WarCraft III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inkabb nem aludnek😊))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"A Blizzard az elmúlt napokban/hetekben kőkeményen betámadta a "Bnet D" projektet. Ez egy olyan progi volt, amely képes volt emulálni a Battle Net servereket, amelyek ugye a Blizzard lelkét képezik. A szoftver segítségével a másolt cd-k és a pl. a Warcraft 3 bétájának tulajdonosai is nyomulhattak. Mindennek lett most vége."
Miért lenne vége? Még ugyanúgy játszunk 😊
Hisz nékem is ez van(woodoo3 3000 tv out,Evilking)
Úgy egyébként mindenkinek kössz a tanácsokat, siker!
.Hogy kell felmenni a magyarszki szerverre?

All Your Babes Are Belong To Us
Yotozo: ha cdkey kihagyassal teted fel, akkor reinstall cdkeyel, ha pedig hivatalos bnetre probaltal csatlakozni, akkor javaslom hogy nezd meg a magyar szervert www.warcraft3.huban.
Emberek is rulez, ok az atlagos megszokott faj... en szeretem oket, kiegyensulyozottak.
caddie
Ha cdkey nélkül tedd fel újra és menni fog.
Lourker

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Human : nah ezek nem sok uj dolgot adnak ugyanaz csak csomo uj csel😊
Undead : az unded Alias Prostos . a Normal paraszt odamegyen a banyahoz es nem visz a aranyat a foepulethez hanem odalithacc 5 ot es magiaval odateleportajak a bazishoz. majd a normalis katona az megyen fat vagni es harcolhat is.
NightElf : ezek alias Terran. a foob epuleteket mozgatni lehet. eszemeltelen hogy a foempulet egy fa amit ha egy banya moge alitunk akkor rafuzi magat gyokereivel es kiszovja az aranyat.
orc nem tudom meg😊))
De eszmeletlen! mennyi mindent lehet benen csinalni! es a gragika vaz! ha szedulok le!
Jatekban van ejszaka es nappal. ejszaka a kulombozo erdei szornyek alsznaka! A NightElfek ha ejszaka van lathatatlanok lesznek ha alanak.
Ez valami csucs...
Nem vettem baszogatasnak ;> - de egybknt mestre #warcraft3.hu irc csatorna (ircnet) - ne msg-zuk forumot szet ;>
caddie
Broodot én lanon játszottam csak és war2-is elég sokat játszottam lanon.
De War3-ból az volt a második játékom, de vmi iszonyat lassú pedi azt hiszem jó driver van a Grf2 Mxhez is akkor biztos a proci túl gyenge
Lourker
caddie
meg 192 ram
És így minden lowra véve is k lassú nagy csaták közben.
Cad amúgy azthittem te jobban játszol
De az a két gyerek nem volt semmi akikkel játszottunk jól kenték
Lourker
caddie
Lourker
Akkor majd lökd be ide a linket hozzá ha megtalálod. Bár az a fura, hogy hivatalosan még tuti nem jött ki. Legalábbis az Offical HP-n szó sincs új pecsről..
Amúgy tényleg elég jó a game.
Engem az zavar hogy a szimpla egységek nem lépnek szintet(mint pl. a Ta:kingdomsban vagy a warlords B.cryban na meg az hogy nálam sajna k lassú nagy csatáknál....😞()
Lourker
caddie
caddie
Single player crack ami a warcraft3.hu-n van
,működik?