DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JuanG
ez a lényeg ...én is annyit vártam tõle amennyi lett...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Voltan
Miért kell a kákán is csomót keresni? A DOOM 3 egy nagyon fasza játék, ennyi.Jó, mondjuk a fizikán javíthattak volna egy kicsit (vagyis inkább tehettek volna bele. 😄) Az pedig, hogy belelõsz egy italautomatába és nem történik semmi, egyenesen röhejes 2004-ben, de az ilyen apróságoktól eltekintve szerintem nagyon jól sikerült, gyönyörû, a hangok tíz pontosak, a hangulata meg verhetetlen. Hát mi kell még?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Mér, nem üt?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

"Doom 3 már egy csomó warez oldalon van.HA HA"

Nem mondod!? Es mit tudsz a Day of the tentacles-rol? 😉

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Morphin
Doom 3 már egy csomó warez oldalon van.HA HA

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

""szuper relatívumokban "
Hüm? Nem szuperlatívuszokban?"

Nem. Egyszeruen csak azt akarta irni, hogy rohadtul viszonylagos a jatek. 😊

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Davidus
OFF

D3 vagy HL2? Egyik sem! MGS3! 😊 Tuti lesz PC-n is de mikor?😞

V9ykn8_TZL0

BEAST
😄DDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

RelakSfromhome
Persze, ha hókon nyomnak a dobozával

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

BEAST
jaaaa voltak olyanok akik már telepités alatt tudtak mindent ... ja bocs 😄DDDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Kandurex
De ez már off, szal...inkább a D3 legyen a téma.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
...és akik reálisan látták azt mondják: HL2 a trónon lesz!

Kandurex
Nem mindenki hitt, voltak akik reálisan látták a helyzetet...

BEAST
én már nem hiszek a csodákban ... ezt hittük a D3rol is

Sephi
Szerintem a HL2 erosen utni fog.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Én úgy tudom szeptember közepére már a boltokban lesz.
Hypo
Nezz meg egy igazi shotgunra alulra szerelt lampa fenyet bazz azzal se vilagitanak be egy stadiont

Tata exVermedve
A Nightmare mindig is irreális volt a doom-ban, inkább csak egyes - erre megfelelõ - pályák idõre végigjátszásával szórakoztak a fanok.

ok kösz

Adam5
thx

RelakSfromhome
off

Nero Image File

On

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Adam5
OFF

mi az a .nrg ?

ON

RelakSfromhome
Pont ez a lényeg, hogy a fegyverlámpával azt látod amire lõsz, nézelõdni meg ott az elemlámpa. Ha zavar a fénye, akkor próbáld ki az enyémet, többet látni.
ezt letöltöd, és bemásolod a pak005.pk4/lights könyvtárba, de elõtte másold el onnan az eredeti képet

Tata exVermedve
Az is egy módszer, de legalább elszórakoztat, hogy rátörõ monsztákat milyen sorrendben és mivel szedek le. Ha lenne elég lõszer - enyhe túlzással - végigcsinálhattam volna shotgunnal is eddig, de az már úgy tényleg elég unalmas lenne. (Mondjuk eddig, a hell pályáig nem volt igazán gondom, hogy sokáig kevés életerõvel kell kihúznom, mindig bõven találtam gyógyszercsomagokat és packot is, de jobb félni, mint megilyedni.)

Amúgy se fegyverbõl, se szörnybõl nincs túl sok új a doom2-höz képest - csak jobban néznek ki.

BEAST
LOOOOL 😄DDDD nekem meg az a bajom hogy a "sima elemlámpának" is kicsi a fénye mégis végignyomtam párx 😛 ... a fegyveres meg csak a ráadás , bár én nem néztem meg ... de aki a kicsit nem becsüli , az a nagyot nem érdemli 😄DDDDDDDDDD

nekem aza bajom a fegyveres lámpával hogy túl kicsi a fénye, nem olyan nagy, mint a sima elemlámpának..

BEAST
én vasárnap fejeztem be veteránon ( CSÍT nélkül) és mást nem is csináltam csak rohantam mint az õrült , nem nagyon álltam meg , se gránát se cigiszünet ... max idegeskedás és ujraprobálkozás 😄

RelakSfromhome
Attól még a testek lengésének hirtelen megállása nem bug, és elég nagy trehányság. A FC-ban is megáll hirtelen, de legalább akkor, amikor nem figyelsz oda (mondjuk ott meg örökmozgó lámpa van... A HL2 analfabéta verziójának fizikája volt eddig a legjobb, de ott meg beleállítottam a lógó hulla hátába egy fél ágykeretet, sazl az sem 100%)

Tata exVermedve
Szerintem sokat segít az életerõ szintentartásába, ha eldob idõnként egy gránátot az ember. (Legalábbis nekem a Veteran elég kemény ahhoz, hogy ne várjam meg mindig, amíg szemtõl szembe kerülök egy monsztával.)

RelakSfromhome
egy másfeles gammanövelés rávitelétõl eltört volna a kezed?

Ha nemértesz a psp-hez vagy a fotosophoz, akkor tárgytalan a megjegyzésem

RelakSfromhome
kipróbáltam a pályát, de miafasz az, hogyha elkezd lehullani a doboztorony, akkor nem egyszerre indul meg az egész, hanem a legtetején lévõ szépen kivárja, míg az alatta levõ megindul??? Ráadásul valami láthatalan akadályban meg is pattan mindegyik

BEAST
hát D3bol kiindulva max 1 nappal az USA megjelenés után 😛 az eredeti ráér akkor ha már 10x végignyomtam 😄DDD

RelakSfromhome
szvsz úgy is lehet parázni, ha nem feketeségbõl ugrik rád a fekete akármi, hanem ha kihasználja a terepet. Najó, nem a zombi, de pl az imp-ek beugrálhattak volna mindenféle kiszögellés mögé, és mikor átugranak elõtted a folyosón, akkor nyomnak egy plazmagömböt a képedbe, meg ilyesmi

Krinyo
már csak az a kérdés hogy ide mikor jut el

RelakSfromhome
"szuper relatívumokban "

Hüm? Nem szuperlatívuszokban?

RelakSfromhome
helyesírásom rulez, meg késõ volt 😄 pak005.pk4 😊

BEAST
sok mindent lehet hallani ... de ha most szeptember 11-én nem jön ki ( én ezt hallottam) akkor nagyon morcos leszek ...

BEAST
1etértek ... 1 SOFban pl a sok gonosz katona 😛 kifüstölésére kellett ... de itt csak jönnek , jönnek , jönnek ... csak löni kell ... meg futni (nem biztos hogy elörre ... nem szégyen a futás 😄)

fitutufi
MIKOR JÖN KI KB A HALF LIFE 2 ???? ÉN SZEPTEMBERRÕL HALLOTTAM ! VALAKI TUDJA ???

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Krinyo
szvsz semmi szükség nincs a gránátra egy ilyen hent gammába

Tata exVermedve
A gránátnál ki kell tartani kicsit biztosítás után (lenyomva tartani egy darabig az egérgombot), akkor abban a pillanatban robban, amikor földet-falat ér (mint pl. a SOF2-ben, ahol multiban meg kellett tanulni rendesen kezelni), rendszeresen használom - elég nagyot üt, sõt idõnként már azzal lépek be sötét szobákba.

Krinyo

BEAST
akár ha most hivja számunkat és 2 azaz KÉT tucatot rendel , megajándékozzuk önt MÉG EGY tucat gumigránáttal ... (amig a készlet tart) ha ön nem elégedett termékünk minõségével , várjon amig a fanok MODokat irnak erre a problémára is

Krinyo
teleshop?

rezsofiz
😄

sazl : c

BEAST
forradalmi ujjitás : gumigránát ...nagyobb pusztitás 1 gumulabda könnyedségével ... 😄DDDDDD

JuanG
én az ilyenekkel soha nem találkozom 😞(( egy játékban, lehet nem figyelek eléggé? Hát nem vagyok egy bugvadász amúgy 😄...

...apropó: BUG...láttátok az új Starship Troopers videót???

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

hiba
Mar a quake1ben is tok jol volt a granat, nemtom mer nyultak hoza 😊

Krinyo
én inkább az orrahegyén megálló cápára gondoltam ami papírból van

Krinyo
ezt én se vágom, hogy minek pattog annyira az a xar