WarCraft III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát engem ez a kiegészitõ nagyon felbaszott, a törpe volt a kedvencem de ugy lebutittoták a kalapács már nem sebzi az épületet, nem hiszem el hogy a nightelefek mér ilyen erösek az a köcsög warden beteleportál aztán egy pengetámadás és meghalt minden parasztom kivédhetetlen nem is kell hogy katonailag nyejen pénzben kifoszt . eddig azt szerettem a warcraftba hogy minden kivédhetö valamivel de most .... ja meg az a amage reduction a giantnek hát ezt nem értem mi van a blizzardal, a fairy dragon meg aztán nagyon köcsög az a phase shift max az undead black sfinx tudja öket kinyirni, én öszintén remélem hogy ez csak még nagyon béta mert eddig nagyon szar, ja és még a másik kivédhetelen a blood mágus tüze meg a mana shild hát öcséééém 

Tegnap kipróbáltam a warforgon a kieget.
Night elf játékos vagyok, így errõl tudok nyilatkozni.
A hõs elsõ benyomás alapján nem tûnik elég ütõsnek a többi faj új hõseihez képest, de ez csak azért van mert még nem ismertem ki. A teleport varázslata viszont nagyon hatásos! 😊 Én jobban örültem volna annak a hõsnek akit bárki felbérelhet a boltban. A fearie dragon elég gagyin néz ki 😊, de legalább van, mert a mass human és az orc casterek ellen nagyon nehéz volt bármit is csinálni. Jó hogy lenyomták a költségeket és piszok jó hogy az épületek legyökerezve is ütnek. 😊))
A mountain giantek eléggé használhatónak tünnek. Ez a taunt meg a siege attack mód nagyon ötletes és jól használható, nagy felfordulást tud kellteni 4-5 giant fával a kezében, ha beszabadul egy városba. 😊
A saját bolt is jó bár még nem tudtam kielemezni, mert meg kell szokni, hogy van.
Szóval nekem nagyon tetszenek az újítások, viszont piszokul nehéz lesz beállítani egy minden faj számára elõnyös balancet.
Night elf játékos vagyok, így errõl tudok nyilatkozni.
A hõs elsõ benyomás alapján nem tûnik elég ütõsnek a többi faj új hõseihez képest, de ez csak azért van mert még nem ismertem ki. A teleport varázslata viszont nagyon hatásos! 😊 Én jobban örültem volna annak a hõsnek akit bárki felbérelhet a boltban. A fearie dragon elég gagyin néz ki 😊, de legalább van, mert a mass human és az orc casterek ellen nagyon nehéz volt bármit is csinálni. Jó hogy lenyomták a költségeket és piszok jó hogy az épületek legyökerezve is ütnek. 😊))
A mountain giantek eléggé használhatónak tünnek. Ez a taunt meg a siege attack mód nagyon ötletes és jól használható, nagy felfordulást tud kellteni 4-5 giant fával a kezében, ha beszabadul egy városba. 😊
A saját bolt is jó bár még nem tudtam kielemezni, mert meg kell szokni, hogy van.
Szóval nekem nagyon tetszenek az újítások, viszont piszokul nehéz lesz beállítani egy minden faj számára elõnyös balancet.
én nagy kanis vagyok és dual installom van eddig ment bár most nem megy van valami baj a kanival
Blizzard is proud to announce that we will be selecting 10,000 additional participants to facilitate the ongoing testing process of Warcraft III: The Frozen Throne™. We are extremely pleased with the results and feedback that the beta test is generating and would like to offer the opportunity for even more players to experience all the new features that the Frozen Throne has to offer. Those who signed up for the Beta Test will now have another chance to participate in and play-test the Beta as we proceed into the next phase of our testing process. These additional participants can expect to receive an e-mail from us confirming their participation in the next few days. We would like to once again thank everyone who applied, and we ask that you please continue to visit http://www.blizzard.com/war3x for more information on the game. We look forward to seeing all the new faces on Battle.net.
Hopp bar van mar warforge de azert hatha bejut egy magyar.Skacok ha valakinek sikerul irja mar ide had oruljunk mi is😊
Hopp bar van mar warforge de azert hatha bejut egy magyar.Skacok ha valakinek sikerul irja mar ide had oruljunk mi is😊
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
Azt szeretném viszont megkérdezni,hogy van-e itt olyan aki Kani.hu-n játszik/játszott és felinstallálta a Frozen Throne-t. A kérdés: Fut-e a kettõ együtt?
Saint of Underworld N/Me
jovan má megvagytok 😊
Saint of Underworld N/Me
mind2 szerveren megprobáltam...
Saint of Underworld N/Me
milyen nicken vagytok? rátok keresek whereis-el
Saint of Underworld N/Me
channelnél beirom hogy twl és sehol sem vagytok...
Saint of Underworld N/Me
org-ra nem hajlando felmenni, de amugy szerintem a .net sokkal jobb szerver
legalabbis nekem jobban ment ott aztan lehet hogy semmi különbség nincsen 😊
legalabbis nekem jobban ment ott aztan lehet hogy semmi különbség nincsen 😊
Saint of Underworld N/Me
na ha a netesre jöttök már pedig mi a picsába nemtom melyik serveren voltunk tengap megnézem.....
na szóval mi a!!!!
WARFORGE2.KICKS-ASS.ORG-on vagyunk tehát akor iude gyertek majd szépen....
és twl channel
na szóval mi a!!!!
WARFORGE2.KICKS-ASS.ORG-on vagyunk tehát akor iude gyertek majd szépen....
és twl channel
๏̯͡๏﴿
De sehol sem találkoztam magyarokkal
Saint of Underworld N/Me
hát ahol néztem 70-80
Saint of Underworld N/Me
Na felmentem , hol vagytok?
Saint of Underworld N/Me
nem tudok még mindig felmenni... 😞
az nem lehet gáz hogy sima w3nál 1.04-es peccsem van?
az nem lehet gáz hogy sima w3nál 1.04-es peccsem van?
Saint of Underworld N/Me
úgy látom végre kezd beindulni a dolog. Ma este én is ott leszek, ha minden igaz. Gothic (vagy hasonló) néven.
<4:09pm>4:09pm> <@Archang3l> ok for those wondering
<4:09pm>4:09pm> <@Archang3l> warforge.kicks-ass.org will always run the newest builds first
<4:09pm>4:09pm> <@Archang3l> org2 and .net will follow when everything is stable
<4:10pm>4:10pm> <@Archang3l> org and org2 where initially copies of each other
Question: When will V4 be out?
Answer: <4:10pm>4:10pm> <@Archang3l> dami: not needed yet
Question: What about net2?
Answer: <4:11pm>4:11pm> <@Archang3l> net2 = org
Question: When will rankings/clan support/levels/icons be implemented?
Answer: <4:11pm>4:11pm> <@Archang3l> we are working on it all
Question: Why can't I create a custom game?
Answer: <4:19pm>4:19pm> <@Archang3l> .org runs a new build for custom games, try if it fixes it
Question: What's with all the freezing when people try to join custom games?
Answer: <4:21pm>4:21pm> <@Archang3l> I haven't frozen yet
<4:21pm>4:21pm> <@Archang3l> I heard it has to do with private games
Na ennyi az uj info egyebkent most ugy nez ki hogy sok magyar (mi is) az org2-t hasznaljuk.
<4:09pm>4:09pm> <@Archang3l> warforge.kicks-ass.org will always run the newest builds first
<4:09pm>4:09pm> <@Archang3l> org2 and .net will follow when everything is stable
<4:10pm>4:10pm> <@Archang3l> org and org2 where initially copies of each other
Question: When will V4 be out?
Answer: <4:10pm>4:10pm> <@Archang3l> dami: not needed yet
Question: What about net2?
Answer: <4:11pm>4:11pm> <@Archang3l> net2 = org
Question: When will rankings/clan support/levels/icons be implemented?
Answer: <4:11pm>4:11pm> <@Archang3l> we are working on it all
Question: Why can't I create a custom game?
Answer: <4:19pm>4:19pm> <@Archang3l> .org runs a new build for custom games, try if it fixes it
Question: What's with all the freezing when people try to join custom games?
Answer: <4:21pm>4:21pm> <@Archang3l> I haven't frozen yet
<4:21pm>4:21pm> <@Archang3l> I heard it has to do with private games
Na ennyi az uj info egyebkent most ugy nez ki hogy sok magyar (mi is) az org2-t hasznaljuk.
BAZZEG
NEM KICK-ASS HANEM KICKS-ASS
BESZAROK EMIATT NEM MENT. HOLNAP JOVOK, MILYEN CSATIN VAGYTOK?
NEM KICK-ASS HANEM KICKS-ASS
BESZAROK EMIATT NEM MENT. HOLNAP JOVOK, MILYEN CSATIN VAGYTOK?
én már megtaláltam ferrot davidust meg még másokat
fasza ,csak a mountain giant nagyon erõs 😞((
fasza ,csak a mountain giant nagyon erõs 😞((
most kirizs helyzet nva, mert 3 server közül egy se akar naogyn mxeni 😊
๏̯͡๏﴿
warforge2.kicks-ass.org most ezen a serveren twl channel.
Hány mb a béta?
de van most mondom az egyiknél nem enged fel download data errorm ,én is csodálkoztam de ez van
nem hiszem el bent vagyok bár nem látok egy channelt se azaz nincs ott senki de azé király a .org-on nincsenek magyarok?
na ferro az a helyzet hogy mikor felcsatlakozik kiirja hogy downloadig error gondoltam szar a cim nekem aztán ott jukadtam ki hogy a .net -es verzio nekem nem jo ugyhogy a .org -al probálkoztam és bejött nem irt ki errort .
bent vagyok elkezdem csinálni az accountot és nem csinálta meg igy nem tudtam még jáccani neked nem volt ilyen create accont hibád?
bent vagyok elkezdem csinálni az accountot és nem csinálta meg igy nem tudtam még jáccani neked nem volt ilyen create accont hibád?
nekem se ment
Saint of Underworld N/Me
"C:\Program Files\Warcraft III\Frozen Throne.exe" -wf na szoval azert leirom hatha valahol ez lenne a hiba:AZ UTVONAL MARADJON CSAK A -wf-et KELL A VEGERE IRNI.(a - jel elott egy space tehat pl: "d:\war3beta\Frozen Throne.exe" -wf. )
Énis megpróbáltam 73-szor. Semmi.
Nehany emberkenek problemaja van az 3.01-es felinstallalasaval. Itt a megoldas (magyarul😄):
1.start menu, futtatas, beirod regedit
2.a megnyilo ablakban a HKEY_CURRENT_USER-re klikelsz onnan Software es utanna Blizzard Entertainment
3.ott lesz a Warcraft3 , klikkelj ra akkor megjelenik hogy Installpath es InstallpathX. Az a lenyeg hogy MINDEGYIK A WC3BETA KONYVTARRA MUTASSON (jobb klikk modositassal tudod megvaltozatani).
1.start menu, futtatas, beirod regedit
2.a megnyilo ablakban a HKEY_CURRENT_USER-re klikelsz onnan Software es utanna Blizzard Entertainment
3.ott lesz a Warcraft3 , klikkelj ra akkor megjelenik hogy Installpath es InstallpathX. Az a lenyeg hogy MINDEGYIK A WC3BETA KONYVTARRA MUTASSON (jobb klikk modositassal tudod megvaltozatani).
v3-as loadert hasznalj ez meg mindig a STRESS server szoval van meg vannak bugok boven. (ja es azert nezd meg hogy 3.01-es peccset hasznalsz es ha original a game akkor NE hasznald a virtual cracket)
Itt a link ezen rajat van minden tobbet en se tudok:
http://www.dbz-power.de/Warforge/
Itt a link ezen rajat van minden tobbet en se tudok:
http://www.dbz-power.de/Warforge/
73 dik probálokzásnál felconnectelt de aszt irta ki hogy hiba lépett fel a fájlok letöltésekor, asszem még maradt egy hajszálam mert a többit kitéptem már
aszzem ez volt as 72 dik brobálkozásom hogy ki be lépkedek a gaméböl es connect de az eredmény semmi, már itt állok az ablak szélén nem sok kell hogy ki is ugorjak