DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ott akadtam el tegnap este, hogy a reaktor-t kellett áram alá helyeznem. Ezt megtettem. Majd aszongya, hogy menjek vissza a liftekhez ahonnét a többi szintet is elérem. A reaktor aktiválásához lefele kellett mennem 1 emeletet lift-el. Ide visszatalálok, de ez a lift le van szakadva. Aztán már igen volt idõm tegnap, de cirka 5-10 perc alatt nem találtam kiutat. Sajna jobban nem tudom leírni a szitut. mert nem tudtam, hogy el fogok akadni 😞 Annyi biztos, hogy létrákon tudok felfele menni, a legfelsõ szinten látom, hogy pörög a reaktor. Aztán van az a szoba, ahol aktiváltam a reaktor-t, majd ha megyek tovább lefele, akkor érek ahhoz a bizonyos lift-hez amivel most én felfelé szeretnék menni, de nem tudok, mert mint írtam leszakadt. Nem tom ebbõl rájöttök-e hol vagyok?
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Hmuda: Ettõl függetlenül is jó a fizikai motor. Más játékokban is furák a hullák, szerintem nem errõl az oldalról kell nézni. Azért amikor egy felém kilõtt rakétalövedéken, az általam eldobott gránát megpattan mert egymás utjába kerültek, az igencsak jó dolog. Tipikus ütközésmodell, amit ígértek is, meg sok helyen ígérnek, de aztán vajmi kevés lesz belõle. Itt legalább betartották. És valóban lehet érezni, hogy a tárgyaknak, személyeknek tömege van. Sok játék eltúlozza a fizikát, rongybabát. Nekem volt olyan élményem is amikor egy zombi olyan lassan csúszott le a fal mentén (nekidölt szegény, a shotgun persze segített neki), hogy (mértem) 1 perc alatt csúszott le teljesen a fal aljához. Ilyet nem láttam még játékban.
Keggyetlen 😞
Egyébként nagyon jó dolog, szóval még véletlenül sem akarok rá semmi rosszat mondani. Örülök neki, hogy 1általán van!
Me .zip fájlt azé mégse másolok be. Kicsomagoltam hát... De nem .PK állományt kaptam, hanem a lentebb írt 3 db könyvtárat, de ilyet meg a /base mappában nem találtam. Így hát megnyitottam a PK állományokat TC-ben és bemásoltam azokba ezeknek a mappáknak a tartalmait. (de elõtte készítettem mentést az eredeti PK állományokról).
Most már mind1, má végignyomom így. Aztán úgyis nekiugrok majd még1x, akkor felpakolom újra és másképp prószálom a magyarítást. (amiket írtatok)
Ez csak azoknak jön így le, akiknek valamilyen windows hozzárendelése van!!!
Nemsokára lesz - lámabiztos - telepítõ... 😊))
Szal akinek .zip kiterjesztéssel jönne le, az úgy töltse le, hogy jobb klikk, és "Cél mentése más néven..." -> így már jól kell lejönnie a pakHUN.pk4 fájlnak (merthogy ez a kiterjesztése, ami valójában .zip fájl), amit nemes egyszerûséggel csak be kell másolni a /base könyvtárba!!!
nincs tökéletes fizika és ragdoll effekt sem még. majd meglátjuk a hl2 mit teljesít. csak nehogy ott is túl nagyok legyenk az elvárások ...
Egy normálisan megírt fizikai motorban ez már ezer éve ledölt volna:
Lelõttem, leült a lépcsõre, kicsit oldalra van döntve a teste de még véletlenül se jut eszéve, hogy esetleg megadja magát a fizika törvényeinek, inkább csak üldögél még kicsit:
Szóval attól, hogy a bazooka tényleg több méterre elrepít dolgokat az egy dolog, de nem ettõl lesz jó egy fizikai motor, hanem attól, hogy mennyire valósághûen modellez le mindent. Mert abban nem fényeskedig tulzottan.
* dds
* newpdas
* strings
Ezeket a mappákat simán így másoljam be a /base mappába, és kész?
Aztán felmentem a daru kezelõpultjához a létrán és ott volt a cacodemon. Fogtam a shotgunt és lerepítettem vele a mélybe😊
http://nagyhonlap.hu - Web fejlesztés felsőfokon - Szabványos, felhasználó- és keresőbarát, ergonómikus honlapkészítés
sazl : c
Egy kissé SPOILERES lesz a leírásom, ezért aki még nem tart itt nem olvassa el!
Van ugye a Cavern1-es pálya, már a játék végefelé. Gondolom mindenki emlékszik (már, hogy a francba ne...) arra a barlangüregre, melyben egy jó nagy darú ágaskodott. A helyszín tehát ez, a történet pedig a következõ:
Mikor pár lépést tettem a daru felé, egybõl beindult a triger, és özönleni kezdtek a szörnyek. Géppityus Zombi, illetve nemsokkal késõbb Óriás Démon Beholderek jópáran. Nos miután kifektettem a két zombit, a beholderek ellen bevetettem a rakétavetõt. Hatás nem maradt el:
Az elsõ beholder amint bekapta a találatot, nekivágódott a mennyezetrõl lelógatot lámpának, majd a lámpa ettõl iszonyatos himbálózásba kezdett és pofáncsapta a a beholder társát, aki tiszta erõbõl a falnak csapódott, míg a az elõzõ beholder rögvest kapott egy másik rakétatalálatot és legalább 20 métert felrepült balszerencséjére a daru fele, és berepült a daru kezelõpiltjába, aztán ki is feküdt. De maradt még a falnak koccant, aki visszapattanva ismét elém masírozott, megkapta a rakétáját persze õ is. Mivel totálisan szembõl találtam el a lövedék a ködbe veszû szemközti barlangfalhoz repítette, majd mikor odaért pattant egyett és lezuhant a szakadék mélyére. Közben a rakéta robbanásának légnyomásváltozásától a lámpák ide oda himbálóztak ismét. Érdemes próbálkozni, a fizikai motor igenis durva!
http://nagyhonlap.hu - Web fejlesztés felsőfokon - Szabványos, felhasználó- és keresőbarát, ergonómikus honlapkészítés
"Driver components mis-match. Exit is the only option."
Gef 4 ti 4200 -em van...
SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!
Nemtom mé xxx.pk4.zip a file kiterjesztése. Simán csak xxx.pk4-nek nevezzétek át. Semmiféle kicsomagolás meg bûvészkedés nem kell hozzá.
Gef4 64MB, 3200+, 512
Kira!! 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
* Nem tudom hogyan lehet elõhívni a konzolt, ahova be lehetne írni a cheat kódokat. Azt írja CTRL + ALT + ~ de nem erre semmi nem történik 😞
* A magyarítást hogyan kell helyesen használni. Mert nekem az, hogy bemásolom a .PK állományt a /base mappába nem igazán mûködik úgynézem. MOD csomagként nem jelenik meg, de már van fent magyarítás, így nem tudom, hogy pl. a legújabb mûködik-e és jól. Én úgy csináltam, hogy TC-el megnyitottam az állományt és bemásoltam a magyarítás tartalmát az eredeti .PK állományokba.
Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Nem hiszem el, hogy ehhez a jatekhoz leirast kellett kesziteni. Basszus, ilyenek, hogy menjunk vegig a folyoson, lojuk le az impet, aztan valtsunk shotgunra, es nyirjuk ki a zombit, meg ilyenek? Hat LOL. Hihetetlen. De hogy valaki el is akad, meg leirast is hasznal, az ma vegkepp sok nekem...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Elakadtam ott, ahol egy elektromos kocsiszerûséggel ("kisvasút") kell keverni (elõre-hátra, jobbra-balra lehet irányítani)...nem tudok továbbmenni...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Menjünk ki, majd elõre, az ajtó mögött pár katona vár minket, gránátot vagy rakétát nekik. Ezután menjünk be a jobb oldali kis szobába, töltsünk fel, majd lõjük le a katonát, aki berongyol hozzánk. Ezután ki, majd a sötétben cuccok vannak az oszlop mögött. Szedjük össze és irány tovább az ajtón át, menjünk be jobbra a WC-be, két katona lesz az ellenfelünk, majd szedjük össze a cuccokat, menjünk ki, majd át a másik ajtón, lõjük le a katonákat, majd a démonokat is. Menjünk el jobbra, majd szedjük fel a PDA-t és a cuccokat a teremben. Ezután menjünk tovább a másik terembe, majd gyorsan hátráljunk, a ránk rontó csápos katonákat rakétával üdvözöljük. Ezután menjünk vissza és rakétákkal szedjük le fent a golyószórós démont. Ezután be szembe a kis irodába, szedjük fel a PDA-t, töltsük újra az életerõnket, lõjük le a démont, majd kapcsoljuk át a monitort és menjünk vissza a szoba elé, majd lõjük le a katonát és menjünk el a másik ajtóhoz Chamber 1 felirattal. Be, majd szkennelés jön, ki, majd láncfûrésszel intézzük el a démont s a katonát. Tovább át az ajtón, majd menjünk be a teleport szobába. Lõjük le a katonát, majd a golyószórós palit is, majd menjünk oda az irányító panelhez és a monitoron kapcsoljuk át a panelt, majd a felnyíló monitoron aktiváljuk a panelt és válasszuk ki a második portált. Ezután ott termünk a fenti peremen. Ezután lõjük le a rakétás démont, majd tovább és jön még egy szkennelés. Ezután át az ajtón, menjünk be a jobb oldali raktárba, majd lõjük le a katonát, szedjük fel a cuccokat, lõjük le a démont, majd irány vissza és menjünk tovább, lõjük le a golyószórós mukit, majd tovább, a katonát és a démonokat intézzük el, majd menjünk el balra, szedjük fel a cuccokat, majd menjünk arra, amerrõl a katona jött. Menjünk be a biztonsági szobába, kapcsoljuk át a panelt a monitoron, szedjünk össze mindent, majd vissza és lõjük le a golyószórós katonát és a csáposat is. Menjünk a véres ajtóhoz, majd át és lõjük ki a katonát és a démont. Ezt követõen át a másik ajtón, majd egyenesen, lõjük le a démont, majd balra be az irodába, vegyük fel a cuccokat, majd tovább egyenesen, a másik démont is intézzük el, majd be balra a másik irodába is, vegyük fel a cuccokat, majd lõjük le a golyószórós mukit is. Ezután tovább egyenesen, majd még három démont kell lelõnünk. Menjünk oda a pirosan fénylõ lyukhoz, majd azon keresztül jussunk el a nagy elágazáshoz, ahol irány balra, majd fel. Menjünk a teleport szobába jobbra, majd lõjük ki a két rakétás szörnyet és menjünk a Hallway állomásra a teleporttal. Ezután menjünk tovább, be a terembe, a katonát és a golyószórós mukikat intézzük el, majd szedjünk fel minden cuccot, menjünk oda a fali medkithez, ha kell életerõ, majd tovább át az ajtón, a démont lõjük le, majd a híd mellett jobbra. A rakétás démont lõjük le, át az ajtón, tovább, még egy ajtó, démont lõjük le, ki, majd a bal oldali szobába be, át az ajtón, le a létrán, be a kis szobába, a monitort kapcsoljuk át, vissza, lõjünk le minden démont, majd vissza és a másik irányba menjünk tovább. Le, majd át az ajtón, szkennelés, majd elértük a dokit. Lõjük le a démonokat, majd szedjünk fel minden cuccot és irány be a laborba. Menjünk az irányító terembe, majd a monitoron az Exit feliratú helyet jelöljük meg célként. Ezután be a teleportálóba, majd miután megjelentünk menjünk az ajtóhoz, nyissuk ki és irány a 4-es szint.
NA AKKOR MERRE KELL ???? MILYEN DOKI ? OLVASSÁTOK VISSZA AAMIKET IRTAM HOGY HOL AKADTAM EL !! PLÍÍZ!
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
...sztem a hullaeltünõs "csak egy vértócsa marad utána" trükk sokkal kiábrándítóbb, mint a doom 3-ban látottak...
...aki meg nem parázik, annak "beteg" a lelke 😄DD...sötétben, egy jó fülhallgatóval, nagyon bejön 😄DD...
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Valaki próbálta már a win98/me patchat?
Mert én megcsináltam de semmi ugyanúgy nem indul a játék
csak annyi külömbség van hogy nem ír hibaüzenetet!
A gép AMD2400xp ati radeon 9600xt esetleg nállam van a hiba?
Ha tud valaki segíteni vagy ötletet adni elõre is köszönöm!
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
A patch-ek nekem nem jöttek be igazán. Nekem tetszik ez a sötétben lavírozás és lövöldözés. Annyit csináltam, hogy jobb egérgombra állítottam be a lámpát és így könnyedén tudok váltani a fegyver és a lámpa között 😊 Kiprószáltam a fegyver lámpa MOD-ot, okos 5letnek tartom, majd következõ újrajátszásnál kiprószálom. A Gore patch sem jött be nekem. Igaz, véresebb lesz a játék, mert tetemek nem tûnnek el és lehet õket zúzni tovább, de nekem határozottan tetszik az, hogy "szétfoszlanak" a teremtmények 😊 Jó kis effekt 😊 A jobb textúra patch után meg nem sok minden változást láttam :o Nem tudok leállálni és nézegetni a szörnyeket, me azok nem engedik 😊
Az utóbbi napokban nem tudtam ellátogatni erre az oldalra 😞 Így most nem kezdenék turkálni a pár nappal ezelõtti hozzászólásokban, mert gondolom, hogy több tucat oldalt írtatok már azóta... 😊
Péntek du-n átveszem a gammát a postán, sietek haza, hogy minnél elõbb lássam már én is. Cakhogy a srác rossz CD-key-t adott meg 😞(( Keggyetlen ideg lettem. Otthon ticcsen NET! Egyik haverom sem volt NET közelben, így Õk sem tudtak segíteni. Hát galoppozhattam vissza a mh-re (15 perc) és letöltöttem egy CD key generator-t és csak bíztam benne, hogy jó lesz. Szerencsére bevált. Pár mondatban leírnám, hogy nekem eddig milyen véleményem van a gammáról. Aztán majd lesznek kérdéseim is!
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.