WarCraft III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ymir: Hát én még nem is hallottam arról a játékról. 😊

Vki el tudná nekem mondani, hogy hogy a ****-ba lehet instant reveive-t nyomni???]#gonosz2]
Lynx_TWL
lecsusztunk

๏̯͡๏﴿

Ymir
ittt is megkérdezem nincs meg valakinek az etherlords nevü játék???? esetleg valahonnan le lehetne tölteni??? ha valaki meg tudná szerezni az is irjon pls!!!!!
A béta installerre gondolsz? Ha felinstallod, minden peccselgetés nélkül, akkor lesz 299-s verzió, és a régi original háttér lesz a menüben, és még az options menü sem lesz elérhetõ, csak a bnet. Amúgy meg tudom, hogy kell az install. De már sikerült, felpecselgette.

A problémám az volt, hogy kiírta, hogy felment a peccs, oké, aztán játékba belépve az alap béta verzió volt akármit pecselgettem, és még az is poén volt, hogy egymás után 3-4* lehetett a 3.00-s peccset felrakni. 😊

A statsok viszont nem mennek még...
Ferro_TwL
Szutyok eloszor az installer kell utanna a peccsek.Az installer akkor is kell ha 3.00 (az a 65 megas) patch-t nem bnetrol szeded le.)

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

De én akkor örülnék igazán, ha felpeccselné az a szar program. Hiába írja ki, hogy succesfull meg blabla mert meg van peccselve, a játékban marad az a w3-s háttér meg a csúnya 299 kiírás alul. 😞
Hiába reinstallgatom azt a vackot, nem akar sikerülni.
Igen, az original tényleg elég "üres" béta után már. 😊
Viszont a statok már müxenek elvileg, tehát számolja, hogy mennyit nyersz, vesztesz. 😊 Laddert kell már csak összehozniuk.
Ferro_TwL
The FT Warforge servers are up and open for public (version 303).
Major server update (1:00am GMT, that's 8:00pm EST):
* Arranged Teams and stats work | User / Channel management fixed | Play game more stable | NO Ladder YET!
* AT is not 100% done yet, still some issues

Ladder meg nincs de en mar nem birok visszamenni a wc3x utan a simara inkabb jaccok ladder nelkul😊 Ja es a play game es AT is muxik szal azert lehet jaccani nem csak custom gamet😊

Davidus
Nem is leszek visszamegyek nyomni sima war3-at mert a custom uncsi😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
TFT replayeket nem lehet lejátszani😊

V9ykn8_TZL0

Lynx_TWL
jee, dav te ngéer egész nap nem voltál wfen bazz, ezért szétkorbácsolak, meg intenzivebben kell szedned a gyapotot, és emelem a terményadodat

๏̯͡๏﴿

Davidus
http://war3.bnet.hu csekkdisz

V9ykn8_TZL0

magus
mostmeg asszondja hogy unable to validate

pedig a 3.01-es ment, raaraktam a patchet, aztan bemasoltam a fileokat, semmit nem csinaltam

magus
engem nem enged fel. felraktam 3.03-as patchet, felraktam a loadert, azzal az ul2l.exe -wf el inditom, de nem megy😞

Lynx_TWL
jeee

๏̯͡๏﴿

Na , igazán jöhetnétek játszani már... eddigre régen ki lehetett aludni a másnaposságot, nekem is sikerült 😊

Saint of Underworld N/Me

aham jó kösz a loader is fennt van itt? http://217.160.69.65/war3x/

Saint of Underworld N/Me

Lynx_TWL
igen már 303nál tartunk, és a loadr is kell hzzá
és már enm a wr3exevel hanem az ujonnan megkapott loaderböl kijövö ul2l.exevel kell inditani a shortcutnál meg minden lofasz

๏̯͡๏﴿

a 3.03as peccs is kell?

Saint of Underworld N/Me

Lynx_TWL
jeee

๏̯͡๏﴿

Ferro_TwL
Ja es a net-re gyertek ne az org-ra!

Ferro_TwL
Na dav mar kiirta ugyhogy irjatok at a shortcut-ot es menni fog. (ha gaz van a 3.02 installal akkor unistall es ujra installalni az egeszet es menni fog)

De ezen az oldalon rajta van minden
http://217.160.69.65/war3x/

Davidus
"C:\Program Files\Warcraft III\ul2l.exe" -wf ezzel kel inditani

V9ykn8_TZL0

Lynx_TWL
mi a fakk van?
mikor lesz már public server Sanyika???
akarok lanon is bazzzeg

๏̯͡๏﴿

Ymir
hát ja nekem se megy
Davidus
Csak a sreverre nem lehet felmenni😊

V9ykn8_TZL0

Ymir
megvan a loader is hozzá meg a paccs
Ferro_TwL
Van mar 3.03-as peccs :

--------------------------------------------------------------------------
- BETA PATCH 303
--------------------------------------------------------------------------

2003-MAR-14

MAJOR ISSUES

- Fixed an issue with spirit walkers dying in ethereal form.
- Corrected Sleep duration.

Na szovala wf tuti ugy csinalja majd hogy egybol 3.03-ra all at ugyhogy ez meg lehet hogy tobb ido lesz. (CSak a ladder meg az AT mukodne mar)

magus
mikor jon ki a 3.02 es patch? ha telleg az lesz a spirit walkerrel amit mondtatok tegnap hogy hala utan feltamad es gyilkola kor durva lesz

Davidus
TWL

V9ykn8_TZL0

magus
nabazzz

ez a batrider kicsit eros... meg az uj hos jol kombinalva is eros. ez a spirit walker sztem loszarse. oke hogy megtud vedeni egy host azal hogy atveszi a felet, de azt a z ujjaeleszteseset meg nem probaltam ki...

Valaki tudna nekem leírni néhány stratégiát magyarul? tudom fennt van a battle.net-en de csekély angol tudásommal nem igazán tudom leforditani , örülnék ha megdobna valaki egy mail-al elõre is denksz 😊

Saint of Underworld N/Me

Ferro: Már megint "kissé" félreértelmeztél. Ki a bánat mondta, hogy nem értem??? És ki kért arra, hogy magyarázgasd??? Az, hogy érdekes, nem azt jelenti, hogy érthetetlen!

"Roppant bonyolult így aztán már tényleg. 😊" ->Ironiáról hallottál már?
Lynx_TWL
hülye Sanyika, megint nem alszik..
mérnem vagyotk fönt serveren ribik???
mi az a bug orknak?

๏̯͡๏﴿

Ferro_TwL
Szuytok baszki nem vard mar el tolem hogy en magyarazzam el ott az oldal olvasd elDe tenyleg egyszerubb ahogy igy leirtad

A forumoknak megvan az a rossz szokása, hogy ki hallhatnak, és ez általában bekövetkezik, ha a témát már kellõképpen kivesézték. Ez jelen esetben nem fenyegeti ezt a forumot, mert a bétának még sok pecces lesz, amiken lehet majd viátzni.

Ez a magices cucc azért elég érdekes. És meg lehetett volna fogalmazni egyszerûbben is (amit blizz is megtett). Minden mágikus varázslat, amihez kell mana, és azok nem hatnak magic immunis egységre, kiv.: aurák, ultimák és a gyógyítások. Roppant bonyolult így aztán már tényleg. 😊
Ymir
lassan kihal a forum?
valamit irjatok amiröl lehet vitatkozni. 😊
Ymir
mi az a bug ,hol olavstad ezt tesa?
Ferro_TwL
Skacok valtoztak a serverek. Most mar csak 2 db server van
1. warforge.kicks-ass.net -ez a primary server (warforge2.kicks-ass.org megszunt de ha az van beallitva nem baj mert erre a serverre fog felmenni)
2.warforge.kicks-ass.org- secondary beta server

Sajnos meg mindig nincs 3.02-es server ami meg nem is olyan veszes de a ladder es az at se muxik ami mar kicsit idegesito😞
Ja a 3.02-es peccsben van egy nagyon undorito bug -veletlenul epp az orkoknal😊- ami nagyon el tudja rontani a gamet , tulajdonkeppen nem is nagyon lehet mit csinalni ellene (pontosabban UD-val allitolga lehet,ha gyosran felszeded az SW hullajat😊

Ymir
bocs tesa hogy akadékoskodom de most hasonlitottam össze két screeshotot az egyik a simábol a másik az x böl de a különbség a látótérben =0!!!
na erre varjál gombot
Lynx_TWL
SANYIKA!

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
de megnött Sanyika.... úgyhogy mennyél aludni 😊

๏̯͡๏﴿

Ymir
😊
de nekem nem nött meg a látótér
Ferro_TwL
Na itt a "magai tipusok" hogy mindenki lassa

Physical Spells
Physical Spells cannot be dispelled, do affect magic immune units and normal units, and do not affect ethereal units.

Examples
- Poison of various types (NOT Shadow Strike)
- Ensnare & Web
- Critical Strike/Bash/other attack buffers
- Disease - Similar spells which DO NOT require mana to cast (mana cost spells are ALWAYS magical or universal)
Magical Spells
Magical spells can be dispelled, do not affect magic-immune units, and affect ethereal units and normal units. Magical spells do not affect buildings or mechanical units.

Examples
- Stormbolt
- Carrion Swarm
- Bloodlust
- Polymorph
Universal Spells
Universal spells can work against anything, and cannot be dispelled. They include ultimates and healing spells.
Examples
- Heals (besides Rejuvenation (Druid of the Claw) spell, which is magical)
- Ultimates
- Auras

Lynx_TWL
az, hogy nagyobb lett a látótér
Sanyika, mennyél aludni!

๏̯͡๏﴿

Ymir
figyeljetek már azt mondták hogy nagyobb lesz a látótér,én ezt nem nagyon látom ,mi igaz ebböl?
magus
õõõ és még én vagyok elvont

magus
persze, de azért a sima war3-ban megvolt az, hogy alaptamado egysegek, es ra a magikus segitseg. a vegefele atvettek a castere a foszerepet, es most ezzel a kiegeszitovel meg teljesen atvettek a szerepet. raadasul nekem meg gigszar, ert 15 colo smonitor ha lejebb veszema felbontast meg annyira sem latok semmit.

Hm, hát ez elég érdekes fogalmazvány volt 😊
Nekem eddig mondjuk nem nagyon tûnd fel, hogy a starfall vagy a bladestorm sebezné a dryadot. Na mind1, szerintem akkorsem fontos, hogy az xy mágia most éppen milyen típusú, nem leszel tõle sokkal okosabb. 😊
gothic1
Ezek a mágikus bizbaszok adják a sava-borsát. Nekem hiányozna, ha nem lenne!