DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit rontok el?
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Másnál meg gyorsabb. Pl. nálam is!!! 10%-kal!
És a textúra minõséget persze installálás után maxra toltam, és úgy csináltam a tesztet.
Melyik OMEGA driverrel próbálkoztál?
TimeDemo1: (2. futás 2.6Barton,9600Xt FireBlade,overdrive on,512RAM,800x600,medium)
omegadrive: 41.7 Fps
Catalyst 4.9b : 43.0 Fps
Hogyan tudom lehozni a konzolt, és mit kell beírnom, hogy kirakja az FPS-t.
Magyar billentyûzetem van..
THX
Köszi a segítséget..!
Amúgy nem tudom, hogy minek kellett annyira sz*rnia minden játékosnak a neten, hogy milyen gépen fog futni, és hogy majd upgrate-elni kell a videókártyát, procit stb..
Nekem egy közép-magas kategóriájú gépem van.. (2,7 Xp, 512ddr dual-ban + egy Leadtek Gef4Ti4600 64ram).. és ultra high grafon 1024-ben szaggatásmentesen fut minden helyen, csak a füst tesz be neki annyit, hogy nem 45-50fps ott, hanem 35-40fps.. (magyarul pont a 'Hell' pályára célzok)..
A konfigom már vagy 2 éve megvan, és nem cseréltem benne semmit azóta.. az eddig megjelent high-end grafikájú játékok egyikével sem volt problémám, mindegyik élvezhetõ sebességgel ment, szaggatásmentesen..,
így álltam hozzá a Doom 3-hoz is, és nem sírtam elõre, hogy ha megjelenik, megyek azonnal váltani.. a lúzerek ezt tették, de nem értek vele sokat.. (lsd fent)..
Hali!
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Nekem kb. 3x kellet lelõnöm azt a három Seekert, majd gyorsan rakétára váltani, és lõni azt a fénygömböt. Kellett párszor próbálkoznom, mire sikerült...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
http://thenamelessphoto.com/
Kéne egy kis segítség:
A 'Hell' utáni pályán a fõszörnyet(?) hogyan kell kinyírni? Addig okés, hogy a 3 Seeker-t lelövöm, és utána tudom csak sebezni..; de belelõttem egy csomó rakétát, eredmény semmi, és kezdek mind a lõszerbõl, mind az életerõbõl kifogyogatni..
Megfelelõ helyen kell lõni vagy mi a fene..?
Köszi!
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns
Lábatlan igen...
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Azé egészen jó kis gamma lett ez a DOOM3.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

V9ykn8_TZL0
ha még vársz 5 évet lesznek is ilyen játékok....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.
szép szám...
:-)))
nem is adom oda, csak egy kicsit jáccani...
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
sosem adnám oda másnak.....
War. War never changes.

ne figyeljetek rám