6256
-
hp 30/300000 :) -
Fun

-
Igen,az csak téged zavar -
koszi
-
Takigabi #3770 a kani.hu-n van tft-hez is -
Hellosztok!
Azt szeretnem kerdezni, hogy van-e mar a tft-hez olyan szerver, mint anno a kani, amin crackelt gammel is lehet jatszani, es ha igen hogyan (milyen patch, milyen crack, loader, stb)
es hogy ami kell azt honnan lehet letolteni. Bocs hogyha mar leirtatok ezt valahol, akkor visszaolvasok. -
wcg-n telleg cska classic lesz? -
OK köszi! Megnézem este! -
tftftftftftftftftftftftftftftftftftftftftftftftft
tftftftftftftftftftftftftftftftftftftftftftftftft -
IGEN!! Itt a TFT!!! tölcsétek a cumókat jól az oldalról!! www.kani.hu
na sztem ezt már varta egy pár ember jeee, de én csak egy 7 mulva tudok jáccani mert nem vagyok otthon :((((( -
figy kajakra nem kell hozza crack rakd fel a war 3 at + az 1.05 ig a peccset es akkor rakd meg oda awar 3 hoz az 1.05 no cd craket es akkor megy a magayarositassal nekem ment -
ShaiHulud #3763 nezd mar meg mire valaszolt bazze!:)
-
Én a full magyarosításról beszélek!Ahhoz van valami crackelt exe asszem! -
...én hallottam, hogy valaki megcsinálta a cracket hozzá! -
alapból poénkodtam nem?
;DDD -
de láma vagy :P -
biztos nem kapcsoltad be a 3d gyorsítást...
-
nem hiszem, hogy a magyar verzióhoz találsz crack-et. szerintem ahhoz tutira nem jó az angol verzió crack-je. annyira meg nem világnyelv a magyar, hogy a crackerek törjék magukat egy magyar crack-ért -
Tud nekem valaki segíteni a magyarosítás utáni crackel kapcsolatban? -
király a Frozen Throne!!!! -
van egy olyan lol repem. csak az agaz ugy elkezdtem mergemben kozben nacizni, hogy azt mar nezni is rossz:D -
nemáá!!
-
Batleneten kívül van más megoldás a nete játékra? Mert nekem éppen nem leg....vagyis BIZTONSÁGI MÁSOLAT-om van:)
És történetesen crackes a másolat..:)
-
Kiraly mar toltom is, ma meg csak replayeket nezek majd holnap romma verek mindenkit
-
1.10 vagy egy 1.07 lesz? (remelem 1.10) -
Sajnos nem! Miután felraktam a warcraft3 és magyarosítom is és utána crack-kelek akkor valamilyen keret dll hibás és nem találja a war3.exe-t! -
magyarul akármikor ekindithatod csak nem fog menni neten magyarul
-
Hello Kashgar!
Tudnál nekem segíteni! Kellene nekem is egy olyan crack file amivel eltudom indítani a warcraft 3 magyarul! Segíts kérlek! -
Valahogy megoldható a netes játék? Batleneten kívül..az nem enged fel,nemis tudom miért:)
Jött ki valami patch amiben van GAMESPY vagy IP alapú netes csatlakozás meg hostolás? Vagy a Frozen.. kiegészítő lemez már hozzáad valami értelmes netes elérést???
-
sztem inkabb probald ki elotte... -
ShaiHulud #3735 altalaban minden adott patch-hez van sajat crackje tehat van valahol olyan hogy 1.05 os crack, azt szedd le es azt nyomasd be...patchelni meg csak original war3.exe vel lehet... -
hé skacok, télleg olyan jó a Frozen Throne? mer akkor rohanok megvenni... -
ne tedd fel a patch-t. azok mindig elrontják a crack-et. amúgy meg vegyél egyet jogtisztán. -
ups -
másolásvédelem vegyé eredetit vagy tedd fö a crackot ujra.

-
másolásvédelem vegyé eredetit vagy tedd fö a crackot ujra.

-
Kobe1111 #3729 Hello letöltöttem az 1.05 ös patchet a warcraft 3-hoz, végigfuttattam aztán amikor inditom el, akkor kiirja az a szöveget,hogy nem találol a cd-t,rakd be a warcraft 3-as cd-t a cd-romba. Nem értem, pedig előtte lecrackeltem.Tudna nekem valaki segiteni hogy hogyan oljam meg? -
csa dragoner :) te legalabbb jol ismersz neked aze job a logod
ja aki akit erdekel vagy csak be akar szolni az icq szamom 228511720 -
ezen sokan vannak? -
Nemártana Kash