WarCraft III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ymir: Hát én még nem is hallottam arról a játékról. 😊
Vki el tudná nekem mondani, hogy hogy a ****-ba lehet instant reveive-t nyomni???
]#gonosz2]
Vki el tudná nekem mondani, hogy hogy a ****-ba lehet instant reveive-t nyomni???
]#gonosz2]ittt is megkérdezem nincs meg valakinek az etherlords nevü játék???? esetleg valahonnan le lehetne tölteni??? ha valaki meg tudná szerezni az is irjon pls!!!!!
A béta installerre gondolsz? Ha felinstallod, minden peccselgetés nélkül, akkor lesz 299-s verzió, és a régi original háttér lesz a menüben, és még az options menü sem lesz elérhetõ, csak a bnet. Amúgy meg tudom, hogy kell az install. De már sikerült, felpecselgette.
A problémám az volt, hogy kiírta, hogy felment a peccs, oké, aztán játékba belépve az alap béta verzió volt akármit pecselgettem, és még az is poén volt, hogy egymás után 3-4* lehetett a 3.00-s peccset felrakni. 😊
A statsok viszont nem mennek még...
A problémám az volt, hogy kiírta, hogy felment a peccs, oké, aztán játékba belépve az alap béta verzió volt akármit pecselgettem, és még az is poén volt, hogy egymás után 3-4* lehetett a 3.00-s peccset felrakni. 😊
A statsok viszont nem mennek még...
Szutyok eloszor az installer kell utanna a peccsek.Az installer akkor is kell ha 3.00 (az a 65 megas) patch-t nem bnetrol szeded le.)
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
De én akkor örülnék igazán, ha felpeccselné az a szar program. Hiába írja ki, hogy succesfull meg blabla mert meg van peccselve, a játékban marad az a w3-s háttér meg a csúnya 299 kiírás alul. 😞
Hiába reinstallgatom azt a vackot, nem akar sikerülni.
Hiába reinstallgatom azt a vackot, nem akar sikerülni.
Igen, az original tényleg elég "üres" béta után már. 😊
Viszont a statok már müxenek elvileg, tehát számolja, hogy mennyit nyersz, vesztesz. 😊 Laddert kell már csak összehozniuk.
Viszont a statok már müxenek elvileg, tehát számolja, hogy mennyit nyersz, vesztesz. 😊 Laddert kell már csak összehozniuk.
The FT Warforge servers are up and open for public (version 303).
Major server update (1:00am GMT, that's 8:00pm EST):
* Arranged Teams and stats work | User / Channel management fixed | Play game more stable | NO Ladder YET!
* AT is not 100% done yet, still some issues
Ladder meg nincs de en mar nem birok visszamenni a wc3x utan a simara inkabb jaccok ladder nelkul😊 Ja es a play game es AT is muxik szal azert lehet jaccani nem csak custom gamet😊
Major server update (1:00am GMT, that's 8:00pm EST):
* Arranged Teams and stats work | User / Channel management fixed | Play game more stable | NO Ladder YET!
* AT is not 100% done yet, still some issues
Ladder meg nincs de en mar nem birok visszamenni a wc3x utan a simara inkabb jaccok ladder nelkul😊 Ja es a play game es AT is muxik szal azert lehet jaccani nem csak custom gamet😊
jee, dav te ngéer egész nap nem voltál wfen bazz, ezért szétkorbácsolak, meg intenzivebben kell szedned a gyapotot, és emelem a terményadodat
๏̯͡๏﴿
mostmeg asszondja hogy unable to validate
pedig a 3.01-es ment, raaraktam a patchet, aztan bemasoltam a fileokat, semmit nem csinaltam
pedig a 3.01-es ment, raaraktam a patchet, aztan bemasoltam a fileokat, semmit nem csinaltam
engem nem enged fel. felraktam 3.03-as patchet, felraktam a loadert, azzal az ul2l.exe -wf el inditom, de nem megy😞
Na , igazán jöhetnétek játszani már... eddigre régen ki lehetett aludni a másnaposságot, nekem is sikerült 😊
Saint of Underworld N/Me
aham jó kösz a loader is fennt van itt? http://217.160.69.65/war3x/
Saint of Underworld N/Me
igen már 303nál tartunk, és a loadr is kell hzzá
és már enm a wr3exevel hanem az ujonnan megkapott loaderböl kijövö ul2l.exevel kell inditani a shortcutnál meg minden lofasz
és már enm a wr3exevel hanem az ujonnan megkapott loaderböl kijövö ul2l.exevel kell inditani a shortcutnál meg minden lofasz
๏̯͡๏﴿
a 3.03as peccs is kell?
Saint of Underworld N/Me
Na dav mar kiirta ugyhogy irjatok at a shortcut-ot es menni fog. (ha gaz van a 3.02 installal akkor unistall es ujra installalni az egeszet es menni fog)
De ezen az oldalon rajta van minden
http://217.160.69.65/war3x/
De ezen az oldalon rajta van minden
http://217.160.69.65/war3x/
mi a fakk van?
mikor lesz már public server Sanyika???
akarok lanon is bazzzeg
mikor lesz már public server Sanyika???
akarok lanon is bazzzeg
๏̯͡๏﴿
Van mar 3.03-as peccs :
--------------------------------------------------------------------------
- BETA PATCH 303
2003-MAR-14
MAJOR ISSUES
- Fixed an issue with spirit walkers dying in ethereal form.
- Corrected Sleep duration.
Na szovala wf tuti ugy csinalja majd hogy egybol 3.03-ra all at ugyhogy ez meg lehet hogy tobb ido lesz. (CSak a ladder meg az AT mukodne mar)
- BETA PATCH 303
2003-MAR-14
MAJOR ISSUES
- Fixed an issue with spirit walkers dying in ethereal form.
- Corrected Sleep duration.
Na szovala wf tuti ugy csinalja majd hogy egybol 3.03-ra all at ugyhogy ez meg lehet hogy tobb ido lesz. (CSak a ladder meg az AT mukodne mar)
mikor jon ki a 3.02 es patch? ha telleg az lesz a spirit walkerrel amit mondtatok tegnap hogy hala utan feltamad es gyilkola kor durva lesz
nabazzz
ez a batrider kicsit eros... meg az uj hos jol kombinalva is eros. ez a spirit walker sztem loszarse. oke hogy megtud vedeni egy host azal hogy atveszi a felet, de azt a z ujjaeleszteseset meg nem probaltam ki...
ez a batrider kicsit eros... meg az uj hos jol kombinalva is eros. ez a spirit walker sztem loszarse. oke hogy megtud vedeni egy host azal hogy atveszi a felet, de azt a z ujjaeleszteseset meg nem probaltam ki...
Valaki tudna nekem leírni néhány stratégiát magyarul? tudom fennt van a battle.net-en de csekély angol tudásommal nem igazán tudom leforditani , örülnék ha megdobna valaki egy mail-al elõre is denksz 😊
Saint of Underworld N/Me
Ferro: Már megint "kissé" félreértelmeztél. Ki a bánat mondta, hogy nem értem??? És ki kért arra, hogy magyarázgasd??? Az, hogy érdekes, nem azt jelenti, hogy érthetetlen!
"Roppant bonyolult így aztán már tényleg. 😊" ->Ironiáról hallottál már?

"Roppant bonyolult így aztán már tényleg. 😊" ->Ironiáról hallottál már?

hülye Sanyika, megint nem alszik..
mérnem vagyotk fönt serveren ribik???
mi az a bug orknak?
mérnem vagyotk fönt serveren ribik???
mi az a bug orknak?
๏̯͡๏﴿
Szuytok baszki nem vard mar el tolem hogy en magyarazzam el ott az oldal olvasd el
De tenyleg egyszerubb ahogy igy leirtad
De tenyleg egyszerubb ahogy igy leirtad
A forumoknak megvan az a rossz szokása, hogy ki hallhatnak, és ez általában bekövetkezik, ha a témát már kellõképpen kivesézték. Ez jelen esetben nem fenyegeti ezt a forumot, mert a bétának még sok pecces lesz, amiken lehet majd viátzni.
Ez a magices cucc azért elég érdekes. És meg lehetett volna fogalmazni egyszerûbben is (amit blizz is megtett). Minden mágikus varázslat, amihez kell mana, és azok nem hatnak magic immunis egységre, kiv.: aurák, ultimák és a gyógyítások. Roppant bonyolult így aztán már tényleg. 😊
Ez a magices cucc azért elég érdekes. És meg lehetett volna fogalmazni egyszerûbben is (amit blizz is megtett). Minden mágikus varázslat, amihez kell mana, és azok nem hatnak magic immunis egységre, kiv.: aurák, ultimák és a gyógyítások. Roppant bonyolult így aztán már tényleg. 😊
Skacok valtoztak a serverek. Most mar csak 2 db server van
1. warforge.kicks-ass.net -ez a primary server (warforge2.kicks-ass.org megszunt de ha az van beallitva nem baj mert erre a serverre fog felmenni)
2.warforge.kicks-ass.org- secondary beta server
Sajnos meg mindig nincs 3.02-es server ami meg nem is olyan veszes de a ladder es az at se muxik ami mar kicsit idegesito😞
Ja a 3.02-es peccsben van egy nagyon undorito bug -veletlenul epp az orkoknal😊- ami nagyon el tudja rontani a gamet , tulajdonkeppen nem is nagyon lehet mit csinalni ellene (pontosabban UD-val allitolga lehet,ha gyosran felszeded az SW hullajat😊
1. warforge.kicks-ass.net -ez a primary server (warforge2.kicks-ass.org megszunt de ha az van beallitva nem baj mert erre a serverre fog felmenni)
2.warforge.kicks-ass.org- secondary beta server
Sajnos meg mindig nincs 3.02-es server ami meg nem is olyan veszes de a ladder es az at se muxik ami mar kicsit idegesito😞
Ja a 3.02-es peccsben van egy nagyon undorito bug -veletlenul epp az orkoknal😊- ami nagyon el tudja rontani a gamet , tulajdonkeppen nem is nagyon lehet mit csinalni ellene (pontosabban UD-val allitolga lehet,ha gyosran felszeded az SW hullajat😊
bocs tesa hogy akadékoskodom de most hasonlitottam össze két screeshotot az egyik a simábol a másik az x böl de a különbség a látótérben =0!!!
na erre varjál gombot
na erre varjál gombot

Na itt a "magai tipusok" hogy mindenki lassa
Physical Spells
Physical Spells cannot be dispelled, do affect magic immune units and normal units, and do not affect ethereal units.
Examples
- Poison of various types (NOT Shadow Strike)
- Ensnare & Web
- Critical Strike/Bash/other attack buffers
- Disease - Similar spells which DO NOT require mana to cast (mana cost spells are ALWAYS magical or universal)
Magical Spells
Magical spells can be dispelled, do not affect magic-immune units, and affect ethereal units and normal units. Magical spells do not affect buildings or mechanical units.
Examples
- Stormbolt
- Carrion Swarm
- Bloodlust
- Polymorph
Universal Spells
Universal spells can work against anything, and cannot be dispelled. They include ultimates and healing spells.
Examples
- Heals (besides Rejuvenation (Druid of the Claw) spell, which is magical)
- Ultimates
- Auras
Physical Spells
Physical Spells cannot be dispelled, do affect magic immune units and normal units, and do not affect ethereal units.
Examples
- Poison of various types (NOT Shadow Strike)
- Ensnare & Web
- Critical Strike/Bash/other attack buffers
- Disease - Similar spells which DO NOT require mana to cast (mana cost spells are ALWAYS magical or universal)
Magical Spells
Magical spells can be dispelled, do not affect magic-immune units, and affect ethereal units and normal units. Magical spells do not affect buildings or mechanical units.
Examples
- Stormbolt
- Carrion Swarm
- Bloodlust
- Polymorph
Universal Spells
Universal spells can work against anything, and cannot be dispelled. They include ultimates and healing spells.
Examples
- Heals (besides Rejuvenation (Druid of the Claw) spell, which is magical)
- Ultimates
- Auras
figyeljetek már azt mondták hogy nagyobb lesz a látótér,én ezt nem nagyon látom ,mi igaz ebböl?
persze, de azért a sima war3-ban megvolt az, hogy alaptamado egysegek, es ra a magikus segitseg. a vegefele atvettek a castere a foszerepet, es most ezzel a kiegeszitovel meg teljesen atvettek a szerepet. raadasul nekem meg gigszar, ert 15 colo smonitor ha lejebb veszema felbontast meg annyira sem latok semmit.
Hm, hát ez elég érdekes fogalmazvány volt 😊
Nekem eddig mondjuk nem nagyon tûnd fel, hogy a starfall vagy a bladestorm sebezné a dryadot. Na mind1, szerintem akkorsem fontos, hogy az xy mágia most éppen milyen típusú, nem leszel tõle sokkal okosabb. 😊
Nekem eddig mondjuk nem nagyon tûnd fel, hogy a starfall vagy a bladestorm sebezné a dryadot. Na mind1, szerintem akkorsem fontos, hogy az xy mágia most éppen milyen típusú, nem leszel tõle sokkal okosabb. 😊