DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hogy lehet állítani az fps ?
Lacc
Most értem a pokolba. Hát nem egy egyszerû környék az biztos... Lõszer is alig, ráadásul tele van repülõ fejekkel váh!
Ha mindenkinek jobban megy, nekem miért nem?
Mit rontok el?

fitutufi
nekem bejött az új omega driver 😉

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

OmegaDrive 2558

Várjál! Nézem!

hykao
Nálad!

Másnál meg gyorsabb. Pl. nálam is!!! 10%-kal!
És a textúra minõséget persze installálás után maxra toltam, és úgy csináltam a tesztet.

Melyik OMEGA driverrel próbálkoztál?
Az omegadrive nem gyorsabb mint a catalyst 4.9b, csak az omegadrive-nál az opengl textura minõség nincs a legmagassabra állítva.

TimeDemo1: (2. futás 2.6Barton,9600Xt FireBlade,overdrive on,512RAM,800x600,medium)

omegadrive: 41.7 Fps
Catalyst 4.9b : 43.0 Fps

hykao
Alt Gr + 0
com_show fps 1
Biztos szakálas kérdés, de olyan sokat irtok, hogy nem tudok vissza olvasni ennyit.
Hogyan tudom lehozni a konzolt, és mit kell beírnom, hogy kirakja az FPS-t.
Magyar billentyûzetem van..

THX

Hát, a gömbre nem gondoltam..😊
Köszi a segítséget..!

Amúgy nem tudom, hogy minek kellett annyira sz*rnia minden játékosnak a neten, hogy milyen gépen fog futni, és hogy majd upgrate-elni kell a videókártyát, procit stb..
Nekem egy közép-magas kategóriájú gépem van.. (2,7 Xp, 512ddr dual-ban + egy Leadtek Gef4Ti4600 64ram).. és ultra high grafon 1024-ben szaggatásmentesen fut minden helyen, csak a füst tesz be neki annyit, hogy nem 45-50fps ott, hanem 35-40fps.. (magyarul pont a 'Hell' pályára célzok)..
A konfigom már vagy 2 éve megvan, és nem cseréltem benne semmit azóta.. az eddig megjelent high-end grafikájú játékok egyikével sem volt problémám, mindegyik élvezhetõ sebességgel ment, szaggatásmentesen..,
így álltam hozzá a Doom 3-hoz is, és nem sírtam elõre, hogy ha megjelenik, megyek azonnal váltani.. a lúzerek ezt tették, de nem értek vele sokat.. (lsd fent)..

Hali!

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

[NST]Cifu
Spoiler!!!

Nekem kb. 3x kellet lelõnöm azt a három Seekert, majd gyorsan rakétára váltani, és lõni azt a fénygömböt. Kellett párszor próbálkoznom, mire sikerült...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

a gömböt lövöd?

http://thenamelessphoto.com/

Sziasztok!

Kéne egy kis segítség:
A 'Hell' utáni pályán a fõszörnyet(?) hogyan kell kinyírni? Addig okés, hogy a 3 Seeker-t lelövöm, és utána tudom csak sebezni..; de belelõttem egy csomó rakétát, eredmény semmi, és kezdek mind a lõszerbõl, mind az életerõbõl kifogyogatni..
Megfelelõ helyen kell lõni vagy mi a fene..?

Köszi!

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

Shan
Maj' biztos a dúmot is adják az 512-es X800-hoz..
Shan
Émmá megvettem 4 hónapja a HL2-t a vidkarimmal...csak le kõ tõttenyi a hl2 ódalról...😊))
Vicces! Letöltöd a doom3-at és röhögsz a markodba de jó leszedtem gecók!Hoppá de mitörtént nem fut a konfigon!jaja rohanás a boltba új videokareszért.Gyors veszek 1 brutál karit 256-512 mega rammal,hogy jól fusson a cucc.A kör itt bezárult.A HW gyártók finszírozzák a játékipart a minnél csicsásabb gammákért.A user meg nem 1 50$-os játékot vesz hanem 1 300-500$-os videókarit stb-stb.

Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns

"Nevermind what I say" 😊
Budapesten mindenki megveszi. 😄
Mas-Thief
Sorry--- én voltam már lelapozva... ne figyeljetek rám

Nem sok négylábú démon volt benne 😊)
Lábatlan igen...
Mas-Thief
LOL... a doom2-es képre akartam írni, de már jól letoltátok. :-)

Mas-Thief
Emléxem még egész kicsi voltam, nyomtuk haverral. A kétlábú démonoktól **stunk a legjobban.

gvarga12
hali emberek valakinek esetleg van infója a takács kornéliáról mert amit eddig kiderítettem az igen csak kevés ??

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

KranaZoli
Tegnap megint tudtam nyomni a gammát. Újfent sikerült bizonyos helyzetekben rámhoznia a szívbajt 😊 Nekem az jön be nagyon, amikor pár percnyi (ritka) séta van és para, hogy mi a f*sz fog történni, honnan fog kitörni egy zambi, vagy megjelenni v.mi démon 😊
Azé egészen jó kis gamma lett ez a DOOM3.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Davidus
millió😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
Asszem az EA mondta még régebben hogy magyarországon 2mikkió potenciális játékos van. LOL

V9ykn8_TZL0

Frank99
persze....
ha még vársz 5 évet lesznek is ilyen játékok....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Erre én azt mondom ok,de kétlem hogy az ID,EA,Activision,stb... bõszen helyeselne.Mert õket marhára nem érdekli hogy Te a mai Magyarországon élsz,nekik az az érdekük hogy igenis,Te is vedd meg az adott játékot.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

nincs igazad, nem magyarország a pcjátékgyártás fõ piaca. igazából igencsak elhanyagolható az itteni bevétel, de azért azt tegyük hozzá, hogy mivel nem non-profit caritas jellegû tevékenység a programozás, joggal várják el a fejlesztõk, hogy a termékeikért megfelelõ mennyiségû pénz follyon be. és a lényeg a MEGFELELÕ MENNYISÉGÛ pénzen van, vagyis azokban a gazdag országokban, ahol nem itt tartanak a fizetések meg az életszínvonal, ott az iskolások vásárolnak a zsebpénzükbõl havi 2-3 játékot is akár, na ott nem mindegy hogy befolyik e a fejlesztési költségen felül az elvárt haszon vagy sem. hiszen egy cég csak profittal mûködhet hosszútávon.viszont azért kinnt is sokan úgy gondolkodnak(a jelek szerint)mint itthon, hogy ha hozzájuthatnak ingyen is, akkor ugyanazt a pénzt másképp osztják fel, vagyis a játékon megtakarított összeget más szórakoztatásra fordítják valószínûleg.(és nem élelmiszerre, nem abból vonják el). mivel a játékok igen könnyen terjeszthetõk ingyenesen a neten még a legújabb másolásvédelmek is láthatólag csak egy hétig bírják, ezért valóban óriási bevételkieséssel kell hogy számoljanak a cégek, és esetleges csõdjük esetén majd nem írnak több játékot nekünk. szal a lényeg az, hogy ha majd megtehetem, én is csak eredeti játékokkal fogok játszani, de mivel mo-on még sehol sem vagyunk ny-európához vagy usa/japánhoz képsest, addig azért nem fogom erre költeni a jövedelmemet. egész magyarország játékszoftver fogyasztása világszinten jelentéktelen. ez persze nem jelenti azt, hogy idõvel sem válhat jelentõssgé, csak elõbb pénzügyileg is zárkózzunk fel a fejlett orzságokhoz. ezzel azt hiszem morálisan és gazdaságilag is kifejtettem hogy mo-on (és romániában, ukrajnában, oroszországban stb. stb.)miért nem vásárolnak az emberek játékprogramokat és - sztem - egyenlõre miért nem elítélendõ dolog. aki teheti az persze vegye meg !

Methylisocloro
Abszolute nincs igazad, mert igenis egy játék legyen élethû nem összevissza lövöldözés. Felháboritó hogy nem tudták megoldani a Doom3-ban ennyi fejlesztési idõ alatt azt hogy bizonyos idõnként enni-inni kelljen és WC-re kelljen menni (WC kefét használni kell!). És idõnként a fegyvereket is meg kellene pucolni. Ezt ugy tudnám elképzeli hogy gyönyörü 3D-ben 28 milliárd poligonnal megoldva kb. 1 óráig lehetne olajozgatni a géppityut.

BEAST
MUHÁHÁHÁHÁHÁÁ ... levagy maradva ... én hétfõn kezdtem NMen 😄DDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ezt inkább hagyjuk szerintem,mert akkor te hol húzod meg a határt,ki az akinek gondot okoz,és ki az akinek már nem?Mellesleg szerintem aki nem akarja megvenni eredetiben,az akkor sem vette volna meg ha egy hónappal késõbb jön a warez,függetlenül attól hogy gond vagy sem...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

hát tényleg jobb lett volna ha kicsit késõbb terjed el a neten a kalózpéldány. bár nekem is az van,sõt eredeti játékom csak egy van a bf, viszont nincs is pénzem hogy vásároljak, úgyhogy rajtam nem éri veszteség a gyártót.de így sokan azonk sem veszik majd meg, akiknek egyébként nem okozna gondot

PsychoStarfish
Használd a soul cube-ot. Akkor kapsz egy kis hp-t 😄 De oszd be 😄😄😄

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

kanyar
Huh
Eleg meredek igy 25 Hp val rohangalni az egyszer biztos :-)

Frank99
ez a 4. üzeneted.
szép szám...

:-)))

Frank99
1,5, valami cheattel... :-()

CSOCSO
most gofjak mutatni a CNN en😊))
Frank99
hüle kérdés....

nem is adom oda, csak egy kicsit jáccani...

Ams
SPOILEEER ..... 😞

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

jAsOn VoOrHeEs
hány órán át játszottad kb. 😄😄

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

rorr
ez így helyes!a feleségednek sem adod oda?

kanyar
Nah vegigvittem veteranon!irany nightmare.

Frank99
enyémet igen.
sosem adnám oda másnak.....

rorr
de azért a kukit szereted nem? 😊

Frank99
itt olvashatsz rola+ egyéb :-)

ITT!

Frank99
igen.

Frank99
sztem várgyá egy kicsit....

hali az hova van elírva hivatalos oldalon hogy az ultra highoz 512mb vid.kártya "kell"? tudom megy kisebbel de engem ez érdekel

War. War never changes.