DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hypo
Hat a tobb 100 hozzaszolasbol nemelyik olyan hogy rohogogorcsot kapok.
Nem tudom mit vartatok a doom3-tol, a doom az HENT ennyi, nem npc-kel tarsalgas, meg kocsivezetes, esetleg team munka, sima egyszeru hent. Az mas kerdes hogy lehet a mai vilagba ez mar nem eleg es ezert probalnak a jatekfejlesztok minel tobb dolgot belezsufolni egy jatekba. ezert van az hogy egy fps az mar manapsag rts, rpg is, de oszinten bevallom ha azt a szot hallom hogy doom arra nekem a henteles ugrik be, annyi dicseret illeti az id-t hogy ok a piaci igenyeket leszarva maradtak a doom feelingjenel nem valtoztattak rajta. akinek nem tetszik az nem jatszik vele ez ilyen egyszeru. ami meg a grafikat illeti az is eleg szubjektiv, a q3 se tetszett mindenkinek anno pedig az egyik legjobban megirt graf motor, eleg sok gamet tett mar szeppe. Ha ugy nezzuk a doom3 at hogy igazabol az engine eladasat szolgalja akkor nem rossz. FC-t is lehet szidni dicserni, speciel nekem nem jott be a jatekmenet, mert ha mar nagyon lopakodni akarok akkor splinter cell vagy tief, ha meg csapatmunka akkor inkabb AA, vagy wwiionline, azt tudom ha hentelesre vagyok akkor felve leullok a doom3 ele es felkapcsolok minden villanyt a szobamban.

fitutufi
figyuzzatok a delta labor 3-nál tudjátok amikor 4 helyen kell teleportálni ott a 4. után eljutok a transzferlifthez és ott nem tom megnyomni a gombot nem vált át , arra kell -e menni vagy rosz irányba mentem ? segítsetek plíz!!!

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Dynamic
Hát te hûlye vagy:DD
Érdekesebb véleményt is hallottam/olvastam már játékokkal kapcsolatban...
Bocs ha megbántottalak valamivel,inkább hagyjuk tényleg.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

nem hittem volna hogy lesz ember aki komolyan veszi
mindegy hagyjuk...

azért az nem világos hogy ha már egy hét alatt ennyi olyan mod születik, ami a játékosok igényeit fejezi ki a játkékkal szemben, akkor miért nem lehetett még várni a kiadással egy kicsit, beültetni pár játékfant akik napi 20 órába többször végignyomják a gémet, és az õ tapasztalataik alapján még egy kicsit csiszolni rajta megjelenés elõtt. azért az hihetetlen számomra, hogy a végtagleszakadás és vérfröcskölés, vmint hogy a lámpa önállóan is üzemelhessen(modjuk sisaklámpa) hogyhogy nem valósították meg alapban egy ilyen szintû és ennyire várt játéknál?nagyon sok kritikát megkímélhette volna ezzel. ami a hullákat illeti, egy köztes megoldásként más játékokban már megvalósított trükkel lehetett volna megoldani, a jusson is maradjon is elv alapján bizonyos idõvel (1/2-2 perc) eltûnne a maradvány, csak piros pacni maradna utána. így megoldódna az a probléma, hogy cafatkák megakadályozzanak ajtót/liftet stb a helyes mûködésben. ami a más játékokból "ellopott" ötleteket illeti, sztem az ilyet felejtsük el, ilyen nincs hogy ötlet ellopása, olyan sok játék jelenik meg, hogy igazából lehetetlen újat kitalálni, akkor most hogy ne "lopjanak ötletet" ne is legyen egy csomó érdekes dolog a játékban? pl? õr behurcolás retinavizsgálatra stb.

Off:
Akkor hajrá...
Mellesleg nekem honnan kéne tudnom hogy épp hülyéskedsz vagy komolyan gondolod.Külön megnéztem azt a hozzászólásod,ott mi utal arra hogy nem komolyan irod,áruld már el?

HuAn82

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

tibor16
jóvanna,
kimaradtam egy kõrbõl, nem magyarázná el vki.... vmennyit visszaolvastam, de nem találtam...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidõ magazin - mûvelõdés, mûvészet, játék, utazás, fotó, család...

az én voltam te here és persze hogy a HL2 alfája nem jobb a Doom3-nál de ha választanom kéne inkább azt tolnám végig újra

Skiper

gyuri http://gyur6.uw.hu

tibor16
mellesleg ennek pag a neve nem pak005.pk4?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidõ magazin - mûvelõdés, mûvészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
jaa, már értem, csak mivan ha nekem nincs pag005.pk4 számú pk4-em, tehát nemcsináltam modot, akkor melyikbe kell... vagy nemtudom akkor használni?

oneal1
jaaaa ok:DDD

!Forza Ferrari!

tibor16
Mégeccer lécci... hogy van ez? -mer a link, amire mutat a kép alatti, az egy tga, márpedig az kép nem?

Végre megtaláltam a láncfûrészt,igen hatásos...

Nem neked szólt ám,hanem aki oda beirta azt a HL2-es hülyeséget...

oneal1

!Forza Ferrari!

Hát hogyne...
Emlékszem Amigára volt egy Death Mask nevû fps még a kilencvenes évek közepén,ezt a Doom 3-at még az is lealázza...

oneal1
hl2 forumban ilyen szöveg hoyg a hl2 alfája vagy mije üti a mostani doomot
grat:DD

!Forza Ferrari!

RelakSfromhome
Errõl meg senkinek semmi véleménye? :P

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Kéne írni a fejlesztõknek, hogy ha a hulla x sebzést elszenved, akkor igenis porladjon el :)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

:D
Ha fog tetszeni a játékmenet, és nem fogom megunni, akkor valszeg nem fogok csalni. Ezt teljesen meguntam, csak a végére voltam kíváncsi, h mi történik.

Már a lift,az Imp az már nem jött-ment sehova.

Mellesleg ezzel a Gore mod-al nem árt vigyázni,mert érdekes dolgokat eredményezhet.
Mert ugye az ellenfelek nem tünnek el,ami jobban néz ki,csak éppen ugy tünik a játék erre nem igazán van felkészülve.
Az csak egy dolog hogy az ajtók nem tudnak a hulláktól becsukódni,de jól jártam azzal a sinen gördülõ szervizliftel is,mert egy elhullott katona testétõl nem tudott odagördülni ahol vártam rá.
De most a legjobb volt hogy egy liftaknába bezuhanó Imp lábát a feljövõ lift beszoritotta,aztán nem tudott feljöni.

Nana,nem kéne talán ennyire komolyan venni...

RelakSfromhome
Csecsemõdémon? :D Cherubok esetleg :) az más kérdés, hogy kis puttókból farigcsálták õket :D (még nem tartok ott, de a testmaps/test_lotsaimps-ben láttam megvillanni a kölköket :D )

HuAn82
Ezt most biztos el is fogják olvasni és magukba fordulnak.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

HuAn82
Szerintem abban is fog, de mind1.

gpm
omegat nem tettel fel, mert en annal vettem eszre ilyesmit, a modnal viszont semmi graf valtozas?

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

Minden nagyon sima lett + mintha emeltem volna a gammán...

"vessetek a mókusok közé" :)

RelakSfromhome
Nah, csináltam saját fegyverlámpát, mert az eredeti nemteccett...
Elemlámpa (ez a beépített):

Fegyverlámpa ugyan ott:

Ha valakit érdekelne Be kell másolni a pag005.pk4:/lights könyvtárba, és elindítani a modot

gpm
A ratyi grafon mit ertesz?

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

RelakSfromhome
?
Nekem nem lett ratyi a graf...

EOX
:D

Retteketet

JC-nek es az osszes designer-nek !

Az a csecsemodemon az mar sok volt ! Egy normalis
embernek ez mar sok. A KU*VA ANYATOKAT ! Semmo joerzes
nem szorult beletek ?

Megnéztem ezt a performance cuccot. Hát a graf elég ratyi lett tõle de a sebbeség nem változott.

"vessetek a mókusok közé" :)

Így van! Ez egy tökéletes kijelentés volt! :)

Ezzel tisztában vagyunk, de karmakk bácsi nem ezt ígérte. Szóval nem "ölni és menni" játékot, hanem normális, élvezhetõ játékmenetet.

Mármint hogy? Ha jól tudom, ott már az események nem scriptelve lesznek, és lehet az események több alternatívája. Sokkal jobban tetszett a fizikája is mint ennek. Lehet ahhoz sem kellesz túl sok ész, de legalább nem csak kis folyosók lesznek, és fogok is látni valamit. Kinek a pap, kinek a .....

Skiper
A hl2 másról szól, de abban tényleg nem éri meg csalni

gyuri http://gyur6.uw.hu

HuAn82
Így a Half-Life 2-höz hozzá se kezdj.

oneal1
megpróbáltam és felvett valamit de hova rakhatta???
nem próbálta senki???

!Forza Ferrari!

Dynamic
"Egyszerû hent, menni, és ölni... "
Valószínûleg azért mert ez Doom:)
oneal1
aviDemo writes AVIs for a demo
aviGame writes AVIs for the current game
melyik parancs az amikor kimenti egy aviba amit csinálok ezek közül??
jah és hoyg hoygan tudom leáálitani???

!Forza Ferrari!

Na végigvittem! Bevallom, nem tisztességesen, mert a 3/4-étõl teljesen meguntam, és onnantól csaltam. Csak azért mert 1általán nem fogott meg a játék. Biztos másabb lett volna, ha a pda-kat elolvasom, megnézegetem a videófájlokat, stb. Csak annyira még nem tudok jól angolul. A játékmenet 1általán nem tetszett... Egyszerû hent, menni, és ölni... A fizika... Khm... Zseblámpával több mázsás sziklatömböt ütögettem arrébb, olyan hangja volt mint a fémnek, és úgy repült arrébb mint a papírdoboz. A grafikára viszont nemnagyon lehet panasz. Hát úgy ennyi. Talán majd a Half-Life 2.

Dynamic
Soulcube és körbe-körbe járkálás taktikával hp veszteség nélkül ki lehet nyírni.Nem mondhatnám, hogy nagy kihívás volt:)
ez nem rossz!
köfike!

Ah, kössz.

EOX
4x kell

Retteketet