6256
  • Krac
    Bekell ptotolni a lemaradást:)))
  • Krac
    Mentem nyomni tovább wc3 küdletéseket
  • Krac
    Ez eddig ugye 2 serial és még nemtom hány magyar reggelte magát és 1 se kapott lol nemdE?
  • Krac
    Ja bazmeg 2 eredeti serailt is reggeltünk haverral és egyikünk se kapott hol itt az igazság...
  • Ymir
    dehogy is én is ugy raktam fel hogy nem kaptam cd key-t nem fognak elkapni vagy valami, én a sima war3 al olyan cd key el játszottam amit több százan használtak és még itt vagyok :)
    meg én a helyükben nem is dumálnék "véletlenszerü kiválasztás" után mert ugye egy magyar se kapott cd key-t ez a minimum hogy csalunk.
  • magus
    marmint ha ugy rakom fel a betat benten kerestzul hogy nem kaptam cdkeyet( mert azt irja felrakni engedei csak jatszani nem) akkor kesobb nem ismerik fel hogy csaltam es ugy raktam fel hogy nem kaptam cdkeyt?
  • Ymir
    sehogy, ha azt akarod hogy fenn legyél a béta bneten akkor kell az eredeti cd key amit emailba küldtek neked,amit persze egy magyar se kapott(én se :( )
  • Ymir
    na figyeljetek mert nem hiszem el hogy nem tudtok egy kicsit visszaolvasni NINCS még warforge mert késnek vele .ezen a linken fog szerintem elöször fenn lenni ha van valami http://217.160.69.65/war3x/ de biztosak lehettek benne hogy én leszek az elsö aki ide irja NAGY betükkel ha lesz szerver.
    a béta install:
    1 letöltöd a cuccokat(gatewayadder,crack ,a két peccs) mindegyiket ekinditod és már megy is .
    ha lesz szerver a gateway adderrrel beirod az ip DE majd csak ha lesz szerver, mert addig ugye nem tudjuk az ip,mert ami nincs, azt nem tudhatjuk ugyebár :)
    utána meg csatlakoztok a bnetre de mivel a gateway adderrel a warforg cime lesz ott nem a bnetre fog felmenni hanem a warforgra.
  • magus
    Do not use the cracked install, it will break war3 authentication later on!

Installation instructions:

- Download the installer, install with key AUNVOB-GIDX-XVKDMQ-4KSX-JL0YTT
    - Run war3x, connect to battle.net, download update.
    As an alternative to this you can download the standalone patches, which will update
    your war3x to the current version without the need to connect to battle.net. First apply
    the version 300 patch, then the 300->301 one.

akkor eredetivel hogy isnstallajam hogy ne bannoljanak ki bnetrol kesobb?...
  • Joint
    szerver már van warforge?
  • magus
    valahol lent irtatok ftp-t...

hany mega az egesz beta?
    Frozen Throne Beta - PC.exe 7 mega
    W3X Patch 3.00.exe - 65 mega
    War3Gate.exe - 258k
    War3xp-300-virtualcrack.rar - 537k

ezeket talaltam ftp-n mi kell még a betan kivul?
  • magus
    pfff bazmeg 2 honapja nem jatszottam wrarcaftot. felmegyek bnetre. ork vagyok... reg voltam, ugyhogy inkabb nem kockaztatok a dual hero +shamannal meg amuyis elffel van, es regen meg megfogta az elf a varazslokat. oke 2es hos, 3 grunt, erre mi jön? 2 ANCIENT OF WAR! nem tom hova huzta fel mert deritettem, de bazz majdnem megoltem az egyiket, erre bejon a 2. hose. na mondom a kurva elet. es elfelejtettem a repet elmenteni. mmi ez bazmeg, hogy fakkal olnek meg? ilyen miota van?
  • Krac
    honnan szeditek ezeket az infokat
  • Krac
    hm
  • Ymir
    ja hogy ma már 8 adika van :D
  • Ymir
    srácok én ebböl azt veszem ki hogy holnap este 11-töl warforge szerver : My personal recommendation as of 11:00pm, 03/07/03 GMT (that's 6:00pm, 03/07/03 EST): Depending on in which
    time zone you live, either catch some sleep or do something else and check back in a few hours.
    vagy én tudok rosszul angolul?
  • Krac
    Naa mikor válaszol vki...
  • Krac
    És mi a warforge hp-ja?
  • Krac
    ŐŐ és ezen melyik a krekk emrt nemtok kiigazodni:)
  • Krac
    Köszi
  • Krac
    És honnan lehet azt a rkekekt leszedni?
  • Ferro_TwL
    Baszki ketszer kuldtem el bocsi ja es itt a link ha erdekelne ez a "semmire se jo" single crack http://taicraft.coolfreepages.com/index.php
  • Ferro_TwL
    HU ugy nez ki talan lesz server holnapra de nem merem elkiabalni lehet hogy meg 1 het mulva se lesz, de remenykedjunk.

Es most kurva rendes leszek leirom:
    Nincs meg server.( A warforge server lesz kesz legelobb..minnel elobb remeljuk...de ok nem adjak ki a kodot hanem az o serverukon lehet jaccani majd. Ahoz kell egy loader-ami mar kesz van-, de meg nem publikus mivel nincs server, ha lesz server jon a loader is. A WF server utan szokott jonni a pvpgen-ha jol irom-, ami publikus, es akkor lehetoseg lesz magyar servert is csinalni, ha lesz olyan vallalkozo kedvu ember mint anno barnus.)
    Nincs lan crack.(allitolag nincs is benne a kod a betaban szoval nem is lesz...bar a regi serveres megoldassal ha lesz pvpgn server lehet hogy lehet lanba nyomni)
    Nics single crack,van egy olyan amivel ki lehet probaln az uj egysegeket de nem tudsz spelleket hasznalni veluk, es majd ha kesobb esetleg lesz olyan amiben lehet spelleket hasznalni AI akkor se lesz.
    Van viszont worldeditor az muxik.
    Replayt se lehet nezni a betaval es valoszinuleg kesobb se lehet majd mert szinten nincs benne a gameban.
  • Ferro_TwL
    HU ugy nez ki talan lesz server holnapra de nem merem elkiabalni lehet hogy meg 1 het mulva se lesz, de remenykedjunk.

Es most kurva rendes leszek leirom:
    Nincs meg server.( A warforge server lesz kesz legelobb..minnel elobb remeljuk...de ok nem adjak ki a kodot hanem az o serverukon lehet jaccani majd. Ahoz kell egy loader-ami mar kesz van-, de meg nem publikus mivel nincs server, ha lesz server jon a loader is. A WF server utan szokott jonni a pvpgen-ha jol irom-, ami publikus, es akkor lehetoseg lesz magyar servert is csinalni, ha lesz olyan vallalkozo kedvu ember mint anno barnus.)
    Nincs lan crack.(allitolag nincs is benne a kod a betaban szoval nem is lesz...bar a regi serveres megoldassal ha lesz pvpgn server lehet hogy lehet lanba nyomni)
    Nics single crack,van egy olyan amivel ki lehet probaln az uj egysegeket de nem tudsz spelleket hasznalni veluk, es majd ha kesobb esetleg lesz olyan amiben lehet spelleket hasznalni AI akkor se lesz.
    Van viszont worldeditor az muxik.
    Replayt se lehet nezni a betaval es valoszinuleg kesobb se lehet majd mert szinten nincs benne a gameban.
  • Krac
    HAHÓ!
  • Krac
    Na van vkinek szingi krekkje?
  • Krac
    PWD=dimension nemdE?
  • Ferro_TwL
    AHHHHHHHHH agyam eldobom mar, olvass vissza nem olyan marha nehez, de nem meg nincs server, ha lesz mindenki itt fog uvolteni ugyis hogy van.

Ja es van egy uj info http://mx.gamepoint.net/warforge/ oldalon, pontosabban kepek hogy muxik a server szoval a wf dolgozik rajta ezerrel.( Volt olyan hiba hogy 3 perc game utan kifagyott meg egy csomo mas amirol nem nagyon irtak, de nekem nagyon ugy tunik hogy holnapra lesz server.)

Lynx tudom Sejbivel mar dumaltam csak az a baja hogy vodafonos nete van de eszerintem nem fog lagolni, PWD is azzal nyomta azt hiszem es neki jol ment siman a 2v2 de majd meglatjuk. Lassan kibovulunk 10-re ha majd lesz klan tamogatas beindul a TWL ipar csak a huje nemetek nehogy megelozenek
  • Krac
    ÉS van szingi krekk?
  • Lynx_TWL
    nnkás davidus barátunk beszerzi két ösAT spanját akor már lesz egy bónusz +1es tagunk is óóóójeee
    mérnem engedte, hogy az előzöbe írjak tovább???
    na csátok alvásozok
  • Lynx_TWL
    szal ujbol mondom,h ogy ma sem lesz, majd jövöhéten max sztem.....
    ferro nekem nehogy ide irj :)
    visszajött Sejbi, úgyhogy bővült a TWL klán :)
    majd ha lesz jó nete akor tök jó lesz, de most még sajna csak úgy van, hogy nem jól.....
    még egy ember és emgvan 10 :)
    és ha jól megy mindne és a i szappanültetö gyárimu
  • Krac
    Hi! Toszok a küldetéserke! Letöltöttem a frozen bétát(gecik nem kültek nekem pedig 2 serialt is reggeltem), felraktam peccset is hozzá de sajna nem találok szervert tudna vki segiteni?
  • Lynx_TWL
    szal ma se lesz már server ugyebár, megmondom nektek, hogy max jövöhéten lesZ :)
  • Ymir
    ez már job egy csöppet de ez sem az igazi
  • Ymir
    szar a kép
  • Ymir
    hmmmm
  • Lynx_TWL
    ez csajszi??? én vmi moncsicsinek néztem, meg valamiféle szőrős mókusmacskakacsamoncsicsinek :)
    elsözör is regisztráld magad Ymir aztán lehet rakni képet
  • Ferro_TwL
    Egy csajszi ilyen manga stilusban csak hujen nez ki igy lekicsinyitve de lusta vagyok ujat csinalni
  • Lynx_TWL
    ferro mi a bré van te neked ábrázolva a nick képeden?
  • Lynx_TWL
    meg vannak kulcsok akkor csák át kell magad dobni goblin zeppelinnel szigetre ahol kapu van