6256
-
greco #3133 http://ba.california.com/unknowncheats/wc3.htm -
Sracok,
Biztonsagi masolatra is felmaszik a magyaritas? -
En mar meg is tettem.
Le a kalappal a forditok munkaja elott.
Csak azt sajnaltam, hogy betomoritettek az egeszet egy exe fileba igy nem tudtam osszehozni egy magyar Warcraft 3 CDt. :)
-
A hétvégén kipróbáltam a magyar Warcraft3-t.
Nagyon príma, végigviszem mégegyszer, most már magyarul! :) -
te kis palladinos
-
adj egy icq számot és elküldöm bár ha iylet kérdezel biztosan icq d sincs..hát persze hogy nincs .. www.megagames.com /game fixes -
bazsi123 #3126 persze, persze... én is ezt mondanám... :-P -
ugye azt tudod hogy nem sértésnek mondom hogy ki a szar vagy csak egy simpla kérdés volt én kashgar{G.A.O] admin vagyok egy kibaszott nagy blizzardikonnal de mostanába nem azzal a nevemmel megyek fel személyes oko miatt de ott vagyok nyugi és mindent látok :)) -
ata te ki a szar vagy a kanin? -
Zepp papa #3122 Francba én tegnap vettem 7000-ért az 576 -ban. (Ezek véletlen soorendben leírt számok még véletlenül sem reklámoznak semmit.) -
Zepp papa #3121 Nekem megy multiban is sőt battle neten is. Szerintem nagyon jó lett nekem a dreadlord tetszik a legjobban. -
a kani most mé nem jo hmm nem tudom -
hát én még nem néztem magyrítást, de érdekel...
ha meg huncraftból indulok ki akkro nem számíthatok nagyra, merthogy én huncraftnál elsírtam magam...
-
bazsi123 #3117 szerintem viszont nagyok kewl. annyira, hogy vettem is egy eredeti warcraft 3-at :-) tömömö a blizzard zsebeit. 5000 pénz volt, de megérte. mivel nekem amúgy is szívem csücske a gáma, még ha sokkal xarabb lenne a fordítás, akkor is tetszene. várom a majdan megjelenő frozen throne magyarítását is! -
szutyok #3115 És egyben miért nem lehet letölteni??? :( -
jojo bnet de én meg a kanin akarok jáccani
-
mi a faszt kritizáltok hallgassatok bele az emberekbe hát majdnem lefordultam a székröl a röhögéstöl mikor a MK t meghallotam meg a mortarteamet menjetek tudjátok hova egy baj van vele hogy csak single ben müködik -
Mi ez a ne fikázzatok hullám? Egy ember írta azt hogy neki nem tetszik. Mondjuk úgy hogy ki se próbálta csak megnézte a videókat. Ez elég no comment. -
Nekem műxik b.neten is. -
Hill #3109 Valóban én is látok benne kivetni valókat, de én is úgy érzem nincs jogom kritizálni egy olyan munkát, amelyér nem fizettem.
Egyébként nemtom battle.netes játékba mér nem lehetett beépíteni a magyarítást -
szutyok #3108 Na igen, csak tudod vannak olyan parasztok, akik b@sznak pénzt adni, de elvárják, hogy profi munka legyen... -
Pihenjetek már! Valaki tök ingyen letölthető magyarítást csinál, majdnemhogy tökéletes. És csodálkoztok, hogy nem a jólmenő szinkronszinészeknek fizettek. Vazzeg lenne az ára vagy 10 ezer forint akkor ki telt volna Dörner György meg ilyenek. Ha elolvastátok a bevezetőt, amatőrök, meg gamestarosok csinálták... -
A legtöbb egység hangja nagyon jól sikerült. Az Arch Mage 20x jobb mint az eredeti. Igazi öreg papás hangja van:) Viszont a Demon Hunter meg a Far Seer szörnyű szar lett. De mondom a többi hang nagyon király szoval le a kalappal. A videók tényleg nem sikeróltek túl jól de nem az a lényeg. -
Nyugi,még az eredeti Warcraft3 (regisztrált) verzióra is ezt a gagyi unable patch szöveget lökte,le is töröltem a picsába,jó,hogy nem majd az eredeti játékom fog igazodni ehhez! Azért a videókat megnéztem magyarul! Szép munka,nagy meló,dícséretes cselekedet,de miért nem veszi tudomásul valaki,ha nem szinkronszínészi tulajdonságokkal jön a világra??? Azon kívűl,hogy a Darth Vader hangu human király úgy hazabassza az egésznek a hangulatát,még rátesz egy lapáttal a kifejezéstelen hanghordozású Thrall...semmi köze nincs az eredeti hangulatához,már üzentem nekik ezt a Starcraft magyarosításánál is!Meg sem merem hallgatni a csajok hangjait,gondolom,17 éves libák nyekegnek elf bölcsességeket...na hagyjuk inkább: nem ajánlom senkinek (sajnos nem lehet ajánlani)! -
faszom ez a magyarositás nagyon fasza csak nem tudja valaki hogy hogy lehetne hogy menjen eredeti cd nélkül ugye loaderrel servereken
singlebe megy csak ha loaderrel inditom akkor nem megy má átirtam a reget meg mindent de nincs ötletem -
Hill #3100 mostmár müxik nekem is valszeg TFT kavart be -
Szóval egy 1.05-ös No CD crackkel megy a dolog. :) Ha kell valakinek dobjon egy mailt elküldöm... :) -
valakinek sikerült ráerőltetni nem eredetí cdre a huncraft féle magyarítást? -
Hill #3097 "Unable to locate the target to patch."
Mért is gondoltam volna, hogy menni fog simán...:/ -
WarCraft III HUN!!!!!!!!!!!
HunCraft
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.::Kész ill. nem kész játékmagyarítások ::.
.::Kész ill. nem kész játékmagyarítások ::.
.::i2k::. (Sync)
.::i2k::. (Extra) -
na szal meg az, hogy nem fut vissza a gyerek a kúthoz!!
mert nincs annyi kutad..
most ezt nem fogom részletezni, de ha játszottál eleget elffel, akkor tudod, hogy ez nem úgy van.. -
gyertek a KANI ra megjavult és mondanom se kell hogy kurva jó, alig van 40 es ping én szinte minden este ott baszom a lovat -
birom a blizzardnak ezt a gyengitését 300 rol visszavestik 250 re a szélességét hüüüü ha de legyengitették , bár ez nemis olyan eros,egyébként egy warstomp 20* olyan erös mint egy sokkwawe ,csatába a lejobb skill. -
A schockwave-n is gyengitettek kisebb a "szelessege a sarga izenak"
.
-
ja a KANI rol meg csak annyit hogy most rossz fél éve nem fordult elö ilyen de gond van a hálozattal ahol a server van majd megjavul már 4 napja ilyen -
valaki nem tudja honnan lehet 3.12 virtulacracket szerezni találtam má olyat hogy azt irják hogy jo a war3 3.11 virtual de ez faszság mert nem jo -
linyx ezt nagyon eltaláltad látom te megértesz -
szutyok ne légy má lama magába nem erös a fan of knives magába nem is de a kutakkal félmetes ,odafut a bányához elsüt kettöt meghalnak a parasztok majd vissza a kuthoz és megint na ezt kitudja megcsinálni senki hát ezért gáz az elfeknél a területre hato varázslat -
szutyok #3083 A CL-t, TC-t, CW-t nem is szidtam, azok is helyel-közel arányosak a FoK-al. :) Csupán megemlítettem, hogy lenne még egy két dolog, amit igencsak vissza kéne venni... -
szutyok #3082 Ferro: Azért szerintem a shockwavenél kicsit elszaladt a paci az alkotóknál (azért mégiscsak durva, hogy képernyőnyi tömegeken áthaladó kis sárga bizbasz mindenkin (mégegyszer, MINDENKIN) 200-t sebez...
Egyébként meg az összes AOE varázslat közül a FoK a leggyengébb (kiszámoltam sebzés/unit szerint
).