Aranyköpések,beszólások!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dunga
Vannak még hasonlóan jó megfogalmazású dolgok...

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

gameplusz
Rák a gyerekekért alapítvány

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Narxis
<#nevetes2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ati666
nálunk ezt egy angol tanár meselte: kihiv egy gyereket a táblához, le kell neki forditani, hogy New York izgalmas. Erre a gyerek de hisz ez már le van forditva, erre felirja a tablara New York is galmas!

A természet igazságos: aki vak, az jobban hall aki süket, az jobban lát akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik.

Narxis
<#nevetes1>

ati666
én edzöm:
-na akkor elövesszuk a mit!

A természet igazságos: aki vak, az jobban hall aki süket, az jobban lát akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik.

dunga
Edzõm: 'Ez a spori nem tud látni!'

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

Narxis
<#nevetes1>

MuchACHO79
Kémia, valami atommag, és elektronok távolsága, és a vonzással kapcsolatban próbált rávezetni a <#csodalk> jótétlélek tanár, mire az elmondottak, és kérdések alapján hatalmas magabiztossággal, és szent meggyõzõdéssel kimondtam a választ:
MINÉL NAGYOBB A GÖMB SUGARA ANNÁL NAGYOBB A GÖMB...

Ismerõsöm munkatársa este a 2 fiához: Az kap ma vacsorát aki hamarabb elalszik...

---------------------------- :-/

bujcsik555
tegnap tanár a kicsiknek mondja miután kiborult a kémiaszertárba valamihogy:senki lába be ne tegye a kezét😄 hát nem kicsit fulladtam meg a röhögéstöl

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Narxis
<#nevetes1>

SLICK
Egyik tanárom mondta a héten (kissebbségrõl):
Nem tehetünk róla, hogy hamarabb megfogta õket a vonat füstje...

Narxis
hehehe<#nevetes1>

bujcsik555
oszt fön a tanár mondja h megbeszéljük ki hova akar menni tovébbtanulni mi szeretne lenni. haver bekiáltja :a pinász a legjobb álás. repült is az figyelmeztetés 😄D

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Narxis
<#nevetes2><#nevetes2>

Kjuuub
Ugyanez a barátom közölte egy másikkal,mikor 1 légy mászott a vállán: VIGYÁZZ VIGYÁZZ mert ott van egy phokk!!! még nem tudta hogy a póknak nincs szárnya😞 Ja és közölte velünk,hogy az õ órája nem karcos mert fel van polikrólozva😊

Kjuuub
Az egyik szerény szellemi képességû barátom,lement a boltba,majd találkozott egy pár barátjával. 1-2 óra bandázás utánn megszólal:na megyek haza,mert apám azt hiszi hol voltam?!...

light00

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

ostoba spammer vagyok
Narxis
Ezek jók!<#nevetes2><#nevetes1><#hehe>

Haver Wc-re menet elõtt. Na elmegyek kábelt feltetni.

Ujságba lehetett olvasni.

Robikának

Boldog névnapot kiván a Rúzsai Földmûvelõ Egylet, Traktoros Országos Szövetsége, Barátai! A permetezõt hozd vissza! S.O.S

n3whous3
Nem poén, csak egy mondás. Nem is én találtam ki, szerintem se annyira vicces, de aki elég hülye, az tudja az ilyeneket értékelni ^^

púúúúú

biomage
nem értem a poént, elmagyaráznád?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Narxis
<#nevetes2>

n3whous3
"Hülye vagy, vagy almát kérsz?"

púúúúú

Szartam egy kétláncosat.

dunga
<#vigyor2>

nothes
Még tavalyról, tesi után az öltözõben (ami átalakítás miatt jelenleg a pincében van):
Természetesen izom büdös van, mert pár állat a régi tusolót piszoárként használja. Na, szóval.. Épp öltözködünk, amikor az egyik nemtesizõ geek, bejön a cuccáért, majd elordítja magát:
- Anyám, ki fingott?!
Mire az egyik osztálytársam:
- Részvétem.

😊

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

Aquir
😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

dunga
Régi story:
Idegenben játszottunk valahol, de már ne memlékszem pontosan hogy hol. Nem is az a lényeg.
Tehát foci meccs, második félidõ vége felé jártunk. Egyik ellenfél játékos felvágta a középpályásunkat, kapott is egy sárgát. Védõnk odamegy, megkérdi a sporit, hogy:
'Spori! Nincs magánál piros?'
Erre a bíró: 'Nincs, de van sárga.'
Ezzel felmutatta neki.

"Aha, majd ha Szandi lesz az AC/DC elõzenekara, max. akkor."

dunga
tarajos sül returns

prezi
😄SA::ASD:?SAD?:_ASD_:ASD

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

VinylToy
Így mindjárt más...tuti mindenki a hasát fogja most már 😄DD

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Scottt
Igazából ez 1 hosszadalmas dolog volt mert a földrajzszertárfelelõs(mindenki vmien felelõs én vagyok a gazfelelõs alias gardener)nem vitte ki óra után a térképet és 2 hét szünet után a tanár majdnem átesett rajta és lebaszta a földrajzszertárfelelõsöket utánna válaszoltam az 1ik helyett

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

gameplusz
Ne vegyétek el szegény sikerélményét 😉

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

dunga
csak irigyek vagyunk, mert nem nekünk jutott ilyen eszünkbe<#zavart1>

Broafka
hát ööö, szerintem ez nem volt olyan nagy szám

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

ÁjjLe BoBBi
csodálatos

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

dunga
<#ijedt>

Scottt
Suliban legjobb arany köpésem:
Tanár:Hova való a térkép?
Én:A kukába

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Xsxxsx
KERESEM ! Azt a nõt, aki tud halat pucolni, fõzni, szereti a kukacot és van egy saját halászcsónakja motorral. Fényképes választ kérek a csónakról és a motorról. Mihamarabb Atisnak Priviben

Frosty01
unokatesóm az: olyan sötét vagy hogy világít a szádban a negró mintájára benyögött ilyet:

olyan sötét vagy hogy világít a kezedben a zseblámba <#hehe><#idiota>

practitioner of the forbidden arts of death

SLICK
LOOÁÁÁÁÁÁLLLLL!!!! 😄as.-DAS😄A😄D:ASF:FAS_S-d.-sdasds.

Az elõbb életet adtam egy egészséges, barnabõrû gyereknek, kukoricalábakkal (szartam).

Németbõl érettségizet egy leány nebuló és megkérdezték töle hogy:
-Wie geth's (Hogy érzed magad)?
Erre a lány: -Mit auto.
A tanulság az hogy igy is megkapta az áhitatott érettségit.<#falbav><#wilting><#wilting>

mikszer
Na, itt az én gyûjtésem<#buck>
(4 év gimi, +fõsulik)

- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.

dunga
:]

Joey_The_Man
elitgimnázium <#nyes><#hawaii>

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"