4879
-------------------------------
-
SpoCho #3796 Elmentem haveromékhoz. Elkezdi az anyja... kérek-e madártejfölt.. mondom mit??? erre ő: hát madártejfölt... mondom az milyen... és kivett a hűtőből egy nagy tál madártejet.... mikor megláttam elkezdtem szakadni a röhögéstől.. XD XD utólag derült ki h Nyírségből jöttek, és egyszer itt kérdezték h kell itt mondani akkor azt a választ kapták hogy madártejföl:D
két napja ezen röhögünk haverjaimmal:D -
#3795 "Figyelem! Az alkohol hatására az gondolhatja, hogy ön láthatatlan!"
ezt pár haverommal már tudjuk is, sikerütl leinni magunkat úgy, hogy láthatatlanok voltunk :D -
#3794 -
#3793 -
#3792 Alkohol figyelmeztetés!
Az alkoholtartalmú italok címkéin a következő feliratokat kellene elhelyezni a cigarettás dobozok mintájára:
Figyelem! Az alkohol fogyasztásának hatására azt gondolhatja, hogy suttog, pedig ez nem biztos!
Figyelem! Az alkohol fogyasztása a legfőbb oka annak, hogy úgy táncol, mint egy idióta!
Figyelem! Az alkohol fogyasztása okozhatja, hogy a barátait állandóan biztosítani próbálja a ragaszkodásáról!
Figyelem! Az alkohol hatasára azt gondolhatja: tud énekelni!
Figyelem! Az alkohol fogyasztása elhiteti önnel, hogy az exbarátja/barátnője majd meghal az ön telefonhívásáért hajnali háromkor!
Figyelem! Az alkohol hatására azt gondolhatja, hogy értelmes társalgásba tud bocsátkozni az ellenkező nem bármelyik tagjával!
Figyelem! Az alkohol hatására gondolhatja, hogy önnek misztikus kung-fu tudása van, aminek következtében jól elláthatja mások baját!
Figyelem! Az alkohol hatására reggel az ágyban, másik oldalára fordulva valami nagyon ijesztőt láthat!
Figyelem! Az alkohol hatására az az illúziója lehet, hogy ön okosabb, ügyesebb és sokkal szebb is bármely más embernél!
Figyelem! Az alkohol hatására az gondolhatja, hogy ön láthatatlan!
Figyelem! Az alkohol hatására azt gondolhatja, hogy az emberek önnel együtt nevetnek!
Figyelem! Az alkohol hatására törés keletkezhet a tér-idő kontinuumban, minek hatására az idő szó szerint eltűnik!
Figyelem! Nőknek! Az alkohol terhességet okozhat! -
#3791 Paqito -
#3790 Prohardverről:
A helyes táplálkozás mindenütt visszaköszön. Újságok, reklámok, magazinok, szórólapok, és még ki tudja milyen eszközökön keresztül bombáznak minket az okosságokkal. Íme egy kis tömény esszencia a helyes táplálkozásról!
Vigyázat, NAGYON JÓ!!!
Kérdés: Egyek kevesebb húst, és több zöldséget, gyümölcsöt?
Válasz: Meg kell értenie a logisztikát. Mit eszik a tehén? Szénát és kukoricát. És mik ezek? Zöldségek. Igy a steak nem más, mint egy nagyon effektív mechanizmus arra, hogy zöldségek kerüljenek a szervezetbe. Gabonafélékre van szüksége? Egyen csirkét. A marhahús kitűnő forrása a mezei fűnek. És egy sertésszeletben megtalálható a javasolt napi zöldségmennyiség 100%-a.
K: Csökkentsem az alkoholfogyasztásomat?
V: Dehogyis. A bor gyümölcsből készül.
A brandy az desztillált bor, ami azt jelenti, hogy kivonják belőle a vizet, így még töményebb formában juthatunk gyümölcshöz. A sör pedig gabonából készül.
K: Hogyan számitjuk ki a testzsír-százalékot?
V: Nos, ha egy teste van, és zsíros, akkor 1:1 Ha két teste van és zsíros, akkor 2:1 és így tovább....
K: Mik az előnyei a rendszeres testedzésnek?
V: Egy előnye sincs. Az én filozófiám: Az a jó, ha nincs fájdalom!
K: Az olajban sült ételek károsak?
V: NEM FIGYEL RÁM!!!
.... Manapság növényi olajban szoktak sütni. Hogy lehetne az káros, hogy még több zöldséghez jutunk ezáltal?
K: Felülésekkel meg lehet szabadulnunk az úszógumitól?
V: Biztos, hogy nem! Amikor igénybevesz egy izmot, az nagyobb lesz. Akkor kell felüléseket csinálnia, ha nagyobb hasat akar!
K: A csokoládé káros?
V: Megőrült?
HELLO
Kakaóbab! Az is zöldség!!!
K: Az úszástól jó alakja lesz az embernek?
A: Ha az úszás jót tesz az alaknak, akkor magyarázza meg nekem a bálnákat.
K: Fontos, hogy az ember formába hozza magát?
V: Hé! A "kerek" is egy forma!
Remélem, ezzel tisztáztuk az összes étkezéssel és testedzéssel kapcsolatos félreértéseket.
És ne felejtse el:
Az élet NE egy sír felé vezető biztonságos út legyen, hanem bukfencezzünk végig egy üveg borral az egyik kézben, egy csokival a másik kézben, és közben ordítsuk: Micsoda buli volt!!!
ÉS......
Azoknak, akik állandóan amiatt aggódnak, hogy mit egyenek, itt az összefüggés a táplálkozás és az egészség között. Megkönnyebbülés végre megtudni az igazat a sok téveszme olvasása után.
1. A japánok nagyon kevés zsírt fogyasztanak, és kevesebb náluk a szívinfarktus, mint a magyaroknál.
2. A mexikóiak nagyon zsírosan étkeznek, és kevesebb náluk a szívinfarktus, mint a magyaroknál.
3. A kínaiak nagyon kevés vörösbort fogyasztanak, és kevesebb náluk a szívinfarktus, mint a magyaroknál.
4. Az olaszok sok vörösbort isznak, és kevesebb náluk a szívinfarktus, mint a magyaroknál.
5. A németek sok sört isznak, sok kolbászt esznek, és kevesebb náluk a szívinfarktus, mint a magyaroknál.
Mi ebből a tanulság?
Egyél, igyál azt és annyit, amennyi jól esik. Amiatt fogsz meghalni, hogy magyarul beszélsz..........
"...a Jóakarat szétfröccsen a Butaság szökőkútján, kövér gyerekek gyűjtik a könnyeket egy vak koldus számára, aki egy falragaszt betűz remegő újjakkal: ez itt a pokol!" - Syrius
-
#3789 LOOOOOOOOOOOL -
SpoCho #3788 Édesanyám kb 2 perce bejön.. elkezdi.. tegyek porcicát a földieperre vagy úgy eszed ahogy lopkodtad??:D XD XD
-
#3787 haver:
James üzenete:
vacsora a barátnőddel:8000
James üzenete:
kondom:600
James üzenete:
barátnőd arca amikor benyit anyád:
James üzenete:
felbecsülhetetlen
James üzenete:
személyes tapasztalat -
#3786 LOL -
krisz940122 #3785 fejfájáscsillapító dobozán:
mellékhatások:álmosság, fejfájás stb. :D -
#3784 Az kemény :]
Laza egy edződ van -
#3783 XD -
SpoCho #3782 de nagy arc lehet az edző:D nekem azt mondta múltkor az edzőm edzőmeccsen mikor egy méreteset kapu mellé bólintottam, hogy: Fiam.. legközelebb ne zsírral zselézd a hajad, mert még a vetési varjú is elcsúszik rajta és akkor aztán még jézus is forog a kereszten!!! ezen a csapattal röhögtünk vagy 10 percet XD -
#3781 Tegnapi meccsen az ellenfél edzője:
'XY! Mindig lesen vagy! Számolj el a fejedben háromig, és csak utána indulj!' -
SpoCho #3780 ugyanez a haver:
Van ilyen bicikli, csak te erről már leszálltál!!:D ezen vagy 10 percet röhögtem:D -
SpoCho #3779 Oda is mi linkeltük be.. pontosabban a haver, akivel ment a párbeszéd... csak valamelyik nap egy régi cd-men megtaláltam az ilyne okosságokat ahogy ki volt másolva, és eszembe jutott, h ide bedobom:D -
#3778 bash.hu-n olvastam ezt még régebben :P -
SpoCho #3777 párbeszéd haver meg köztem:
haver(h)
én(é)
é: Hallottad már Dézsa új számát?
h: Az Zséda, te hülye!
é: Ja, tényleg!!:D
h: LoL -
#3776 xD -
#3775 "Igazán büszke vagyok a szerénységemre..." xD -
#3774 "Kevered a szezont a faszommal..." -
#3773 lol -
#3772 "Kedves Télapó! Szeretnék kérni egy másolatot a rossz kislányok listáról!" -
#3771 na milesz kértél tanácsot? -.- -
#3770 namilesz
-
#3769 logikai umbukfenc következtében lehetőség nyílt a beszólás tartalmának megkérdőjelezésére -.- de ezt nem vesszük komolyan -.- de tényleg -.- -
#3768 LOL vazze, ezen vitatkoztok? :D -
#3767 épp ezért mondtam, akiről orvostanilag megállapítják hogy nincs tovább, azok nyugodtan megfelelnek neked, és még beszélni is tudnak egy ideig ha szerencséd van -.- -
#3766 meghalni biztos jó nem volt aki visszajött volna... -
#3765 ezt kérlek szépen könnyen (?) meg lehet tenni. Ugyanis olyan öngyilkost kell megkérdezned (ki tudja hogyan keveredve oda), aki biztosan már csak egy ideig marad életben, például azonnal ható mérget vett be, illetve leugrott egy magas helyről és már megállapították hogy nem lehet rajta segíteni, ekkor te odarohansz és amíg még beszélni tud, addig tied a pálya -.- -
#3764 Öngyilkossági ügyekben csak olyanoktól fogadok el tanácsot, akinek már sikerült. -
#3763 Tomi üzenete:
mint ma valszamon. a tanar kerdezi a gyereket. mondja nevnapja van. erre mondja: akkor ma biztos iszol. mellette ullo mondja, h szulinapom van, erre beszol, h akkor ma nagyon bebaszunk. -
#3762 A brit közszolgálati műsorszolgáltató, vagyis a BBC honlapjának sportszerkesztői rendszeresen közzé teszik a hét legjobb beszólásait, amelyek a szigetország sportéletében hangzanak el. Ezek lehetnek akár sportolók nem mindennapi nyilatkozatai, akár televíziós kollégák félresikerült mondatai, mindenesetre egy dolog közös bennük: nem lehet nem mosolyogni rajtuk. A lista szubjektív, helyenként ironikus, ezt kéretik figyelembe venni!
„Ha arra kérnek, zárjam ki a lehetőségét annak, hogy valaha a Manchester United menedzsere legyek... Nos, nem tehetem. Különleges kluboknak különleges menedzserek kellenek, szóval elméletben működhet” – a különleges és szerény José Mourinho.
„Igen, a Manchester United a legjobb angol klub, de azt látják, hogy mennyivel lett jobb a Premier League, mióta eljöttem? Ha angol élcsapattal dolgozhatnék, egészen biztos, hogy szorosabb lenne az élmezőny” – Mourinho ismét. Írtuk már, hogy szerény?
„Európa egyik legjobb belföldi csapata ellen lépünk pályára” – Chris Coleman a Chelsea-ről, a meccs előtt. Ezt talán ő sem érti.
„Meglepett, hogy a legjobb csapattal álltak fel ellenünk. Csalódtam bennük” – a Coventry menedzsere, Chris Coleman, miután csapatát a legjobbjaival felálló Chelsea kiejtette az FA-kupából. Alávaló pofátlanság.
„Sz...rul fociztok” – Cristiano Ronaldo vitaindító megjegyzése a Newcastle Unitedben szereplő Steve Taylor felé.
„Hát, Te meg csúnya vagy” – Taylor válasza, miután ölre ment az MU és a Newcastle játékosa a szünetben. Tiszta óvoda.
„Ha mindig így játszunk, nem hiszem, hogy valaha is úgy éreznénk magunkat, hogy egy gólnál nagyobb verést kapjunk” – a skót Inverness középpályása. David Proctor. Mi tagadás, elég optimista egy pesszimista.
„Ha valaki azt mondja a meccs előtt, hogy nyerünk, annak azt válaszoltam volna, hogy túlságosan sok gint ivott” – Terry Butcher, az Inverness edzője, miután csapata óriási meglepetésre 1–0-ra megverte a Rangerst. Proctor inverz.
„Ha nem lősz gólt, nem nyerhetsz” – mondta Paulo Sousa, a QPR menedzsere. Novemberben nevezték ki, és a jelek szerint hamar beletanult a futball nemzetközi halandzsa- és közhelyszótárába.
„Öt ok miatt nem védheti meg az idén világbajnoki címét: a két Ferrari, a két BMW, Fernando Alonso és Sebastian Vettel miatt” – Murray Walker, a Formula–1 szakértője. Majdnem talált.
„A menedzser azt mondta, ha így folytatom a csapatnál, a szurkolók a végén még elneveznek egy szektort rólam. Ennek örülök, csak sajnos a Molineux Stadionban nincs elég nagy szektor” – a Wolverhampton csatára, akinek igaza van. A neve: Sylvain Ebanks-Blake.
„Nem védekeztünk megfelelően, amit az eredmény is mutat” – a Hét nyilvánvalósága-díj nyertese, Gary Waddock, az Aldershot menedzsere, miután csapata 5–0-ra kikapott a Bradfordtól.
„Az Aston Villa kapujában Brad Pitt” – ismeretlen orosz kommentátor a Villa–Stoke meccs előtt. Ez egy amolyan botnyelvés volt.
„A Liverpool négy négy egyes felállásban játszik” – Trevor Francis a Liverpool–Sunderland bajnoki alatt. Egyáltalán, mi bajuk a számukkal?
(nemzetisport.hu) -
#3761 James üzenete:
suli fórum
James üzenete:
beleírtam hogy
James üzenete:
T.O.-s néniknek küldöm a következő idézetet Albert Einstein-től:
"Én mindenkivel egyformán beszélek, a szemetessel ugyanúgy, mint az egyetem elnökével." -
SpoCho #3760 Héjjj Sül!!! azon gondolkodtam, hogy feléred már ésszel, hogy téged mindenki körberöhög?? Meg a világ szerencsétlenségének tart???
Mellesleg, mára hány életévet hagytál magad mögött??:D Nineteen ages??:D
Ne haragudj, ez nem piszkálás lenne, pusztán kiváncsiság...Nagyon kiváncsi lennék, és kérlek priviben válaszolj, hogy rájöttél-e már, hogy mi az oka annak, hogy mindenki egy bigsitnek tart???
Üdvözletem: SpoCho -
SpoCho #3759 Totya Beszólásai meg!.... nem tanyasiak...Hihetetlen idiótaságok, amik kurva jól hangzanak!!! Természetesen, Totya mellett, vannak még olyan beszólók, és aranyköpők akik hozzászólásain, hihetetlen nagyokat lehet röhögni, de Totya "megszólalásai" egyediek!!! Ezért ő a Legjobb! (ez megint csak szerintem van így, nekem Totya megszólalásai tetszenek a legjobban, mert én is hasonló "idióta"/És ez a dicsérő formája a szónak/vagyok, csak nekem ennyi elmebetegség nem jut eszembe.)
TOTYA!! CSAK ÍGY TOVÁBB!!! -
SpoCho #3758 Figyelj Sünike!!!!! Ez nem beszólás a részemről, még ha te annak is vetted! ez szimplán egy vélemény, valamint egy tényközlés!!!
Anyádéknak meg úgy szólogatsz be, ahogy akarsz...
Engem jó lenne, ha kihagynál az "okosságaidból" köszi!!! -
#3757 Ezen mit kell érteni? Olyan tipikus tanyasi beszólások amin kocsmában két sör között röhögnek az őstermelők.
Ha igazi aranyköpések, beszólások kellenek akkor ---> bash.hu