WarCraft III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
human:9
undead:8
orc:8+tutorial
night elf:7 biztosan van, de meg nem vittem vegig
Igen, lehet night elfekkel lenni, mind a 4 fajnak van egy kulon, kb. 10 palyas hadjarata. Asszem elfeknel csak 9, mert az egyik palyan csak tortenetet meselnek es jatszani nem lehet rajta, bar meg nem vittem vegig.
advocatus: lehet hulyen hangzik, de csinalj egy kis szabad helyet, ilyen hibaknal legtobbszor ez a baj.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
kosz
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
WRTU5S-GVOI-WURKNS-8ZFQ-LXOMPP
F9CKT1-AJB3-R4DJN2-BODE-ILF8UG
5JIPNO-3KL8-0SFG6R-BZ4M-YU6GVM
1M5N04-3DYX-UGJQ8D-IC9A-7W68BE
lehet valasztani bazz
Asztan jon az a resz hogy a halottakkal. Egyenlore idaig jutottam. Gondolom az lezz hogy most a halotaknak a nightelfekkel lesz dolguk es ezutan jon a nightelf majd a vegen az orc..
Egyáltalán csak emberekkel meg orkokkal lehet lenni?
nekem ez a menü kicsit fura, valaki aki ért hozzá magyarázza már el, ha kell rakok ide be egy kis képet.
a hõsöm az emberek 2. pályáján megölte a blademasterr és még vagy 10 katonát de a szintmérõ lila csikja egy tapottatnyit sem mozdult. ez miért van? pedig harcolt is. mármint bbeleütött az ellenfélbe. akkor is kap xpt hogyha az ellenfélbe nem üt bele mert nem fér oda?
Warcraft III.: ARANYLEMEZ!
Dixie Flatline, 19:49 - Játék: RTS - (18 komment)
(Shacknews) A tegnapi pletykát megerõsítette a Blizzard mai bejelentése, miszerint hivatalosan is vízre bocsátották a Warcraft III. aranylemezét! Már csak pár nap és újra fogva tartott orkokat ültethetünk a katapultba, hogy a gonosz, csatamezõn hadonászó sötét elfek még a vizes árok elõtt fûbe harapjanak 😊). A megjelenési dátum: július 3.
Most végre én is megtudhatom , milyen is ez a játék , ha már nem bétatteszteltem , mint itt egyesek .

"A BC a jobbik csapat jutalma."
Na ugye , hogy megmondtam ! 😊))
NWN , WARCRAFT III , AGE OF WONDERS 2 ( még ma letölthetõ lesz !!! ) , ARX FATALIS , ... mi lesz még itt ?!?

Warcraft 3 Gold? - [ 1:56 12/6 2002 john_d PC News ]
EBGames.com has posted up a notice on their homepage stating that Blizzard's long awaited RTS, Warcraft III, has gone gold and is available for pre-orders. No confirmation or announcement has been made yet by Vivendi or Blizzard.