WarCraft III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
eh, komolyan? Ha nem mondod...
Eddig még csak 4-szer kellett újrapatchelnem a bétát (mármint új patchekkel), szóval azért tudom, hogy kell, de ez a szar nem akarta felrakni... Biztos a winfosnak nem tetszett vmi, ezért szórakozott. 😊
Egyébként ezt már vki (asszem Ferro) is mondta egyszer, nekem.

Eddig még csak 4-szer kellett újrapatchelnem a bétát (mármint új patchekkel), szóval azért tudom, hogy kell, de ez a szar nem akarta felrakni... Biztos a winfosnak nem tetszett vmi, ezért szórakozott. 😊
Egyébként ezt már vki (asszem Ferro) is mondta egyszer, nekem.

Mi a francért nem lehet felrakni a patchet, ha bemásoltam a loaderes cuccokat?? 😞
Na frozen throne : eleg kellemes kis falat, meg csak 3 napja nyomom de alig varom az esteket hogy megint nyomulhassak....
gyertek gecok, warforge! 😉 (emlexik meg valaki a beta wc3 -as idokre ? 😊
gyertek gecok, warforge! 😉 (emlexik meg valaki a beta wc3 -as idokre ? 😊
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Another 10,000 Testers for the Frozen Throne Beta!
Monday, March 24, 2003
Blizzard is happy to announce that we will be selecting another 10,000 participants to facilitate the ongoing testing process of Warcraft III: The Frozen Throne. We are extremely pleased with the results and feedback that the beta test is generating and would like to allow even more players to experience the new features that The Frozen Throne has to offer.
Hopp meg mindig van remeny hogy IGAZI beta teszter lehetsz. (EN szerintem ott basztam el hogy freemail.hu-s email cimet adtam meg valami *.com-os kellett volna hatha arra jobban .)
harapnak
)
Ha valaki kap mailt a bliizardtol tudassa mar velunk had lehessunk buszkek, hogy vegre van magyar betateszter is
Monday, March 24, 2003
Blizzard is happy to announce that we will be selecting another 10,000 participants to facilitate the ongoing testing process of Warcraft III: The Frozen Throne. We are extremely pleased with the results and feedback that the beta test is generating and would like to allow even more players to experience the new features that The Frozen Throne has to offer.
Hopp meg mindig van remeny hogy IGAZI beta teszter lehetsz. (EN szerintem ott basztam el hogy freemail.hu-s email cimet adtam meg valami *.com-os kellett volna hatha arra jobban .)
harapnak
)
Ha valaki kap mailt a bliizardtol tudassa mar velunk had lehessunk buszkek, hogy vegre van magyar betateszter is

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
Tduom Ymir mar irta de azert itt vannak a valtozasok:
2003-MAR-24
PLEASE NOTE: We have made the Ctrl/Subgroup order functionality an optional
feature that is disabled by default. You can re-enable this functionality
by going to the "Options --> Gameplay" screen from the main Menu and check-
ing the "Subgroup Order modifier key" box.
MAJOR FIXES
- Naga Sea Witch movement type is no longer amphibious.
- Naga Sea witch now follows the proper "Hero" purchasing rules.
- Added a new map and fixed several others that were not properly
updated in previous patches.
MAP CHANGES
- (6)RiceFields: Added this new map which will initially be enabled for
2vs2 games. This map utilizes a new Random Creep concept where the creeps
that make up each camp are generated randomly each time the map is played.
- (6)Whirlwinds: Removed all Taverns. Replaced two Goblin Merchants
with Mercenary Camps.
- (6)StranglethornVale: Starting gold mines are reduced. Mercenary Camps
are now gold mines with strong creep camps. Neutral buildings altered in
the middle of the map. **NOTE: This map was unchanged in previous versions
regardless of notes indicating otherwise. **
2003-MAR-24
PLEASE NOTE: We have made the Ctrl/Subgroup order functionality an optional
feature that is disabled by default. You can re-enable this functionality
by going to the "Options --> Gameplay" screen from the main Menu and check-
ing the "Subgroup Order modifier key" box.
MAJOR FIXES
- Naga Sea Witch movement type is no longer amphibious.
- Naga Sea witch now follows the proper "Hero" purchasing rules.
- Added a new map and fixed several others that were not properly
updated in previous patches.
MAP CHANGES
- (6)RiceFields: Added this new map which will initially be enabled for
2vs2 games. This map utilizes a new Random Creep concept where the creeps
that make up each camp are generated randomly each time the map is played.
- (6)Whirlwinds: Removed all Taverns. Replaced two Goblin Merchants
with Mercenary Camps.
- (6)StranglethornVale: Starting gold mines are reduced. Mercenary Camps
are now gold mines with strong creep camps. Neutral buildings altered in
the middle of the map. **NOTE: This map was unchanged in previous versions
regardless of notes indicating otherwise. **
azt se tudja he? hogy miröl beszél szerintem csak az irigység beszél belöle hogy nem tud nyerni egy partyt se

most mi a fuck van , mé lenne elrontva ez az a játék ahol csak a te döntéseden múlik a gyözelem, a legjobb stratégia stratégia stb.
és itt van az hogy nem az a csata hogy összeengeded a bandát oszt üssük hanem taktikázni is kell.
az eladási lista mindent bizonyit föleg elöttem ne nagyon szidd
és itt van az hogy nem az a csata hogy összeengeded a bandát oszt üssük hanem taktikázni is kell.
az eladási lista mindent bizonyit föleg elöttem ne nagyon szidd

ha valakinek nem megy fel a peccs hibát jelezve akkor szedje le máshonnan mert a warforge os egyik mirroros peccs roszz!!
na kijött a 3.04a pacccs csak harcisebzés meg épületváltozás van benne ja és a nagaabug kiiktatva
come on shorty...on my way
come on shorty...on my way
Bandee: próbáld azt, hogy
1.: bemásolod a patchet a w3 könyvtárba, és a bnetupdates hülyeséget indítva peccselsz (ilyenkor elvileg azt nyomja be)
2.: indítsd újra a gépet, és utána peccselj
TFT-vel nekem is ugyanez a hiba volt, és restart után gond nélkül felment a peccs 😊
1.: bemásolod a patchet a w3 könyvtárba, és a bnetupdates hülyeséget indítva peccselsz (ilyenkor elvileg azt nyomja be)
2.: indítsd újra a gépet, és utána peccselj
TFT-vel nekem is ugyanez a hiba volt, és restart után gond nélkül felment a peccs 😊
nekem van elöször probálkozz az 104 el aztán rakd fel ezt
vagy nézd meg az install patch et a regeditbe
vagy installálld fel máshova
az a helyzet hogy volt már ilyen ember a kanin és neki se tudtuk megcsinálni bár valahogy megjavult neki nem mondta el utána hogy mi volt kismukinak hivják
vagy nézd meg az install patch et a regeditbe
vagy installálld fel máshova
az a helyzet hogy volt már ilyen ember a kanin és neki se tudtuk megcsinálni bár valahogy megjavult neki nem mondta el utána hogy mi volt kismukinak hivják
Blizzard BNUpdate v2.41 compiled on May 3 2002
Log created at 10:27 pm on 03/24/2003
ERROR: unable to authenticate archive 'D:\GAMES - PATCH\WARCRAFT 3\WAR3PATCHES_105_ENGLISH.EXE'
RESULT: Patch failed
ERROR: unable to authenticate archive 'D:\GAMES - PATCH\WARCRAFT 3\WAR3PATCHES_105_ENGLISH.EXE'
RESULT: Patch failed
Blizzard PrePatch v2.30 compiled on Aug 29 2001
This program patches Warcraft 3
ERROR: unable to authenticate archive
RESULT: Prepatch failed
This program patches Warcraft 3
ERROR: unable to authenticate archive
RESULT: Prepatch failed
jaj ha tudnám sztem megint van valami a szerverrel megint költözik lehet eddig egy haveromnál volt nem tudom most mi van, én is várnám a kanit már jó pár napja nincs 😞(
milyen néven vagy fenn???
milyen néven vagy fenn???
Mi a fene van a kani honlappal?? Nem tudja vki?
mi a fasz van ezzel a warforgével ilyet még nem basztam egy kibaszott játékba tudtam csak belépni 24 ora alatt, mindig csak a connection lost mikor rányomok arra a kibaszzot custom game gombra felháboritó
ha már a játékot is megvettem meg amenyitt fizetek ezért a szerverért, jobbat is csinálhatnának
ha már a játékot is megvettem meg amenyitt fizetek ezért a szerverért, jobbat is csinálhatnának
Mi a bánatért nem jön be a wf ladder?? Azt írja, hogy cannot connect to database server.
grr, ráadásul a winem helyett lossal ajándékozott meg, elég retya, úgy tûnik...

grr, ráadásul a winem helyett lossal ajándékozott meg, elég retya, úgy tûnik...

Ymir néha nekem is ... néha kiirja és utánna megy tovább... néha ledob... nem tudom , hogy miért ... de van olyan is , hogy tudok játszani normálisan , szal ez nem rendszeres
Saint of Underworld N/Me
ááh kurvajo az uj spirit of vengeance...
msáhogy néz ki, guy mint warden, magyarul kibaszottjol, és ilyen kis hentelöket támaszt 😊
msáhogy néz ki, guy mint warden, magyarul kibaszottjol, és ilyen kis hentelöket támaszt 😊
๏̯͡๏﴿
Lynx ez mashogy muxik mint a bnet a server lehet lagos a jatek alatt a itt a jatekosoktol fugg hogy lesz-e lag nem a servertol.
Ja es irjatok at nem az ul21.ex -wf kell hanem a regoi FrozenThrone.exe" -wf kell!!!!
Melyik irc serveren volt a warforge? Új win-t tettem fel ugyhogy minden info elveszett😊
V9ykn8_TZL0
Loader v304 v1: http://www.cohacks.com/War3XLoader-304-v1.zip
Patch v304: http://home.online.no/~tr-bor/wc3/W3XP304.exe
ittvan nektek loader ti szuemtek gondoltam flemegyek ircen warfroge csenelre azt láss csodát 😛
Patch v304: http://home.online.no/~tr-bor/wc3/W3XP304.exe
ittvan nektek loader ti szuemtek gondoltam flemegyek ircen warfroge csenelre azt láss csodát 😛
๏̯͡๏﴿
VAn loader es van LADDER IS skacok:
Itt a linkek:
http://home.online.no/~tr-bor/wc3/W3XP304.exe
http://www.cohacks.com/War3XLoader-304-v1.zip
Ezen az oldalon meg a solo ladder oldala van:
http://wf-ladder.kicks-ass.net/solo.php
Ne felejtsetek warforge.kicks-ass.net twl channel.
Gogogo...
Itt a linkek:
http://home.online.no/~tr-bor/wc3/W3XP304.exe
http://www.cohacks.com/War3XLoader-304-v1.zip
Ezen az oldalon meg a solo ladder oldala van:
http://wf-ladder.kicks-ass.net/solo.php
Ne felejtsetek warforge.kicks-ass.net twl channel.
Gogogo...

Lazarus te nem ut2k3-azol véletlenül ?😊
Saint of Underworld N/Me
nekem se megy nyugi ha meg nem jön be a www.kani.hu akkor nincs szerver ismerem akinél a szerver van sokszor gond van a masinával