WarCraft III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igy van, 450 proci mar eleg kicsi mit mondjak, ma mar 20 ert kapsz 1 ghz cel2-t! Ram is eleg keves, mert par honapja meg 10ert vettem 256-t! - szal akkor kellet volna veszegetni rammot, procit meg most is le7.
Bali az ellennek miert volt tobb egysege "ugyna olyan jo" - nyilvan ha tobb volt akkor megvert, de annak hogy neki tobb volt neked kevesebb valami oka van!
War3ba is lesz idojaras, csak multiba nemsok ertelme lenne (eso, ho stb). Legalbbis beta multiba semmikeppen. Es hogy sokkal szebb lene, vagy hogy szebb lenne nemtom...
Bali az ellennek miert volt tobb egysege "ugyna olyan jo" - nyilvan ha tobb volt akkor megvert, de annak hogy neki tobb volt neked kevesebb valami oka van!
War3ba is lesz idojaras, csak multiba nemsok ertelme lenne (eso, ho stb). Legalbbis beta multiba semmikeppen. Es hogy sokkal szebb lene, vagy hogy szebb lenne nemtom...
caddie
Egybknt erdekes, hogy sokan alazzak embereket, pedig sztem meg kene neznetek pl paladin feltamasztas fovarazslatat, vagy a lovagokat 😊 - nem akarmik az tuti!
caddie
2 dolog.
1. Sokat sc-ztem. Hiába vannak jó embereid, ha a másik ugyan olyan jókkal jön, de sokkal. Az sc-ben a mennyiség számít, csak a lamák ellen nem.
2. Nekem ne mondjátok, hogy milyen jó a war3, mert amíg nem tudom úgy elindítani a gépemen a war3-at, hogy ne akadjon, akkor mi a francra megyek azzal, hogy milyen jó, mikor a br 2x annyi efektel fut gyönyörűen (és ott meg van időjárás a war3 napszakaihoz képest).
A war3 lama játék, egészen addig, amíg meg nem tudják csinálni, hogy egy gef2-vel felszerelt gépen fusson, mert az a 450-es proci és a 128mb memó nem olyan kevés.
1. Sokat sc-ztem. Hiába vannak jó embereid, ha a másik ugyan olyan jókkal jön, de sokkal. Az sc-ben a mennyiség számít, csak a lamák ellen nem.
2. Nekem ne mondjátok, hogy milyen jó a war3, mert amíg nem tudom úgy elindítani a gépemen a war3-at, hogy ne akadjon, akkor mi a francra megyek azzal, hogy milyen jó, mikor a br 2x annyi efektel fut gyönyörűen (és ott meg van időjárás a war3 napszakaihoz képest).
A war3 lama játék, egészen addig, amíg meg nem tudják csinálni, hogy egy gef2-vel felszerelt gépen fusson, mert az a 450-es proci és a 128mb memó nem olyan kevés.
na ezt erösen megkerdöjeleznem...
ezekszerint ti tenyleg keveset sc z tetek...
ezekszerint ti tenyleg keveset sc z tetek...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
BaliHB az üzeneteid alapján igen keveset Starcraftoztál és Warcraftoztál bármelyik epizóddal.SC-ben 20 emberedet vagy 20 másodat aláznám 2-3 egységgel.De a Warcraft3-ban is valami ilyesmi történne könnyen.Akkor mit írnál?Hogy nem a mennyiség számít?mert igaz lenne,tényleg nem az számít!
Törölt felhasználó
nah letöltöttem, de addig inkább el se indítom, amíg nincs meg minden pecs hozzá (+bnet emu vagy mi), valaki linkelje mán lécci be ide mindent, ami kell hozzá. nagyon thx 

BAli: hogy mondhatesz ilyet hogy mennyiseg war3-ban??? - ahol kiscsoportokkal kozlekedik az ember, es nagyon is fontos a csapat osszeallitas... akarcsak SC-ben. Jatszottal te egyaltalan veluk?
caddie
http://www.supergamez.hu/kep/2002_01/battle_realms_bemutato_08.JPG
Szerintem ez nem körülményes.
BR-be az a jó, hogy a blizzardos stratokkal ellentétben nem az embereid mennyisége, hanem a minősége számít.
A War3-ban hogy kell a kamerát mozgatni?
Szerintem ez nem körülményes.
BR-be az a jó, hogy a blizzardos stratokkal ellentétben nem az embereid mennyisége, hanem a minősége számít.
A War3-ban hogy kell a kamerát mozgatni?
Törölt felhasználó
thx
laikus: nem kell kiirnod cd.re - ha felraktad installt, onnantol kezdve nem kell egyaltalan se cd- se install konytar.
caddie
WarCraft3.hu foruman ott van letoltesi hely... nezz el oda.
fucko: nekem is eza problemam, van memoria bug is a jatekba, meg egybknt is eleg lassu motor... majd meg optimalizalni fogjak, szal ne felj!
Ziron, kosz 😊 - de ez csak egy egydelelottos gyors szuksegdesign volt 😊.
tuner mar megy a cuccos, el volt cseszve leirasba link.
Colwyn: mar lassan 1 hete attertunk a barnus.hu -ra... nezz el neha a www.warcraft3.hu -ra.
fucko: nekem is eza problemam, van memoria bug is a jatekba, meg egybknt is eleg lassu motor... majd meg optimalizalni fogjak, szal ne felj!
Ziron, kosz 😊 - de ez csak egy egydelelottos gyors szuksegdesign volt 😊.
tuner mar megy a cuccos, el volt cseszve leirasba link.
Colwyn: mar lassan 1 hete attertunk a barnus.hu -ra... nezz el neha a www.warcraft3.hu -ra.
caddie
Nekem 900asom van geeforce mx400assal es egy csak 2szers agpt biro alaplappal,es kurvara docog a game a nagy csatakban akar minimum beallitasok mellett is,miert van ez?Pliz help vki
Melleslag=Mellesleg 😊
Rajta van a warcraft3.hu-n😊 Melleslag CAD jól nézz ki az új design 

Sziasztok!
HELP!!!
Honnét tudom leszedni az iso-t???? Még ma!!!
Levélben válaszoljatok [email protected]
THXXX!!!
HELP!!!
Honnét tudom leszedni az iso-t???? Még ma!!!
Levélben válaszoljatok [email protected]
THXXX!!!
jo jatek a BR is, de igazabol eselye4 sincs a war3 mellett 😊 viszont BR grafikaja és gépigénye lehetne mervado a blizzardnak is, mert mindekettöben jobb, csak az keves egy jo jatekhoz
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Törölt felhasználó
HELP!!!!!!!!!!!!!!
Ha letöltöm a betát, nem muszáj cd-re írni, ugye? És így neten is tudok jáccani, ugye?
Ha letöltöm a betát, nem muszáj cd-re írni, ugye? És így neten is tudok jáccani, ugye?

Bali ahogy irtad szaggat meg minden... igy nem le7 eldonteni. Tedd fel 800x600+ -ba, + full efektekkel es gyonyorkodj... en is jatszotam battle realmsal, de valahogy egyaltalan nem fogott meg... egysegeknek fejelsztese nem tetszett, hogy 5 helyen kellet treningeznem oket allandoan... de azert nem volt rosz, de WAr3-t nem hiszm hogy veri...
caddie
A Battle Relams? Te fijam mond huje vagy?😊)
Meg veletlenul se lehet a ket jatekot hasonlitani! Hogy mered szegyeld magad!
Meg veletlenul se lehet a ket jatekot hasonlitani! Hogy mered szegyeld magad!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Amennyit eddig láttam a játékból, hát...
A Battle Realms bekem jobban tetszik.
A Battle Realms bekem jobban tetszik.
😊
kiderült, hogy a k6-2-m volt a probléma, már megy a War3.
De nem elég gyorsan. Mindent minimumra raktam, de így is akad és lassú, pedig csak szingül pléjerben próbáltam ki 😞
kiderült, hogy a k6-2-m volt a probléma, már megy a War3.
De nem elég gyorsan. Mindent minimumra raktam, de így is akad és lassú, pedig csak szingül pléjerben próbáltam ki 😞
az iso-t ki kell tömöríteni?
nem elég megírni?
nem elég megírni?
A sorrend az jó.
A Patcher ki is írja, hogy hópfuli pecsed.
Akkor lehet, hogy az iso-t töltöttem le szarul (bár akkor a rar csak jelzett volna valami crc errort), vagy valami más windózos fájlal van probléma.
Kár, hogy senki sem tudott segíteni.
A Patcher ki is írja, hogy hópfuli pecsed.
Akkor lehet, hogy az iso-t töltöttem le szarul (bár akkor a rar csak jelzett volna valami crc errort), vagy valami más windózos fájlal van probléma.
Kár, hogy senki sem tudott segíteni.
Ahm mikor jelenik meg a vegleleges es hany CD lesz tudgya valaki?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Szerencsére lanon most volt alkalmam rendes gépen kipróbálni egy 8 emberes csata erejéig(a többbit sajna a saját gépemen játszottam amin a csatáknál megáll a játék😊), és nagyon élvezetes a játék és a fajok is kiegyensúlyozattak nagyjából ahogy látom.
Lourker
Bali, szerintem nem nem sorrndbe teted fel dolgokat leirom gyorsan:
War3 install >> 1.03 hivatalos patch >> war3patcher (multigamehez) - ez a sorrend!
Fileok es reszletes info tovabbra is www.warcraft3.hu
Koszi Bali a Vbasic linket!
Mester igy igaz, de ezzen meg optimalizalas lesz rendesen, meg most van valami memoria bug, hogy ha megpillantod ellen bazisat, akkor szetszaggatja magat geped 😊.
War3 install >> 1.03 hivatalos patch >> war3patcher (multigamehez) - ez a sorrend!
Fileok es reszletes info tovabbra is www.warcraft3.hu
Koszi Bali a Vbasic linket!
Mester igy igaz, de ezzen meg optimalizalas lesz rendesen, meg most van valami memoria bug, hogy ha megpillantod ellen bazisat, akkor szetszaggatja magat geped 😊.
caddie
Nekem is lassú és amúgy nagyon sok függ a procesortól 600 fölött kell lenned egyébként a csatáknál nagyon lassú még akkor is ha van egy jó video kártyád.
Lourker
Meg tudja valaki mondani, hogy mért nem megy a war3?
Ha felrakom rá a pecset + a cracket, de nem indul el.
Először illegal operation-t csinál a war3.exe, aztán kiírja hogy Couldn't open GameAE.dll.
Mit szúrtam el vagy mi van?
Ha az eredeti GameAE.dll-t visszamásolom, akkor megy.
Ha felrakom rá a pecset + a cracket, de nem indul el.
Először illegal operation-t csinál a war3.exe, aztán kiírja hogy Couldn't open GameAE.dll.
Mit szúrtam el vagy mi van?
Ha az eredeti GameAE.dll-t visszamásolom, akkor megy.
Az nekem is megvolt a Kazaaról 😊
Az legyen manr megoldva hogy ne fagyon a gama...
http://download.microsoft.com/download/vb60pro/Redist/sp5/WIN98Me/EN-US/vbrun60sp5.exe
Erről van szó?
Erről van szó?
Igaz, nem VBscript, hanem Visual Basic 6-s cuccos ;> alairom... kiteszem akkor a cuccost majd war3.hu-ra!
FTP-t nemtudok, nezzelodj vissza forumba ill. warcraft3.hu forumaba.
1.04-rol semmi hir... ha lesz akkor is varjatok meg cracket, mert kulonben egyedul fogtok jatszani 😊
FTP-t nemtudok, nezzelodj vissza forumba ill. warcraft3.hu forumaba.
1.04-rol semmi hir... ha lesz akkor is varjatok meg cracket, mert kulonben egyedul fogtok jatszani 😊
caddie
Gyertek ircre #warcraft3.hu 😊)
Ez mikor jelenik meg?
http://warcraft3.gamekapocs.hu/files/w3beta/ INNEN

Nálam Woodoo3 3000-en, 128mb ram-on,Cel 900-on vígan szalad

Milyen géped van? Nekem 600 athlon gef2. Egyébként alapból nekem sem akad csak akkor amikor nagy csaták vannak pl. 3-an csapunk össze!
Szedd le a daemont,jelöld ki neki az iso filét oszt onnan kiírhatod

ti mivel játszottok?mert,hogy nem azzal amivel én,az biztos.nézőpont teljesen jó,hibátlan.diafilm effektus?1280x1024,minden opció fullon.a játék nem,hogy nem akad meg,hanem meg sem sercen.
Nekem egy gondom van vele nehany nagyobb csatanal diafilm effektus lep eletbe ami eleg zavaró amikor eppen varazsolni probalsz mert ugyebar az eger is diafilm 😊) Egyebkent rulez a game. Ja és Undead rulez

nezopontot lehet allitani az eger gorgojevel ha nincs gorgod akkor probalgatni kell kombokat pl ctrl+fel shift+fel alt+le stb...
http://free.x3.hu/xtreamwt1/index.html

v3-v9x-1_06_00ez a jele és a www.driver.hu-ról való