6256
  • Ferro_TwL
    <+AcidicBase> I have some people ask me how much longer will the server take, can you give a rough rough estimate of when you think it can be released to the public?
    <@Trivex> really, that question cannot be answered
    <@Trivex> it could take anywhere from 2 seconds
    <@Trivex> to 2 years :)
    <+AcidicBase> gee
    <+AcidicBase> i was looking for a relative time frame O_o
    <@Trivex> well, its not because i dont want to tell you
    <@Trivex> its because you cant estimate this
    <+AcidicBase> But I thought you guys were having a stress test which sort of dictates to the public's mind that your near finished
    <@Trivex> yeah, um, we found something out that was not expected
    <+AcidicBase> erm
    <@Trivex> its blizzard and their hidden things that you dont notice until its too late
    <+AcidicBase> was it a gameplay thing or something that hinder server connections?
    <@Trivex> ingame

11:04pm](PST): <@Pasn> it wont be released for another 5 hours at least

<@Pasn> blizzard makes us fluffy bunny problems to solve cause they love us so... What do you think ?
    <@Pasn> were getting close... thats all i can say atm, hopefully it will be very soon... were working on it day and night so relax some ppl...

<@Pasn> NO we are not waiting on 3.02

It contridicts a statement released earlier

<@Trivex> we will do whatever our group votes on
    <@Trivex> probably support 1.02
    <@Trivex> depending on the protocol changes

Hat ez van urak varhatunk megint... ezek a vicces blizzard fiuk megint azt csinaljak mint a wc3 betanal (melekeztek a lathatatlan, sebezhetetlen golemek esete), ja es ugy tudom egyetlen magyar se kapott emailt blizzardtol , jo kis random kivalsztas, de a sok kis pocsos amcsi gyerek az jacchat vele.
  • gothic1
    Csak fanatikusoknak! :)))

Tegnap szórakoztam ezzel:

Warcraft3 operator logo Siemens ME45-re
    optimálva (93 x 45)

Ha a méret nem stimmel egy paintbe módosítható.
    Ja és persze computer-mobil kommunikációképes mobilra van szükség.

• Ferro_TwL
    Ah ma sem lesz mar server(marmint tegnap...azaz csutortokon) na remelem mire holnap felkelek mar lesz...tempo warforge tempo
  • Davidus
    Na told el a bringát.
  • Davidus
    de
  • Joint
    hát csekéj angoltudásommal annyit vontam le , hogy még nem lehet... megint hülye vagyok? :)
  • Davidus
    http://217.160.69.65/war3x plz tedd meg hogy ezt elolvasod.
  • Joint
    Tudom hogy láma vagyok meg minden , de hogy tudom ezzel a kieggel nyomni bneten? van loader már vagy szerver vagy akármi? plz HeLp! :)
  • Davidus
    5 chanel fullon van lehet hogy 5 a max:)
  • Lynx_TWL
    helyzet van!!!!
    mégpedig nem enged fel a warforge csenelre a irc, ferro vagy dav szóljatok hozzá, hogy felétek hogyan viselkedik
  • Lynx_TWL
    hát a kieg arról szól, hogy van a gonosz légiós démon akit kinyirtunk (archimondenak hijják)
    de a gonosz szolgái az undeadek (magyar fordítás: az élőhalott ostor), azok gonoszak és még van egy death knightjuk is aki szintén gonsoz de elötte nem volt az mert akkor még szőke szépgyerek volt..
    szal őt arthasnak hívják, de ott van a másik rosszfiú aki nem volt az csak elötte 10 000 éveel gonoszkodott úgyhogy a bátyó bezárta de kiengedték hogy segítsen csakhogy ő véletlenül eltörte gul'dan koponyáját és akor átváltozott nagy démon gyerekké és írtott jól, de a bátyjánk ez nem teccet, mert rájött hogy az öcsi az sztájlis akar leni, és még bevágodna, azt ő lenne a nők bálványa, ezért gyorsan elküldte messze földekre,( gyengébbek kedvéért száműzte)
    aki most ha jól tudom arthassal együtt de nem kézenfogva, hanem egymásról nem tudva elindulnak hogy megtalálják a FROZEN THRONET, ahol a lícs király gyerek gonosz terveket sző vagy mi, és a trón az nagyon jó, mert ha megtalálják akor biztosan jó lesz nekik, nem tudni miért, de valszeg nagyon póveresek lesznek....
    és akkor vanak ugyebár az orkok akik megtelepedtek a barrensen, meg az elfek akik a Bátyóval meg a nejével fákat ültetnek amit a gonoszok kiszedtek mert kellett a rőzse....
    meg a humanok a a Jainával is ott vannak valahol a szigeten kalimdorban, hogy csináljanak oda egy új királyságot...
    azt akor vannak az új fajok meg ismeretlen cuccok, meg aki jáccotta demót rájön hogy mi is történt thrallal utja közben, meg hogy hogy kerültek hozzájuk kék trollok, és ott út közben még balhé is akdat a NAGA faj királynőjével vagy kivel aki azt mondta hogy még nincs vége a balhénak, majd ő elmeséli hogy is van az esti mese tovább, és akor valszeg ő lesz az új NAGA faj egyik tagja...
    röviden ennyit sztem tömören és okosan elmondtam hogy mire kell számitani :P
  • Lynx_TWL
    ferro nekd mi a rák van a neved helyén?
    ja és ha már rajzfilmet akarsz nézni van vmi másik lámaság is vmi chihiro metrón lehet látni....
    és ez még anime is :P
  • Davidus
    Úgy tudom az korhatáros. 2 éven aluliak nem nézhetik meg:)
  • Ferro_TwL
    En is valami rajzfilmet toltok eppen a Lilo and Stitch a neve
  • Lynx_TWL
    ninja scroll 2-t már ne nézd, mert az már ratyi egyhez képest(kár hogy meghalt csaj a végén, még akciózhattak volna egyet)
    na de hogy mégis war3ról legyen szó, szóval akor mi is van serverrel, már ideje nem nétem ircet..
  • Lynx_TWL
    ja berserek egyébként középkori betegség tehát van ott csata rendesen :)
  • Lynx_TWL
    igen akirának már elég érdekes vége volt, na meg amikor ott vannak a semmiben, és akor megy a magában beszélés, meg visszaemlékezés, és akkor így meg úgy..
    na meg amikor a gyereknek tetsuo vagy ki volt, megverte a csját a másik banda... eddig se volt szép csaj, de ezekután :)
  • Davidus
    Eddig az Akira-nak volt a legbetegebb vége amit láttam:) Mikor a kiscsávóból az a nagy zsírtömeg lett:)
  • Davidus
    Nem kell az eredeti van crack is.
  • Lynx_TWL
    na dav ja igen BERSERK :) szal az elég druva
    de kurvára elszált, és brutál a vége.....
    nem mondom el mi lesz benne nehogy megverj, de lehetne jobb is :)
    tipikus beteg japán vég :)
    szedd le hozzá a mangát is az összeset, mert érdekes a kettő összevetve .....
  • Joint
    Ez csak eredeti game-val megy?
  • Davidus
    http://217.160.69.65/war3x/
  • Joint
    Eh , megtenné nekem valaki ,hogy megfogalmazza azt , hogy mi ez a kieg? meg miről szól ? meg , hogy honnan lehet leszedni? meg mindent amit tudni kell rola , előre is thx :)
  • Joint
    Ja és a régebbi témához... Kani nekem is bejön , normális ember módjára megy a beszélgetés. Ha kikapsz akkor sem röhögnek ki max megmosolyognak :)))
  • Davidus
    *Berserk
  • Davidus
    Most épp a Bersrek-et szedem. Remélem elég durva:)
  • Joint
    Próbáld meg Teamspeak-el Amugy honnan lehet letölteni a kieg bétáját? www.teamspeak.com
  • Lynx_TWL
    engem is már csak wf4re engedett be :)
    hát igen roger vilkó az adott hangulatot a sok lámázáshoz én msot is nyomnám maccal, multkor is próbáltuk de vagy csak én hallom őt, vagy csak ő engem :(
    na meg bneten nyomás alap dolgo te most nagy nyomás van beta miatt, úgyhogy sima war3at már nem vagyok képes noymni :P

aztán meg dav, ne csak filmeket nézd animeben szedj le rendes sorozatot, mer az még jobb idő töltés, nem tok linket fejből, de címeket igen pl:TRIGUN
    ghost in the shell, a film is jó, de sorozat még jobb, elég új nem rég indult...
    ha hentelőseket szeressed akkor a ,,Hellsing,, is jó, meg a ,,KITE,, és a ,,battle angel alita,, vagy ,,NOIR,, meg van még sok de csak ezek jutottak eszembe :P
    ja és persze INU YASHA de ezt még csak 96os részig láttam, azt még nincs vége, meg most rajzolják :) de van hozzá film is már vagy 2-3
    szal ezeket ismerem és jók, majd kereshetek még
  • Lynx_TWL
    én meg a lámarágó arcú fejednek mondom hogy sss, és nemaa is bene van klánozásban, már csak darc meg destro kell, és meg van 10 ember :)
    de sietni kell ám majd fullal ha jön, mer jönnek a láma németek és elfoglalják nevünket
    na de ez még messze van, most inkább rakjad a lovat, meg minden
  • Davidus
    http://www.feliratok.hu/index.php?keres=ninja+scroll itt van hozzá felirat is:)
  • Davidus
    Ferro nem tudom hogy állsz a japcsi brutál rajzfilmekkel de kurva jol kitöltik az időt:)
    Itt egy link egy kurva johoz: ftp://usteam.uw.hu/Anime4/Anime/Ninja%20Scroll
  • Ferro_TwL
    Es gebyol lesz a serveren play game, szoval nem kell csak custom gameval tokolni...perzse az elejen azert jaccunk customot tesztelni

ps: Baszki 4 warforge irc channel van mindegyiken 500 ember es ezek a fanatikusok csak hol vannak meg azok akik nem a serveren lognak csak varjak a sult galambot Dav egesz nap fennt van de latam destror meg xeont is, en lefagytam ugyhogy csak a wf4-es channelre birtam visszamenni, a stressz serverhez a 200 embert azt hiszem a wf1-es channelrol hivjak be de tok mind1 mert ha jo lesz a teszt akkor 1-2 ora mulva beindul a buli
  • Ferro_TwL
    A war3-at minden rendes ember bnet-en nyomja... ja es nem kell a duma hogy draga meg ugyse veszem meg a gamet...
    1. most kb 5000 forint a jatek...
    2. 3 evente egy blizzard jatek jon ki annyi azert csak belefer
  • T G C
    Szegasztok!

Keresem a swift 3d max 2-t. Nincs meg valakinek?
    Igen hálás lennék!
  • Davidus
    2 órás a stress test kb. Ugy este 10 körül indul a server ha minden jol megy.
  • magus
    legyen warforgon a magyar csati mint a regi betanal... oda kene menni. mikor lesz mar serzver?ÿ;(
  • Davidus
    Minek? Ki akar a kanira menni tizedik embernek mikor WF-on lesz x ezer ember:)
  • Ferro_TwL
    Emberek ha lesz server akkor legyen egy HUN channel vagy valami ahol gyulekeznek a magyarok alakitunk egy kis barnus servert a warforgen (meg nem lesz clan support ugyhogy twl channel meg klanozas csak kesobb lesz- ezt annak a lo lynxnek irom mert mindjart elkezd itt pampogni ,hogy Twl channel legyen
  • gothic1
    loader van már?
  • Ferro_TwL
    Ymir konyorgok kb 5 kene visszaolvasni nem olyan nehez de lasd kivel van dolgod itt a cimhttp://skull.gamersrus.com/beta.htm

DE A BETA MEG NEM MEGY ADDIG AMIG NINCS SERVER ES A SERVER MEG NEM KESZULT EL! HA KESZ LESZ UGYIS EGYBOL IRJUK IDE VAGY FENNT LESZ AZ OLDALON!