6256
-
hát én lövettem elöbb íjászomat direkt megnézni, mindne upgrae rajta volt 3/3as marksmanship meg range is, azt igy 10essével sebzett ijász ijászon
tehát íjsázt nem fogják íjászok ill más ranged irtani:)
10et sebzett hozzáteszm úgy, hogy a sezése 22-30 volt, max armor persze ...
az még jó tftben,h goy armorhoz már írja, hogy hány %-ot vesz le dmgből -
No! Kiokítottam magam.
Az íjász medium armouros, amire a piercing attack 75%-ban sebez a TFT-ben és 100%-ban a 1.06-ban.
Ez így jobb!:)
Lehet, hogy akkor a 75% 65%-kát kell nézni?
Akkor a NE íjász csak 50%-kap be a piercingtől a TFT -ben? :)
No így már ok! Akkor nem sírok! :) -
Hogy kell ezt érteni?
A piercing attack a light armort (ez van az íjásznak) 150%-ban sebzi ugye?
Na most a 150%-nak a 65%-a? 97.5%
Jól értem akkor, hogy az a 65% nem 65%, hanem 97.5%?
-
hogy kavarja a szart ez a blizz....
szal fent van warforgeon 315, és akkor most nézem goyrsan mégis archer,t ohgy kel e ezt fejelszteni:)
elunes graceről van szó, és akkor ott va neki alapból, és lássatok csodát ezt írja:
Reduces the damage taken from Piercing attacks to 65%, and spells and Magic to 80%.
na így már mégicsak jobb:)) de ne csökkentették vönla a zéletét, mert akkor legalább ezek valós szómok lennének:P -
www.gamecopyworld.com
rákeresel warcraft3-ra, a legfrisebb linkre rámész, letöltesz. -
ez eddig csak mokas de akkor elsz vicces, ha ezert a skiller fejleszteni kell, hogy legyen!!
mer ugye most blizz mokasan ujabb elonybe hozta a tobbi fajt archer ellen:) -
Braveheart #3301 aztán ha odamész pár grunttal közéjük, megb@szhatják a piercingjüket
-
ezt nem neztem:) de igy mondod kurva nagy rakas szar a kibaszott fasszopo cigan yblizzard, hogy csinal ilyen kurva cigany neger baszast, es egy nagy rakas lofaszt nem er:)
na zt figyelembe veve archer ugyanugy nem er semmit:P -
az jo ha julba leszel, mert én jul elso hetét egyből nem itthon töltöm:)
aztán meg horvátország, és sok cigányhely úgyhogy nem lássuk sűrűn egymást :)
hát lényegében nem sebzik ugyanúgy, mert 20% az 20% :D
ugye ugye:D
hp egyre kevesebb ez tény, és geciség:)
jó ez,h ogy van egy passiv abilityjük, de jobb lenne ha kapnának egy nagy lófaszt, és azzal lőnék az ellent :)
hunta hp azér jó, mer eddig nagyon könnyen halt, de most nem fog nagyon könnyen halni, csak könnyen:)
wyv speednek biztos volt vmi lényege, gondolom testerek rinyáltak, hogy ha vki wyvet gyárt, akkor biztos baszakszik vele, meg szivat, és így viszotn már nem tud olyan gyorsan eliszkolni:), vagy az is lehet, hogy szintén menekülés miatt, túl goyrs votl,a ztán hiába volt ennek a fajnak iylen anti levegö légizrönye, amikor wyv túl gyorsan elspurizott:)
az a 3 dmg reduction is biztos óriási szeepet szolgál:)
3mal csökkentteték main sebzését, viszont poisont 0.7-vel ami sokat számít:)
főleg hosszútávon, és aki tudja mire jó poison sebzés tftben annak sokat számíthat:)
mi az az AOE ?:D
ja én meg reagálok már, hogy tftben miért olyan marha gyengék az elfek:
még csak 313as pecs van wfen!!
szal akkor elkezdek gáyrtani huntát, és jön ellenség trollal, és akkor hunta nincs:P
mass archert nem is nyomok, mert amikor jön ellenség far seerrel, meg tauval+ akármivel akor íjászk eltüntek...
ja ugye mindig van egyébként egy ork játékos aki elsőnek ált fars eert hozza ami rendbe rakja archereket, vagy hozza a troll bácsit aki a wardokkal olyan szépen rendbe rakja huntikat, hogy ide is jöhetne takarítani :)
na szóval akkor igaz, hogy dragonka anti caster, ezér jó neki a piercing sebzés, de sztem magic jobban állna neki:D
na akkornézzük mi van:)
tegyük fel,h ogy jön az ellenség abo+taurennel mérne jönne múltkor is jött mint a picsa nem is egyszer!
akkor mit csinálhatok?!
chimerat
van chimera chimera 100as dmg+extra magic dmg miatt:)
na eddig jó volt, csak akkor az ellen ezt nem agyja aniiyban, úgyhogy nyom batridert, akkor chimerakat elfelejthtjük, vagy nyom trollt, chimerat megint elfelejthetjük, de ottvn az ud aki nyom gargit, és chimerket újfen telfelejthetjük:) na ez jó volt, mert akkor mire is való a chimera?
ugye tehetem azt, hogy chim+varjú:) vagy hipo, de hero sem árt alájuk, de igen egy vagy 2 herot elcsap 1 mp alatt az az abo meg tauren:)+ ellen heroi:)
na persze ottvan a társ aki segít, csak a társ nem tud segiteni egyedül, ha nekem már nincsenek meg a chimek:)
na meg társat is elcsépelik, mer társ vagy béna, vagy nem bir velük nagyon:)
na chimnek ugye kell tier3...
csak akkro vna az, hogy jön az ellen grunt+troll massal, és mi már nem is techelünk, mer ameddig elen techel ostrom alatt tart minket, és mi köszöntünk szépen :)
na mso ez mind tapasztalat volt, nagy rakás szar is vagyok, de csak kitalálok már vmi megoldást, hogy ne veszítsek mindig, mert eddig mást nem mutattam:P -
Szutyok irta:
"fast exp? Hm, érdekes egy gondolat. Miért is van az elfnek olyan májer fast exp-e? Azért, mert oda tud sétálni? Addigra, mire az felépül és oda sétál, a többi nép már 5-6 katonával leverte az ott tanyázó lényeket és építi a fast expet, mire neked begyökerezi a bányát, már mindenkinek van 2-3 védőtornya is (főleg humannak, mert ugye fast build...) Szóval fast exp előnyt elfelejtheted...
És erről azért lehetne bőven vitát nyitni... De nekem sincs kedvem, neked sem, többiek meg nem érdekelnek (most ezzel kapcsolatban)."
Igazad van errol folos vitazni majd ha jon a TFT akkor megint kezdothet valami jo kis vita, hogy szerinted miert olyan "marha gyengek" az elfek
DE erre muszaj reagalnom. Na szoval NE-vel ugy kell/kellett (1.05-ben) fast expelni hogy maga a TOE verte le a creepeket egyedul sereg nelkul es igy mar az elejen iszonyu gyorsan lehetett expelni vele (most mar folosleges de ha neztel esu.Kaj replayeket akkor erted mirol van szo, azt hiszem ezt o kezdte el vagy valamelyik "elmebeteg" korai tipp-topp player
)
Gothic irta:
"- Archer hitpoints reduced to 240 from 300.
- Archers now have a new passive ability, Elune's Grace. This ability
grants them 35% damage reduction against piercing attacks, and 20% damage
reduction against spells. "
"Annyira leviszik HP-t, hogy ember legyen a talpán akinek lesz ideje healing tekercset nyomkodni. Egyszer eltalják szerencsétlen íjászt már pirosba is lesz a HP-ja, a "nagy" damage csökkentés ellenére. Épp a minap sírtam egy másik fórumon, hogy már csak egyetlen olcsó és jól használható egység van az NE-nél: az íjász. Erre meg ezt is elcseszik..."
Na ennek a valtozasnak sok erelme volt es meg erosebb lett tole a NE. Ugyanis az ijasz most sokkal jobb a "ranged" egysegek ellen es az AOE spellek lenyegeben ugyanugy sebzik, DE ami a legfonotsabb vegre igazi "counter" ellenuk a "melee" egysegek. (ugyanis jo microval es entagle es sok ijaszzal az elfek az elejen nagyon utosek voltak, meg a gruntokat is siman szetszedte csak ugyesen kellett jaccani vele).
Szoval az ijaszt nem kell felteni talan meg erosebb is lett mint volt, csak a melee egysegektol kell jobban ovni, azaz a "mass archer" helyett kell csinalni mast is, hogy vedjek.
"Ilyeneknek meg mi értelme?
"Huntress hitpoints increased to 600 from 575
Wyvern damage reduced to 36-44 from 39-47
Wyvern speed reduced to 320 from 350."
A huntressnek meg kellett az a kis hp hogy jobban birja egy kicsit az elso sorokban, hogy fedezni tudja az ijaszokat az ellenseg melee egysegeitol.
A wyvernen meg muszaj volt ez a "nerf". Tul eros volt tier 2-on, most ez a hp es ami fonotosabb speed nerf helyere tette. Ja es ne felejtsuk az orknak most mindket legi egysege tier2-on van ami azert nem rossz.
To Lynx meg a TWL-eknek ha neha olvassak a forumot:
Nagyon sok dolgom volt mostanabn sorry de ha kijon a TFT akkor tuti megyek bnetre egy csomot, meg julius ugyis konnyu es pihenos honapnak igerkezik. (nyaralas meg TFT lesz
)
u.i : Bocs a sok amgol szoert de marhara nem tudom leforditani oket, de aki wc3-ik az ugyis erti aki meg nem...az minek el
Ja es random player vagyok szal nincs lefogultsag es NE utalat
-
Ilyeneknek meg mi értelme?
"Huntress hitpoints increased to 600 from 575
Wyvern damage reduced to 36-44 from 39-47
Wyvern speed reduced to 320 from 350."
Max akkor jön ki ez a változtatás, ha vannak vagy 15-n ugyanabból az egységből....
-
NE-nél:
"- Archer hitpoints reduced to 240 from 300.
reduction against spells. "
Annyira leviszik HP-t, hogy ember legyen a talpán akinek lesz ideje healing tekercset nyomkodni. Egyszer eltalják szerencsétlen íjászt már pirosba is lesz a HP-ja, a "nagy" damage csökkentés ellenére. Épp a minap sírtam egy másik fórumon, hogy már csak egyetlen olcsó és jól használható egység van az NE-nél: az íjász. Erre meg ezt is elcseszik...
A végén megyek vissza starcraftozni... :(
(Lehet cseszegetni, kedves Ne-gyűlölők) -
- BETA PATCH 315
--------------------------------------------------------------------------
2003-JUN-10
Maps:
Two Rivers - Miscellaneous improvements to creep and start location balance
Changes to Neutral Buildings, Units and Heroes:
- Forest Troll Shadow Priests have had their starting availability delayed
by 60 seconds to 120 seconds.
- The Beastmaster now has a smaller "footprint" or collision size - 32
down from 48.
Undead Changes:
- Spirit Touch now replenishes 4 mana per casting, down from 5.
- Spirit Touch and Essence of Blight now affect a maximum of 6 units per
casting. Note that multiple obsidian statues can be used together to
heal a larger number of units.
- The Tomb of Relics now sells dust of appearance, but no longer sells
clarity potions.
- Devour Magic now heals 50 hitpoints per spell devoured, up from 25, and
75 mana, up from 50.
Human Changes:
- Lumber Mill cost reduced to 120 from 145.
- Lumber upgrade effect doubled to +10 lumber capacity per level of
upgrade, up from +5 lumber capacity per level of upgrade.
- Human masonry upgrade cost reduced to 100/25, 125/50 and 150/75 from
100/100, 125/175, 175/250.
- Guard Towers and Arcane Towers now cost 70/50 to upgrade, down from
80/60.
- Mortar Teams now have a limitless supply of flares, but they can only
use one flare every 2 minutes.
- Gyrocopter air to air damage increased to 12-13 from 7-8
- Gryphon Aviary cost reduced to 140/150 from 170/190
- Dragonhawks are now correctly a level 3 unit instead of a level 5
unit. This only impacts the experience gained when they are killed.
Night Elf Changes:
- Archer hitpoints reduced to 240 from 300.
reduction against spells.
- Hippogryph Rider hitpoints reduced to 765 from 825 and armor increased
to 1 from 0.
- Huntress hitpoints increased to 600 from 575.
Orc Changes:
- The Voodoo Lounge now sells clarity potions, but no longer sells dust of
appearance.
- Wyvern damage reduced to 36-44 from 39-47.
- Wyvern poison now deals 4 damage a second up from 3.3 damage a second.
- Wyvern speed reduced to 320 from 350.
- Batriders no longer require a fortress to build.
- Spirit Link cost reduced to 75 from 100.
- The Tauren Chieftan now has a smaller "footprint" or collision size -
32 down from 48.
Other:
- If a player owns only one hero (dead heroes count), and is at tier 2 or
tier 3, they gain bonus experience of 10% for tier 2 and 20% for tier 3.
This affects all experience gain - both creeping and killing enemy units. -
Azóta már csináltak a srácok egy új patchet a magyarított verzióhoz, ami megoldja ezt a problémát.
www.huncraft.hu -
Sziasztok!
Az a problémám, hogy ha felteszem a gammához a maygarítást (1.06-os patch-re) mindegyik egység sérthetetlen lesz.
A magyarítással van a gond, vagy a töréssel?(A megagamesről szedtem le az 1.06-hoz)
Járt már valaki így?
-
:DDD
tanítvány max -
azé ez ebben a formában nem igaz mert nincs jobb hös a dh nál ha fast exp rol van szó+a kut veszteség nélküli expelés ez nagy szó és mi a fuckrol beszélsz te? az elf nek 120 sec alatt van kész a bázis +60 sec a gyökerezés de addig ö legyártja a wispeket máris egy percet rávert a többi népre bár lehet a humanra nem(fast bulit)tehát az elf az expelésben übermajerfasza,de ami ez után jön az csak rajtatok mulik hogy melyik nép az erösebb
-
szutyok #3286 Ferro:
Az elf messze a legerosebb volt az eredti wc3-ban errol nem kell vitat nyitni (AOW cyclon, fast exp stb) a TFT mar sokkal jobb a helyzet.
Most csak erre válaszolnék: AoW csak kis pályán elég ütős, nagyon már közel sem annyira, max kisegítő egységnek, ha már végső támadást akarsz, de ha peched van, akkor úgyis lebuksz és az ellen úgyis csinál sieges egységeket (nagyon sok hum játékos alapból vesz olyan kis törpöket...).
Dott tényleg elég jó, de mondjuk ha csak az ellen hőseid kapod fel és nem vannak még 6-5 (dh-kotg/potm) hőseid, akkor azért egy sok sámán-doki-gruntos sereget az életbe nem versz le dott-okkal, vagy egy foot-knight-pap-sorc csapatot...
fast exp? Hm, érdekes egy gondolat. Miért is van az elfnek olyan májer fast exp-e? Azért, mert oda tud sétálni? Addigra, mire az felépül és oda sétál, a többi nép már 5-6 katonával leverte az ott tanyázó lényeket és építi a fast expet, mire neked begyökerezi a bányát, már mindenkinek van 2-3 védőtornya is (főleg humannak, mert ugye fast build...) Szóval fast exp előnyt elfelejtheted...
És erről azért lehetne bőven vitát nyitni... De nekem sincs kedvem, neked sem, többiek meg nem érdekelnek (most ezzel kapcsolatban). -
még nincs illegális server 1.06 ra csak 1.05 ös peccsre -
ööelfnak ottvan még azér izé hiprájder is :)
de a lényegen nem változtat :)
ha meg azt nézzük, hogy a legtöbb:
hunta
ballista
dotc
hipo
grunt
cata
raider
tauren
futi
knight
mortar
tank
ghoul
wagon
abo
csonti
-
archer pirszing
dryad pirszing
dott pirszing
chimera pirszing
troll hh pirszing
shaman pirszing
doki pirszing
wyvern pirszing
kodo pirszing
puskás pirszing
pap pirszing
szorci pirszing
koffer pirszing
griff pirszing
pok pirszing
gargi pirszing
nekro pirszing
banshee pirszing
wyrm pirszing
ezek a régi war3 adatai ahol ano az elf tűnt/votl a legerősebb :) -
Braveheart #3278 ehhez hozzászólnék(3245)
Szerintem azért tűnnek az elfek a legerősebb fajnak, mert mivel a legtöbb egységük piercing attackos, jobban sebzik a legtöbb földi egységet, de a light armoros egységekkel jó le lehet csapni őket. Pl. egy skirmishben (ahol én ork voltam+ 2 ork velem) 3 nightelf ellen, simán nyertünk 1 óra alatt, főleg hogy taurent nem(heavy armor) csak gruntot (medium armor) meg troll headhuntert (light armor) csináltam, meg Farseer 3as chain lighting. 2 ilyen chain lightinggal la. 6-7 archert tudtam leszedni. -
TCAT remélem olvasod ezt mert ez a kani már türhetelen hát ne csináld már csak mennie kéne annak a faszom netnek nálad oszt kész ,vidd vissza akkor schenkerhez a servert mert ez igy nem buli de nagyon nem -
figy le kell szedni egy gate vaj editort
http://www.kickme.to/war3x
aztán beirod hogy kani majd azt hogy bnetd.kani.hu
majd -1 és jöhestz is mert jo a kani -
kibaszott szarfaszu kani ennyit mondok hát beszarás hogy micsinál ez a tcat ennyire gagyi nem lehet nem nagy örjöngöség egy servert üzemeltetni föleg ha 100 mps es -
talán ha leirnád a server cimét az fazsa lenne -
na figy látom még láma vagy
1. allitsd át a térképet hogy nézd mit csinál a gép és másold öt na akkor nyersz ha belejöttél akkor mehetsz normal fokozatra,több taktika van de 3 torony mindig jól jön az elején jó hősz válaszz ne azt ami jol néz ki ha elöször megütöd a gépet komolyabban utána már nem tud lábra állni mindig herot csinálj elsönek stb a gép csak az insane en csal !!!! akkor is csak pénzben -
tipikus warforge bug hagyadd majd megjavul nekem is volt ez a hiba -
kickme.to/war3x itt megtalálod a warforgehoz szükséges peccseket, meg infokat -
és nehéz lene letölteni őket? :) -
Örülj neki hogy van kani. Ingyen van ugyhogy csak ne sírj. -
ja és nincs legütősebb taktik...
nem mondom el miér, kis gondolkozással erre is rá lehet jönni:)
-
kifogást mindenre lehet találni, úhgyhoogy nem fogom neked leírni tftben miylen ütős taktik van..
az lene előre tudom, hogy mondanád, hogy nem mer akkor te hozod ezt, és akkor az lecsapja, de akkor én mndom, nad epersze de nekem ottvan izé ami meg azt cspaja le, és akkr van közben expem meg ilyenek...
taktika a wyvern+batrideres ha jön ellen elbújok és akkor ha elment újra kezdem a bázisa irtását..
ebbe nyugottan beleköthetsz, de nagy rakás lófaszt nem érs vele, hisz akár nyomod légvédelmet akár nem, én nemrég nyertem vele 3at is, és volt légvédelme ellennek...
a másikaz, hogy nem mondatm, hogy ft-hez tudok taktikot... -
hé ird le a legutösebb taktikát a tft be és én elmondom hogy az miért nem az :) na gyerünk -
hu bazz hol irtam ilyet, linkeld már be
ha télleg iylet irtam bocs, de én nem emléxem,h ogy mondtam volna iylet.. -
Az elf messze a legerosebb volt az eredti wc3-ban errol nem kell vitat nyitni (AOW cyclon, fast exp stb) a TFT mar sokkal jobb a helyzet.
Az 1.06-ban nemtom mi a helyzet mert nem jaccotam vele de azert en nem feltem az elfeket. (ja es a faire fire nem rossz spell a cyclont meg meg minidg nem lehet dipelezni szal hasznalni kell a DoTC-ot:) -
gtom #3243 nekem írhatnál egy elf taktikát -
ja és van taktik a war3ban...
gondolkozol, és akkor talán rájössz, vagy ha nem jössz ráa kkor le is írok neked egyet :) -
vkinek ki kéne ugrania ellopni azt a kibaszott ft-t.. -
pap levesz mindnet, vagy nem vesz le, sokkal ötbbet ér:)
ne mind1 ugye, hogyha van a unitjaidon semmi, mintogy legyen rajta inner fire, az ellenen meg bl, meg melette wardok ill wandok:)