6256
  • Aquli
    ne csusszon már le a topic héj!
  • Aquli
    Honnan toltsem le a cracket es a patchet a w3-hoz, mert kanirol nem jon. Ja es a 1.04-el lehet jatszani 1.05-os szerveren is ugyanugy?
  • Braveheart
    Nem lehet hogy nálad az AOK-nél be volt kapcsolva az all tech? Mert akkor mindenki építhet mindent, tök mind1, kivel vagy...
  • Aquli
    a hibakban igazad van, de nekem a single resze egy kellemes jateknak jo volt, ennel nem tobb, multizni, foleg komolyan meg nem kezdenek el vele.
    A w3 problemara senki sem tud megoldast?
  • gothic1
    Az AoM nekem se jött be, háromszor próbáltam meg játszani vele, de mindig beleuntam. Az egységek kicsik és sokan vannak. Túl nehézkes az irányításuk és nehéz vigyázni rájuk, ha ennyien vannak. A hősödet, alig lehet észrevenni. Gagyi szerintem. A grafikája viszont nagyon jó.

Bár nekem a AoK sem jött be.
    Mindig is zavart, az Age of sorozatban, hogy a fajok (népek) csak annyiban különböznek egymástól, hogy más színű a ruhájuk...
  • Aquli
    bar lehet hogy en bena vagyok nekem eleg nehez volt neked meg tul konnyu.
  • Aquli
    Miert volt unalmas? nekem eleg izgalmas volt vegig a game
  • Aquli
    Ja es hogy vki azt irta, hogy az aom gigaszar. Hat en ma este fejeztem be az aom utolso palyajat, es szerintem egesz jo. A single resze nagyon kellemes, persze az sc-hez vagy a w3-hoz kepest csak kozepes, de azert nekem bejott, bar multit nem nyomtam meg vele.
  • Aquli
    Hello!
    Amikor telepiteni akarom a war3-at cdrol, akkor kiir vmi olyasmit, hogy nem tudja a war3.mpq fajlt olvasni, egy rendszerhez csatlakoztatott eszkoz nem mukodik, ilyesmi. Regen w3-aztam, akkor internetrol letoltott iso-val daemon toolssal hasznaltam. Mi lehet a gond? csak a cd van roszul megirva?
    Plz help!
    A masik dolog, hogy letszi irjatok ide (tudom lapozzak vissza, de jobb lenne osszefoglalva egy helyen latni) hogy hol lehet crackelt w3-al mostanaban jatszani neten, mi az aktualis patch, es honnan lehet letolteni a crackkel egyutt.
    Elore is koszi!
    Aquli
  • magus
    mar ugy is porbaltam, akkor azon belul irja ki hogy nem tudja apply-zni a pathcet...
  • magus
    1.00 -ra akarom rarakni az 1.05-t
  • magus
    1.00 -ra akarom rarakni az 1.05-t
  • magus
    naaa

nemtom felrakni a wc3-at. felrakom, ra a pathc, de nem tudja felrakni a pathcet. mar reinstallaltam meg minden, de egyszeruen nem tudja felrakni a patchet. exevel error, amugy meg error applying the patch. pls help...
  • magus
    hat en multiba nem probaltam tul sokat mert amikor en probaltam meg nem lehetett lan alol nyomni nemtom most lehet e, de nekem vhogy nem jon be. tul lassu nekem(pedig allitolag eleg gyors) tul picik az egysegek. warcraftban mindegyik egysegnek van karaktere de ott egyiknek sincs.

aok legalabb tortenelmi volt.

na mind1 lehet ujjaeled a pd, szerreztem egy havert.
  • Davidus
    AOM az AOK-ot ütötte ki szal azt nem lehet hibáztatni:) Fél év mulva lehet hogy jo lesz. Addigra megtanulnak vele játszani meg pár patch is kijön hozzá.
  • magus
    ut2k3 azert sem jon fel mert ugye milyen putto orszag vagynuk es ahhoz kekll am vas.

nahat nem igaz hogy a war3 szoritottaki mikor az aom is ott van, mikor az gigaszar.
  • Davidus
    De ha már itt tarunk akkor megsugom hogy a war3 szoritotta ki a q3-at:)Egyel több startégia egyel kevesebb FPS:) Viszont a Q3 már most is halodik akkor mi lesz fél év mulva. Az utk23 meg jön fel mint a talajvíz(persze nem MO-n)
  • magus
    volt. bar akkor nem zavart senkit. engem ugyan nem zavar hogy nincs quake de azert kisse furcsa hogy ugy van kinn egy sportjatek, hogy a quake nincs
  • Davidus
    De szerintem az elözö wcg-n is volt sport cucc.
  • Davidus
    Azért kell lenni mert a szervezök ugy döntöttek:)
  • magus
    hanem?

miert kene lennie sportjteknak? aki sportolni akar az ne a monitorra verje
  • Davidus
    Nem kell szidni szegény fifát nem ő szorította ki a Q3-at. Ráadásul kell lenni 1 sportjátéknak is.
  • magus
    engem meg sem kerdezel. hüpp hüpp

ja a wcg-re zzzz amugy azt mondana hogy nevetseges. mondjuk szanalmas is, hogy fifa es aom kinn van a wcg-n(!!!), de minden cybersport elinditoja a quake nincs. oke halott meg minden, de akkor is inkabb mint a fifa(lol)
  • gothic1
    Most látom a www.warcraftreplays.com-on!

WARCRAFT3 a WORLD CYBERGAMES 2003-on!!!

Hol van ilyenkor ez a ZZZZ gyerek? :)
  • gothic1
    Ne húzd fel az orrod!

Nekem is a tököm tele van a mass casterezőkkel!
    Szerintem ez egy nagy elcseszés, mint a starcraftban a terran-gyógyítók. Az egyik patchben le kellene korlátozni a caster egységek megengedett számát, mondjuk 4-5-re.

Persze ez a probléma nem lenne probléma, ha humánokkal nyomulnék, de mivel nightelf-párti vagyok, így idegesít! :)

Egyébként a www.warcarftreplays.com egy jó oldal én is onnan töltögetek replayeket.
  • gothic1
    Az undeadeknél szerintem a mennyiség a fontos és nem a "minőség"! Két használható egysége van a ghoul és a crypt fiend a többi nem elég hatékony. Ezeket kell szerintem feltechelni és csinálni jó sokat. És persze a hősekkel megtámogatni őket. A despellezéssel nem nagyon érdemes foglalkozni...
  • gothic1
    Tényleg! Láma dolog hyppogryphekre menni? Egyszer a battleneten lenyomtam egy csávót "plunder isle"-n egy csomó hippoval. Mikor padlóra került azt mondta, hogy láma taktika volt. Mondom neki, de vesztettél nem? Erre azt mondja: igen de láma taktika volt...

Mondtam magamban, ha ezzel könnyebb feldolgoznia a vereséget legyen úgy... Bár szerintem a láma taktika inkább a tower-rush.

A hyppozás inkább rizikós taktika, mert nagyon sokba kerül és ha valaki nem figyel oda a használatukkor rengeteget lehet veszteni vele. Aki jót tudja használni őket az nagyon veszélyes lehet! Én még csak próbálok jó taktikát kidolgozni velük, bár elég sokszor bejött, bár mass caster ellen a dryadokkal egyszerűbb harcolni és olcsóbbak is.

• gothic1
    No ez meg a másik... :)
  • gothic1
    Én mindig nightelfekkel vagyok. Ezért erről nyilatkoznék.

40%-60%-ban csinálok dryadot és ijászt, előttük meg huntressek. Amig a dryadok decastolnak addig huntressek és az íjászok leápolják a castereket. Ha kissé láma az ellenfél és hagyja techelést, akkor a hypographra megyek rá és előről huntressel támadok, hátulról (vagy oldalról) pedig hypokkal - 'patrol'-lal küldve őket.

Ha nem bénázok közben akkor ez mindig bejön.
  • gothic1
    vagy nyomni kell egy 'Death and Decay'-t a casterekre a Lichcsel :)
  • gothic1
    Egyedül a Banshee-vel lehet anti magicelni az undeadeknél az anti-magic shell varázslattal (50 mannaba kerül). Ha jól emlékszem nem automatikus varázslat, de használható!
  • mtubi
    vajon milyen Nightelf epuletnek a roviditese? (Kepzeld el,hogy egy egesz erdo tart feled)
  • magus
    1. mi az az aow?
  • magus
    castercraft?

magyarul massive caster?
  • magus
    hogy kell kiszedni a cd keyt a gepbol? fel van instalallva, de elvesztettem a cd tokot amire fel volt irva. pl shelp
  • gothic1
    Itt a Forrestwalkon azt csinálja, hogy nekem esik egyszerre a két gép, healingel meg mortarozik a háttérből. Kétszerannyian vannak mint én. Ja! És két varázslóval jön blizzardol és watergolemezik. Szerintem annyira nem gagyi. Próbáld ki! Ha levered őket nightelffel megnézném a replayt! :)
  • gothic1
    Tegnap a nightelfekkel lenyomtam két (normal) human computert, egy teamben voltak, a Duskwood pályán. Nagyon büszke voltam magamra! :) Viszont a Forestwalkon ugynaebben a felállásban, már beszívtam. Nekem estek még a játék elején. Most akkor függ a pályától is, hogy mennyire aggresszív a gép?
  • mtubi
    Kiraly ez a W3!
    Sokat jatszottam vele nem eredetivel,de most megvettem 5000-ert a CD-Galaxisban.Nagyon jo vetel volt.Nagyon jol jatszanak a Bneten.
    ZZZZ-nek itt kene jatszania parszor,akkor nem hordana le.
    Na Csőőő
  • magus
    na azert hagytam abba mert kurva sok ilyen volt, és nagyon elhuzodott. na meg amihez nem tudtam mit szolni, amikor ez volt, hogy levertem, de volt kurva sok tornya es sok legi egyseg, ami soka t sebez de azonnal lebaszom. kurva sok tornya volt, se mindig kirohant felaldozva az egyegeit, mar mentem volna be gyakni, amikor raneztem orar menni kellett. bementem es vhogy megfogta. nemtom ohgy. konyorogtem, neki adja fel, de nem, o bujocskazott es baszakodott, es igy nem vertem meg. na akkor telt ba a pohar.
  • gothic1
    Hát akkor nem kell berohanni a tornyok közé. Hanem várni kell a bázisa előtt és csinálni a unitokat egyfolytában. Ha kijön az egy hősével már bebrokizta. Ha nem jön ki akkor meg gyűjteni kell a sereget és ha meg van létszám akkor kell benyomulni. Közben érdemes a hősöddel creepelgetni, hogy szintet lépjen.
    Ilyen esetben szerintem türelmes játékkal lehet legyőzni a teknősbékázó ellenfelet.

Az ilyen tornyozókkal úgy lehet kiszúrni, hogy egy katapulttal (+javitó egység) lődözgetni kell. Ez annyira felidegeli őket, hogy tutira kirohannak! Akkor meg ott várja őket a túlerő. Túlerő pedig lesz, mert Te nem cseszted el a pénzed négy toronyra és a hős felélesztésére.