6256
-
Don Vito #3620 Kérlek segítsetek! Win xp-n direct x 9-cel, legújabb detonator-ral a war III nem megy illetve csak a zenét hallom a főmenü alatt kép viszont nincs. Miért lehet ez? előre is köszönöm a segítséget! -
ja mer te mucsán laksz vagy hol mi?:D -
Srácok a Frozen throneban lehetlesz az elfeken kívűl mással is menni a fő küldetéssorozatban?
Asszem a 4ik pályán mikor a futárt kell megvédeni, ott a kis csapattal kell csak foglalkozni, vagy érdemes a bázissal is? /van vmi repülő lényük?/ -
Nem tudom mge megvenni eredetiben de amint megjelenik akkor egybol megveszem -
ferro neked nem kanira kell repülnöd, mer az szar hely, hanem bnetre mer az jó hely!
fareynek meg piercing dmgje van, mer anti kaszter -
Hali!
Van egy kis problémám!
Felraktam a warcraft 3-at a magyarosítást, a 1.06-os patchet, meg a cracket és nem idnul a játék.
Ezt írja ki:
A sorszám(697) nem található a DLL-ben (War3.exe) -
Mar egy eve vege a sulinak azota doolgozom (el kell ismernem a suli jobb volt, de most legalabb penzem van
).
Es egybol repulok kanira amikor lesz TFT rajta. -
ááá ferro egyre aktivabb vagy megint vege a sulinak? remelem jösz majd a kanira -
Ez a topicja itt lehet kerdezni. -
frozen throne-nak van külön topic, vagy igtt lehet kérdezni ??? -
azt nem tudom, de hogy a szeme az sötétkék az biztos! :))) -
a láma milyen hangot ad ki? ;D -
azé kezdőknek lehet a normal is kihívás. de persze ha valaki egy ideje nyomja, akkor nem az. emléxem amikor előszőr jáccottam a starcrafttal, néhányszor megizzadtam a campaignokkal. de miután vagy fél évig edződtem a battle.net-en, már szinte nevetségesen könnyűvé váltak... -
Ja igen! Hardon játszva, azért alkalmam nyílt néha káromkodni... :) -
Én már haltam meg normalban is...
Tudom, láma vagyok. ;) -
szutyok #3599 Hardról beszéltem. :) Nem nehezebb a játék, mint egy normal computer elleni CG, vagy legalábbis nem sokkal nehezebb.
A normalra még a könnyű is túl erős kifejezés.:) Az csak azért van, hogy ha valaki csak a történet miatt akar játszani, de semmi akadályt nem akar magának... -
Braveheart #3598 mikor lesz loader a TFT-hez? -
Nem nehezek, csak unalmasak. Én nem szeretem a NE-eket. Alig várom már, hogy végre elkezdődjön a human camapign.
Az undeadek meg eccerűen a kedvenceim voltak az alapban, szóval itt is sokat várok tőlük. -
Hard-on kell jaccan ugy van kihivas, normalon persze hogy "holt konnyu".
-
szutyok #3595 A kampányok már a simában sem voltak túlottan nagy nehézségűek... :) -
Ez szerintem tök könnyű pálya. Bemész jó nagy földi egységekkel (giant rulez) és lezúzol, akit csak lehet. Aztán meg mehetnek a chimerae önygilkos kommandók. Esetleg Maiev is beszállhat. Meg paladin, ha megmentetted.
Nekem a harmadik garnítúra chimerae lezúzta mind a négy nagat.
Nem volt nehéz szvsz. -
Takigabi #3588 köszi megpróbálom -
Takigabi #3586 Segítség! elakadtam az első kampány hetedik küldetésében:van tippetek hogyan lehet legyakni a követ őrzőket.
u.i.Előre is köszi -
szutyok #3584 És kanin mikor lesz 1.10-es patch? :P -
ne is várd egy darabig tcat nem fog szivrohamba meghalni :D -
nehuzz fel
-
izé, nemtudom kérdezték e már, de mikor lesz végleges tft kanin? sorry ha mar kerdeztek, nem olvastam vissza...

-
HA VALAKI MEGKÉRDEZI MEGECCER MIKOR LESSZ A KANIN TFT KIUGROM AZ ABLAKON OLVASSON VISSZA T CAT SZERINT HOLNAP AZAZ SZERDÁN DE MONDOM AMINT LESSZ ÉN IDE IS FOGOM IRNI AMINT LEHET ENNYI ÉS KÉSZ ÉS PUNKTUM 

-
ezaz loga na végre egy értelmes ember :DD és már lattalak is a kanin na makd nyomunk egyet hogy megnézzem mit tudsz rule the elf empire
-
ezaz loga na végre egy értelmes ember :DD és már lattalak is a kanin na makd nyomunk egyet hogy megnézzem mit tudsz rule the elf empire
-
Nem 0-rol indul az uj acc. (de vannak uj ikonok es korabban kapod oket mint az sima wc3-ban) -
gtom #3571 a régi account megmarad ft-ban? -
"Az eddig nyugodt és balhémentes belügyeiről híres cégtől ugyanis kilépett négy alapítótag, név szerint: Erich Schaefer, Max Schaefer, David Brevik, Bill Roper. Őket nyugodtan nevezhetjük a Diablo és a WarCraft szellemi atyjainak, illetve a cég kiemelkedő személyiségeinek is."-->A Vivendi maga alatt vágja a fát.Kiváncsi leszek az új cégre. -
asszem még a "jön" kategória vonatkozik rá. de kérdezd meg őket bizots infoért. én egy hetes árlistán láttam. ott még csak "jött". -
Ezek a blizzardos mukik a bliizard northtol mentek el (a diablos banda) a wc3-as, wow-ost es (remelem) sc2-ot nem nagyon fogjak erinteni.
De azert szar ugy, biztos a huje vivendi kavar be mert nagy szarban van az egesz ceg. -
gtom #3561 A cd galxisból meg lehet már rendelni? -
Cat #3559 In a statement, Blizzard Entertainment said Blizzard North co-founders Erich Schaefer, Max Schaefer and David Brevik, along with a fourth employee, Bill Roper, "resigned from the company to pursue other opportunities. -
A Cora katalógusban már benne van a TFT 7990 Ft-ért, a július 2-től kezdődő akciós ajánlataik között. -
Akit erdekel TFT replay 4 db mar fennt van a http://www.warcraftreplays.com/ (kb az oldal kozepe tajan), foleg a 2v2-t erdemes megnezni az nagyon jo. -
de ferro teso hát irtam hogy beszéltem tcat_kanival és asszonta hogy másodikán már lessz tft na mondjuk énazt majd megnézem de hát reménylkedjünk