igazából az egész játék alatt rettegek de én ezért jáccok xD pedig már másodszor viszem végig de nem sok mindenre emlékszem:D

Bokafix2
Ja, tudom hogy cheat, de néha muszály volt használni. <#vigyor5>
Egyrészt a továbbjutáshoz másrészt ha néha megijedtem egy-egy monsztától (mert ilyen is volt ám) akkor gyorsan átmentem a falon egy biztonságosabb helyiségbe.
Ilyen a trite-oknál volt párszor, azoknál a soklábú pókszerû lényeknél. Na olyan elb***ott pókokat én még az életben nem láttam! <#vigyor>
Ki is rázott tõlük a hideg rendesen. Fõleg, mikor többen voltak és közel jöttek. A hangjukról meg ne is beszéljünk.
Na ilyenkor jött jól a noclip. Máskor persze nem használtam mert az megtöri a játékélményt, de itt muszály volt mert a pókok cefetül beszaratósra sikerültek.

Atkamon
Az már cheat... az már teljesen más kategória, szerintem elrontja a játékot, túl könnyû csak azt beírni...

Bokafix2
Én már régebben játszottam a Doom 3-mal, de úgy tudom, hogy nem teszik függõvé egyetlen audio log meghallgatásától sem a továbbjutást. Ezek csak az extrák felszedéséhez kellenek; pl. az egyik pályán még az eleje felé is lehet BFG-t szerezni, ha tudod a szobaajtó kódját amiben elhelyezték. Az ablakból látszik ugyan a fegyver, de bemenni csak kóddal lehet.
Mindazonáltal a legjobb kód a "falon át mód" azaz a noclip, amit csak be kell írni a konzolba. Én is ezt használtam ha valahol elakadtam.

Atkamon
Hát... ha más nem keress egy végigjátszást azokban le vannak írva a kódok is.

Vass Gábor
Hát igen sajnos, pont ott ragadtam le, mert a 17.-dik szinten van ez, és ki kell nyitni az ajtót a kóddal,és ez nem sikerül, de a többi sem.
A magyarítást leszedtem hozzá, de nem jó,valami baja van, mert ha jó lenne akkor meg a játék nem indul el, és egy hibaüzenettel a windows-ba lép vissza.

Atkamon
Hát igen, angol tudás az kell ehhez a játékhoz, emlékszem van egy olyan rész hogy a következõ pályára csak egy audio log meghalgatásával lehet továbbjutni mert abban van a kód. Plusz a történetet sem nagyon lehet megérteni, pedig az is nagyon jó.

Vass Gábor
Egyébként milyen a játék?,nehezebb mint az elsõ?
Az alapjátékban meg azokat a számos ajtókat nem birom kinyitni, mert angolul van, a magyarítása meg nem jó.

Vass Gábor
Nekem csak gyûjtött pénzem van, még nem dolgozok, tanuló vagyok.

Vass Gábor
Most 3000FT-t?
Innen hogy adjam oda?

Prince of Máté
Ok, csak elõbb add a zsét.
Bankkártyát is elfogadok!

Vass Gábor
Ott írja ki azt a hibát, az alapjáték az mûködik minden további nélkül.

Vass Gábor
A kiegészítõt.

Atkamon
most felröhögtem=D bár fõleg a válaszon=D lol

Prince of Máté
Mindjárt megmondom, csak elõbb megveszem.
Melyiekt vegyem meg neked a kieget vagy az alapot?

Vass Gábor
Az eredetin milyen kód van a dobozán?

ffxi
Passz. Esetleg rakd fel újra a win-t.

Fákjúal!

Vass Gábor
És ha máshol szedem le a játékot, akkor is ki fogja írni?