23325
-
#19264 De csak akkor szid le, ha elküldöd a segélykérést. Mert ugyebár elötte szól, hogy mégse küld el. Ha elküldöd akkor mondja, hogy mindenképp megfogja akadályozni :) -
steweee #19263 sztem mindenképp kell erősítést kérni, mert mikor megnyomod a monitort, akkor jön be a faszi újra aki leszid és és így jelenik meg a következő objectives -
#19262 krekkelt 2.0.0-ám nekem is van, pipecül megy -
#19261 Felraktam egy alapból crack-elt 2.0as Fraps-ot, felvettem egy kicsit és eléggé torz hangja van, úgy néz ki megkell várni, hogy valaki csináljon egy jó progit... sorry -
#19260 Mellesleg nembéta, csak regelni kéne, de nem akarok rá 30$-t kőteni :D -
#19259 És a 30 másodperccel mitkezdek? -
#19258 Rakj fel nem béta Fraps-ot, talán azzal nem csúszik el, de kipróbálom :) -
#19257 Nekem csak a vinfosos van, de az xar... a TMPGenc-em meg nemhajlandó a hanggal foglalkozni...
Nekem az lenne a legjobb, ha nem csúszna már a felvételkor. Vagy egy 2.2.5-ös frapskrekk :D -
#19256 Nem lehet a hangot áthúzni vele? Én nem próbálkoztam vele, csak megnéztem Take Em All videót és a végén van a Movie Maker 2, de mindjárt megnézek egy másikat is, pill :) -
#19255 Mármint mit? Kiveszek néhány frémet??? -
#19254 Japcsi feje kicsit érdekes, a srác azt mondja 8/11 fps-e van, ez lehetséges? :) -
Drizzthsz #19253 Ha neten akarok játszani, akkor a D3 mindig CD-keyt kér. De nekem nincs, mi a megoldás? -
#19252 Movie Maker 2-vel próbálkoztál már? Fraps-al felveszed aztán Movie Maker 2-vel módosítod itt-ott :) -
#19251 doom3 voodoo 5-on -
#19250 Pill, keresek neked valami programot -
#19249 Tényleg melyik is az a q3-as progi, mert azzal még nem próbáltam meg átkonvertálni? -
GORILLA #19248 tudna valaki segiteni? -
#19247 az szar, mer nincs hang, meg 256*256-os méretű tga-kat csinál :( Hang nélkül meg én is tudok felvenni... -
#19246 próbálkozz a játék saját demo felvevőjével és azt konvertáld át aviba. ezekhez biztos találsz programot, elvileg jó hozzá a quake 3 programja is... -
#19245 az :( SB live 5.1... -
Matheus #19244 mást nem nagyon .... én legalábbis -
GORILLA #19243 Segitseg kellene. Elakadtam egy ponton. Ott vagyok, hogy talaltam egy embert egy kozpontban, aki arra kert, hogy a teleporthoz szerezzek plazmat. Utana elindultam mindenfele, mindenkit megoltem aki kozben elokerult, osszeszedtem az osszes (asszem) PDA-t, megtalaltam az emelon keresztul a szobat ahol valszeg a plazma van, de a szamzarat nem tudom kinyitni, mert az altalam begyujtott adatok kozt nem szerepel a kodja, es mindent otvendszer korbejartam mar, oda vissza, minden szek ala beneztem, es sehol semmi. El vagyok akadba, nem tudom mit csinaljak. Segitsetek, ha tudtok -
Matheus #19242 már láttam, LOL ... :D -
#19241 Legfrissebb verzió? Codec? Hangkártya? Driver-e? :P -
#19240 Akartam egy láncfűrészvideót csinálni, erre nem elcsúszik állandóan a hang??? Fraps2-őt használok. Tud valaki valami mást, ahol a hang nem fog csúszni??? -
#19239 nem haragszom.....
-
#19238 Persze, direkt leakarod fagyasztni az egész rendszer!
-
#19237 doom ofkoz, nem domm. ja és csak egyszer akartam irni. -
#19236 Ejnye de bug-os az SG Fórum, nem írta ki a hozzászólásom? :P
-
#19235 monjuk gondolhattam volna. ha a vice city-ben az összes füszál helyét felterkepezték meg kitették minden szájtra anno, akko aza minimum hogy a dommban meg lelövöldözik az eféle mokás dolgokat :) -
#19234 -
#19233 PlanetDoom - Easter Eggs -
#19232 Aki olvasta a PlanetDoom-ban az Easter Egg-et akkor már tudja ezeket :)
Észrevetted az elején a csírkeütögetőst? :) -
#19231 easter egg powa paja cuccot talaltam. Vagy kicsit elkéstem? -
Akuma-D #19230 mea culpa Frank! nem állt szándékomban megsérteni téged, csak élcelődtem egy cseppet. -
#19229 nem merült le. -
zsotesz #19228 Nem lehet, hogy csak lemerült? Ezt én is észrevettem, csodálkoztam is, hogy nem ad fényt. De aztán később helyreállt. -
Gabe18 #19227 Én nem tudom...
Jó lenne egy másik befejezés is,mert akkor még szívesebben végigvénném másodszorra is. -
PrOceSs #19226 Na végigtoltam a gamét, elég béna a vége. Tudjátok valamikor a játék közepe felé van egy lehetőség, hogy elküldjük-e a segélyhívást a földre vagy sem. Az a szakállas fazon próbál is lebeszélni róla a videoképernyőn.. Ha nem kérek erősítést, akkor is ugyanez a vége a játéknak? Vagy befolyásol vmit a játékmeneten? -
#19225 Mint említettem, váltsál át fénymentes fegyverre. A kijelzős fegyverek kivételével bármelyik jó. Nekem utána má
r nem csinálta, és ez következetesen működött