Aranyköpések,beszólások!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
A természet igazságos: aki vak, az jobban hall aki süket, az jobban lát akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik.
-na akkor elövesszuk a mit!
A természet igazságos: aki vak, az jobban hall aki süket, az jobban lát akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik.
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
MINÉL NAGYOBB A GÖMB SUGARA ANNÁL NAGYOBB A GÖMB...
Ismerõsöm munkatársa este a 2 fiához: Az kap ma vacsorát aki hamarabb elalszik...
---------------------------- :-/
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Nem tehetünk róla, hogy hamarabb megfogta õket a vonat füstje...
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Robikának
Boldog névnapot kiván a Rúzsai Földmûvelõ Egylet, Traktoros Országos Szövetsége, Barátai! A permetezõt hozd vissza! S.O.S
púúúúú
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Természetesen izom büdös van, mert pár állat a régi tusolót piszoárként használja. Na, szóval.. Épp öltözködünk, amikor az egyik nemtesizõ geek, bejön a cuccáért, majd elordítja magát:
- Anyám, ki fingott?!
Mire az egyik osztálytársam:
- Részvétem.
😊
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Idegenben játszottunk valahol, de már ne memlékszem pontosan hogy hol. Nem is az a lényeg.
Tehát foci meccs, második félidõ vége felé jártunk. Egyik ellenfél játékos felvágta a középpályásunkat, kapott is egy sárgát. Védõnk odamegy, megkérdi a sporit, hogy:
'Spori! Nincs magánál piros?'
Erre a bíró: 'Nincs, de van sárga.'
Ezzel felmutatta neki.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Tanár:Hova való a térkép?
Én:A kukába
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
olyan sötét vagy hogy világít a kezedben a zseblámba <#hehe>#hehe><#idiota>#idiota>
practitioner of the forbidden arts of death
-Wie geth's (Hogy érzed magad)?
Erre a lány: -Mit auto.
A tanulság az hogy igy is megkapta az áhitatott érettségit.<#falbav>#falbav><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
(4 év gimi, +fõsulik)
- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.