23325
-
#19023 A Lock-On fórumban már fetrengtünk párszor miatta... hogy a röhögéstől vagy a sírástól az azonban nem teljesen egyértelmű... :) -
#19022 Semki sem barmozott senkit, de lezárhatjuk a témát. -
#19020 write only mód? olvassá' má' két post között!
1. nem én hoztam fel példának
2. senki nem nevezett dilettáns baromnak senkit -
#19019 Először én is csak gépágyúval próbáltam, aztán jött bele még a shoti (merthát azzal szambázik be az arc), próbáltam teletömni gránáttal, de 50% felett csak a gránáttal kezdés majd plazma segített.
Apropó: MIAF@SZÉR NEM AZZAL A FEGYVERREL SZAMBÁZIK A POFA, AMIT ÉPPEN HASZNÁLUNK?!?!?!? -
#19018 Kicsit más a két játék, fogadd el, ízlések és pofonok, valakinek tetszik valakinek nem. Ezért nem kell anyázni és jó magyar szokás szerint dilettáns baromnak nevezni a cikkírót. -
#19017 az is nagyon sok a 79-hez képest. -
#19016 Az érték nem reális, mivel az értéket a LÁTÓGATÓK SZAVAZATAI is módosítják. Alapból ha jól emlékszem 92%-ra volt belőve. -
#19015 elsőnek: csak plazma
másodszor: chaingun (iamawuss moddal megnövelt tárkapacitással) -
#19014 ezzel csak az a gond, hogy olyan erősen középszerű fps-ek kaptak jobb százalékot, mint pl. a Chrome (86%) és Line of sight: vietnam (85%). ezen a portálon 80%-alatt csak a nagyon gagyi játékok score-olnak. ez pedig vicc. -
#19013 Csak plazma, de abból sok -
Gabe18 #19012 Igazából a cikk nagyjából reális szerintem,de túlzottan is a negativ dolgokra helyezi a hangsúlyt.Ami azért érdekes hogy ezzel szemben kihozták 80%-ra.Ha csak elolvasom,biztos nem egy 80%-os játék képe alakul ki bennem... -
#19011 Bazz, kiegyensúlyoztalan fegyverek, meg hülye monszták?
Most végeztem azzal a pályával, ami rögtön az AlphaLabs után van, és egy tűzharccal kezdődik (ezeket a katonákat holarákba fogdosták össze??) Namost ezután gondoltam, rohangálok egy kicsit a köv pályán. Elértem a láncfűrészig, és mit tapasztalok??? A láncfűrésszel még egy pynki-t is simán szétkaptam... Meg a narancsok is odajönnek hozzám, és azonnal szétesnek tőle Le is raktam, majd később, komolyabban megnézem...
Mellesleg ti mit kezdtetek a pókkirálynővel? Én adtam neki két gránát, majd a plazmából amit bírt -
#19010 Prince of Persia a hcgamer szerint. hát nem épp ilyen pontokat kapott a doom 3 ... -
#19009 majd' elfelejtettem ... -
#19008 Tudod a soundtrack, az mentette meg.... -
#19007 pont annyit, mint a doom 3 a konklúzióban. ezexerint a doom 3 és a kreed egy szinten van a hcgamer szerint. megalol.
csak az egész rohadt világ gondolja másképp ... -
#19006 Pl. hcgamer-en a Kreed 79%-ot kapott.
LOÁL -
#19005 nem okádni kell, nem kell játszani.
jáccá a Counter Strike-al.
ennyi -
#19004 nem tudom, neked mikor jön a happy END? -
#19003 ez meg a másik. olyan játékok kaptak, pont azon a portálon jobb százalékot, amik sokkal-sokkal szarabbak a doom 3-nál. csak ott nem voltak irreális elvárások. elfogultak voltak a teszterek, nem hideg fejjel, tényszerűen pontoztak, hanem a hype miatti indulatból. olyan elvárásoknak, amilyenekt a doom 3-mal szemben támasztottak az emberek, nem lehet 100%-ig megfelelni.
az id annyit tanulhat a dolgoból, hogy legközelebb nem húzza 4 évig egy játék fejlesztését. -
#19002 Ez doom, nem kántersztrájk.
Ennélfogva nem kéne, kellett volna többet várni tőle.
Szvsz.
De amúgy abba lehet hagyni a gammát akinek nem tetszik.
Egyáltalán nem kötelező játszani vele. -
#19001 Ilyen pontokat mondjuk simán kapott a Prince of Persia is,akkor?
Ez nem fikázás,hanem a tények leirása,tárgyilagosan.
Ez van,de hát mindenkinek más az ízlése.
Egy stratéga nemfog Doomozni,vagy egy sportosember.
Mindneki leirja a véleményét,de ezért nemkell haragudni a másikra.
Kinek ez kinek az. -
Dant0r #19000 Az, hogy olyan játékok kaptak nagyobb %-ot, amiket ver a doom3 azokban a kategóriákban, amikben most "szar". -
#18999 egen, úgy kb. ezek. plusz a hang fikázás. -
#18998 Igen,világosban is lehet félni,vagy félhomályban,nemértem miért kellett ahova belépsz egyből kialszik a világítás.
Hova melóztak volnamég akkor az életben nemkészül el:-)),így is 3 évig vártunk.Én speciel nemestem hanyatt a játéktól.
Többet vártam,és most nem a grafikát mondom,bár néhol nemnagyon tetszik.
Egyszerűen a nagy várakozás megölte szerintem,ha 1 évvel ezelőtt jött volna ki óriásit robbant volna,de így..csak egy jól legyártott game,semmi több. -
Zsoldos #18997 Pontosan mi az elfogult divatfikazas a cikkben?
hogy 2 kezes fegyver az elemlampa es hogy vegig atlathatatlan a feketeseg(feketeseg!=sotetseg)?
hogy minden palyan kb 3x kikapcsoljak a villanyt, jonnek a szornyek, visszakapcsoljak a villanyt es ezzel ki is fogyott a script "repertoar"?
hogy egyformak es szukek a palyak, rengeteg ismetlodessel, emiatt monoton vegigrohanos lesz?
hogy rohadt kiegyensulyozatlanok a fegyverek?
hogy butak a szornyek es csak jonnek feled mint a vadalma?
hogy soha nem lo melle a zombikatona akinek mar a szeme is kirohadt a helyerol?
hogy pontosan a titkos fegyverraktarak mellett helyezik el a nyito kodot?
hogy (nincs jobb szo ra) szar a fizika?
hogy a doom nem az ev mindent elsopro jateka? -
Ben C #18996 nem semmi gyerek. -
#18995 Látom hozod szokásos formádat... :) -
#18994 Az nem a kártya az csak informáciot ad számodra,a kártya valamelyik helyiségben az asztalon vagy valamelyik megölt katona mellet van! -
end #18993 ÉN MÁR A LEGELEJÉN ELAKADTAM VALAMI KÁRTYÁT KÉR TABRA ELOJON VMI KÉZISZÁMÍTÓGÉP AZ A KÁRTYA LENNE,VAGY mit kell csinálni?? -
#18992 1024x768 medium. esetleg high, ha az árnyékokat kikapcsolod. de ezt majd a saját gépeden kell kipróbálnod.
nvida karik terén sajnos nem tudok tanácsot adni. -
Petyka #18991 Sziasztok! Nem vagyok nagy játékos, de a Doom3-at én is kipróbálnám, és most készülök videokártyát venni. Egy Sapphire 9600XT 256mb-ra gondoltam, de szeretném kikérni a véleményeteket. Vagy legyen inkább nvidia? Milyen felbontásban tudok majd kb játszani?(2.4 celeron, 512mb ddr 400) Tanácsaitokat előre is köszönöm -
#18990 :p X( -
#18989 azé' van az elemlámpa :) -
#18988 -
#18987 Sötétben ... de itt MINDEN FEKETE!!! -
Matheus #18986 jahh, ha eccer odajutok, mert most Doom 3-azok, meg midden game ... :P -
#18985 de sötétben mindenki jobban fél..........még te is :) -
#18984 annál jobban fogsz örülni , ha végigvitted :)
-
Matheus #18983 hááát, el is akadok benn soxor ... :D