DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krinyo
biztos lesz, mert van..de az még csak alfa volt, a fullba hogy mi lesz azt meg majd meglátjuk

JuanG
nem biza...pl. a "füves dombon lefelé csúszó hulla" esete 😄DD

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

rezsofiz
igen a granat az ott kaka ahol van😊

sazl : c

hiba
mikor jon a hl2?
ezt mar unom

BEAST
én azt szeretem amikor a falhozvágom a gránátot és rögtön elkezdek futni elöle ... DE MEGELÕZ 😄DD és pattog tovább mint 1 labda 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

JuanG
játszottam, de olyan tré volt a grafika (mégszarabbgépem volt), hogy nem tartott sokáig...de nem is azt mondtam, hogy nem lesz jobb a HL2 fizikája, koma 😄, hanem hogy abban is lesznek majd ilyen furcsa "jelenetek" (biztos vagyok benne)...és akkor majd azt mondják rá, hogy szar, pedig csak bugos, nem???

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

rezsofiz
😊))

Krinyo
mondjuk a far cry-é se jobb...

JuanG
mondjuk azt hogy nem teljeskörû a rendszer (földön fekvõ poroltó ütögetése kézzel), és rendben van 😄DD...de attól még nem szar...

Krinyo
hát ebbõl látszik "kisbarátom" () hogy nem játszottál a hl2 alfával!
Ég és föld a különbség aközött és a doom3 között.
Ha csak ugy ugrottál neki a dordónak felborult...ezt kipróbáltam a doom3ban is, és semmi.
A dolgokat még a fejedre is teheted a hl2 alfában , szal ne állíts biztosra dolgokat amit még nem is láttál

fitutufi
JOBB MOST

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

JuanG
amikor látod, akkor már nem 😄...

Krinyo
szvsz ebben a gémben nem valami jó a fizika(mondjuk nem is az a lényeg benne)
Földön megütöttem egy poroltót ami elkezdett pattogni mint egy gumilabda
és még sok ilyen van

JuanG
soha nem lesz tökéletes fizikai motor egy játékban, ha megfeszülnek akkor se...és most sincs olyan játék amibõl ne lehetne ilyen vicces képeket kiszedni ami megmutatja "milyen szar a fizikája"...

...és a HL2-ben is lesz, az biztos...

rezsofiz
jah sztem felelmetesebbek igy lassan,igaz igy se nagyon lehet rajtuk beszarni :/

JuanG
a zombik minden eddigi (és klasszikus) filmben lassúak voltak...úgy látszik most újítottak ebben a filmben...

hiba
És most jobb?
Javult az állapota?
Orvos látott már?

JuanG
azért bug kisbarátom, mert ez nem általánosan jellemzõ a játék fizikájára, hanem néha hiba csúszik a folyamatba...nekem egyszer sem volt ilyenem, és még sokaknak nem, és minden mozgatható láda "rendesen" leesett pl valaminek a szélérõl, ha túltoltam, meg ilyesmik...

...a kockás cucchoz (ami nem tudom honnan van, de tényleg hülyeség) hasonlóan ládákból felrakott cucc a játékban összedöl(ne)...akkor mégsem lehet szar...

fitutufi
2 NAP SE KELLETT !!!!VÉGIGVITTEM A DOOM 3-AT !!! OOLLLÉHHHHH

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Krinyo
nemtom, nekem összemosódott az egész

Shep
Urak a betaban lévõ pálya bene van a fullban? Hanyadik pálya?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Krinyo
mert ez még az elõzõ széria zombicsomag

lwb
tedd csak fel nyugodtan. csak a végigjáccást rontja el, de pár pályát a teszt kedvéért végignyomhatsz vele. ráadásul bármikor deaktiválhatod (csak a quicksave vész el, illetve visszarak a pálya elejére).

BEAST
mondjuk ja ... 1ik kedvenc idõtöltésem a zombik körbetáncolása és a boxmeccs 😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Most láttam a Holtak hajnalát.. Abban a zombik tök gyorsan mozogtak! A D3ban miért ilyen lassúak? Sokkal félelmetesebbek lennének, így inkább csak viccesek!😊

Hmuda
Ha nem lenne bugos a gore mod akkor én is felraknám, hogy lássam a szörnyeket elesni.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

lwb
nekem majdnem 1 hétig tartott, mire végigvittem. mondjuk nem is jáccok napi 6-8 órát ...

lwb
ez lol. mégcsak hasonlóval sem találkoztam, pedig kéccer nyomtam végig. 😊

Krinyo
muha
hát azér ez nc

Hmuda
"Neszebazzegfizika." 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Sephi
De... itt az alap gondolkodas a kovetkezo.

4 evig vartunk a csodara es most hogy megjelent sokanak egy napig tart... ez eppen igy volt a Syberia 2 jatekkal. Sokat vartuk (marmint egyesek) es egy nap allat megvolt...

Ezert idegesek sokan mert sokkal tobbet vartak....

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ron Ragm

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Hmuda
Ez engem is érdekel.

Krinyo
azt nyomd már be

Ron Ragm
thx

Ron Ragm
nekem van olyan screenem hogy a katona amikor meghalt úgymaradt😄 Ott ált küzdelmi pozícióban😄

Krinyo
ezt nem vágom én se

BEAST
nincs

Hmuda
Mióta számít bugnak egy szar fizikai motor?

Hmuda
Nem mondtam, hogy levon az értékébõl, csak mindenki el van ájulva olyanon, amin inkább szörnyülködni kéne.

Hmuda
Ez egy külön pálya, nemtom már milyen paranccsal lehet elõhozni,.

Krinyo
mértt lenne bug?
egyszerûen ilyen lett a fizika azt kész

JuanG
de az ülve maradt hulla, az az...

oneal1
így van!

!Forza Ferrari!

Krinyo
de ez nem bug...

JuanG
igen...de az, hogy azok a kockák nem dõlnek össze, meg hogy a hullád ülve maradt a játék értékébõl semmit sem von le...alapjában véve igen is jó a modellezés, bug meg minden játékban van...

Krinyo
sztem aki látta az alfát az tudja hogy ott elég faszán megvolt csinálva

Az elsõ képen, hogyan rektad össze a kis kockákat? Vagy eleve ott volt?

Ron Ragm
Van különbség a végében hogy elküldöm-e a segélykérõ üzenetet? (Csak egyszavas választ kérek plz hogy van-e v nincs)

Megfelel nekem is, de van jó oldala is.

Más: Nem tudom azt észrevettétek e, de multiban van önárnyékunk, ami szépen vetõdik bárhova! Single-ben miért nincs?