6256
-
#2208 Mi meg leszarjuk őket és játszunk a WF serveren:) Itteni idő szerint 19:30 kor indul a stress teszt 200 emberrel. Ha minden oké mehet fel mindenki. -
#2207 Van olyan magyar aki beta teszter lett?
Nem hiszem
Megint egy csomó amerikai hülyegyerek kapott cd-keyt, mer ők hozzák a zsetont. Minket meg leszarnak... -
#2205 helyzet ? -
#2204 ok since we are all wondering
time for an good old announcement
the whats been done, and whats there to do one type
ok first of all
Blizzard released patch 301 on battle.net
A standalone updater of that was created, but since blizzard hasn't issued any standalone updaters on warcraft 3 XP itself a small error was there namely for people with dual installs
for that a 2nd version was put out, both available on GTX
on the loader side, we updated to version 301
The server has also been updated, and of this moment supports custom games fully and play game fully
We are ironing out bugs and working on the new features
In the initial release clan support will NOT be included yet
Of course it will follow later.
Later today we will make the final announcement on how things will be and it will be important for both pvpgn and wf users
There are no ETA's, you can rest assured its all being worked on
http://www.gtx.com/w3xp301_v2.exe.download Ez a v2-es 3.01-es patch akkor kell ha dual install van. -
#2203 hát basszák meg mert ne legyen több idö :)
legyen minden kész most -
#2202 Van uj peccs mar a betahoz ,de server meg mindig nincs sot most azt rebesgetik a warforgon, hogy egybol olyan server es loader lesz ami mar az uj peccsel megy egyutt, szoval az meg tobb ido. -
#2200 http://skull.gamersrus.com/beta.htm
ide van cucc erösen -
#2199 http://www.battle.net/war3/basics/armorandweapontypes.shtml az uj sebzésrendszer. A magic damage 200%-ot üt a normal armorra! Cserébe 150%-ot kap a piercingtöl a magic armor:) -
#2198 jaja
bazz legyen már srver mindjárt sírok :((( -
#2197 ezek a sokadik kattintatosak? -
#2196 aham ok :) -
#2195 Panderan piálos hero: Fresh cool ale here :)))
a rohadt élet beszarok fosok pisálok dragon hawknak rohadt jo szövege van: (felhívom kedves olvasóink figyelmét, hogy megpróbálok hangokat utánozni irással)
(ordítás) Drop the villager... drop it DROP IT! ...... (puff) :P
Spellbreaker: elloptam a drágaságod :)))))
na nem lövök le minden poént van még ezer és jobbak is :)
spirit hangja nagyon király télleg, igazán gyomorból jön :)
áá beszarás batridernek van legjobb szövege eddig.... aki látott régi részt a BATMAN-ből ( ne a filmre gondolj annál sokkal régebbi sorozatra), az össze fogja magát szarni :)
nem lehet kibírni crypt lordnak is van két olyan beszólása hogy a földön fkeszem utána :DD -
#2194 mármint nem ugy értettem. eleve ugye volt a barnus a betaval. aztan jott a kani nyaron. ott nagyon sok joarc volt. aztan sulikezdesre, meg a modem megszunesere kihaltak. aztan nehanyan atmentek bnetre. ez a 3 pont volt.
nekem a wc3 beta nagyon nem jott be, furcsa volt az sc-hez kepest. bar azert jartam ott is:) bar onnan nem sok ember maradt meg. twl es a wm. ennyi... -
#2193 húú ez a megfogalmazás érdekesre sikeredett, de a blizz hibája mert elcseszték spiritet -
#2192 lol őskanis társaság.......
messze van az az őstől a barnsuhoz képest kani az gyerekcipőben jár, barnusosok meg máár mindjárt kihalnak :)
FELHÁBORÍTÓ hogy nem szeded a gyapotot, de nem baj mert ezért elmdonom lbizznek, hogy ujabban paprikaárús lettél, és megint banolnak...
inkább azzal foglalkozz, hogy mi a helyzet serverrel, és megyek meghallgatom énis azért hangját :)
de nem mondhatod hogy ahogy villog a spirit lilából feketébe az nem ocsmány... -
#2191 Davidus bazz hanyas szinten vagy most?
legutobb 21-esen voltal...
asszem kiraly lesz, mert osszefog gyulni az oskanis tarsasag, es megint kiralysag lsez mint regen -
#2190 Felháborító hogy ebbe a fórumba már négerek is írhatnak. A spirit of vengeance meg királyul néz ki és a hangja is baba:) Server még nincs. -
#2189 háhá végre jo lett az avatarom tök sokat szenvedtem vele photoshopban mire sikerült beállitanom ogy ne 35Kbyteos legyen a kép :P
küldeni kéne már server címet öregek, ez nem lesz így jó.......
jó ez a RANDOMIZÁLT cdkey osztás blizztől :)
érdekes hogy az IN clanból, ezen kívül az összes gosu meg még néhány szerencsés kapott kulcsot...
persze nekem nem adnak, pedig mit ér egy láma tillerman vélemény, nekem első az lenne hogy spiritet cserélni dragonnal....
ááh sit elfelejtettem mit akartam mondani még
talán ezt hogy: dav nem csoda, hogy csípi spiritet hisz nem neki lesz a fő untija, ő úgyis ősork, majd a virul a fejének ahogy big bad voodoo, meg tauren kaszter bejáccik -
#2188 ez azért van mert dav egy überes láma én meg nem, és ha majd látod hogy néz ki......, mondjuk láttam egy másik képet ott picit jobb volt, de egyetlen egy dolog ami igazán zavar,hogy villog, és ez az ami ocsmánnyá teszi:P
ja és remélem hogy módosítja blizz.....ajánlom nekik :D
ha nem akkor balhé lesz -
#2187 Ez beta siman lehet meg unitokat modositani nem csak a statisztikajukat hanem a kulsot is ilyen volt pl az eredti betaban a miltia ami eloszor tok mashogy nezett ki.
En meg nem lattam az uj unitokat (nem akarom megnezni oket csak "akcio kozeben":), de erdekes hogy dav csipi a spirit of veg-et lynx meg nem...izlesek pofonok:) -
#2183 Q1-What's the current status of Warforge?
Currently the loader is finished and the team is working on the Server. Both the encryption and the custom game feature is finished but due some new features in the expansion like clans for example, the packet structure needs to be examined and adjusted before the server goes live.
Q2-Is there an ETA (Estimated Time of Arrival)?
No, like stated earlier; there is no ETA. Just wait and relax, they are making great progress.
Q3-Will Warforge support single player?
No, warforge will not support single player. Even if they would, the code isn't present in the beta version.
Q4-Will Warforge support LAN (Local Area Network) play?
No, warforge will not support lan play. See Q3 why this ain't possible.
Q5-Will the server software be released to public?
No, however you will be able to connect to their server using a loader.
Q6-What will I require in order to play on Warforge?
You will need the war3x beta installed + updated to version 3.00 (ftp://war3x:[email protected]:2003), have a loader (not released yet), and the server address (not released yet). The first server will probably only support custom games while extra features will be added later on.
Q7-My beta-key doesn't work, what to do?
You'll need a valid key (=beta invitation) in order to download any patch/update through Blizzard's Battle.Net. I suggest you download the patch yourself from the FTP mentioned at Q6 and continue from there.
Q8-How do I install the beta in preparation for Warforge
I suggest you either download the Instructions.txt from my FTP or visit Skull's or f00zy's site which features good guidelines for installation help.
-
#2182 nincs mert ugyis bezárná a blizzard 2 perc alatt:) -
#2181 es gondolom ha nem valasztottak ki akkor nem jatszhatok frozen thronet a bneten:(
es a warforgosoknak van vmi honlpjuk ilyesmi? -
#2180 Meg még vagy 1 millio ember:) Kiváncsi vagyok mit szól a server a rohamhoz:) -
#2179 Ok! Most már minden világos!
Alig várom, hogy kipróbálhassam! :) -
#2178 Már csak a loadert kell majd letöltened. -
#2177 Most van az a pillanat, hogyha még egyet kérdezek végleg elfogy a türelmed! :)
Azért még megkérdem!...
Ha ezen a fájlon nyomok majd otthon egy enter-t akkor bnetre sem kell felkapcsolódni, ugye? Feltelepíti magát és majd (ha készen lesz) a warforge-on nyomulhatok. Csak azért, mert otthon csak analog modemem van jó volna, ha nem kéne semmit sem tölteni. -
#2176 ja -
#2175 Ezt a fájlt töltené a bnetről?
W3X Patch 3.00.exe
Ez 65MB-os. -
#2174 Csak a warforge-on tudsz TFT-t játszani ha nincs eredeti CD kulcsod.
-
#2173 Akinek nincs meg az eredeti war 3 annak ez is kell: http://skull.gamersrus.com/beta/war3xp-300-virtualcrack.rar -
#2172 Hú!!! Remélem sikerül összehozni a szervert!
Ha viszont a bneten keresztül rakom fel a betat, akkor mind a battlenet és mind warforge-s szerveren tudok majd játszani, ugye?
És hol van ez a BnGatewayEditor. Ez nem a War3Gate.exe?
-
#2171 1: letöltitek a 7 megás exe-t akár a blizzard ftp-röl vagy bárhonnan.
2:exe elindít cd key beír:AUNVOB-GIDX-XVKDMQ-4KSX-JL0YTT
3:Semmi varázslat csak elindítod a war3-at és csatlakozol a b.net-re. Letölt egy 80 mega körüli peccset. Vagy leszedhetitek innen(igy gyorsabb):http://skull.gamersrus.com/beta/War3Gate.exe
4:Várunk a serverre mint a messiásra:)
Aki meg akarja nézni az uj unitokat 3d-be az nevezze át a war3x.mpq-t war3patch.mpq-ra és inditsa el az editort.
-
#2168 Davidus, akkor Te is felvilágosíthatnál! :) -
#2167 A server 90%-ig kész de valami még nem stimmel vele. Annyit írt a warforge-os csávó hogy csinálják 1000L. -
#2166 ja a 2151-es üzenetben adta meg... -
#2165 Davidus a 2143-ban megadott egy linket. Itt van egy olyan ftp megadva, ahonnan le lehet tölteni a fájlokat együtt. 'installer + battlenetes letöltögetés' nélkül. Ez nem jó? Vagy ez csak arra jó, hogy "házi szeveren" játszunk? A battlenetes update-nél pedig a battleneten tudnánk játszani?
Jó értetlen vagyok mi? :) -
#2163 Gothic: Azt hiszed mi nem jelentkeztunk a betara:) De elvileg szerda a vegso hatarido addig kaphatsz emailt, de en mar nem nagyon remenykedek mert rengetegen megkaptak mar...de a remeny hal meg utoljara:D
Ja az update 2 lepesben zajlik:
1.az installer leszed egy keves cuccot (nemtom pontosan mennyit de nem sokat az gyorsan megvan)
2.aztan elinditod wc3-at ami mara a beta lesz es gateway us east vagy west aztan leszedi az updatet ami 60-100 mega korulo es kesz is. Az a szep az egeszben hogy mivel eredeti wc3-ad van (legalabbis nagyon remelem:) nem kell crack meg semmi hozza.
Ja es ha bannolnak akkor mi van, max egy honapra ez erdeti gamet bannoljak, de en ugyse akarok azzal jaccani (addig biztos nem amig nem lesz peccs), de nem fognak mert mas cd-keyel szeded le a cuccot.
ps: Ha felmegy a beta az eredeti gameval mar nem tudsz jaccani ujra fel kell rakni mas helyre es akkor lesz egy betad meg egy eredeti wc3-ad. -
#2162 Pár óra és lehet menni a serverre:) -
#2161 80 körül