6256
  • Don Vito
    Kérlek segítsetek! Win xp-n direct x 9-cel, legújabb detonator-ral a war III nem megy illetve csak a zenét hallom a főmenü alatt kép viszont nincs. Miért lehet ez? előre is köszönöm a segítséget!
  • Lynx_TWL
    ja mer te mucsán laksz vagy hol mi?:D
  • Shep
    Srácok a Frozen throneban lehetlesz az elfeken kívűl mással is menni a fő küldetéssorozatban?
    Asszem a 4ik pályán mikor a futárt kell megvédeni, ott a kis csapattal kell csak foglalkozni, vagy érdemes a bázissal is? /van vmi repülő lényük?/
  • Ferro_TwL
    Nem tudom mge megvenni eredetiben de amint megjelenik akkor egybol megveszem
  • Lynx_TWL
    ferro neked nem kanira kell repülnöd, mer az szar hely, hanem bnetre mer az jó hely!
    fareynek meg piercing dmgje van, mer anti kaszter
  • Randal
    Hali!
    Van egy kis problémám!
    Felraktam a warcraft 3-at a magyarosítást, a 1.06-os patchet, meg a cracket és nem idnul a játék.
    Ezt írja ki:

A sorszám(697) nem található a DLL-ben (War3.exe)
  • Ferro_TwL
    Mar egy eve vege a sulinak azota doolgozom (el kell ismernem a suli jobb volt, de most legalabb penzem van).
    Es egybol repulok kanira amikor lesz TFT rajta.
  • Kashgar
    ááá ferro egyre aktivabb vagy megint vege a sulinak? remelem jösz majd a kanira
  • Ferro_TwL
    Ez a topicja itt lehet kerdezni.
  • PResident Evil
    frozen throne-nak van külön topic, vagy igtt lehet kérdezni ???
  • gothic1
    azt nem tudom, de hogy a szeme az sötétkék az biztos! :)))
  • ollie
    a láma milyen hangot ad ki? ;D
  • ollie
    azé kezdőknek lehet a normal is kihívás. de persze ha valaki egy ideje nyomja, akkor nem az. emléxem amikor előszőr jáccottam a starcrafttal, néhányszor megizzadtam a campaignokkal. de miután vagy fél évig edződtem a battle.net-en, már szinte nevetségesen könnyűvé váltak...
  • gothic1
    Ja igen! Hardon játszva, azért alkalmam nyílt néha káromkodni... :)
  • lwb
    Én már haltam meg normalban is...
    Tudom, láma vagyok. ;)
  • szutyok
    Hardról beszéltem. :) Nem nehezebb a játék, mint egy normal computer elleni CG, vagy legalábbis nem sokkal nehezebb.
    A normalra még a könnyű is túl erős kifejezés.:) Az csak azért van, hogy ha valaki csak a történet miatt akar játszani, de semmi akadályt nem akar magának...
  • Braveheart
    mikor lesz loader a TFT-hez?
  • lwb
    Nem nehezek, csak unalmasak. Én nem szeretem a NE-eket. Alig várom már, hogy végre elkezdődjön a human camapign.
    Az undeadek meg eccerűen a kedvenceim voltak az alapban, szóval itt is sokat várok tőlük.
  • Ferro_TwL
    Hard-on kell jaccan ugy van kihivas, normalon persze hogy "holt konnyu".
  • szutyok
    A kampányok már a simában sem voltak túlottan nagy nehézségűek... :)
  • lwb
    Ez szerintem tök könnyű pálya. Bemész jó nagy földi egységekkel (giant rulez) és lezúzol, akit csak lehet. Aztán meg mehetnek a chimerae önygilkos kommandók. Esetleg Maiev is beszállhat. Meg paladin, ha megmentetted.
    Nekem a harmadik garnítúra chimerae lezúzta mind a négy nagat.
    Nem volt nehéz szvsz.
  • Takigabi
    köszi megpróbálom
  • Takigabi
    Segítség! elakadtam az első kampány hetedik küldetésében:van tippetek hogyan lehet legyakni a követ őrzőket.
    u.i.Előre is köszi
  • szutyok
    És kanin mikor lesz 1.10-es patch? :P
  • Kashgar
    ne is várd egy darabig tcat nem fog szivrohamba meghalni :D
  • Kashgar
    nehuzz fel
  • magus
    izé, nemtudom kérdezték e már, de mikor lesz végleges tft kanin? sorry ha mar kerdeztek, nem olvastam vissza...

• Kashgar
    HA VALAKI MEGKÉRDEZI MEGECCER MIKOR LESSZ A KANIN TFT KIUGROM AZ ABLAKON OLVASSON VISSZA T CAT SZERINT HOLNAP AZAZ SZERDÁN DE MONDOM AMINT LESSZ ÉN IDE IS FOGOM IRNI AMINT LEHET ENNYI ÉS KÉSZ ÉS PUNKTUM
  • Kashgar
    ezaz loga na végre egy értelmes ember :DD és már lattalak is a kanin na makd nyomunk egyet hogy megnézzem mit tudsz rule the elf empire
  • Kashgar
    ezaz loga na végre egy értelmes ember :DD és már lattalak is a kanin na makd nyomunk egyet hogy megnézzem mit tudsz rule the elf empire
  • Ferro_TwL
    Nem 0-rol indul az uj acc. (de vannak uj ikonok es korabban kapod oket mint az sima wc3-ban)
  • gtom
    a régi account megmarad ft-ban?
  • HuAn82
    "Az eddig nyugodt és balhémentes belügyeiről híres cégtől ugyanis kilépett négy alapítótag, név szerint: Erich Schaefer, Max Schaefer, David Brevik, Bill Roper. Őket nyugodtan nevezhetjük a Diablo és a WarCraft szellemi atyjainak, illetve a cég kiemelkedő személyiségeinek is."-->A Vivendi maga alatt vágja a fát.Kiváncsi leszek az új cégre.
  • lwb
    asszem még a "jön" kategória vonatkozik rá. de kérdezd meg őket bizots infoért. én egy hetes árlistán láttam. ott még csak "jött".
  • Ferro_TwL
    Ezek a blizzardos mukik a bliizard northtol mentek el (a diablos banda) a wc3-as, wow-ost es (remelem) sc2-ot nem nagyon fogjak erinteni.

De azert szar ugy, biztos a huje vivendi kavar be mert nagy szarban van az egesz ceg.
  • gtom
    A cd galxisból meg lehet már rendelni?
  • Cat #3559
    In a statement, Blizzard Entertainment said Blizzard North co-founders Erich Schaefer, Max Schaefer and David Brevik, along with a fourth employee, Bill Roper, "resigned from the company to pursue other opportunities.
  • gothic1
    A Cora katalógusban már benne van a TFT 7990 Ft-ért, a július 2-től kezdődő akciós ajánlataik között.
  • Ferro_TwL
    Akit erdekel TFT replay 4 db mar fennt van a http://www.warcraftreplays.com/ (kb az oldal kozepe tajan), foleg a 2v2-t erdemes megnezni az nagyon jo.
  • Kashgar
    de ferro teso hát irtam hogy beszéltem tcat_kanival és asszonta hogy másodikán már lessz tft na mondjuk énazt majd megnézem de hát reménylkedjünk