WarCraft III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
128 mega... hmm kb masfel eve igencsak kevesnek szamit.
es mint irtak is ez BETA tele hibakkal, és optimalizacio hinnyal, de mar most megmondom hogy a veglegeshez a 600 as proci tuti kell majd.
Vajon nem adnak ki hamarosan valami uj Multi Mapeket?😊))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Bali az ellennek miert volt tobb egysege "ugyna olyan jo" - nyilvan ha tobb volt akkor megvert, de annak hogy neki tobb volt neked kevesebb valami oka van!
War3ba is lesz idojaras, csak multiba nemsok ertelme lenne (eso, ho stb). Legalbbis beta multiba semmikeppen. Es hogy sokkal szebb lene, vagy hogy szebb lenne nemtom...
caddie
caddie
1. Sokat sc-ztem. Hiába vannak jó embereid, ha a másik ugyan olyan jókkal jön, de sokkal. Az sc-ben a mennyiség számít, csak a lamák ellen nem.
2. Nekem ne mondjátok, hogy milyen jó a war3, mert amíg nem tudom úgy elindítani a gépemen a war3-at, hogy ne akadjon, akkor mi a francra megyek azzal, hogy milyen jó, mikor a br 2x annyi efektel fut gyönyörűen (és ott meg van időjárás a war3 napszakaihoz képest).
A war3 lama játék, egészen addig, amíg meg nem tudják csinálni, hogy egy gef2-vel felszerelt gépen fusson, mert az a 450-es proci és a 128mb memó nem olyan kevés.
ezekszerint ti tenyleg keveset sc z tetek...

caddie
Szerintem ez nem körülményes.
BR-be az a jó, hogy a blizzardos stratokkal ellentétben nem az embereid mennyisége, hanem a minősége számít.
A War3-ban hogy kell a kamerát mozgatni?
caddie
fucko: nekem is eza problemam, van memoria bug is a jatekba, meg egybknt is eleg lassu motor... majd meg optimalizalni fogjak, szal ne felj!
Ziron, kosz 😊 - de ez csak egy egydelelottos gyors szuksegdesign volt 😊.
tuner mar megy a cuccos, el volt cseszve leirasba link.
Colwyn: mar lassan 1 hete attertunk a barnus.hu -ra... nezz el neha a www.warcraft3.hu -ra.
caddie

HELP!!!
Honnét tudom leszedni az iso-t???? Még ma!!!
Levélben válaszoljatok [email protected]
THXXX!!!
Ha letöltöm a betát, nem muszáj cd-re írni, ugye? És így neten is tudok jáccani, ugye?

caddie
Meg veletlenul se lehet a ket jatekot hasonlitani! Hogy mered szegyeld magad!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A Battle Realms bekem jobban tetszik.
kiderült, hogy a k6-2-m volt a probléma, már megy a War3.
De nem elég gyorsan. Mindent minimumra raktam, de így is akad és lassú, pedig csak szingül pléjerben próbáltam ki 😞
nem elég megírni?
A Patcher ki is írja, hogy hópfuli pecsed.
Akkor lehet, hogy az iso-t töltöttem le szarul (bár akkor a rar csak jelzett volna valami crc errort), vagy valami más windózos fájlal van probléma.
Kár, hogy senki sem tudott segíteni.
Lourker
War3 install >> 1.03 hivatalos patch >> war3patcher (multigamehez) - ez a sorrend!
Fileok es reszletes info tovabbra is www.warcraft3.hu
Koszi Bali a Vbasic linket!
Mester igy igaz, de ezzen meg optimalizalas lesz rendesen, meg most van valami memoria bug, hogy ha megpillantod ellen bazisat, akkor szetszaggatja magat geped 😊.
caddie
Lourker
Ha felrakom rá a pecset + a cracket, de nem indul el.
Először illegal operation-t csinál a war3.exe, aztán kiírja hogy Couldn't open GameAE.dll.
Mit szúrtam el vagy mi van?
Ha az eredeti GameAE.dll-t visszamásolom, akkor megy.
Erről van szó?
FTP-t nemtudok, nezzelodj vissza forumba ill. warcraft3.hu forumaba.
1.04-rol semmi hir... ha lesz akkor is varjatok meg cracket, mert kulonben egyedul fogtok jatszani 😊
caddie