6256
-
Braveheart #3360 nem tudja senki a #3354-re a választ? Most újraraltam a játékot, felraktam az 1.06-os patchet és utána a kani loader 7-et, de mikor csatlakozni akarok a kaira, azt írja ki, hogy unable to validate game version. Reconnect to Battle.net or apply the newest patch. Nem értem mi a baj? Vkinek 5lete? -
Gábor #3359 OK,köszi:) -
Gábor #3357 Prob megoldva -
Csordogál a Frozen....még 12 secondum
-
Gábor #3355 Kicsit off,de h kell letölteni a warezcenterről? Tölteném onnan a frozent.Küldtem smst, kaptam is választ,de egyszer a kód nem ok neki,másszor meg,h egy gépről csak egy letöltés mehet című szöveg :/
Vkinek 5lete -
Braveheart #3354 nekem van egy kis gondom: tegnap fel akartam lépni a kanira, és elkezett letölteni egy upgradet. Miután leszedte, elindítom a játékot a patchelés (1.06) és azt írja ki csatlakozáskor hogy ismeretlen verzió, csatlakozzon újra vagy szedje le a patchet. Szóval nem megy. Vki segítsen lécci és kösz! -
Csordogál a Frozen....még 1h
-
melyik admin alkotott ? :) ki zárta be a másik warcraftos topicot ? :)
-
Meegjelent basuzki ne MIndNDENKI TOLSE LE ,na megyek kicsitr bepailtunk dee majd holnap toltok -
Nem eredeti.Nincs Patchelve csak crackelve. -
jaa beszaraás, már minnyár 1%nál van:DDD
bakker fél órája nézek fel szerverre azt semmi, már feladtam minden reményt, és ekkor Dynamic megvilágytotta a sötét utat:D -
hu gyorsan nézem át ftp eléréseket:D -
nem hiszem el?:": ?SFDA?ALG?DGFADHD
komyolan hol?:D -
Warcraft III: Frozen Throne (c) Blizzard 37x15 MB DEVIANCE -
eredetitd van? mer ha igen akkor bnet auto update azt csa:)
de ha nem akkor vedd meg eredetit maskulonben ohne bnet -
Gábor #3343 Patchelve van? -
Szeretném kipróbálni a Battlenetet,csak azt írja,hogy nem az a verzió van meg nekem.Mit tegyek? -
ami itt nem mutatkozik
-
Braveheart #3339 anyuuu pelust kell cserélnem! -
szutyok #3337 szvsz még az is simán lehet, hogy több embert érdekel eat static véleménye, mint a tiéd :P 

Egyébként megnézem, hogy bántalmazol te valakit is gépen keresztül... -
komolyan vegyél vissza ranger mert nem tudom hogy jáccol de egy biztos(nem unikum) a pofád az nagy legyél kedvesebb -
imadkozzunk minnél hamarabb!! már igazán kölcsönvehetné ki azt a biztonsági másolatot, és véletleünl kidobhatná egy serverre:D
-
Pontosan mire célzol?Még addig pötyögd be,amíg le nem szaggatom a kicsike ujjacskáidat!És akkor megnézzük,hogy mekkora bátor gyermek vagy! -
Braveheart #3333 "when it's done" -
Braveheart #3331 ilyen paraszt vagy mindenkivel? (és most ne gyere azzal hogy nekem mi közöm van hozzá, ez a topic publikus) -
Szevasz Madmartigen! Most játszottál a zsír új accountom ellen a battleneten.DroWw voltam! Soha kellemesebb emléket,igaz?! :) -
szutyok #3328 Van egy picike stratégiás különbség is, legalábbis az easy és normál között.
Meg azért javul a microzása is valamennyire a gépnek. Insanen viszont a lényegi csalás az, hogy dupla fát/aranyat szednek be és jóval hamarabb átfejlődik a főépület. -
mostmár tudod,hogy senki.Ezek után nem kérdés,hogy kit érdekel a véleményed... -
2. szerinted ki kíváncsi rád? -
Szar lehet neked -
Kozben visszaolvastam, es megtalaltam a megoldast!
-
Sziasztok,
Felinstallaltam a jatekot, felment az 1.06-os peccs, meg feltettem a maqgyaritas a HunCraft csapattol.
A bajom az lett, hogy a jatekbeli egysegek nem tudnak sebezni, sebzodni! Se en, se az ellen! Akkor most mi van? Ez miert van?
Meg kell jegyeznem, melyen meghajolok a HunCraft team elott, 120%-os elismeresem, fenomenalisat alkottak! -
szutyok #3320 Ghotic: itt nem is annyira jellemző, de a gameres forumon, na ott aztán írtál már pár hosszú siratást! 
-
Nincs mit! :) -
(Az előző üzenetem Szutyokra reagáltam.) -
"Ha jól látom, mindig Ghotic az, aki az elfet siratni szokta, én csak tényeket szoktam közölni."
Tényleg úgy tűnik, hogy mindig siratom őket? :)
A legutóbbi üzenetemben matematikailag bebizonyítottam, hogy az elf íjasz nem hogy rossz, hanem elég jó egység még most is, bár a legggyengébb range egység a négy faj közül, ha melee egységekkel kerül szembe. :) Ez tény. :)
Szóval az elején gáz, amíg nincs meatshield.
-
Braveheart #3315 bocs, nem voltam mérges csak megszokásból írtam így -
szutyok #3313 Ha ToL (nem eternity :P) odamegy leverni a creepeket, az még + idő, addig meg a többi nép is simán már leveri az ottani creepeket és felhúz egy épületet. Nem azt mondtam, hogy az elfeké a leggyengébb, hanem hogy nem a legerősebb, hanem hogy nincs ezzel előnyben a többiekkel szemben! Az pedig, hogy egy teljes képernyőnyit kell sétálnia a fának, szintén rengeteg időt elemészt, ami elég ahhoz, hogy a többiek is felhúzzák az expüket addig már. Egyébként meg az ember is és az ud is le tudja nyomni ált. a bányás creepeket veszteség nélkül... A kiegben már vitathatatlanul az ork lett a leggyorsabb expelő (már amennyiben tier2-ről van szó ;)).
És azt sem mondtam, hogy az elf az übermarhagyenge. Igazán nem tudom, hogy ilyet hol olvastál az írásaim között. :) Ha jól látom, mindig Ghotic az, aki az elfet siratni szokta, én csak tényeket szoktam közölni. -
Gothic1: Köszönöm a tippet. Bejött!
-
Ami azt illeti, még valóban nincs, de ha kijön, itt biztos megtalálod.