23325
-
#19224 Akkor rakj fel valamilyen lampa mod-ot. Ajanlom a Duct Tape-t:
Duct Tape -
#19223 Monorail Facility Transport -nal jott elo nalam.
korabban is volt olyan hogy nem mukodott a lampa de azt direkt csinalta (semmi nem vilagitott akkor), most meg igy nez ki:
NINCS Fenye
neha van fenye neha csak ez a kepen lathato lampa effekt marad meg de feny nelkul
nem tettem fel semmilyen modot -
#19222 Nekem az alpha labs sector 1-ben volt ilyen, rögtön az elején -
#19221 Doom 3 Vegigjatszas -
#19220 Segitsetek máér nekem. elakadtam a Delta Labor 2 es pályán amiko vmi gépteremből kell vmit vinni a teleporthoz de nem tom h mit és h merre kell menni.
lécci irjátok már le a megoldást.
előre is kössz -
#19219 Az nem véletlenül a pálya műve? Azon a részen amikor a 2 főnököd kocsival flangál a bázisok között, azt hiszem Alpha labs végefele... -
#19218 Váltsál olyan fegyverre, aminek nincs fénye (ököl, pisztoly, shotgun), és akkor elvileg megjavul. Nekem is volt olyan, hogy időnként elment a fénye -
#19217 Elment az elemlapma fenye meg olyan fura lett az egesz, hogy lehet ezt helyrehozni? Mar volt rola szo tudom... -
#19216 Látod? Most megsértetted -
#19215 nemigen..
:-() -
Akuma-D #19214 thökéletesen Mr.Frank! Bár remélem az utóbbi időben nem esett át sem hangszál sem hereműtéten. -
#19213 Adjak hangmintát? -
#19212 Lehetek én a főszereplő? Királyul tudok hallgatni;) -
#19211 az egyik én vagyok, szar 35 évemmel.
Jó leszek? -
#19210 És pl. az utolsó pályán nem volt olyan, hogy nem jöttek szörnyek vagy akármilyen bug? -
#19209 Igen, azthiszem valahol írták is, hogy csak 20+ az angol eredeti szinkron, ezért a magyarok is azok lesznek -
#19208 Ne erőlködjetek! Ma má' nem fog összejönni a 20 000... :))))))) -
#19207 Hát nagyon remélem, hogy 20+ sokkal csinálják. -
Gear #19206 Zombinak azok is jók lesznekArghh -
steweee #19205 ezzel az imawuss moddal egészen jó lett. minden fegyverhez zseblámpafény, nagyobb tárkapacitás, gyorsabb tüzelés stb. ajánlom mindenkinek -
Akuma-D #19204 remélem nem mutáló hangú tizenévesek -
#19203 "vannak pár jópáran!" -> "...van már jópár szinkronszínész." -
#19202 Nem tudom, de ha ellátogatsz a honlapjára akkor többet tudhatsz meg :)
Most jár le a próbafelvételek visszaküldésének határideje, vannak pár jópáran!
http://hundoom3.uw.hu/ -
#19201 És mikor lessz meg az első változata? -
Matheus #19200 van ... de pontosan nem tom hol van hozzá a megoldás ... olvass vissza és megtalálod a választ -
Matheus #19199 jah, akkor okéé -
#19198 Nekem is lenne 1 kérdésem: az online játékra van már megoldás (trermészetesen azon kívül, hogy megveszem a játékot)? -
#19197 Nah: elolvastam a hozzászólásodat és ventrin fel is olvastam a társaimnak, hogy jót röhögjünk. Tetszett a megfolgalmazásod :DDD
De a lényeg, közölte velem 1ik tagunk a megoldást, ugyhogy beírom, de felelősséget nem vállalok érte :)
Tehát állítólag, amikor termeli a lényeket, akkor valami fénycsóva van a feje fölött. Na azt kell lőni 1000-el és akkor eccercsak megpusztul. -
#19196 Ez már megoldott a magyarításban, ahogy már említettem vala!
Amely hangüzenetekben van valamilyen kód, azokról plusz ímélt kapunk - a kóddal - magyarul. -
steweee #19195 jól látom hogy vannak benne csecsemőtestű pillangószárnyú vmik? mondjuk a delta labs elején járok , eddig a békanyelvű katona tetszik a legjobban, meg király volt a pókszörny és a három nagy behemót.azt hiszem, most végigviszem egyszer normalon, aztán egy év múlva elolvasom a könyvet, utána megnézem a filmet, és eggyel nehezebb fokozaton, már egy erősebb konfiggal jobb graf mellett végigviszem mégegyszer. tényleg jó a feelingje, csak az eleje volt kicsit döcögős!remélem addigra lesz vmi jó mod, ami feljavítja a fegyvereket. -
#19194 Helo! 1-kis segitség kellene :Valami nagy böszme állat tör felém,közben valami pásztázó lényeket kreál,hogy kell kinyirni löttem bele mint állat de semmi. ha valki tudja irjon pár sort.kösz! -
#19193 Persze. Nem akarod letölteni az utólsó páya mentését és akkor végig is játszottad 5 perc alatt, hú. -
#19192 Arra a sok ajtókódra meg ott van a sok infó a neten -
Matheus #19191 ott van ám a sok PDA-s hang, azokba van sok ajtókód .... -
#19190 dúm3hoz szinkron? lol, nemhgoy vmi kaland játékot fordítanának le -
Matheus #19189 jah, már én is várom a szinkront ... :) -
Matheus #19188 jah, remélem ... :P (mér nem jön ki a Doom 3 kieg lemez amit ígérnek ... akkor már 30.000 is lenne :D -
#19187 100% :)
Amikor megjelenik a magyar szinkron akkor halálra fogják itt is dícsérni a készítőiket :P -
#19186 Naná! -
Matheus #19185 sztetek meglesz a 20.000 komment??