6256
-
#5974 nekem is ugyanez a bajom. Most már legalább tudom, hogy ip ban-t kaptam (tudom is hogy miért). De az a poén, hogy ha kihúzom routert, és gépet közvetlenül a modemhez kötöm, akkor simán felenged northlandre is :D
Amúgy azt valahogy meglehet tudni, hogy hány napra bannoltak? -
#5973 töltsd le ezt: http://www.lordaeron.org/BnetDiagTool.zip
és nézd meg minden readmeben lévő realmre, hogy nem vagy-e bannolva vmi cd keyes trükközés vagy hasonló miatt. -
ezt a hibaüzenetet kapom, bármelyik szerverre is csatlakoznék...valakinek valami ötlet?:S:S -
#5971 ezt én is kérdezhetném... tehát... Mivan? kedves EnZsolt?? -
#5970 Mivan? -
#5969 Idióta. -
#5968 http://játékok.hu/jateklista.php?listazas=adatbazis&platform=&s=1140&abc= -
#5967 forrás? -
#5966 Már 100%.-ék hogy lesz 4.-dik része. -
#5965 holnap leírom hogy milyen hibát ír ki! de olyasmit hogy nemtalálja a szervert -
#5964 És milyen hibát ír ki pontosan? -
#5963 firewall, virusirto, router ezek közzül valamelyik -
#5962 nincs router!!! -
#5961 Router mögül nyomjátok? -
#5960 srácok olyan kérdésem lenne hogy haverral fent vagyunk batte.net-en és szeretne egyikünk szervert csinálni kész a szerver minden fasza amásik próbál belépni(join) és agyal kb. 20mp a bnet és nem enged be kiír valami hibát és mind kettőnknél így van! mit lehet csinálni ellene hogy tudjunk szervert csinálni!? segítsetek pls! -
#5959 nah most meg nekem van baj:S
nem enged fel eus szerverre csak usára, de ott meg nagy a lagg:S
mi lehet a baj?
amúgy wifiről nyomom:Slehet az? -
#5958 letöltöttem a Nature's Call: Return of The Dragon kampányt és az egyik pályán gondol egyet és kilép a menübe minden ok nélkül:( pedig imádom a Nature's Call kampányokat, és nem tudom átvinni ez miat! pls help! a jelenlegi game werzsön 1.22 TFT -
#5957 http://us.blizzard.com/support/article.xml?articleId=20673
Itt még ki kell választanod, hogy az alapjátékhoz, vagy a kiegészítőhöz akarod letölteni (kattintani a megfelelő linkre). -
ch13 #5956 Ha szépen kérem kapok egy linket? xD -
#5955 szedd le a legújabb frissítést -
ch13 #5954 Segitséget elöre Köszi! -
ch13 #5953 cs all!
Neten szeretnék játszani(Kani), de nem enged be:
-
#5952 Google a barátod :)
Vagy csinálsz magadnak Editorral ilyen bejátszást :) -
#5951 olyan mint amikor például eljtsz valahová küldiben és egy ilyen "bejátszás" jön, csak itt az egész egyfajta "bejátszás"... verstehen? -
#5950 najó ezt nem értem valaki segítsen neki:D:D:D
filmet nézni? loál:D nem mozi ez...vagy nemtom mire gondolsz komolyan... -
#5949 ha elindítod akkor nem olyan a pálya hogy egységeket kell irányítani, hanem olyan mintha filmet néznél... verstehen? -
#5948 he? -
#5947 keresnék ilyen "film pályát"... nem küldetéses hanem ilyen filmizé. régen találtam egyet és jó is volt csak nem volt szöveghang sajnos. -
#5946 igen. -
#5945 #5902
Magyarországot ír ki?
-
#5944 esetleg az nem lehet, hogy routerben kell valamit állítani?
bocsi a sok spammért. -
#5943 ázsia-ra is fel tudok lépni... -
#5942 és akkor most kibodtam az ablakon 4k-t a semmiért? -
#5941 Azt hiszi az IP-dről, hogy amcsiból játszol. Igazából nem tudom mit lehetne tenni... -
#5940 us szerverre felmentem laggolok mint állat.
mentem egy green circle 5.0-t. belépek játékba látom mindenki a hard-ra nyomja. mondom: lol. ahhoz képet hogy kani-n mindenki easy-re szokta nyomni. úgy elbuktunk mint a szar. sok marha azt hiszi tudsz játszani? 2. lettem az első csak vagy 10 pont-al előzött meg. -
#5939 üdv.
frissen telepített játékkal nem tudok felcsatlakozni az europai battle.net-es szerverre.
miért nem engedi? (az usára felenged) -
#5938 Háttőőőő... keresel neten képeket aztán összelegózod belőle valahogy :)
De lehet találsz jó minőségű "egész alakos" képet. -
Csak77 #5937 Srácok! A Frostmourne karon lévő jelek megvannak valakinek jó minőségben? -
#5936 Nem,csak kölcsönbe adtam az egyik ismerősömnek, és most adta vissza, mert nem tudunk kimenni hozzájuk gyakran. -
#5935 blizzard ftp-ről letöltöd a legújabb patchet, és akkor soha többet nem lesz cd-re szükséged.... kivéve ha újra akarod telepíteni a játékot természetesen