6256
-
Valaki elmagyarázná tüzetesen,hogy ha neten akarok játszani akkor miket tegyek?Nem eredeti W3-om van. -
Braveheart #3409 ti megkaptátok a bonus pályát? Tök jó. Ha sikerül megcsinálni, az utáéna lévő pályán ( mikor az Illidant kell kiszabadítani) kaptok egy PANDA hőst! A legjobb spellje: lelocsol egy ellenfelet alkohollal majd meggyújtja a másik spelljével, és nagyot sebződik vagy felrobban! Tök állat!
Ja a bonus pályát a 3 színes báránnyal lehet megkapni. -
Braveheart #3408 én felraktam a TFT-t, és mikor felrakom a kani 7-es loadert, már el sem akar indulni a játék, mindenféle hibaüzeneteket ír ki... nemtom mi a baja. A kani honlapja most meg nem jön be -
máááááréééééég
-
haller kanit lehet már nyomatnia a Frozen Throneal? -
nincs is medium:D :)
azt mond meg, hogy hány kampáyn van, most vagoyk az embereknél, elfek letudva. -
ShaiHulud #3403 hat en ezert kezdtem mar eleve HARD on :) -
ShaiHulud #3400 igen...de pl ellatogathatsz a http://kani.hu ra es ott a nem eredetivel is... -
nem szóltam
-
Kivan már próbálva a kiegészítő? -
Braveheart #3396 ha játszani akarok a sima war3-al meg a TFT-al a kanin multiban, egy uninstall után milyen sorrendben kell felraknom a patcheket/loadert? Valaki elmodnhatná már, egész nap ezért könyörögtem. -
atélleg engem az idegesített, amikor ki kellett menekülni az omladozó barlangból, na szal ott leetett guldannak a gecijét szedegetni...
kinke menniyt sikerült??? -
nekem már az is naon teccet, amikro a stormreaver klános kiccsávó hermit valamelyik első páylákon 2esen sszem, ottvan, és akkor így a blackrock klán, meg azok ott verik egymást:)
szal aki jáccott war2vel annak ez jó meglepetés:D -
Braveheart #3391 nekem az a bajom hogy felraktam az 1.06-os patchet meg a 7-es kanmi loadert, és mikor indítani akarom a battle.net-et azt írja ki hogy :
unable to validate game version. Reconnect to Battle.net or apply the newest patch
mi a megoldás? (a fentieket mecsináltam, de nem ment úgy se)
-
A vájtfülüek rábukkanhatnak pár war2 zenére a gémben:) Pl amivel a bónusz kampány kezdődik. -
Nálam semmi fagyás nincs. -
csak kezdőknek :D -
Hardon elég kemény amóka:) -
ferro neked rip vgy iso van? -
én is megvesem dobozt nem adok, az a második lényeg:D
nekem isoban van :P -
ja -
hát undead jó creepek ellen de ... -
megveszed? add má kölcsön a dobozát olyan jól mutatna a polcomon -
megy de RIP!! a free részén -
nekem RIP -
mondjuk ezt pont lynx es mac mondja haaat :DDD
öcsi fél kézzel leverlek 1es heroval egész seregedet :)
mikrod lehet, hogy jobb lett, csak nem mész vele nagyon sokra ha nem vagy benne a rutinban mer azér wc meg wc :)
dav te meg nem mondasz ilyen rémhíreket, mert megint rabszolga sorba foglak, és addig szeded a gyapotot, amíg ránem kattan a war3ra -
Braveheart #3376 #3360? senki? -
az obsid statnak, meg 8-9es sebzése van :P.... -
Ferro én már nem nyomom a war3-at:) Lehet hogy a TFT-t se veszem meg. Leragadtam a Diablo2-nél. De bucsuzoul még elértem soloban a lvl20-at:) -
Megcsinaltam, fingom nincs, hogy hogyan de egyszer csak sikereult kitomoriteni 
A jatek meg nem tart ott ahol a beta 3.15 (pl nincs az elfeknek az az uj kepessege stb), ugyhogy a blizz jo szokasahoz hiven a jatek megjelenesekor fog kiadani uj patcht. Ugyhogy julius elejeig mehet a single gamek aztan juliusban indul a bnet, az igazi moka.Neemsokara talakozunk bneten.
ui.
Csumi dav, kurva regen latalak itt, te meg nyomod az regi wc3-at (biztos mar 30-as szintuek vagytok destel es darthal), de keszulj mert jovunk megalakitjuk a TWL klant (csak kell meg par uj tag mert minimum 10 fovel lehet klant csinlani, de majd mac es lynx elintezi en mer nem merek uj tagot hivni mert utanna minidg en kapo hogy minek hivok benakat--mondjuk ezt pont lynx es mac mondja haaat
), es iszonyu jokat jaccunk rongya verunk mindenkit
Nem kell felni bar regen jaccotam wc3-at de mostanaban SC-tem szal a mikrom meg jobb lett
-
Braveheart #3371 hát jólvan de egy 10-12 körüli sebzéssel lehet vmit kezdeni? éppenhogy erősebbek mint a munkások, de mind1
na úgy látom már kettőnknek van ugyanaz a baja, vki segítsen lécci! -
Remélem nekem jó lesz:) -
A casterek nem arra valók hogy sebezzenek hanem hogy varázsoljanak. -
Sracok aki a warezcenterrol tolti le pls irja mar le hogy megy e nekei mert en nem tudom kicsomogalni azt irja hogy a *.bin file serult:( -
Braveheart #3366 nem tudom hova gyengítik már a szegény spellcstereket, de az hogy továnn csökkentik az eddig is kicsi sebzésüket az már furcsa -
Nah, így hirtelen elsőre. Nem kéri az alapjáték CD-t, viszont install-va lennie kell. 1GB-ra hizlalja jó öreg war3 könyvtárunkat. Amm, akik lusták elővenni a játékok dobozait: WAR3 CDKEY:AF45VG-E1C3-WZRBVD-OC8S-JWX775 FROZEN CDKEY: MP9KYZ-F7RC-6EPTM9-PYTV-DV4F49 :)
Játék grafikáján ahogy én láttam nem javítottak (no meg anyira nem is kell) Intro az valami fantasztikus Blizzard munka a javából. Viszont ahogy néztem sajna csak 2! van belőle Intro-outro (mást nem láttam a könyvtárba). 2 campaing az alap FROZEN + valami Bonus... a történet: Valami Archimode nevezetű fagyos démont kell jól pofánvernünk. Night Elfekkel kezdődik...na mentem játszani.
-
Gábor #3364 Az első 6 fájlból öt db 503php néven van,viszont a mérete megegyezik a többiekével. az 503,ha jól emléxem azt nyöszörögte,h egyszerre csak egy letöltés mehet.Át kellett állítanom a flasht, mert előtte 2 fájl töltése volt párhuzamosan. Tehát,ha átnevezem majd őket,akkor vajon frankók lesznek? -
Braveheart #3363 nektek simán megy a kani? én nemtom nekem miért írja ki a verzóhibát, hogyan kell felpatchelni/isntallálni a kani loadert? ja és kell hozzá vmilyen crack vagy azt felrakja a kani installer? -
Intro milyen? Nekem még 15 file úgyhogy nyomasd az infokat:) -
én már lenyomtam egy skirmisht benne :DD de a köcsög ép megvert... míg elvoltam creepelni