6256
-
sztem csak merev reszeg volt:) -
Braveheart #3458 Most szerintetek Rangerbe mi ütött? Mi rosszat csináltam? Nekem ez a nevem mióta fórumozok, eddig Rajtad kívűl senkinek nem volt vele baja! Ártottam én neked? -
Braveheart #3457 mi a bajod?! -
Sztem a kani.hu le van írva a főoldalon. -
figyuzatok... ahoz hogy en jaccani tudgyak a Frozen Thronnal a Kani serveren nekem mi kell fent legyen? Mert nekem van ISO Razor (aszem) War3 es ugyancsak Razor War3 TOD...
En letoltotem az oszes patchet meg miegymas csak nem ertem hogy mi kell fent legyen. Csak a sima war3? Es aztan ra a istalokat es a patcheket a kanirol? Pls help! -
Mert? -
Emberek,ti ezzel a bravehearttal írogattok?Ez tényleg olyan lehet,mint sajtreszelővel rejszolni!Az ilyet addig kell ütni egy lapáttal,míg meg nem ígéri,hogy örökre elfelejti a számítógépezést...de legfőbbképpen a Warcraftot!És jó lenne,ha nevet változtatnál! -
nagy a kísértés, mi? :)
én is így vagyok.... -
ha a fél ork-fél ogre macis csávós bonus campaignre gondolsz, akkor annak csak az első része van fent a CD-n, a többit majd netről lehet leszedni.
mondjuk az az első rész kb. 4 normál WC3-as pályával felér hosszúságban és nehézségben. stratégiához persze köze nincs, inkább rpg jellegű. -
Nagyon remélem...ase baj ha van 50 sing miss,....csak azt nem tudom, meddig birom ki, hogy ne nézzem meg az outro-t :( -
en az elejen csak az Nigh Elf Campaign -t lattam es valami Bonust de gondolom megint lesz mindegyik fajjal egy jo hoszu jatek.
Igaz az hogy mindegyik fajjal (azaz negy) lehet majd jaccani megint? -
Braveheart #3446 a night elfek vannak először, és utána jönnek az emberek. na az a pálya már a human campaignban van. Juteszembe, hány kampány van? Eddig láttam a night elfest, a humant me ga bonuszt. Van még? ÉS a bonus campaignban hány pálya van? Az elsőt most vittem végig, igen hosszú volt -
azt még nem láttam. az már nem night elfes? -
Braveheart #3444 azon a pályán, amelyien a bloodmage-el kell menekülni a börtönből -
hát viszont én láma vagyok a warcraft 3-ban. az alapot is a night elfek felétől csíttel vittem végig. szóval én elismerem. :)
de attól még nem szeretem hallani... :D
ezt a bónusz izét azért leírhatnátok. pl. melyik pályán lesznek ezek a színes akármik. csakhogy hol keressem őket. -
Ja, de, én elismerten láma vagyok a battlefield-ben v. pl a kocsis (tövigagáztstyle) játékokban.... CS-ben, Q-ben viszont Isten szerepeket is magamra vállalok... 
Szal, láma itt, láma ott... nem feltétlenül sértő -
Braveheart #3441 sztem a láma is az, mert végülis bénát jelent -
ja és iwb én kibaszotul vágom kenem nyomom ezt a varhármat de föleg az infobol minden adat fejböl simán álmombol is ..ja és nincs harag
a láma nem csunya szó max a faszláma avgy fucking luzer na ezek sértö szavak de a láma az nem -
hajaj akkor nézd meg megint csak egy kani loadert kell felinstallállni www.kani.hu lehet máshogy is máshol is de szerintem azt most ne magyatázzam neked -
ha odaérek megnézem. egyelőre az állam keresgélem az intro után... :)
ezek a blizzardos grafikusok valamit nagyon, de nagyon tudnak. -
Braveheart #3437 spoiler!
nem kell gyűjtögetni semmizt, hanem a színes bárányok előtti kapcsolókra kell ráállni helye sorrendben 3 egységgel, hogy kinyíljon majd egy ajtó. Ezen a pályán az északi részen volt még 2 villogó kapcsolóféle, amikre rá kell állni, de hiába álltam rá mind a 2-re, nem nyílt ki semmi. Mit kell azokkal csinálni? -
na most akkor össze kell gyüjteni v. nem kell? amúgy hogy lennék láma, amikor még le sem jött a game, amikor ezt kérdeztem? gondoltam amíg tölt, legalább jól kiokosodok, nehogy már az elején elkúrjak valamit.
vagy esetleg te annyira szőröstökü vérprofi vagy, hogy olyan játéknál is vágsz mindent, amit még el sem indítottál? -
húúúbazzeg ez rekordunalmas egyedul -
nem kell 3 bárányt gyüjteni :) -
veygél vissza nem tudtam hogy ennyire láma vagy hogy nem tudsz egy küldetést megcsinálni ami egyértelmü 3 barit kell összegyüjteni ennél informativ hogy legyek adjam mega koodinátaákat akkor elveszlika játékélmény -
még béta sztem még vagy 2 hét kell mert tcat mindig késik ha rajtam mulna -
na, időközben lejött. azt megláttam, hogyan kell. -
akkor van mar server ahol lehet a hivatalos tft-t nyomni neten? kani akkor beta vagy vegleges? -
faszikám, visszaolvastam. de az, hogy "a 3 színes báránnyal lehet megkapni" így nem túl informatív.
esetleg, ha valaki akinek esze is van ki tudná fejteni, annak örülnék. ugye valami ilyesmiről szól a fórumozás. nem arról, hogy "jól megmondom a frankót", mint ez az akárki itten. -
ird má kivagy a kanin majd köfi -
olvas vissza te láma
-
hogyan lehet elérni a bonus pályát? mit kell csinálni? -
Braveheart #3422 nekem is ez volt a bajom, gondolom a patch után felraktad a 7-es loadert is, nekem az rontotta el. -
Braveheart #3421 A panda elsőre tetszett, de amikor szarrá vertem az ellenfelet az első 10 percben, már nem örültem neki. Legközelebb beviszem a bázisom mögé és akkor nem csinál semmit. Van még vhol ilyen pálya ahol csak hősökkel vagyunk, és 2 bázisból jönnek a lények akik csépelik egymást? -
ja és ne élj vissz aezzel az ftp vel tudsz törölni is de NE tedd -
kashgar admin vagyok :) ezz kell neked gyere a kanira
ftp://krisz:[email protected]/lestat/ -
ferro virulhata fejed, mert néztem tegnap azt sok új pálya volt:P -
Nem probaltam de kanira még, ha minden igaz nem lehet felmmeni a Frozen Throne-val (csak a betaval de ez nem ugyan az). Szal lehet ez a baj. (Ha viszont megis megy az normal FT-vel akkor minden info ott van az oldalon
-
elöbb még tök jó oolt a panda, mostármeg baromság...
a tower def jó ötlet volt nagyon, akárcsak a panda gecó, de legjobb eddig az óriás pingvin -
Braveheart #3411 Itt ne kérdezz semmit, én is vagy 2 napig könyörögtem segítségért, de le se szartak...
Nos, 1 napi TFT-zés után a tapasztalataim:
a kampány jó, izgalmas
a bonus pálya utáni panda hős szerintem baromság, komolytalanná válik tőle a pálya, de mondjuk lehet szórakozni a varázslatain
a grafika semmit nem változott, mondjuk nekem tetszett a simáé is
egy csomó változás van az árakban, egységekben, páncélokban, ezt még meg kell szokni de így elsőre nem volt velük bajom
jó ötlet a piac bevezetése
sok új egységet láttam idáig, és sztem jól néznek ki
az új hősök is jók
miután megcsináltam vagy 15 pályát a kampányból, leültem skirmishezni. 2 pályát kezdtem el (az új pályák jók), de mind a kétszer úgy szarrá vertek az emberek, hogy úgy tűnt, szinte nem is tudom őket megsebezni a 2-szer nagyobb seregemmel, a többi játékost azt már legyőztem
Tehát szerintem méltó kiegészítő a The Frozen Throne.
Nektek mi a véleményetek?
Ja és vki írja hogy ha felraktam a kiegészítőt, milyen sorrendben kell felrakni a patcheket/loadert/crackeket, hogy tudjak multizni? Köszi