6256
-
CéZé #3181 Hát én letöltöttem és hibátlanúl megy a warez szerzeményemmel :)) -
na ha kell még a magyarositás szoljál -
szutyok #3178 Amúgy üdv neked is, Shaihulud! :) -
szutyok #3177 Kashgar: Mhyori
nvidia szerintem sem gond, bár nem tudom, esetleg ha megnéznéd, hogy a legújabb driverek vannak-e fent, és ha nem, töltögesd le őket, aztán úgy próbálkozz...
Esetleg az is gubanc lehet, hogy a hanggal van valami gondja-baja, aztán ha azt lenémítod megjavulhat.
Vagy ami még probléma lehet, hogyha futnak más programok is a windowsban, miközben játszol (pl. ICQ, IE, letöltésvezérlők, winamp, stb..). Nekem utóbbi volt a gondom-bajom, úgyhogy már nem nagyon errorozgat. :)
De ha nem oldod meg ilyenekkel a problémát, akkor vedd a fáradtságot és írj egy e-mail-t a blizzardnak ([email protected] vagy valami ilyesmi :)), magyarázd el a problémát, írd le a videó-, hangkártyád és alaplapod típusát meg számát és küldj el néhány hibabejegyzést (tudod, az Error mappából ;). 1 héten belül választ is fogsz kapni.
-
ranger egy vagy a kivételböl te nem tod mivel foglalkozok ugyhigy ha azt mondom hogy lehet baj akkor lehet nem pedig azt mondtam hogy az a baj csak hogy lehet állitgatni kell én megtudnám neki csinálni ha ott lennék -
jaja linkeket ne ilyeneket ne az ilyet levélbe vagy icq n -
Ne reklamozd mar minden egyes Topicban te fasz, mert megutlek mint bohoc a dobot. -
nem rossz...
virítsad a bloodmoont és a frozen throne-t és leborulok előtted. :DDD -
a nvidia biztos nem a baj,mert nekem mindig az volt,és a war3 még soha nem csinált semmi rendelleneset.Úgyhogy ott ne keresd a gubancot! -
elöször is magyarositással te nem jáccol max bneten a másik meg az hogy nem tom mi a faszért de most nem megy a kani de majd ott keresd a megoldást www.kani.hu....de a warforgera ne menj
-
hahaha nvidia ja értem akkor mi a baj
-
www.kani.hu
-
Ki tudja, mikor adja ki a FAIRLIGHT v. RAZOR? 
-
:D
jaja -
nem tom. de azt tök jól csináltuk. :D -
Braveheart #3160 nos, nem húztam a gépem, minden vadiúj rajta, windows install volt, csak épp a legújabb detonátort leszedtem, bár előtte is csinált ilyeneket. -
Asszem 7 rugó lesz. -
ShaiHulud #3156 csa szutyok, itt is:) -
a németek nem fognak megelőzni a ziher, mert ahhoz lámák:D
de ferro bazdmeg a faszért nem vagy oha sehol
ittvan icq, már tök kihalat a számod anniyra soha nem vag fnet..
aztán war3ban frozenen életben nem tom mikor láttalak :)
ide a fórumra is felírsz 3 havonta egyszer..
a múltkor meg bazdszájba volt klán tali ami nagy rész miattad jött létre, és nem is jelenztkeztél előtte, hoghy jössze vagy nem:((((( -
senki :D
akor miről beszélünk:D -
Megeri az insane kb 2-3 havonta elofizetsz egy honapra es akkor ejjel nappal toltesz nem kell minden honapra elofizetni.
Hu julius 1 es jon a wc3x de kurvara varom tenyleg nem tudja valaki mennyi lesz (ez kieg lemez szal olcsobbnak kene lennie).
Es ne felejtsetek hamar meg kell venni mert meg kell csinalni a TWL klant nehogy a huje nemetek megelozenek:) -
ki mondta, hogy én mondtam, hogy te mondtad, hogy én fizetek érte? :DDD -
ki mondta hogy én mondtam, hogy te fizetsz érte?:D
-
szutyi ha megmondod hogy kia fuck vagy te a kanin akkor egybe leszedheted tölem :) -
nem tudja valaki a Kani mi a FASZÉRT nem megy?? vagy csak nekem mert bekorlátoztak????? -
szutyok #3148 Tudtátok, hogy a ghuol hullarabló szellemet/vámpírt jelent? :)
Érdekel már a magyarítás, de miért nem lehet egyben leszedni? :( -
nagyon ingyenleső kujonok vagytok ti ám :)))))) -
Na akkor már tudom ki fog nekem ftp-t mondani:)) -
ki mondta, hogy ÉN fizetek? erre valók a haverok/kapcsolatok, nem? :D -
sector..insane...
a nagy ló büdös faszt fogok én fizetni:P
nforce a nyerő azt csá:P
nem fizetek azért, hogy 10 perccel hamarabb kezdjek letölteni:D
a másik meg, hogy nm olyan biztos az, ohgy hamarabb fent van sectoron vagy insanen, vagy akárhol, mert sztem itthon hamarabb meglesz:P
na szal azt írjátok, hogy ha már töltitek, mert akkor biztosra tudok helyet -
hát én az insane-t jobbnak tartom. igaz, hogy havi 2000, de ftp szerver, minden ott van meg először, vadiúj filmek is, appzok is és gamek is (meg még mp3-ak is). két szerver van és 70 k-val jön minden.
hihetetlen nagy adatmennyiség van fent. persze nem annyira publikusan ismert, mint a sector... -
neked annyit öccse hogy a sector warez re fizzes elö havi 1000 és minden ott van azonnal 50 kb al hoz nagyon faszamegéri azon biztos ott lesz -
brave bocs hogy ezt mondom de stabil gépen nem csinál ilyet a war 3,a legjobb stabilitást végzö program a war3 nekem is volt de amint visszavettem a szorzót 11.5 re megjavult vagy mikor a memot cas 2 be nyomtam akkor is csinálta nekem de mostmár soha...ha értesz a gépedhez akkor meg tudod oldani aproblémát de egyébként erre nincs konkrét megoldás rengeteg ismerösöm nek volt és van ez a probléma. -
gold ugye már war3 tehát aki tud oldal címet azonnal szóljon!!!4 -
Braveheart #3139 a játék néha kilép csak úgy vmilyen fatal errorral vagy mi, random időközönként, vajon mi lehet a baj? -
szutyi te milyen néven vagy a kanin? -
ja mostanába qpack néven nyomulok -
apropo a kani 100MPS es lett még jobb mint volt gyertek sokan föleg ha megjeleni a kieg GYERTEK -
szutyok #3135 bazsi: úgy megsúgom, hogy Kashgar tényleg azon a G.A.O-s vagy milyen néven van és tényleg admin. :P -
A Blizzard örömmel jelentette be, hogy elkészült a Warcraft III: The Frozen Throne kiegészítővel, amelyben új hősőkkel, új egységekkel és új történettel eleveníthetjük fel a tavalyi kellemes emlékeinket. Megjelenés júl 1. körül várható. Gratulálok a Blizzard teamnek, épp ideje, hogy elkezdjék csinálni a Starcraft II-t, ahogy Billy bátyánk anno beigérte.