DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.
-ezt sztem nem gondoltad komolyan.
Ha neked olyan jol megy 1024*768 UQ-ba akkor linkelj mar be egy timedemo kepet 😊.
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
-ezt sztem nem gondoltad komolyan.
Ha neked olyan jol megy 1024*768 UQ-ba akkor linkelj mar be egy timedemo kepet 😊.
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
A 256 bites memóriabusszal kell valamit csinálni, vagy az alapból annyin megy?
Bocs a kissé off-ért 😊
DB
A ti kung-futok nem erős!
DB
http://thenamelessphoto.com/
Nem tudom, hogy más is találkozott-e ezzel a hibával!
Kb. a harmadik pálya végén, amikor be kell szállni a liftbe, és csatlakozni a csapathoz, akkor kezdené tölteni a következõ pályát, de ez helyett kidob a játék menüjébe. El sem kezdi tölteni a pályát! Valakinek van valami ötlete, hogy mi lehet ez? Az elötte levö pályáknál minden jó.
Elõre is köszönöm!
gép😛4 3,2 1GB ram, 9600XT

Gama közben, amíg nem kell betölteni a következõ pályát semmi próbléma.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
DB
Gama közben, amíg nem kell betölteni a következõ pályát semmi próbléma.
el kell keserítselek, még van jópár pálya a végéig...
Nem tudom, hogy más is találkozott-e ezzel a hibával!
Kb. a harmadik pálya végén, amikor be kell szállni a liftbe, és csatlakozni a csapathoz, akkor kezdené tölteni a következõ pályát, de ez helyett kidob a játék menüjébe. El sem kezdi tölteni a pályát! Valakinek van valami ötlete, hogy mi lehet ez? Az elötte levö pályáknál minden jó.
Elõre is köszönöm!
gép😛4 3,2 1GB ram, 9600XT
picsába mostmár megnézem mit lehet és mit nem.http://thenamelessphoto.com/
Milyen 9500-asod van? (nem a tipus érdekel, hanem ram/mag sebesség, modolt-e? stb.)
Eredetileg én egy teljesen agyatlan megyek-oszt-hent játékot vártam, brutális grafikával és végülis kellemesen csalódtam, mert azért nem ilyen egyszerû a játék képlete. A grafika tényleg brutális, de sajnos nagyon túlzásba vitték a sötétséget az egész játék folyamán. Mivel a motor a fény/árnyék hatásokra van kihegyezve, ezért az egészet erre is építették, csak mondjuk örültem volna, ha ez nem azt takarja, hogy a fél játék alatt folyton a kezembe kell venni az elemlámpát, mert egy kukkot sem látok. Egyébként a grafika tetszett, bár sok textúra minõsége kivánnivalót hagy maga után. Szomorú, hogy még 2004-ben sem lehet megoldani, hogy közelrõl nézve ne láthassa az ember a pixeleket. Ami az alaptörténetet illeti, nem valami eredeti, de a sok hangulatos e-mail, videók és szövegek kellõen feldobják, és a pályák egy része is tényleg olyan jól sikerült, hogy tényleg úgy érezte egy-egy pillanatra, mintha a marson lennék. Apropó. Nagyon tetszett az, hogy általában nincsenek elszórva mindenfelé fegyverek és lõszerek, hanem a nagy részük számzáras konténerekben vannak elhelyezve, amelyekhez az e-mailekbõl vagy audio logokból szerezhetjük meg a kódokat, vagy pedig külön lõszerraktárakból, vagy a biztonsági õrposztokból. Ugyanez igaz az ajtókra is, végre nincs az az idegesítõ kulcskereskegetés.
Ami viszont negatív volt, az egy idõ után a játékmenet. Az elején tényleg félelmetes volt, de egy idõ után szabályosan idegesítõ lett az, hogy folyton mellettünk, mögöttünk teleportálódott egy imp, vagy nyilt ki egy titkos rekesz, ahonnan elmászott egy zombi. Nem voltam elragadtattva az erõsen scriptelt játékmenettõl sem. Ha-ide-lépsz-ez-történik effekt végigkiséri a játékot, és sajnos sokszor kellemetlen szájízt hagy maga után (volt, hogy fél órát bolyongtam, mert az ajtó, amelyen ki kellett volna mennem zárva volt (narancs fények az ajtón), kerestem a megoldást minden fele, mire kiderült, hogy csak az ajtó közelébe kellett volna mennem, mert ekkor egy titkos rekesz kinyilt, ahonnan rámrontott egy imp - és az ajtó csak ez után nyilt ki...).
Személy szerint kicsit azért már örültem, hogy vége lett a játéknak, a vége felé már kezdett kihúnyni a fény. Ettõl függetlenül nagyon jó játéknak tartom a Doom3-at, és valószinüleg meglesz eredetiben is. Megérdemli.