23325
-
Lehet én is végeztem vele. Nem éri meg vele szenvedni, ha normális leírást sem írnak hozzá, márpedig nagyon összecsapott readme van hozzá. -
Még soha nem próbáltma za extreme modot szoval nem tudom -
Sziasztok! Napokban tettem fel a Doom3-at, ugyanis ki szerettem volna próbálni az Extreme mod-ot (819 Mb). Az utasításoknak megfelelően jártam el és mikor indítanám a játékot, egy "Doom 3 működése leállt" ablak fogad csak. Valaki tudja mi a probléma? -
Ha felraktad a kieg-et és elfogadta a cd-kulcsot de mégsem indul akkor az a teendő (nálam bejött) hogy kilövöd a netet. Úgy játssz vele, akkor nem fog ilyesmit kiírni és elindul. -
Asszem fel kell rakni a doom 3 ra az 1.3-as patchot és aztán menni fog de nem biztos. -
szaturnusz82 #22880 Sziasztok!
Én is segítséget kérek tőletek.Letöltöttem a Resurrection of Evil-t és miután beírom a cd kulcsot, azt amit itt ti is leírtatok, akkor kiírja, hogy jónak tűnik, ne adjam tovább senkinek stb,de utána ezt a hibaüzenetet kapom: "setup could not determine the current version of your doom3 installation. please verify that the game has been properly installed"
Találkozott már valaki ilyennel?A doom 3 fel van telepítve, igaz azt is torrent oldalról szedtem.
Előre is köszönöm -
22838 as hozzászólásban én is leírtam már. jo lenne kirakni a bannerba. -
windows/system32/drivers/etc/hosts -ba alulra beírod ezt a sort
"127.0.0.1 idnet.ua-corp.com" így crack se kell -
Nyilván az a teendő, hogy leszedsz egy cd kulcsot, mi más...? Az internet tele van Doom 3 serialokkal. 
Példának okáért: 19 másodperc alatt találtam Google segítségével. Ide sajna nem írhatom be, mert ez nem warez topik. -
Ezt úgy értem hogy felrakom a Doom 3 at meg a ROE-t,és mindkettőhöz serialt kér a főmenüben és ha nem írom e nem tok jáccani.
Valaki mondja már meg lécci hogy mi a teendő!
Ja és ha valami törés kell hozzá azt is mondjátok meg h kell kezelni.
THX -
Sziasztok,lécci mondjátok már meg hogy hogyan lehet játszani a Resurrection Of Evil-lel.
-
BOCSÁNAT AZ OFFÉRT!
Eredeti nagydobozos vagy Collectors Doom 3-at és kieget vennék! Akinek lenne eladó keressen meg privátban!
Köszönöm! -
Valaki tapasztalt olyat, hogy a textura pack felrakása után kissé érdekesre változik a sebzés rendszer, a szörnyekbe elég 1-2 golyó, de belém is elg 1-2 karmolás, vagy akármi és végem, elég kemény így a játék. -
Az 1.3-as mentések jók az 1.3.1-hez is? -
Bár a filmet nem láttam lehet hogy igaza van. -
Hát de lehet olyan is mint a filmben volt. Csak ott a C24 vagy zombivá vagy szuper emberré változtatta az embereket. Tehát vannak emberek akiket nem lehet megszállni... Úgymond "alkalmatlanok rá". -
Hmmm.Ez engem is foglalkoztat viszont ha megnézed a Doom1-2nek nincs köze a 3 hoz történetileg.
Bár lehet hogy a történet az hogy a "gonosz" játszani akar hősünkel és ezért nem szállja meg...
Ez reálisabanak hangzik mind a szerencsés bár ezt nem tudni!!!! -
Használd a jó öreg print screen - paint kombót :D -
2.9.4-es van meg!Minden más játékban ami megvan müködik csak a doom3ban nem :(
-
Melyik Fraps verziót használod? Mert pl. a 2.5-ösben van jónéhány hiba. Lehet emiatt is, hogy nem műxik. Szerintem mindenképp frissítsd. Ha a legfrissebb van, akkor no tipp... -
Mi oka lehet annak hogy fraps valami végett nem megy a doom 3 alatt (vagyis megy a háttérben de nem müködik)? 
Más képlopót tudnátok ajánlani? -
Szerencsén múlik, játék közbe is vannak páran, akik nem változtak át, igaz őket később széttépték. Meg milyen lenne már, lesétálsz, aztán amikor kitör a balhé átváltozol, és credits :D:D:D:D -
Vagy csak szerencsés :) -
Hát igen... rajta végülis valamiért nem ment át egy olyan repülő halálfej izé az elején ugye... Ő különleges. -
Már régen végigvittem a játékot és csak azt nem értem, hogy a főhős miért nem változik át szörnnyé. Mitől függ, hogy ki változik át és ki nem? -
Már anno végigtoltam.Most jobb graffal szinkronnal viszem végig.
De csak a kieghez találtam ilyen lámpás modot remélem jó a sima doom 3hoz! -
Elsőre logikátlannak tűnhet, hogy nincs a fegyvereken lámpa, de ha túllépünk ezen nüansznyi apróságon rájövünk, hogy a játék negyedannyira se lenne pszichésen sokkoló, ha a nettó játékidő felét nem "fegyvertelenül" töltenénk, sötét, szörnyektől hemzsegő szobákban. De a kényelmesebbeknek nyilván jól jön az ilyen változtatás.
-
Köszönöm! -
#22841 > flaslight -
Nincs valami olyan mod ami a fegyverre rakja a lámpát? -
Hát nem egy nagy durranás de legalább magyar és nekem ez a lényeg! -
Leszedem és megnézem akkor ezt.Remélem nem stalker clear sky szintű otvar szar munka.
Ez amúgy csak attól demo mert nincs még végig szinkronizálva vagy az adott pályáikig nem mindenki beszél magyarul? -
Azt hadjad ha magyarul akarsz játszani... http://hababa.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=36&Itemid=42 -
Nos van ilyen igen,de nekem valamiért akkor sem rakja be őket :( -
Van olyan magyarítás ami a beszédeket is feliratozza? -
Nem volt a csaj. Csak ciki volt ilyen helyzetbe hoznom. Hiszen állt a sor míg lecsekolta a dolgokat.
-
"Asszomdja ezt még ennyiért elvihetem..." 
kedves jány -
Ügyes vagy! -
LOOOOLLLL
Grat!:P -
nagy mák :)